Заловиха българи и в полска ”фабрика” за цигари

Полските власти разбиха най-голямата нелегална фабрика за производство на цигари в Европейския съюз, съобщи Polskie Radio.

Обратно в новината

Коментари - Заловиха българи и в полска ”фабрика” за цигари | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За всеки е ясно, че контрабандата на тютюневи изделия в нашата страна е преоритет на хора от ДС.Обществена таина е и механизма на износа и вноса на на същите.От страната навън се изнасят бандеролите, кашоните и напечатаната хартия за цигарите ,а после след тяхната направа в чужбина в готов вид се вкарват отново в страната.При тая схема не се плаща акциз при което се ощетява държавата с милярди левове.За тая схема участват две фабрики в Украйна собственост на бившия директор на Булгартабак Спас Гелемеров.Но интересно всички се правят ни лук ял ни лук мирисал.

...Какво ли е кодовото име проведената операция?...много ми е интересно. може би и там имат специални наименования.

Смехотворни писания. Ако 11 човека могат да задоволят 1/3 от нашия пазар,то би следвало Булгартабак /барабар с фабриките/ да не надвишава 33 човека. А той има няколко хиляди вместо 33.

Да видим дали полските прокурори ще пуснат задържаните,или ще действуват по българската практика-срещу неизвестен извършител.Цял свят ни хули,че пускаме цигари като на парад през границите ни,само Уорлик и Цветанов твърдят обратното.Нали се сещате защо е така-Цветанов като председател на предизборния щаб отговаря и за материалното обезпечаване на изборите.Сега на мода пак ще бъдат Брендовци,Маслинки,Цайси,Дънки,Марио Миневци,Коце Маци и прочие баровци,които вече 20 години са актуални за политиците ни.

Да видим Съда в Полша ще приеме ли доказателствата за престъплението или по примера на нашия Съд ще постанови, че на полицаите им се е сторило, че се произвеждат цигари...

борисов и пашата да не са изнесли фабриката в полша?