17-11-2017 20-11-2018

Коментари

докато нашият независим съд и честна прокуратура работят в полза на мафията. Защото няма наказания, а дива корупция. Апропо, какво стана с убиеца на Милен? Вече е в Дубай навярно?

Поредният дрогиран нагъл безработен циганин със скъп джип. Бият полицаите и лекарите ни и после врещят: "расисти"

ината кука гледа сякаш са му отказале рожвет...

Не забравяй, че тая кука се грижи за безопасността и спокойствието и на боклуци, като теб. Колкото и да не го заслужавате!

Поредният друсан супермен!

А защо не сте го понатупали малко, то е ясно, че ще го пуснете.

И язе съм минал на червено шото от белото получавам кисилини. Що не ме подгонят мене, ама мош ме фанат за Божковия!

Не пише какво са намерили в колата.

Тез джигити

Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Влез в -- Hotcoss.Com

Но не че няма кретени по улиците, ама и на мильовците малко условно им вЕрваме напоследък. Половината изглежда не са чели в закона как се спира нарушител, но за сметка на това са гледали филми. Като го спрат пък се почват едни локуми за това какви страховити наказания очакват водача, тук-там и по измислени членове от закона. Как пишат протоколи и актове пък е съвсем трета тема. Аааа и колите под 3-4000лв и над 20000лв са абсолютно невидими за пътната полиция, независимо какви нарушения правят. Познайте защо.

Predi resultatite da izlaziat: 1. Riaziane na dvete MADENTSA; 2. Otnemane na kolata v polza na Pensionia Fond;

чие синче е

Коляно на врата за 8 минути за такива шофьори.

Вози един Джигит аверче и се хвали къв пич е и как минава на червено с бясна скорост, застават на светофара и чакат, става зелено ония си продължава да чака; аверчето - ,,Ади,ве, ко чакаш?" .... ,,Аааа, язе се пазя от други Джигити!!! "

За такива - куршум в тила. После се трупа се окачва пред Народното събрание за назидание!

Е да... Ама отмениха смъртното назидание.

Ще го направиш герой, като черната дрогирана отрепка Флойд.

А,трябваше след като не е спрял на стоп палка направо да го застрелят.По този начин щяха да се спестят не малко пари на българския данъкоплатец.

преди 10-ина години така по погрешка застреляха едно момиче в центъра на София... Съвсем невинна жертва. Няма нужда да се хващат за пищовите колчем някой джигит мине на червено.

Поредното тъпо говедо! Всеки ден се натъквам поне на 3-ма като него - ляво, дясно, ляво, дясно...изпреварва колоните, които чакат на светофара, минава на червено, и пак същото упражнение до следващия светофар. Малък, но много прост народ.

Факт е , че има много прости екземпляри! Но този факт не Ви дава право да обиждате нашият ВЕЛИК народ, който надживя византийска, турска и съветска имаперии! Ние пак сме тук със същото име и език! УВажавайте нашият народ!

Изобщо не е вярно. Народа ни само телесно е преживял, културно и ментално е линеарно дегенерирал с годините. Прочетете само заглавието на статията... Но понеже упадъка засяга почти всички слоеве на обществото и не прави впечатление на никого. Хронично самозаличаване. Чакам си минусите!

И какво надживя?Клатили са го всички.Подло предателско,братоубийствено племе.Спомни си Левски-предаден,Ботев,убит от българин,Вапцаров,Септемврийското въстание,Априлското въстание,Гео милев,децата от Ястребино,взривената църква в София и хиляди други българи предадени и убити от българи.Сети се за друг народ които така да се мразят помежду си.Живях в САЩ-всички емигранти живеят на общности.българите,пръснати,разединени.Случвало се е като срещна българи да ме избягват ,като чуят българска реч.Срамно.Много рядко българин да ти помогне,много рядко.

Докато подобни отпадъци, които с опасното си поведение застрашават десетки животи, не започнат да влизат за дълго в затвора превантивно, ПРЕДИ да са убили някого(!!!), нищо няма да се промени в нашето прекрасно отечество... Отделно от това, конфискация на таратайката и отнемане на книжката до живот трябва да са задължителни в такива случаи!

А разстрела?

Нали знаеш, че тази порода говеда слабо ги вълнува имат ли книжка или не....не е това начина спрямо тях! За тези неандерталци трябва ефективна присъда - затвор+яка глоба! Ворият път - двоен срок + 10хглоба! Третият път - 20 години!

пистолетите за украса ли ги носят? Я на курс в САЩ,как се действ апри незспазване на полицейско разпореждане

Ако наш полицай в такава ситуация употреби оръжие после знаеш ли какво го чака? Поне 2-3 години обикаляне по съдилища, следствия, прокуратури...отсраняване от работа..а накрая може и затвор да отнесе.

има навсякъде, ама нашите не си знаят нитопртават анито задълженията. а и ако знаят да стрелят няма да убият.

Тая демокрация се оказа голяма гад. Поне станахме като Америка, липсват само уличните погроми

А какво ще стане ако се окаже че след като са го спрели от притеснение е извадил от джоба едно патронче и е изпушил една трева?

Пет години на кариерата и ще му се охладят мераците за джигит. А колата-за скраб.

Аман от катаджии и камери. Че и светофарите станаха много, ще задминат дупките.

Требва, точно заради каруцари като тоя и като тебе.

Е добре кажете ми честно що за милиционер е този на снимката с огромния шкембак?!?!?!?

обидно за джигитите разни миндили да се наричат по този начин.

Ами това са разни полуграмотни псведожурналя, джигити, та джигити, да бяха научили поне значението на думата и тогава да я употребяват. Какво общо може да има поредната дрогирана и пияна отрепка, газеща грубо правила и закони, с един смел и юначен кавказки конник?!?

гледам , ; магьосниците ; на системата ,много активни , сигурно са им обещали повишение на глобите и КПП и на планинските пътечки

пуснете веднага момчето, да го изчакаме да претрепе 5-6 човека, и тогава съдиите ще му дадат 2 години условно, да не му се разваля кефа от шофирането!

Ченгелите са го гонили за да го притискат за рушвет.

че кво лошо има, нека на джигитите да им излиза солено !

Притискали са ти мозъкът кат малък, за тва сега си малоумен и сигурно работиш като потен бакшиш.

Нали някой не си мисли, че ще му се случи нещо кой знае какво? Някой акт за 1000 лв, не че в тая държава някой си плаща глобите...пък и да му вземат книжката какво? Да не би да не може да кара?

Ако му вземеш законно притежавания пистолет пак може да си набави незаконен и да гръмне някого, също. Но, като цяло, ако му спреш колата от движение и му вземеш книжката ще му доста по-трудно да шофира.

полицията да не се почувства като в америка , нещо много взеха да си верват бг. чЕнгетата

явно си от повервалите си джигити...

в интерес на истината , съмнявам се че е минал на червено , сигурно е на бело

Това не може да се случи, освен ако не е в безсъзнание. Има си там член еди кой си: "Който откаже проба му се взима книжката за 2 години, автомобилът се спира от движение, глоба 5000 лв". Или нещо такова беше. В България, ЕС, САЩ и цивилизования свят не могат да ти вземат кръв насила. Трябва да разпишеш. Или пада в съда.

И затвор

Номерът е, че минават без затвор у нас. Книжка, кола спряна от движение и глоба. Ако няма ПТП.

С разрешение от дежурен съдия?

Никой не може да те насили да дадеш кръв. Дори ако е за ДНК експертиза.

А става, става. Ако се промени закона - в случаи като този, ако откаже да даде кръв, в протокола се записват максимални стойности за алкохол, наркотици и каквото още се сетиш. Да видиш тогава, как водача сам ще се натиска да даде кръвна проба, за да докаже, че не е така.

Може ли полицията да му тегли един бой за назидание, както превеше по времето на Тодор Живков?

Нека позная - карал е BMW. 25-30 годишно.

Защо не е застрелян...

Лайняр..нагъл

водача е против расизма и насилието от страна на полицията. така той е изразил подкрепата си за джорж ...как беше там. или джошуа беше. няма значение, той е борец против расизма и веднага трябва да бъде освободен. да кажем: "черните имали значение'. и не на насилието над водачите.

при баи тошо десет годинищеше да работи в някоя туфларница с порция шамари всеки ден да не говорим за убииства изнасилвания прибираха ги и след няколко дни им връщаха дрехите рядко някои се връщаше след дваисе тридесет години спокоиствие мир и любов затова хората го обичаха баи тошо

Тогава си караха пияни като талпи. Айде стига сте лъгали. Онзи дядо, където беше убило дете, нали се оказа, че по бай ви тошово време отново е убил човек пиян зад волана и присъдата му е била 3 години затвор.

масово се караше пияни и се минаваше с 10 лв рушвет...никакви такива глупости не е имало като тухларни и т.н....те бяха за политическите... много си прост а сигурно си и сополанко , дето не е бил планиран по времето на Тошо , ама сега се правиш на отворен тук......

Стига си лъгал. Ако ти си карал пиян често, не значи че е масово, а че си рецидивист нарушител. Рядко съм срещал подобни екземпляри по онова време, далеч по-малко бяха от сега.

Е карал 20-годишен димящ сажди дизел. Защо тези неща още се движат, всеки ден ги срещам по центъра. Как може тия бракми да минават тенически преглед всяка година??

В Англия тия полицаи щяха да са подали оставката си вече. Не може в името на закона да го нарушаваш повторно и да караш из столицата филмирал се. Слаба психика е това

Тук още живеем под страха на полицията.

Да, да. Така е. Страха от полицията е голям. А в Европа ги е страх , когато НЯМА полиция. Хахахаха

Щяха да са подали оставки и вече разследвани, а джигита щеше да е в моргата

Знам ги...преследват те заради бакшиша. Не им пука дали застрашават хората. Това е против конституцията

За “джигитите” в България с любов от БГ журналистите...

Ми може човекат да е далтонист......

В Западна Европа, вече да е в затвора. С присъда.

Сигурно.....ха покажи си носа от село.

Пиша ти от едно западноевропейско село. Съдията е дежурен в 24/7 полицейския участък.

Абе, къде разграбват магазини и унищожават паметници, без да ги арестуват /да не говорим за осъждане/?

В Русия защо не го правят? Аааа. Нямат черни! Дали?

В Западна Европа полицай означава спокойствие, а в България всеки нормален човек го е страх от полицая, все едно е плашило, престъпниците-обратно...

Защото обикновено полицая е комбина с престъпниците и тероризира обикновените хора. Но стадото така сме свикнали за нормално и не ни прави голямо впечатление.

Кьв е тоя джигит ве мама ви да еба неграмотна селска даеба.??? Стильт ви е като на махлянска седянка.

Текста е написан, за да се разбира от населението, което споделя Вашия речник.

Не е вярно, текста е написан, защото aвторьт споделя този речник. Иначе няма логична причина да пише все едно читателите от цяла Бьлгария са малоумни.

Ако човек има поне малко култура и образование, то той има като автор има претенции за качество и се стреми да се придьржа кьм книжовният бьлгарски език, на който всеки един от нас е бил учен в училище. Но в планетата, пардон дьржавата на маймуните да нямаш стил е символ за близост до народа. Едно е да говориш езика на народа, но друго е да пишеш на него. Едното е важно, а другото смешно. Ако изобщо можеш да шванеш разликата...

Никъде в нормалния свят няма такива тюфлеци, като тези на снимката, да кибичат на гюме по улиците. Българите сме стадо. От соц време сме свикнали подобни примати да ни стрижат.

Де да ни стрижеха като при соца- и работа щеше да има всеки, и здравеопазване и образование и жилище за всеки.

И децата щяха да ти направят.

Може и да не ги направеха, но нямаше да ги наркотизират, да проституират или да ги правят джендъри.

Така е. Не пишеше в Работническо дело, но всички знаеха какво става на "Попа" в София. Имаше и накомани. Имаше и твърда дрога. Зарибяваха и децата по училищата. "Смешни дъвки". Всичко си имаше. Имаше и западни цигари на "Берлин". Гейчетата си бяха по докторската градинка още тогава. По някога и на "Кристал". Имаше и доста повече самоубийства сред децата от днес.

...ти да не си от тези "направените"...а ?

А по-големия проблем тогава беше, че и дрогата и уискито и контейнерите с вносните цигари се внасяха ексклузивно от Кинтекс. За да печели партийната хунта.

Като го хванат ще го питат " Ко'ши прайм ся ?.... за едни 20 лв. става въпрос. Е, има и други милиционерски номера, като тези катаджии от КАТ Варна "Ти имаш семейство, ние имаме семейства ..."

Е да , обаче се обажда - мама или татиту и ушев козирува ... и наркоманчето си продължава.

Планетата на мaймунитe...

аферим, машала и Раковски е бил луда глава и копоите са го гонили

Оправя се с бележка от ДжиПи-то, че страда от остра форма на диария и за това е бързал така. Зор, какво да прави!?

След като този е минал на няколко пъти на червено ,как са го уловили полицаите ? Значи инте са минали на червено. Еми това е нарушение , полицаите нарушават правилата .това не е законно

Идиот.

Чети правилника. С включени сигнали полицейските стават коли със специален режим на движение, както линейките и пожарните и за тях светофара не важи.

не знаеш ли? Прочели са и номера на колата може би също. Дебилно мислене, че и писане.