Коментари - Ахмед Доган се връща в политиката? | dnes.dir.bg
назад

Ахмед Доган се връща в политиката?

Ахмед Доган се връща в политиката - това твърдят участници в новогодишното парти на ДПС, състояло се миналия четвъртък в Сараите в Бояна, съобщи БНР.

Обратно в новината

Коментари - Ахмед Доган се връща в политиката? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Анатема за всички от ДПС до девето коляно.Вие разединители на българския народ никога няма да намерите покои нито в този свят нито в отвъдното.Бог забавяно не забравя а когато съди е безпощаден.

Няма ли кой да махне тази партия , която работи против България ??? Вижте още нещо ... на youtube - BULGARIA, MY LAND

Соколе, ти имаш голяма вина за това, което е България днес. Твоя край и на сина ти ще са като на Илия Павлов.

Нали беше психически лабилен и обременен след театъра с покушението бе мамка ти крадлива и лъжлива? Парите ли свърши? Да не са ти намерили още някое проектче да консултираш?

кога дпс ще празнува коледа

ДПС гласува да се запазят сегашните Съдии и да НЯМАМЕ правосъдие, така че ако някой отиде и ограби- Доган и милионите му, може да се каже че сам си е виновен. Партията му гласува да няма правосъдие !!!

Това са глупостите на Р. Кънев. Един куп експерти обясниха, че не е така. Утре някой депресиран съдия може да направи голяма глупост и Б-я да страда. Е няма да стане. Либерализма е по вреден и от комунизма (от 9 мил. се свършихме на 6 мил. ) в никоя война не сме давали толкова жертви.

Вестник Дейли сабах: "България се нуждае повече от всякога от Турция." Те затова се връща Доган за да помага да ставаме Булгаристан .Той не е голям,а нашите са малки и продажни. Когато си тръгнат русите идва башибозука! Плачи майко плачи !

за нищо не мога да плача!!!Свикнах на всичко!!!

За самолета е прав, не знам, защо тука някой ми скачате. ДПС и Р.Б. в лицето на К. Исмаилов допуснаха голям гаф. Ердоган и Давитуглу се взеха прекалено на сериозно, играят с И. Д. или Идил все тая, което никой няма да им прости. В момента в Турция се води война не знам дали знаете. Кюрдистан се превръща от кошмар в реалност. С излаз на ч. море а може би и на Средиземноморско море. Връщането на Доган е затова, става напечено. Той е умен мъж и разбира , че някой в Турция много згафи в крайна сметка. Двамата с Бат Бойко трябва да държат България далеко от огъня.

Всяко следващо изречение в твоето изказване е противоречие на предишното: както фактологично, така и смислово.

Може на пръв поглед.

Забавно би било, ако Доган заеме нова позиция, тази на Сидеров. Т.е. да се направи на Русофил. Тогава ще стане интересно. Не е много вероятно, разбира се, впредвид последните Руско-Турски конфликти, но като печеливш ход би било разумно. Да видим кой колко може да мисли.

Покрай събитията в Сирия и региона се зададе промяна в геополитическата обстановка и отново на предна линия се изкарват обиграните агенти! Временното им публично отсъствие от политическия живот съвсем не е равнозначно на отсъствието им от този живот. Просто действаха като задкулисно дърпаха конците на подставените им лица, като Местан наприер, но сега по-големите от тях искат на всяка цена да постигнат своите цели и отново ги изкарват на сцената. Временното "отсътвие" от политическия живот и "новата поява" със сигурност са свързани и със съответната доза допълнителни инструктажи и обучение в проиграването на варианти от замисления сценарии.

valentor

Ако 2 процента е вЕрно - отиваме към политичиска криза, в която сме,де, по причина , че т.н." модел на прехода " се изчерпа от съдържание= нищо ново не може да се предложи, а предлагащите артисти остават вчера.Предсрочни партийни "избори" НЕ решават проблемът. Особено в " новите геополитически реалности". Нека шоуто да продълж..

Големият и важен въпрос и мисъл на простосмъртният български гражданин е доколко и в каква степен българската държавност е зависима и гангренясала от зависимоста на икономическата мафия?Кой ,кой е?Защо е толкова сложно да се подкопае криминогенният бизнес и неговото влияние?Не може ли политикоикономическият бизнес от диктаторският ни преход най сетне да бъде прозрачен? Защо България не може да е на нивото поне на Чехия и Полша?Доклоко и защо европейските институции толерират мафиотска държава в общността си?

става въпрос бе!!!

Когато става въпрос и интерес за власт,пари,влияние ,монополи,картели,лобита на(наши хора)не трябва едностранно да се робува на авторитети от миналото,религиозна принадлежност-православни християни или мюсолмани,етническа принадлежност,партийна недосегаемост.Според мен българи,турци роми и други са еднакво жертва на мафията си,дори българските църкви и джамиите трябва да се контролират за укриване и пране на пари,цигански мешарета и други,затова трябва да има законност и ред!

те новите геополитически реалности наистина изискват Доган да се завърне.Ще стане паша.

МЕКЕРЕТАТА НА СЛУЖБА НИКОГА НЕ ЗНАЯТ ДАЛИ И КОГА ЩЕ ГИ АКТИВИРАТ!ЯВНО Е ВРЕМЕТО НА - ''БОЙ ПОСЛЕДЕН''.

хаха идвай Доган бащице.

"проблясъци" направи и Костов, но някой излязъл от политиката, няма начин да се върне в нея със същата сила...Просто мерака за власт умира последен...

Не е лесно да си слуга на двама господари, особенно когато се карат. Сега на север ли ще гледа Доган или на юг - това е въпроса.

Доган се връща и май ще хвърчат генералски пагони?!

Доган ефенди на Бойко еничар акъл ще дава, че даже една баница не може да раздели. Порциите, порциите трябва да се делят справедливо - половината за Доганя, останалото за мутраците.

как няма да се върне. Разпределянето на порциите е важно и трябва да се прави на светло и от опитен човек. То не е за всеки работа. Четириглавата ламя дето ни управлва не се справя - много краде, за народа няма, а полза за държавата съвсем никаква. Ще да се разпределяме наново.

Без тебе България загива,затова ела по бързо соколе.Доган е най-добрия политик каза Борисов преди време.

Доган е проклрятието на България както каза Кастов навремето и беше прав.

Турчеещият се циганин Меди Доганов- комунистически агент от ДС се завъщал в политиката... Меди, виж, какво ще ти кажа: Седи си на дупарата, че братушките идат, а като дойдат- кой фанали- него евали! мангал грозен! Такива като теб Капитан Петко Войвода ги обесваше немедлено! Да живее православният български народ! Да живее православният руски, също украински, белоруски, гръцки и сръбски народи! Общ фронт срещу турчаля, мюсюлмани, идили, евреи, САЩ, ЕС и всякаква друга мръсна богоборческа пасмина!

Общ фронт отзаде на жена ти и цялата ти рода!

говедо ксенофобско

Това го знаеш всеки път като си дигнеш задника в джамията към аллаха, нали керата!!!!!и един редовно те оправя отзад!пък кадъната тя си знай - само отзад!

кажи го това на догановите слуги то ГЕРБ. Тва тия орки са страшна работа. Орка с вампир като се съберат и излиза окото на дявола.

Пак ще си имаме Хидроинженер за консултант

тоя огладне..

valentor

Алооо , умните, разбрахте ли какво ВСЪЩНОСТ вИ казаха ?

агент сава и агент павел от дс.нов сценарии на кукловодите...

Това е като в някакъв долнопробен филм на ужасите ...... Живите мъртви , мумията се завръща ........ брррррр , тръпки да те полазят. Тоя не се ли удави на Цанков камък или в алкохол ?!!!!! Ако още мърда , да вземе да се гръмне ..... Два пъти в сърцето и контрола в главата . Класическо самоубийство ;)))

Жив ли е още мангала ? Нали дишаше със шнорхел ? Чакаме го да ни върне парите където е откраднал.

kirchevo

Жив е той жив е , там на ........

Навреме се завръща сокола, днес има реална възможност ДПС да бъде втората партия в страната, а утре обезателно ще бъде първа за да прокара и утвърди евроатлантическите ценности и осигури широк простор за ускореното развитие на България в следващите десетилетия.

ivo10

Мустафа, стига си приказвал глупости.

КОЙ твърди това? Че до сега къде беше?

Доган паша, идвай да помагаш, че пак ша ма наритват с камъни. Ейго на февруари наближава.

Този корифей на водните науки, ненадминат хидролог, световен авторитет в изграждането на водни съоръжения, ще се жертва в името на политиката и властта, направо да не повярва човек!

ivo10

Бай Аамед и шайката му са национални предатели в действие. В Турция за подобна дейност отдавна щяха да бъдат обесени.

Огладнял е или средствата му са намалели драстично,само че като се явява пред хората поне да е трезвен,че много простотии говори и дразни хората.

А кога ще се върне в старозагорския затвор?

Догане, остави Местан да си върши работата и си гледай старините! Местан прави далеч по-малко издънки от теб и има дар слово, а не да мънка като теб и не се изхвърля с големи приказки с тежки политически последици. Освен това ти нашумя покрай този прословут милион и това не може да се изчисти никога.

доган и цялата противоконституционна терористична турска орда!!!!

Ще ти дам адреса си да дойдеш лично да ме обезглавиш, но все пак си носи и памперси XXL-голяма опаковка. Такива бабаити с 12-диоптъра очила и гръмки фрази обикновено се насират още преди да съм им посегнал!

Ще ти резна циганската картуна и ще я зашия в корема на свиня!

чакам адреса, гуджо!

Само затова българите са длъжни да забранят ДПС и да ги сложат в затвора !!!!!!! гледайте в youtube - BULGARIA, MY LAND

Злокобен черен гологан. наричан иначе Доган след две години на мълчане юздите здраво пак ще хване за да подкара свойто стадо наместо в рая право в ада...

един път пушкалото засече - ако е действително е трябвало да гръмне. втори път не трябва да има пропуск.

Тоя разкопан фараон да не е осъзнал случайно, че бизнес-кръговете му нещо са се оплели покрай каналджии, наркотици, щуротии и манекенки?! И е решил да се върне и с цялата си лудост и откачалство пак да се намеси във всичко, което някак почна да се оправя?! Що ли не си иде при шайтана там и да не се показва повече да плаши хората?! ...

Другия път ще успея.

Той е един от големите виновници за положението у нас и сега нещо се случва. Ще ти го върнат с лихвите соколе. До девето коляно.

2 Петрово 2:22 "С тях се е случило това, което казва истинската пословица: Псето се върна на бълвоча си, и: Окъпаната свиня се върна да се валя в тинята." Матей 12:43-45 "Когато нечистият дух излезе из човека, той минава през безводни места да търси покой, и не намира. Тогава казва: Ще се върна в къщата си отгдето съм излязъл".

Ахмед Ага видя че Сидер Ага отива в пандиза и реши да му помогне

И какво от това???

КОЙ ли даде нови инструкции на Сопола?

Ибрахим Али ал Бадри

ivo10

Защо бе Аамед, защо пак в политиката? Сигурно си се оправил от сюргюна след покушението и пак си курназ. Май не ти харесва дето Лютфито върти опашка покрай Ердоганя и ще превърне ДПСто в слуга на бай Реджеб. Ама вие отдавна сте слуги: на ДС, на Турция, на Америка. Е вярно и за вас има дял. На фона на толкова национални предатели вие направо сте света вода ненапита. Е, може някой ден да ви дойде реда, но не се знае кога е този ден.

Положението вместо да се оправя, взе да се смарангясва - Софиянски, Доган... Почнаха ни и сега се връщат, за да ни довършат...

Само в него ми е надеждата. След продажната мутра Борисов какво да очакваме?

Ти нормален ли си ... или си от ченгетата на ДС????