Взривът в Будапеща е бил насочен против органите на реда

Цел на взрива в нощта срещу неделя в Будапеща, са били органите на реда, заяви началникът на унгарската полиция Карой Пап, цитиран от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Взривът в Будапеща е бил насочен против органите на реда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега някои хора и в Будапеща ли са тръгнали да правят майдан? Кога да очакваме онази с курабийките?

е опит за създаване на добре контролиран хаос! Дано Орбан устои докрай!

Фалстарт на делото за атентата на летище Сарафово 11:00 ; 26 септември 2016 година Нищо ново, под слънцето.

въвеждане на смъртното наказание инда излизат от кенефа,най после го разбраха!

САЩ повишиха "гласа" на преговорите с Унгария за ислямизирането на Унгария и за узаконяването на сексуално извратените бракове.

Атентатът е дело на чистокръвен унгарец! Четете унгарските вестници! Тук разни руски националисти ни пробутват тезата за мигрант атентатор!

Поредното доказателство, че тези вампири - мигранти, бежанци или както и да се наричат идват в Европа, за да внасят война и убийства, те НЕ СА ЗА СЪЖАЛЕНИЕ, те са до един терористи!!! И това трябва да е ясно и на организацийките, които работят с/у човечеството , крайно време е да БЪДАТ ЗАБРАНЕНИ, ДА СЕ ЗАПОЧНЕ ОТ БХК ....

Та какво казваш? Някой мигрант-терорист, точно преди референдума ''срещу мигрантите'', реши да консолидира унгарския гласоподавател, като взриви бомба!? Много по-вероятно е, някой унгарски националист да се направи на мюсюлманин-терорист и да взриви бомба! Целта е да уплаши унгарците с тероризъм!

Tипичен еврейски метод на действие.Съшите тактики са прилагани и по време на 2та СВ срещу германската държава и то срещу мирни граждани.Промяната за нов световен ред чрез терор,това е тактиката!

Този атентат е предвестник на поредната цветна революция организирана от САЩ.

Да

Бог да пази Унгария! Дано не се излъжат някои унгарци заради долари и евро да защитават американските и еврогейските интереси.

Взрива е организиран от Меркел и коалиция.

След като Унгария се дърпа от указанията на САЩ и Германия следват революция тип Майдан или революция тип ИДИЛ в Сирия. Това е десерта на САЩ.

Така е, като се заиграва с Путлер. На народа му е писнало да го командват диктатори и иска да е едно цяло с Европа. Не иска огради по границите си. Иска да каже Не на страха и омразата. Затова са се опитали да пометат статуквото, наложено от Орбан. За такива, като него трябва целия народ да се вдигне срещу него.

Ти не си "Осведомен", а си олигофрен.

Глупости. Плащат ли ти да ги пишеш или си толкова тъп? Всъщност няма нужда да отговаряш, все ми е тая.

Чух, че в Кале масово си правели секс с имигрантите, що не идеш да им се предложиш?

Тролеее, кой пък идва в лудницата да те осведомява, бе ??!

Абе защо не му изядеш ЯУ на Путлер ами само го лигавиш?!

Взрива е дело на един обикновен пре задоволен унгарски младеж ! Чистокръвен унгарец! ПОПУЛИСТА ОРБАН ЗАПОЧНВА ДА ПЛУВА В СВОИ ВОДИ!

Палячото Орбан да вземе да си оправи държавицата! Сега пак ''марсианците'' ще са му виновни !

а палячото боико българoубиец които продаде българия да се хвърли от високо на британски бетон.

Този взрив е предупреждение към Орбан и неговата независима политика,господаря явно си изпуска нервите и прави предупреждение...

Пак някой мюсулманин е сложил бомбата.

помак.

като комбинираме новини и слухове: "Този взрив е предупреждение към Орбан и неговата независима политика, господаря явно си изпуска ГАЗ -ОВЕТЕ..." :)))

Иначе като излезе новината, започнаха кампанията в коментарите, че било "изтичане на газ".

Хамерикянските мекерета май ще почнат да гърмят навсякъде по малко

Ами като припомня, че Орбан e противник на имиграцията в Европа и квотите за заселване на джагалите и дори се осмелява да провежда референдум, Ройтерс фактически подсказва и кои са поръчителите на този терористичен акт, за което няма как да има съмнения, че са онези, които създадоха и продължават да създават терористични организации като ал-Кайда, ИДИЛ и пр. умерени и неумерени канибали и за което дори и Килъри се похвали в нета и в ютюб: Hillary Clinton: 'We Created al-Qaeda' Ясно е, че мир и спокойствие ще настъпят едва когато чичо Сам гушне букета! Фък ЕС!

ПРАВ Е ОРБАН.ВЪН РЯЗАНИТЕ НАШЕСТВЕНИЦИ ОТ ЦИВИЛИЗАЦИЯТА!! ЗА ТЯХ НЯМА МЕСТО ПРИ НАС!!!ДОРИ В ГРОБИЩАТА-ВЪН РЕЗАНЯШКАТА ОТ ЕВРОПА

Взрива е дело на арабски бежанец, талиебан, мурджахидин, джихадист и ислямист, с каквито изроди се напълни Европа и е насочен срещу Унгария като цяло за нейната анти идлямистка политика. Виктор Орбан е патриот и голям държавник, не е путьо като нашата мутра.

Отиди си легни. Още не си изтрезнял!

Напротив!Нека говори! И аз го слушам-трезвен е като проповедник! Говори истината,а има и много истини,които още не е казал!

МАЛКО ОСТАНАХА СВЕСТНИТЕ И МЪДРИ ЛИДЕРИ ,КАТО ОРБАН НО НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ -МЕРКЕЛ И ОЛАН ,НЯМА ДА ГИ ИМА

а пък нашия НОВ президен ще се казва: НЕИЗВЕСТЕН ИЗВЪРШИТЕЛ вече му печатат плакатите

а ние ще гласуваме с празна бюлетина за празен портрет,дано тази вечер на дебата по CNN Tръмп излезе начело,това се случва врднъж на 8 години,вече