Полицаи при проверка: Слагам ви прангите и ще започне порно в пълния му сценарий! (видео)

Скандалното поведение на униформените е заснето, а записът взриви социалните мрежи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

че обичат парите, ама те били и перверзни - униформата сигурно предразполага да издевателстват. Защо тогава не идват на повикване, а си избират клиентите?

сигнал е това - за заблуда. Ако бе истински - полицаите щяха да си поискат, а не да дадат - порно. Кой не знае какъв е хепиенда при такива случаи...

Може да се обичат хората нали вече така е модерно!

Цялата ни държава е едно порно. Утре в неделя е поредната серия, Общински избори 2019!

Споко бре, уикенда идва. Да не искатъе хорицата да прекарат цял уикенд с една полицейска надница?

Ако полицията има читав отдел за вътрешни разследвания, сладкодумният полицай ще разбере бързо смисъла на думите, които е изрекъл.

Винаги съм твърдял, че държавните служители в България не подлежат на никакъв контрол и дерибейските им действия са в основата за корупцията. Сблъска ли се човек с администрацията в България, предпочита "да бутне", но не да стига до съдебни спорове без особено ясен край. Данъчен служител, пътен полицай, общински или държавен служител се чувстват безнаказани и са "оперирани" от чувство за съпричастност към проблемите на хората. Пътните полицаи изключително формално изпълняват задълженията си и това е в основата на безобразното състояние на движението по пътищата - ако са изпратени от началника си за да проверяват за колани, то може по това време 100 човека да минат покрай патрула им с превишена скорост, полицаите няма да реагират, защото са изпратени да следят за използване на колани …

Защо го няма видеото ???

... им е наредено от МВР до го покрият .

Тоя водача ми е съмнителен. А полицаите обичат така да се заяждат, което не им прави чест. Навик от социализма. Нали и полицаите имат видеозаписване?

В България,незнайно защо някои полицаи си мислят ,че могат да правят каквото си искат.. На други места по света има едно уважение към "съгрешилия"...казват му какво е нарушението,питат го дали е видял знака за ограничение,дават му съвет:."...виждам ,че в колата има детско столче,значи имате дете....замислете се малко..." Чак срам те хваща...

За мен е странно защо хората в Тутракан не са на протест против беззаконието. Всъщност отговорът е ясен-в Туртакан, а ив малките градове има огромен страх от милицията. по свеае-като видиш полицай имаш усещане за сигурност, в България-страх и ужас. Няма гаранция ,дали след среща с милицията ще си тръгнеш в добро здравословно състояние. Плащаш с данъците си на милицията заплатите, и тези които ги издържаш те тероризират.

Самата ситуация е ъпсурдна... неправилно спиране... в Тутракан. Ама нидьейти така, то там е малко вероятно да има здрав тротоар, че пък и човека да му се е наложило при тоя безумен трафик да спре баш връз него. И тооочно тогава се появяват 2 ма от общо 4 полицая за целия окръг да му искат аптечка. Е нема такъв филм ша ма прощаати.

В малките градове хората са подложени на жесток тормоз от милиция и властимащи. кевмотве и шефове на РПУ-та в малкия град са местните феодали. никаква защита няма малкия човек без власт-от малкия град от терора на милицията.

Да -в тутракан работодател е или местното РПУ и общината,, или местните ферми-друга работа няма. Нямат повече място тези полицаи в РПУ-то, няма как да останат. Ще се наложи после до пенсиониране да видят как другите хора в региона си изкарват хлряба със земеделска работа.

Освен полицейски произвол имаме и нагъл дришльо! Ниво на култура от двете страни минимално. На полицаи няма нужда да се говори така. Освен това се чува, че след като многократно иска да му се представят и те не го правят, той продължава да ги напада вместо да си покаже документите за самоличност. Ами нагъл дрищльо. Трябваше директно без приказки да го отведат в полицията и да установят самоличността му там. А единият от тях му отговаря като, че ли е на неговото ниво.

Никой не е длъжен да показва документи, преди милиционерът първо да е показал своите-чл 151 ЗМВР. Не си длъжен да отговаряш на милициор, и да му съдейставш, преди да се е легитимирал с документ, име, фамилия, длъжност ,и да обясни подробно правно основание за проверката. Милиционер няма и право да ти бърка в багажник, да те кара да си обръщаш джобове, освен,, ако не е налице извършено престъпление.

има право по време на акция - и да ти бърка в багажника и да ти бърка в гащите. Докато само се разхожда, или докато е на патрул, или във всички други обичайни ситуации - няма право. Но когато е в акция, може да излезе на магистралата и да спира всяко МПС и да си стоят там и така докато не се нареди край на акцията. Както и трябва да бъде. Това, че невменоса му стига акъла само да натиска копчетата на телефона, но не и да говори български не е проблем на полицая. Очевидно полицая прави неимоверни усилия да намери думи, които невменоса да разбере. Примерно в любимата на гробаджийските тролове кравария невменоса щеше вече да радва негросите на топло. В другата им любима кочина, дето си падат по боярщника, щяха просто да са му сменили профила на черепа и някакви ребра. Но тук в острова на стабилност под гроба, нещата са такива. Вместо полицая да работи, трябва да се оправя с плиткоумни резултати от дефектирали капути, не можещи да разберат най-най-най-елеметнарни указания.

За даващите пример от САЩ-полицай в САЩ няма право да проверява багажник на автомобили, освен ако не е извършено престъпление. В САЩ полицай дори няма право да ти проверява документите на улицата, ако не вършиш престъпление. В България-вървиш си, и те спират за проверка на документи, никъде по света го няма. А най-голямото беззаконие е ,че милицията проверява документи на хора, участващи в протести, и дори им цзап исват имената. Съгласно ЗСММ милицията няма право да събира данни за политическите препочитания на хората, а такива проверки на лични данни представляват точно разкирпавне на политическия избор-милицията знае кой кого подкрепя. това е незаконно. Даваме по 20 заплати на самозабравилите се, за да ни тероризират. Никъде по света това не се допуска. В Гърция имаше дори месеци граждански протести след подобни милиционерски изблици.

Абсолютно забранено и милиционер да иска да проверява багажника, ако не са налице законовите основание за това. Чл 81 ЗМВР-изисква да има извършено престърление, или колата да е обявена за издирване. Ако не са тези хипотези, милиционерът нищо не може да проверява по багажника . Заплахите с -че щяло да има порно в подземията на управлението-са допълнителнап свинщина. Подобни хулигански действия на милицията не могат да бъдат толерирани.

Нещастник. Паркирал неправилно и провокира служителите. В САЩ дали щеше да го направи. А порното май го влече. Цървул.

За порно заплахите чичко прокурор много ще се разсърди. Нали не вярваш,че ще се размине без последици?

Много сте ми интересни тези, които защитавате въпросните полицаи и давате примери с останалият свят. Къде полицай по света ще ти предлага любов и порно или шкембето му ще се разкарва 2 метра пред него. На всички е ясно че масово в бг полицаи стават само тъпанари и неудачници, които нямат елементарна култура и начин на поведение.

а защо е спрял на тротоара? омръзна ми от такива!

Ами протестирай против първо РПУ в София-десеки милиционерски коли са на тротоара пред управлението на бул. Шипченски проход. Хората ходят по булеварда, или се проверит в иниданска нишка между колите. Всъщност пред повечето РПУ-та в София е пълно с паркирани полицейски коли по тротоарите.

Научете се да снимате всеки път като ви спрат н пътя такива примитивни полицаи Ако не беше клипа този полицай щеше да продължава да тормози така хората на пътя , а сега със сигурност ще бъде уволнен Браво на водача че е снимал всичко

Аман от телефонни видеота, всички снимат все едно са невинни и все полицаите виновни. По цял свят е така, снимат и стават център на внимание. Вярно, полицаите са говорили глупости, ама те и докторите, дето ги бяха записали как си говорят помежду си за някакъв аборт, и те звучаха като убийци, но ги оправдаха. Полицаите, ако не ги уволнят, ще се замислят дали да говорят такива глупости, но предполагам, че ги чака уволнение. Настана време, по-зле от онова преди демокрацията, не смееш да гъкнеш, защото не знаеш дали някой не те записва. Скоро ми разказаха случай на откраднат личен дневник, сниман страница по страница и публикуван във Фейсбук. Потърпевшата бива уволнена, но после успява с адвокат да си върне работата, защото става въпрос за личен дневник. Отвратително е да се страхуваш и всеки път да внимаваш какво ще кажеш или напишеш.

По-добре си трай и си мълчи, че така всички разбраха колко си проста.

Умнико, ти авторът на видеото ли си? Ако беше нарекъл полицаите прости съм съгласна, непрофесионално е да се говори на чалгаджийски диалект, но и снимането с телефони стана нагла провокация навсякъде. Посочих истински пример с пресниман личен дневник, а утре може и твоята снимка да бъде 'изтипосана" някъде с лъжливо пояснение, че си изнасилвач, например.

Кефят ме много тия полицаи. Имат хъс за работа. А с тоя прост народ не може да се отнасяш иначе... Всеки който шофира знае за какво говоря...

Това си е директна заплаха за изнасилване от “служители на реда”...няма такива боклуци.

Простотията в българската полиция е убийствена. Само като видиш вътрешния министър как бие на интелект, да ти е ясно какво се случва надолу по системата.

Каквато ни прокуратура такава ни полицията такива ни и стражарите. Welcome to Гербландия

А преди да не беше по-добре.Стига с този ГЕРБ.Не го обвинихте само,че е изтасилил майка ви

В нормалния свят като се опъваш на полицаи и се правиш на ербап ти теглят коршума...от къде да знаят, че не се опитваш да вадиш пистолет.... Това е и в САЩ и в Русия и в Китай. Само тука си играем на хелзинкски комитети и други али бали. Няма секс, няма порно - теглиш му коршума на келемето при самозащита.

хахаха к0ршум , купи си буквар олигофрен недоубит..

Не него буквар му не требва.

Ченгесарите имат ли приятели ?

абе в крайна сметка милиционера му каза че е спрял до знак забранено паркиране провери му аптечката ся спомена некво порно което беше тъпо ама келемето се дразнеше - ами аз гласувам полицая е невинен а лайнянкото в ареста една вечер да му дойде акъла и да си изкара порното да го видим къф герой е

Е нали точно за "тъпото" говорим! За това ,че е спрял където не трябва- фиш ,акт ... Но за поведение? За възпитание? За респект към пагона?

била е една слаба келява смяна - всички редовни с аптечки готови да се обесят на този колан в името на реда. каква смяна само пълна порнография и ето идва този актьор аматьор уж ама, на оказа се професионалист каква пълна порнография в родната милиция

От водача на МПС то е лъхало на секс за да получи такова примамливо предложение

Против руско, турско и друго чуждо. Обаче засмърдялата си кочина никой не иска да вижда, така ще е!

Щом не е имало секс не са виновни

Глупави тутракански полицаи, хванали са се на капана.

"Ако не изпълните полицейско разпореждане" Ето това е важното, защо то не е подчертано? Ясно е, че този наглец ги е провокирал. Какво щеше да стане с този наглец в САЩ например??

Нарича се полицейски произвол.

- граждански произвол по-скоро милиционера малко му поддаде на провокациите и леко и глуповато го заплаши посеркото малък

Да се уволнят заради НЕПРОФЕСИОНАЛНО поведение.

Когато всичко, до е на държава работа, е пълни връзкари, хем роднини, хем са и платили за да работят това. Забрави! Тук престъпни елементи, които са си нагушили с пари и апартаменти, никой не ги съди. Так е в Булгаристан ГГК.

cur, имам въпрос към вас!!! бихте ли си отворили краката, а с ръцете бузите, за да си вкарам в гъза ви малко турски разум... :-)))

cur, имам въпрос към вас!!!

Нали уж катаджиите щяха да са задължително с камери и микрофони?

Мирише на ПРЕВИШАВАНЕ НА ВЛАСТ. Милицията няма право да претърсва багажник на колата, освен в случаите на чл 81 ЗМВР-какъвто не е случая. няма престъпление, колата не е била обявена за издирване в ШИС.

Какво стана с ония, дето щяха да бъдат "безкомпромисни" срещу рекетиращите, нагли, безнаказани ченгесари, бе? Отговорност да поемат за думите си, нещо? Няма ли пак да изпълзи някое насекомо да скърца как за посягане на достойните български тюфлеци трябва да се стреля на месо, а?

Новите мутри в БГ- полицаите - много по-страшни от предишните - не защото са по-яки, а защото са по-недосегаеми и това им дава самочувствието . Предишните се занимаваха само с юридическите лица, а днешните само с физическите

по-добре ли се чувстваш в тази си кожа, а сойке?

въпроса ти е неадекватен перушина

сойке, само серж, макрон, плевенлиев, бхк, рубин и такива- дойче криминал веле водени от психопата аденауер и подобни могат да се осланят на теб...

ако някой полицай изрече тези дойче криминалвелевски думи пред мене е МЪРТЪВ! на секундата. това, че с цензурата ви се бъзикам е друга история!

милиционерите са много прости хора и това не е тайна за никого. ама дали всичко това щеше да се случи, ако този потърпевш гражданин имаше съвест и спазваше законите? питам и отговор не искам.

е това е.. тия се мислят за безсмъртни .. мишките..

Имаше един такъв многострадален Геновевов, дето седя няколко часа пред една хижа, но в заслона, проглуши всички медии що не са го пуснали и айде - заради малкото гнусно гаменче хижарите си заминаха, и сега там само екскременти и наркомани! А това, че хижарите са казали предварително, че на тая нова година ще има частно парти в хижата и не всеки е поканен ... чак на края стана известно. Епилог : Гаменчето си остана гаменче, имаме обезверени работни хора, трудещи се заради гамена, и една хижа оцапана с лайна (с извинение) . Заради такива гамени свестните у нас считат за луди а глупецът вредом всеки почита! И това не е от вчера! Нека изчакаме и ще видим какви ги е натворил хубавецът с колата!

дойче криминалвеле

сега погледнете надолу, вижте минусите и вижте кой, кой, кой манипулира нета!

Като съдя по неграмотните и абсолютно просташки писаници по-долу, бая полицаи са влезли тука да защитават себеподобните си. Дебил до дебил. Родните ченгели вършат работа колкото спукани кондоми. Защо България е с най-голямата бройка полицаи на глава в целия ЕС, а в същото време има най-ниската разкриваемост на престъпления? След като паркиралите станаха най-големите престъпници, къде са например полицаите когато циганите колят, бесят и разбиват домовете ни? Примери още много, но няма време и място.

https://youtu.be/p7VJGdhRI60

работещ линк... хахахаааа... през цензурата на гугъл капча? :-))) швестерите, прекалихте заедно с ционистите!

Капча имаш на гъза заради голямия наплив