Опустошителен ураган взе жертви в Полша и Германия

Най-малко двама души загинаха заради ураганния вятър и дъжд, връхлетели снощи Западна Полша. Транспортът в Северна Германия все още не възстановен след бурята.

Обратно в новината

Коментари - Опустошителен ураган взе жертви в Полша и Германия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Другари прости демократи развалихте и времето. То въздушните маси не се движат от само себе си, някой трябва да ги духа. Сигурно е някой демократ като вас тъп и загубен или такива дето искат да ни изчистят.

Сорос е и чифутите

Много искам да видя как ще се погрижи БДЖ за нещастните пътници ако, са в нейните гари!!! ПАЗИ БОЖЕ!!!!

Да им помогнем с палатки, консерви боб и пирони. Сам това липсваше и не им се беше стоварвало тази година наред с пълчищата навлеци.

Даа, ясно. Путин!

Ако тези стихии дойдат при нас... не ми се мисли! Живея на последния етаж, в подпокривен апартамент и като задуха ураганен вятър, тук става страшно. Господ да ни пази!

и ппри нас един ден ще дойде и дано тогава имаме нужните екипи да се справят с авариите, защото надали народните изедници /с малки изключения/ - днешните управляващи политици, са предвидили средств за народното благоденствие. Всичко са излапали като хиени на мърша!

Ти си събирай партакешите от терасата и не оставяй неукрепени неща там, щото ако духне вятър и паднат на главата на някой, няма да са ти виновни политиците. В България трябва всеки да си гледа работата и задълженията, не само да мрънка като тебе и да обвинява управляващите.

Еврогейовете са слаба ракия.ха...ха...ха..,А пък сибирските путеноиди на 5 кила водка се разхождат голи при минус 60 градуса и нищо им няма. ха...ха...ха.... тътрузят се по гол г.ъ.з по замръзналите реки, а когато върху коравите им тикви падат тежки ледени висулки, те си мислят, че се сипе ситен снежец.ха...ха...ха...

идиот

Пощуряла незадоволена стара мома-путеноидка в бурен климактериум! ха...ха...ха...