17-11-2017 20-11-2018

Коментари

http://freedatingsitesus.com/ free online dating websites free dating,dating site free dating online. free dating site, dating sites free dating dating sites

http://freedatingsitesus.com/ free online dating websites free dating,dating site free dating online. free dating site, dating sites free dating dating sites

До следващата кражба

Хванати на местопрестъплението и пуснати под гаранция за 500 лв.!? То е видно, че държавата "дели" с тези престъпници, но поне да си направи една по-"справедлива" ставка, че те крадците тези пари само за кафе ги изкарват. Поне 50х50 да дели с тях, че да е на кяр, че сега държавата изглежда като глупакът, който обира стотинките, докато крадците отнасят лъвския пай в пачки. ;)

По му е лесно да го откраде, отколкото да го произведе.

егати и праовосъдието. 29 години не можаха да се справят с елементарни проблеми като ликвидиране на кражбите на автомобили. какви ли не лобистки закони се приеха но нещо толкова елементарно не

Да не искаш застрахователите да фалират?

Материалът започва с гръмкото заглавие: Полицаи задържаха 7 души, докато......и завършва с "реално всички са пуснати след ареста.". Реално погледнато, мутренската държава е изгодна за всички. И полицаите са доволни, че са си свършили работата и са си заработили заплатите. И бандитите са доволни, че са на свобода! До следващият път, когато играта на "стражари и апаши" ще се повтори, със същият краен резултат.

Аз прочитам само стражари и апаши. Явно само те са доволни. А дали онези, от масовката са доволни? Или, кой ли се интересува от тях? Човекът, накойто са разкостили буса, не вярвам да припада от щастие. Никой не казва дори, кой ще му компенсира щетите. Трябвав да завежда частен иск. Изходът, от който никой не може да предугади. В крайна сметка, от коментара ти е елиминиран точно онзи елемент, в името на който, изобщо съществува МВР -обществото. Точно то е ограбено, в конкретния случай, в съучастие с тези, на които плаща да го пазят от агресии.

Прав си, ама кой се интересува от масовката....?!

и съвсем за "всички"... Само дето 2-та милиона от най-умните и способни българи, които напуснаха страната през последните 30 години никога няма да се върнат - нито те, нито децата им... Затова пък тука ще гледаме и ще храним чааветата на крадци като тези...

Лобито на автоморгите е по-силно от лобито на застрахователите ! Даже успяха да прокарат забрана за маркиране на отделните части на автомобила , че да се крадат коли с автокаско и да ги разпродават на части !

Един ден престъпник - вечно престъпник. Не разбраха ли, че пускайки ги дават зелена светлина на останалите рецидивисти. Жалка мафиотска държавица.

Цвъко, що така бе. Това е вече пълен отказ от задълженията на държавата. Ами да я разпуснем, бе. А с парите ще се погрижим за болните и гладните

"А с парите ще се погрижим за болните и гладните" - ааа недей така. С предимство са точно тези гласоподаватели за които става дума тук. Те са на първо място. За тях винаги трябва да има пари за социални помощи и за интеграция. А виж - за другите болни и гладни - те не гласуват, значи те не са наш проблем. Еми така де, аз да не съм слънце да огрея навсякъде.

В този район са най-крадливите копелета. Считайте че от утре пак са в занаята.

защо ни е полиция ,това вече е работа само за статистиката.

Полицията не е виновна, че са ги пуснали. Пускат ги съдии и прокурори. На полицията правомощията са свързани само с установяване и задържане на престъпника. Останалото е работа на съда. По-точно съда трябва да се разпусне, а не полицията.

Съдът отсъжда на база събрани доказателства.

Да са живи и здрави момчетата, да продължават да си разкостват автомобили и следващия път, дано да е на някой магистрат колата. Те обаче имат по 2-3 лепенки, пропуски и т.н. та да не би някой крадец да се обърка да ги пипне. Аз досега не съм чул за открадната кола на магистрат, а дори да се случвало е било погрешка и са я връщали до часове. Пропаднала държава, с пропаднали институции и пропаднал народ. Това сме ние, колкото и да не ни харесва.

Ти очевидно не знаеш къде живеят магистратите и къде паркират автомобилити си. С една дума са недосегаеми. Други го наричат паралелен свят.

Като са пуснали автокрадците ,ченгетата поне питали ли са ги КЪДЕ и КОГА ще бъде следващия ИМ УДАР ????????

по времето когато Боко беше министър на МВР ми откаднаха 2 коли след седмица преговори за откуп(повече отколкото колите струваха без гаранция за връщане) ги намериха-едната нарязана и в морга а другата в процес на разфасоване в гараж и какво си мислите че стана-нищо ама едно голямо нищо въпреки че в двора на гаража намериха други коли започнати и части от други издирвани коли-преседяха в ареста колко време и си излязоха-съд присъда обезщетение-забрави-сега същия е министър -председател и нещата са си същите

нека всички крадци да прочетат новината и като видят полиция да не бягат, не си струва :)

Крайно време е Борисов освен магистрали да почне да строи и затвори .

Не стана ясно за да извадят тези 500 лв чия кола са разчастили?

500 лева гаранция?

Ха така! А онези две женици от Младост ги държаха по 7 месеца в затвора с куп скалъпени обвинения и измислени доказателства. А тези хубавци - навън. Да крадат наново!

Заглавието трябва да е- цигани разкостват бус, съдията ги пуска.

Ако хванеш че ти крадат колата и сам вземеш мерки ще го таксуват ли като саморазправа.

Да и гаранция ще те осъдят,съвет от адвокат ако ти обират апартамента не ги биеш а ги буташ от терасата и казваш че са се уплашили и скочили ,за кола не съм питал .

Сега трябва отива бере друг кола даде пари на бял човек. Смръзна ми вече от бачкане. Иска вече избори идва.

У нас само се документира. А после американците унищожавали тази велика нация.

.....няма да спра да повярвам - съдийчетата и прокурорчетата ни са НАЙ-НЕКАДЪРНИТЕ и КОРУМПИРАНИ в Европа!!!!

Айде още 7 човека и семйствата им тук да плюят ежедневно Борисов и ГЕРБ. Много станаха тези вече!

Точно тия седем ще го възхваляват.

Има промяна на лозунга, вече е: "Ние ги хващаме, Ние ги пускаме!". Ами, плащат си хората.

„Ние ги хващаме, те си плащат, ние ги пускаме“.

Добра редакция.

От 10 години в България цари беззаконие! Няма ли примери по цял свят за бързи процедури? Тук ги пускат под гаранция -дребни стотинки и после ги търсят с Интерпол! Явно в тези схеми има и "наши хора" и трябва време за да се прикрият следите! Мутри - управници!

А от 10 години. Веднага ти казвам, че си проста дървена черена кратина. Аз си спомням 19 неразкрити отвличания, убийства от Килърите през ден, магистрални грабежи, ДДС измами, рекет по митниците и т.н преди тези 10 години. Дано никога не се върнат тези времена!

Браво на органите на МВР! Можеше дори да не ги задържат, а само да ги регистрират и да им вземат данните за да ги викат евентуално, ако някой разследващ полицай или прокурор решат, че има данни за извършено престъпление. Моят автомобил го откраднаха и МВР се "счупиха" да го търсят. Но за сметка на това ела да видиш какво чакане пада за да ти издадат документ за пред застрахователите.

Хайде сега данните ще им взимат... ами GDPR? Да ги накарат да обещаят, че повече няма да правят така и да ги пускат...

Какво още трябва да направят тия за да ги оставят в кауша?!Няма да се оправи това "блато",докато не се променят законите и не се приемат сурови мерки срещу крадците.Но защо ли никой не го прави и крадци с по 20 висящи дела се разхождат на свобода.Дали има друга такава държава,в която доказаните крадци не ги лови закона.

Вече знаем. Щом не се споменават имена, значи това са цигани. България е съществувала 1400 години, но сегашните "демократи" само за 30 години я погребаха. И в това пъклено дело важно място заемат журналистите, като тези от ДИР.

Това е българско порно.

Установени крадци, хванати на местопрестъплението и ....пуснати срещу смешните 500лв.???? Народе???? Кой е съдията ,дайте му името????? За циганите е ясно... че са цигани, иначе ако бяха Българи щеше да има снимка на всички .

Регистрирали са ги за поредната кражба и са ги пуснали да си довършат разглобяването, за да няма доказателства по време на документирането, което продължава. Интересно дали са уведомили родителите им за задържането.

Да минат 24 часа и ще ги уведомят. Опс., ама те вече са ги пуснали. Е, другия път.

Кой е този умен съдия ,дето е наложил тази непосилна гаранция от 500 лв ? А бе,сложи му 15 000 или 20 000 и готово !

мда... сега ша трябва да откраднат още една кола - за да си платят разходите за задържането + още няколко за такса спокойствие... това ще бъде доста натоварен период от годината!

"Разкостват"? В медия с претенции да не е жълта?

защо губят времето на хората , достатъчно е да им напрявят забележка

Да не питаме...

Аха пуснали са ги да си го дорасфасоват и продадат за да си платят на съда и другия път да не ги хващат.

И се чудим после защо полицайте не искат да работят.

Браво, Борисов!

Поручик-мирно ! Борисов изобщо не ти е виновен,разбра ли ?

Така си е, по дяволите! Папата! Папата е виновен! Стои си във Ватикана и нищо не прави по проблемите на България!

Ха-ха-ха, е няма такава държава, нама другаде такова правосъдие и следствие. България в 21- век...