Синдикалист: Политиката прекалено много навлезе в МВР

Отстраняванията и оставките са практика в МВР и то доста отдавна. Политиката прекалено много навлезе в МВР, смята зам.-председател на синдикалната федерация.

Обратно в новината

Коментари - Синдикалист: Политиката прекалено много навлезе в МВР | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прав е човека. Въпреки, че е седнал. Не може депутатка да ми назначава, уволнява. Какво знае тази жена. Много е далеч от много неща. Баща й е един обикновен тракторист и след като отиде в НС изхвърли и се отказа от трактора. Много пъти е коментирал, че не желае да работи с трактор и най сетне му се осъществи мечтата. От системата говорят. Не аз. Те са в кухнята. Коментират. Браво на този господин. Снощи го чухме, смислени думи, поучете се, а не пак ЦЦветанов да иска пак да е Вътрешен министър. Писна ни. Яшката... Знаем ви задкулисието. Много сте далеч. Все пак и родителите ни са работили в поделение(Бог да ги прости). Честни, скромни, възпитани, здрави, работохолици... Нека си я искат. Народът като иска да им я даде, но много поразии сториха относно полицията... Отивайки си някои ровейки в кофите за боклук. Лесно се плюе. Като работиха бяха добри, все пак милост и трябваше да се пенсионират не на 50-51-52, а на 57, все пак има хора , които си бяха направили сметка, а сега 55 с малки бебета искат, и ние искахме, народа де, но до там, събират се и си говорят,

ТОЙ Е ДЯЛАН КАМЪК И ЗА ГЛАВЕН ИНСПЕКТОР СЪЩО СТАВА...Като инженер в началото на 90-те години Костов започва работа в бившия шивашки завод 8-и март в кв. Надежда. Съкратен е при приватизацията на предприятието, което дълги години шие с марката Агресия . Много впечатляваща е професионалната му биография, не само че ходи пиян на работа.Има един раздел организми наречени безгръбначни и тези същества, и днес се срещат, но този вид сега за разлика от еволюционните му предци са го кръстили дялан камък. Навсякъде пасва където и да се сложи. Само да е по-високата извивка дяланият камък ще върти, ще суче, но ще следва зададената форма. И как не! Нали гръбнакът му липсва, няма какво да му пречи. Така неусетно движейки се покрай извивките, гледаш го високо в стената застанал. Щастлив гледа от горе и сам не разбира как се е заклещил. Тези, дяланите камъни, тях горките, природа не само ги е лишила от гръбнак, но и лицето им е отнела, та хората ги наричат безлични. Безлични и угодни всекиму,

Не знам каква е тази държава, в която изборите зависят от областните управители и МВР.

Че, тя милицията /полицията/ винаги е била с политиците и на политиците, след Освобождението от турско робство та до днес. Най напред пъдари, после жандарми, милиционери сега полицаи. Кой не става за нищо става милиционер /полицай/. Извинявам се на честните хора в системата.

Политическите чистки са задължителни в МВР, тъй като те свикнаха да получават заплати и да не работят. Темата за бездействието на МВР се укрива, ето човекът я заобикаля нагло, а тя е важна, защото засяга всеки българин.

ПАПАТА КАЗА ВЧЕРА "МНОГО ЛИЦЕМЕРНИ КАТОЛИЦИ , МАЛКО ХРИСТИЯНИ СРЕД ТЯХ " ..... Pope Francis has said it is better to be an atheist than one of the many Catholics who live a scandalous hypocritical life ...

Pesh0

МВР навлезе в политиката ... Като пази белия автобус . И като не спира да се пазари с политиците за ранно пенсиониране , срещу защита . МВР става част от проблема с политиката . Но вяввайте ми скоро МВР ще си нашие палките отзад

АМА И ПОЛИЦИЯТА НЕ БИ ТРЯБВАЛО ДА ИМА ПРАВО НА СИНДИКАЛНА ДЕЙНОСТ , ТИ КЪВ СИ МЕНТОР АААА?????

Политиката е навлязла и в МВР и в правосъдието , а тъкмо в тези сфери тази дейност няма никаква работа.Накратко, политиците следва да са обект на работата на МВР и правосъдието , а не да се стремят да са кукловоди на събитията там.

Че какво друго може да се очаква от бесепари и тройни коалиции: "Гръмна нова бомба! Има запис как вътрешният министър Узунов е заплашвал Георги Костов, че ако не подаде оставка...", 23 Февр. 2017, Блиц. "...Узунов подаде оставка след скандал за сериозни нарушения при разследване на пътен инцидент със загинал, при който се появиха съмнения за полицейски чадър над извършителя... начело на пловдивската полиция по време на правителството на Пламен Орешарски ... на пешеходна пътека в Пловдив 24-годишен шофьор е блъснал и убил мъж, но за случая не е било съобщено на прокуратурата, шофьорът не е бил арестуван, нито проверен за алкохол и наркотици, не е назначена и автотехническа експертиза...", из публикация в dnevnik bg от 26 яну 2017г. под заглавието "Кой е Пламен Узунов - служебен вътрешен министър". А ето и един от коментарите на публикацията: "Мда, вече съм спокоен за изборите. Корнелия и Доган също."

Когато Методи Андреев кадруваше - нямаше намеса на политиците в МВР. Айде стига глупости. Какво се случва в Столипиново ? Багери. След изборите - според това как е гласувала махалата. В царството на слепите ... Избираме между лошо и друго лошо.

Само се сещам, когато Бай Хой стана 2001 глав сек на МВР! Дори и учителят му Краси как се смееше искрено от душа...

Backerman

a

Човека е читав-работи в криминална на РУП,това със синдикатите не му е платена длъжност,бори се за някаква справедливост за да могат да ни пазят от айдуците, ама те са им станали шефове и не дават.Анадън му!

Всяка стотинка похарчена за заплата на Бг ченге е грехота!

Даа, "отстраняванията и оставките са практика в МВР и то доста отдавна", т.е. откакто съществува БСП и във всички случаи когато се докопа до власт! А и тази бесепарска практика се отнася за всичко, не само за МВР.

Вярно , че си лумпен! боко и при първия и при втория мандат не смени ли гл. секретар? Каза ли кой иска смяната, защо я иска? А сега ривеее...

Това е служебно правителство, което не подлежи на парламентарен контрол и чиято задача не е да изпълнява разпорежданията на и в полза на БСП, а да организира и проведе нормални избори. След изборите, ако БСП спечели би било естествено и нормално да извърши всякакви промени, но след изборите!

Mekong Delta

БХ е рекордьор! БХ си е ББ (Булката Беглец) - един мандат не може да изкара, без папа по главата да го бара, че при един нервен срив - даже и патриарх на крака му ходи в болница! Нашето момче - кръвно беше дигнало преди първа оставка, кат фея по пижамка движеше...

колко скромно: в лицето на синдикатите организации имат умни партньори. тоя от скромност ще загине!