Поредна стъпка към отнемане правото на глас на Полша в ЕС

ЕК ще изпрати мотивирано писмено становище на Полша, поредна стъпка в наказателната процедура срещу Варшава за нарушаване на върховенството на закона на ЕС.

Обратно в новината

Коментари - Поредна стъпка към отнемане правото на глас на Полша в ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

добър ден Сатана, пак съм аз Свети Илия роден много отдавна в България на 1з километра северно от река "явок", пак ти казвам внимавай с моя народ българския и с полския народ също внимавай!

чистка на рашофилистичната агентура от всички сфери на полското общество и юрогейската агентура скокна единогласно в защита на путлерските интереси. Ше ви е.а пи.ката лелина !!!

"ЕК ще изпрати мотивирано писмено становище на Полша, поредна стъпка в наказателната процедура срещу Варшава за нарушаване на върховенството на закона на ЕС.". ек винаги са много мотивирани, когато голямата задокеанска швестерка тропне по пода с краченцето си и прати заповед "от горе". :-))). А това за върховенството на закона, което се спазвало в ЕС - направо ме утепа! Всякакви нелегални и извън законни се прескачат да изнасилват по улиците, а незаконните и антиконституционните от ек ми говорят за закони. :-)))

:) А Юнкер онзи ден пак се изцепи, че на Франция може да и се прощава, защото била...Франция. Не трябвало според него правилата сляпо да се насаждат така на всички-трябвало по-така с мисъл кой точно бил съгрешил :))))))))) Няма такъв тъпак

Укротяване на опърничавата (по Шекспир)...

Ох, че богата новина! Просто се чудя от къде да я подхвана! Значи несъгласните просто ги лишаваме от глас и хоп - проблема е решен!? Спомнете си как падна социализма когато на хората им дойде до гуша от разликата между думи и дела. Приликата с днешна Европа енаправо потресаваща!

Днешния ес все повече заприличва на клонинг на ссср. И съдбата му ще бъде същата.

Дано спрем на ниво СССР!?... да не я докараме и до "Горби";;!

В колониите трябва да има ред! Който е непослушко - в газовите камери...Сега ще са по-усъвършенствани - след сливането на БАСФ и Монсанто! Ще има по-хуманни отровни газове!

еврогейския съюз тъпчи различните. Еврогейския съюз става все повече един обор, в който всички крави си приличат.

А по какъв начин действа евроазиатският съюз?Който не е съгласен му анексират територия и разпалват и подържат военен конфликт с хиляди цивилни жертви и разруха на цветущи градове!И голяма по обем глупава и лъжлива пропагандна дезинформация с участие на хиляди тролове!Така прави евразийският съюз!

Еми то затова умните не се натискат за съюзи..ама обясни го на БКП, СДС и прочие дебили по тази територия..

"... тъпчи..." Познай кой е тъпи-чък?

Това, което си казал е вярно, но пропускаш другата страна на "тролетарията". Тези, които не им прави впечатление, че точно тези 4 държави (Унгария, Полша, Чехия и Словакия) първи се усетиха и въстанаха срещу Съветския диктат и цивилизационна деградация. Те са същите, които в момента въстават срещу брюкселската "демократична" диктатура и неокомунизъм. Иронично е, но хората разпознават комсомолците в соцотбора, но не виждаш неокомсомолците от другата страна на барикадата. Както Христос е казал, виждаме треската в окото на другия, но не виждаме, че в нашите очи има цели талпи.

Ние от ЕС сме за върховенството на закона! Затова, ще си промените закона, така че на нас да ни харесва, пък после вече ще му осигуримвърховенството! Щото сега вашият закон не е закон! По същия този начин ни работя и нас.

За един мърльо мнението на всеки друг е "харесване". За един интелигентен човек мнението на другата страна е повод за разбор, за ревизия, за по-добър избор - ако насреща аргументите са логични. Балканецът е опериран от логика, той е един нерез, който се натиска за това, което иска. И си носи гайлето според акъла. ЕС предлагат далновидни решения. Едва ли прилагането на принципите е с цел някаква задна, просто в случая няма как. Държавите с по-малко опит в демокртичния ПРОЦЕС не могат винаги адекватно да споделят ценностите, които водят до положителни резултати. Посткомунистическите общества са по-болни от тези с по-развита демокрация. Мнителността е много срамно и циганско качество! А бе как та а на мен ми харесват 80-90% от решенията на ЕС, което не ме прави безкритичен разбира се, а някои хора не харесват 80-90% от решенията в общества, които просперират?! В същото врем есъщите харесват безрезервно и на 100% всичко , което излиз аот БСП, въпреки че при всяко управление на тази партия идва криза и икономическ и колапс? Не че аз съм голям умник, ами привържениците на БСП са много долни, ретроградни и прости хора. Статистиката показва, че са гражданите с най-ниско образование и най-ниски доходи. Можеш ли от свиня да чакаш друго, освен лайняна кочина?! До заколението й, което всъщност е целта на лидерите на свинете...

посееш, това ще пожънеш! А ето я и "реколтата" от "посяването" на ЕС и НАТО в Полша.

Тези чорапогащници в Брюксел са се помислили за много умни и полека-лека ще откажат страните от ЕС... Англия може да поведе хорото...

Лумпенажът се отказва, понеже бушоните са му лабави, сфинктерът му е лабав и изобщо лабава работа. Ако лумпенажът можеше и знаеш как, нямаше всички лумпенизирани държави да са в калта с десетилетия, дори след като вече уродливостта е прекратена - миризмата остава трайно да души изпадналите в грешката комунизъм и социализъм. Имаме 43 примера, не да приказваме празни приказки. Лумпенът е такъв заради простотията си, не за друго.

Господа, преди 95 години Лео Троцки искаше да накаже Полша, но войските му, командвани от видния негодяй и военен невежа Тухачевский бяха обкръжени и унищожени под Варшава. Първият свърши с алпенщок в черепа, а другият с куршум пак там. Преди 77 години друг соцмерзавец се захвана да унищожава няколко държави и нации, та и полската. Казват, че черепът му е на съхранение в руски архив. Сега, днешните последователи на Троцки и на Адолф Шикългрубер пак искат да унищожат националните държави, та да управляват аморфни стада еврограждани, и пак искат да наказват Полша. Напомням и на новите троцкисти и евросоциалисти участта на предшествениците им - тя е неизбежна за мераклите да унищожават европейските нации и държавите им. Всекиму своето.

Европата се клатурка на експериментите на две нации - германската и .. руската!?!?

И това е доста преди ВСВ!!!?

Клатурка се вярно, но на експериментите на една нация/САЩ.А Русия я слагат там дето не и е мястото за да оправдават американските дивотии.

Аз откога разправям, че бившите соц.страни нямат място в Гейския съюз ама няма кой да чуе, а тукашните "пидали" се надпреварват да ми опонират, понеже им харесват гъзобръците, които ни правят непрекъснато от Брюксел . Дано сме живи да гледаме кой е бил прав.

Няма да ни направят чекиджии! Ма ние ще оцелеем - колко империи сме угробили?...изреждайте!...

Ще ни направят, ще ни направят-днес кмет, утре премиер, вдруги ден президент и така докато започне да ни харесва.Не виждате ли увеличаващия се брой бастунджии във форума?

Брюксел трябва да подхожда много внимателно към... Полша!!!? Тя Просто държи Варшава и ... да не вземат пак да сключат някакъв .... Варшавски договор??! А?

Маани, маани! Ни ми съ мисли тва!?

Я стига си си "клатуркал" мъдурите , бе!

Майка ми ме учеше: Когато сто човека скачат от десетия етаж, това не значи, че и ти трябва да скочиш! Ама в ЕС няма толкова акъл, а има само стадото, което унищожава себе си.

На Брюксел всички й пречат - и Полша, и Унгария, и нас постоянно ни наказват... Явно страните не искат да спазват европейските норми. Тогава да вземат да разпускат ЕС и да мирясваме всички!

Вече с месеци чакам да обясниш защо излъга за пестицидите..... Вече с месеци чакам да обясниш защо ИДИЛ още е има а беше обещал Русия да е победи за някви си месеци.... Мисля че съфорумниците ни тука заслужават да разберат защо искаш така елементарно да ги излъжеш и да се възползваш от тях....

За съжаление си все още същата мишка.....

Демокрация, права на човек, свобода на словото и печата и ..... Това са думите с които най-много се проституира от страна на европуделите.

Сега... съставът на съда не е ли вътрешна полска работа? ЕС стана непогрешим като църквата ли? Или като партията? Или да перифразираме лозунга - вся власт ЕС?!

Унгария 1956, Полша (Познан) 1956, Чехослоакия 1968 ... Тези народи не са пачаври като нас - първи се опълчиха срещу комунизма и първи скачат на днешния интернационален неокомунизъм. Явно не е от значение дали се изправят срещу СССР или Съветския Европейски Съюз.

Точно така ! Преди бяхме СССР лакеи. Сега сме ЕС и НАТО лакеи. Живковщина и Плевнелиевщина винаги ще има у нас.

верно, че си приличат по лакейщина...

А аз защо не съм лакей? :-)

Скоро очаквайте НАТО да вкара демократични ЕС танкове в Полша и Унгария за да потушат съпротивата. Прилича вече на СССР 2.0. :)

i_iskren@mail.bg

Главните идеолози и на СССР И на Съветския ЕС са едни и същи.

Първи се опълчиха на комунизма в България горяните 1945 г.

А то ,...ИМА ЛИ ОЩЕ ЕС ? Нали САЩ , му такова маААта? Остана само Германия , и ЕС започва от нулатЪ, та даже и от ПОД НУЛАТА.

"...ние можем да предложим някои съвети", заяви Тимерманс. Не, вие не предлагате съвети! Вие издавате заповеди, които всички трябва да изпълняват! А за непослушковците-лишаване от право на глас, мониторинг, глоби и т. н!

Само да гледат да не се спънат евробюрократите ...

Полша е ку-вата на САЩ и пудела им срещу Русия. На Полша им опростиха всички дългове началото на прехода. Сага получават най много пари от ЕС. Целта на САЩ с Полша е да я използват за буфер между Русия и Германия.

Е, този буфер вече веднъж Германия и СССР си го поделиха.. Като толкова се натискат да са буфер, хич да не се чудят, ако пак се окажат поделени.

М да ма на Така е ма на САЩ какво им пука че ще се убиват европйеци. Това е военната доктрина на САЩ . Global Balance of power и Балтика, Полша сега Румъния и за съжалени и България се превръщат в такъв буфер срещу Русия. Германия докато има канцлерският акт няма да бъде независима от САЩ държава а това се отнася и за Европа като цяло

Дори по времето на комунизма СССР не диктуваше законодателството на страните от соц.блока.

Верно ли е - я си спомни член 1 от конституцията ;)

Ами помня го. Не пише,че СССР законодателството е с по-голяма тежест от местното.

Много просто! След като на ЕС не му се получава да наказва Русия, ще наказва когото може, например членовете си. Ама ха, някакви поляци ще се разпореждат в страната си! Те в ЕС ли са или не са!

Бунтът на вишеградските цървули може да бъде потушен с желязна ръка, но по- скоро надеждата е да бъдат подкупени тези страни с инвестиции за големи заводи и инфраструктура. За балканските серсеми, обаче, плановете са да се провери колко ще издържат на глад и мизерия.

Демокрацията си е демокрация, но ще правите каквото ви кажем!

Най големите нарушители на върховенството на закона седнали да наказват по малките дето си защитават страната и интересите

Петков, тебе ако не те пасат като овца, май не можеш да живееш, а? И си мислиш, че всички са като тебе! Е, за твое сведение - не са!

Не става дума за медии и т.н. Полша я ръфат заради това, че не иска ония. Голяма държава е и смятайте, колко много гости щеше да приеме. ек защо не подгони меркел и Германия?

Единствената страна, която като излезе, ЕС се разпада, е Германия!

Да,бе, да.. Цакат я заради корупция и медии, собственост на олигарси - точно като у нас. Как ще накараш бежанците да стоят в Полша, като те категорично отказват?

Някакви германци, франсета, австрийци и прочие седнали да дават на бившия соц-лагер акъл за върховенството на закона.. Пари ни дайте на нас, стандарта ви на живот искаме, а не акъл! Ние акъл си имаме много! Един проблем ми посочете и пет решения ще ви намеря за 5 секунди, при това безплатно!

дай решение как да направим референдум в Калининград за присъединяване към Германия или Полша ..

Ами Путин ви показа - за нула време , без много да вдига шумотевица спретна референдума и толкоз. но има една дрееебна подробност - за целта трябва да имаш "топки" и "твърди китки".

Полша не е България и там не правят мили очи и не угодничат. Защитават си здраво интереса и са 1 в Източна Европа, а германците сега правят нов завод на Мерцедес за да им се натягат. Напротив- на нашите мазници им набиват канчетата денонощно и пак ни изкараха най- зле по всички класации...

Този охлюв Франс Тимерманс не вижда ли, че подкрепата за социалистическата му партия в Холандия (PvDA) е паднала до 7-8%, та си позволява да дава акъл на другите европейски държави?

Айде-е-е-е-е...И Полша на влакчето за излизане от ЕС! Май много станаха маймуните! И май само дебелогъзите брюкселски чиновници са доволни от ЕС, щото като си седнат на портмонето след заплатата, порастват с един метър!

Аз съм сигурен, че страните от следната петорка ще продължат да си сътрудничат, независимо кой ще влиза и излиза: Франция, Белгия, Холандия, Люксембург, Германия.

Да членуваш в една организация и да ти отнемат правото на глас е страшно. Другите ще решават какво ти ще правиш!

робска глава си, чедо

Бъркаш дядо попе, по-скоро съм робовладелска!

не се разбира ЕС само смешен ли е или е само жалък, щото е доказано, че е безпомощен.

Едни се смеят а други плачат!

Какво ли трябва да се случи, за да проумее обикновения човек че никой не го е грижа за него - той е интересен единствено като покорен данъкоплатец и доживотен кредитополучател.

Стане тъй,някой друг да ти казва,какво да правиш в къщи,остави я!

щели да им отнемат правото на глас, който всъщност не играе роля..!? Интерсно, дали когато отнемат правото на глас на унгария, словения, словакия, финландия, латвия, естония, литва, ирландия.. и всички останали, които неизбежно ще ги последват, в един момент фригидната баба ще си гласува сама !?

Еврогейската твърда "ненамеса " може да мине в България , но не и в Полша ! Поляците много мразят да ги принуждават !

Нещо не разбирам наказателни процедури срещу Полша светкавично ОК, а наказателни процедури срещу САЩ да речем за двоен визов стандарт към България и други ЕС държави, лендзене и увъртане. Ок е да има правила но нека са за всички !

РАКОВОТО ОБРЗОВАНИЕ НАРЕЧЕНО ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ СТАРТИРА "процедура срещу Варшава за нарушаване на върховенството на закона на ЕС". РЕДНО БЕ В СТАТИЯТ ДА ПОСОЧАТ И ЕВРОПЕЙСКИЯ ЗАКОН КОЙТО Е НАРУШЕН! ТАКЪВ ЗАКОН ОБАЧЕ НЯМА, ЗАЩОТО ЛИПСВА КОНСТИТУЦИЯ КОЯТО Е ФУНДАМЕНТА И ОСНОВНИЯ ЗАКОН ВЪРХУ КОЙТО СЕ ИЗГРАЖДА ЦЯЛОТО ЗАКОНОДАДЕЛСТВО !!! ЛИПСАТА НА ЗАКОН Е ЗАМЕНЕНО С ВИТИЕВАТИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ КОИТО ИЗПЪКВАТ В ИЗКАЗВАНЕТО НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ЧИНОВНИК ТИМЕРМАНС : "ние можем да предложим някои съвети" ЧЕ КОЙ ВИ ИСКА СЪВЕТИТЕ БЕ КРАТУНО? ИМА ЗАКОННО ИЗБРАН ПОЛСКИ ПРЛАМЕНТ!! ПОЛСКИЯ ПАРЛАМЕНТ , А НЕ ВИЕ НЯКАКВИ ДЕГРАДИРАЛИ СЪЩЕСТВА СТЕ ТЕЗИ КОИТО МОЖЕТЕ ДА СЪВЕТВАТЕ И РИШАВАТЕ!!! ГЛАС НАРОДЕН ГЛАС БОЖИ!! ВИЕ БОЖЕСТВА ЛИ СТЕ БЕ ЕВРОПЕЙСКИ ИДИОТИ?!

В ЕО има само един закон: който не слуша и изпълнява желанията на Германия е виновен.

тимерманс, те решенията, еврогейзер насран, са си налице. върховенство на закона и равно прилагане спрямо всички. нелегалното преминаване на държавни граници е престъпление. следва залавяне, въдворяване, обвинение, присъда, оспорване, горестояща инстанция, глоба, изтърпяване, пробация. какво не ти е ясно. цялата малоумна клика следва да бъдете съдене за престъпления срещу цивилизацията. а заплахите за спиране на еврофондове е смях в залата. няма преговорна глава "приемане и отглеждане на джихадисти". паляци жалки сте на бюджетна издръжка.

По заповед на САЩ /''УЖ'' НАТО,ЕС/ .

На друго място ги боли еврогейовете! А то е това, че Полша твърдо не приема нелегалните мигранти.

и при комунизма и сега поляците са " пичове" не се навеждат

ВИЖ ОРБАН И УНГАРИЯ! МОЖЕ ЛИ ИЗОБЩО ДА ИМА МЕСТО ЗА СРАВНЕНИЕ МЕЖДУ ДЪРЖАВНИЦИ КАТО ОРБАН И СИКАДЖИЙСКАТА МУТРА , ОХРАНИТЕЛЯ НА "ЦАРЯ" КОЙТО ПРОДЪЛЖАВА ДА НИ УПРАВЛЯВА ЧРЕЗ ГАВАЗИНА СИ!

Че то и сега в Европа си е комунизъм, само дето фабриките и земята са лична собственост на комунистите. Иначе комсомолския секретар Меркел си е 100% комсомолски секретар. И с командва с болшевишки средства. Който не може да го държи изкъсо го елиминира поне като гласуващ.