Бял полицай отново застреля чернокож - тичал гол по етажите

В град Атланта, щата Джорджия, бял полицай е застрелял невъоръжен чернокож мъж, който тичал гол в жилищна сграда и чукал по вратите на хората.

Обратно в новината

Коментари - Бял полицай отново застреля чернокож - тичал гол по етажите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

САЩ твърдят ,че са локомотива на "демокрацията" , така че това е поредният "Демократичен" ...Разстрел ! И ни ГЕРБРБ са в същият кюп !

Явно на "тъмния" му е бил голям калибъра, та полицаят е елиминирал конкуренцията

Aбе,какво значи чернокож? Cигурно така викат там на ромите?! Aми нашите полицаи какво чакат бе? Bиж колегите им в Aмерика как са му намерели начина?! "Xодиш гол",..с пушката помпа,..в тиквата.. и готово!!

спи съвестта на народа просташката мрежа, ако утре в Русия някой убие една мишка, котка, куче или нещо подобно, сигурно ще скочат като ужилени. Събудете се помияри, чакат ви големи дела!

защото си в БГ.А иначе в нормалните страни е разрешено да си запазиш живота,когато се чувстваш застрашен.Освен ако можеш да бягаш бързо......

Негрите са 15 % от населението на САЩ, а черните затворници са 60 % ?!?

Често минавам по Околовръстното .От храсталаците изкачат едни полуголи циганки и право към мен!Все едно пирати взимат кораб на абордаж!Някои от тях са с ужасяващ вид и това ми докарва стресове-нервни,храносмилателни,сексуални- и кошмари! Та да ви питам -може ли да ги отстрелвам,след като се чуствам застрашен?И ако не може -защо?Ами неизбежната самоотбрана?Само като си помисля какво ще изпитам ,ако ме завлекат в храстите!Леле мале,да не дава Господ !Пу,пу,пу!!!!!

Един психар с униформа застрелял друг психар без дрехи. Е и? Това си е техен проблем.Да си го решава идиотската им държава.Щото ний сме цъфнали и вързали,че трябва и с техните проблеми да ни занимавате.

ново лекарство срещо "куковци"!!! Утре вземам една гаубица и започвам лекуване в народнотО събраниЕ, президенствотО и съдА

Защо боко не се консултира с "шефа на фбр на "най демократичната" държава в света как и нашата полиция да си ги отстрелва "демократично"-знаете кои имам предвид!

Мотив: Гол негър тича към бял полицай. Полицая го застрелва. От завист ще да е.

погледна статистиката американската полиция ловува предимно чернокожи....попитай ги защо ги предпочитат

Абе реално латиносите са по-страшни

Мразя расизма и негрите!

Ако у нас имаше такава полиция и закони, сега нямаше да я има битова пристъпност, а циганята и електората на турската партия нямаше и да помислят да претендират за ксенофобия.Нали се учим от тях, защо не правим като тях и в такива ситуации?

разрешават и за тази цел си имат БХК-та те затова,защото колонията не може сама да си пише законите.Те се диктуват от Императора зад Глямата Вада,който ги спуска на Брюксел,а пък тай на нас

Ако един умен човек се замисли, едва ли ще окрие разлика от демокрация и тоталитаризъм в днешният им вид!

Умните човеци ако могат да мислят ще измислят нещо а няма да се занимават с констатации не водещи до никаква промяна!

Не винаги промяната е нещо добро-примери много!

TIREX

Ех И у булгаристан да четем таквиз новини..цигани бяха завинаги неутрализирани от силите н а реда...

АМИН! след поредният Народен СЪД (а не корупционното му подобие)

Затова там има ред и всичко функционира. А у нас щеше да удари шамар на полицая и той да се разплаче. У нас полицията или я мързи, или са пикльовци

Нито полицията я мързи, нито момчетата са "пиклюовци". Обаче разни мърлячи избират НС, което приема закони, защитаващи престъпниците, вместо да защитават полицията и честния данакоплатец. За това сме на това дередже.

или " счетоводители"със секретарки...

Правилно е постъпил полисая. Черньото е тичал срещу него с насочено 45 сантиметрово, 14-цолово оръдие!

Не разбрах... Застрелял го веднъж и сега го застреля отново?!?!?! Или как?

Нито има пълен член нито си прочел до края.

Кой няма пълен член? Полицая или чернокожия? Чета заглавието и стана малко смешно. Нарушителите се застрелват, оцелелите се застрелват отново :-) Нещо такова :-)

Тази страна е пример за демокрация в света. Нещо повече - изнася демокрация по света! Тази страна, която до втората половина на 19-ти век е била робовладелска ...... Тази страна, която до преди 45 години е имала закони за расова сегрегация, отделни училища за негри и бели, разделени автобуси за негри и бели, табели от рода: "Забранено за негри и кучета" ...... Тази страна ли ще ни учи на демокрация!?!?! Нейната демокрация ли ще възхваляваме? Само питам, не се обиждайте.

Само да ти кажа САЩ не е демокрация а република! Иначе добре се упражняваш да пишеш!

Аз пък да ти кажа: Направо си е демокрация! Защото всеки демократ в древна Гърция си е имал роби, за да бъде свободен гражданин и да участва в "демократичните" процеси. Направо си е същото като в САЩ до преди век и нещо! Иначе добре обструктираш, поупражнявай се още мъничко.

че , не съм чула досега забрана да се измисли нещо по-добро от вече измисленото ! бъдете по-умни и от американци, и от швеицарци, въ обще от всички на света, направете да се почувстваме горди от вас и нека всички останали да умират от завист !!!искренно ви желая успех !

Абсолютно вярно и много коректно! Българина е като на оскари и само раздава оценки без да се помръдне да свърши нещо! Ето това трябва да се промени и за това минаваме през този преход!

Има такова "нещо". Сега покълва, трябва му време да избуи. Като всяко нещо в природата, не може да си пожелаеш нещо и веднага да се случи. То ще е кошмар! Това "нещо" дори е записано като държавен акт, което много ме радва. Естествено не в България. Но модела е поставен вече.

Ченгето е можело да простреля чернокожия младеж в краката ... Защо го гърми смъртоносно ??? Или, няма негър, няма проблем ....

Защото шубето е голям страх, бил е само един и и ма право да г направи щом не се подчинява. Явно е че човека не е бил в ред. Можело е да ползва о разни други устройства като спрей или тийзър ама явно е станала бързо работата. Не всеки може да работи под такова напрежение и да мисли адекватно!

" Не всеки може да работи под такова напрежение и да мисли адекватно! " Значи не е бил за полицай, тогава.

Не стана дума, когато черният се е засилил срещу полицая, да не би отпред да му е стърчало нещо, и полисменът да е помислил, че е с пушка?

Бах маааму да не си ексхибиционист в САЩ. Представяйте си щом и ексхибиционистите ги гърмят вече.

Общо взето може да си всякакъв ама каже ли ти полицай да спреш трябва да го направиш веднага!

кво излиза президента е чернокож значи и него могат да го гръмнат някъде.

Всички знаем че България си отива. Обаче и в краварника работате е на зле. И те / белите/ след 20г ще бъдат малцинство

повече се притеснявам за положението у нас !

Каквото в САЩ, такова и у нас - разруха и провала...

Аз това не го знам! Всъщност положението в България се подобрява но за да се доведат нещата до край народа трябва да мине през някой неща и да се научи на други неща. Което явно не желае да направи, но така или иначе ще се случи !

В САЩ появили се полиция, чакай трупове и се моли да не си сред тях...

в BG не ходи на работа , защото няма кои да ти гарантира животеца !

БГ се е е...ало майката, откак САЩ ни направиха демократични, едно време никой не си заключваше входната врата, ако си спомняш, ако ли не, питай някой по-възрастен...

Е те това е държава ! Евала им!

В САЩ културата на смъртта е въздигната в религия! Тази държава загива...и колкото по-бързо, толкова по-добре за всички нас.

не виждам ,ти какво ще спечелиш, по- голямо самочуствие ли ? неофициално щатите отдавна водят борба с паразити от всякакъв род,което за мен трябва да се прави в една нормална държава, уважаваща обществото! ако белият полицаи е направил грешка рано или късно ще си я плати, но това няма да спре борбата с паразитите, нито демокрацията....

Целия свят ще спечели несъмнено!!!

Когато мислиш за себе си като за чук всички други ти приличат на пирони .... не че очаквам да вденеш де ...

ПРАВИЛНО Е ПОСТЪПИЛ - ЩОМ Е ГОЛ, ПЪК И ЧЕРЕН

До всички тъпи комуноиди- давам ви отговор на вечния ви въпрос "А вие защо си биете негрите?"! От няколко години не ги бият!!!!!

Така се пази държава - стрелба на месо, а не като наште полицаи, свалили са си гащите до долу пред циганите. На българия и трябва вечерен час за циганите и който го наруши - стрелба на месо. Това е демокрацията, а не да пребиват и убиват и после нищо.

да ама същите тези , които стрелят на месо, са свалили гащите на нашите полицаи, посредством всякакви закончета и медийни дезинформации. същите по които ти се захласваш правят така, че България да загива, разбрали отворко!

Бял полицай отново застреля чернокож - тичал гол по етажите Полицаят просто е носил бельо за голия мъж.

по-скоро -ковчегa...

От всички български политици и партии АТАКА най - приличат на американци. А Сидеров е типичен американец в действие. Жалко, че не му плащат янките, а рашаните.:))

Поздравления за коментара! Така се броят платените родоотстъпници във форума.

Не може ли за разведряване на обстановката, да проява малко чувство за хумор?

Еееех де и нашите полицаи да бяха такива! Що бе политици не вземете пример от челниците в материяла? Нали ни ги все сочите като пример! Щото ви е страх, че ще сте може би между първите застреляни крадци!

Тъпак, това беше Арнолд Шварценегер при снимките на 5-та серия на Терминатора бе ! Когато го спуснаха гол-като пищол извънземните.....Само че беше намазан със сажди за дегизировка!!! Сега кой ще играе Терминатора? Някой мъжага... Цоцка Цачева или Татяна Дончева. Буда не става- защото има повреда в менискуса.

Буда е куц, но Делян Пеевски може. Представяш ли си каква гледка ще е гол.

Демокрацията предполага различни мнения по едно и също действие, но накрая закона решава кой прав и кой крив. Качеството на закона зависи от материала, а изпълнението му от същия този материал. На България и пречи да има демокрация, КОЙ?

самите ние,щото нищо не знаем за тази дума (много хора си мислят , че тя просто пада от небето)....

Няма по-лесно нещо на света, от това, един тежко въоръжен хамерикански полицай, да убие гол, деветнайсетгодичен чернокож младеж. На това се крепи хамериканското ,,превъзходство". В случая един от двамата е луд, или и двамата са откачени. Сигурно са употребили и наркотици.

Има .. лековъоръжен ром да набие роден полицай

американците не ми харесват,но на полицаите им,направо им свалям шапка!Браво!Къде и нашите да бяха като тях!

Голям "патлак" ли е имал черния,че полицая му е завидял и го е гръмнал?

Каква е тази статия? Полицая има ли значение дали е бял или чернокож?Има си правила и,който не се подчинява си поема последиците. Никой не вижда,че в България хората са бели,но живеят като роби,а те ме занимават с някакъв перко дето си проветрявал .....

просто това ни е в генетичното наследствие ...

"А когато нямаше кого да надвива, той" стреляше черни, "за да си почива".

Ауууу, голият страшен негър с оная си работа в ръка се затичал към мекодупестото, дебелогъзо американско полицайче, и то, горкото, от страх, го нарешетило с "Беретата"...Струва ми се, че ако черния беше с тояга, то тогава полицая направо с гранатомета щеше да го отнесе, за по-сигурно....отврат - по американски...

Тъпотия .. по атакистки

Трябваше свирка да му направи за да са доволни всички.

Postmortem може и да му е врътнал, каквито са откаченяци в САЩ...:) /малко неуместен черен хумор/...

Абе, хора, стига сте писали тъпотии. Нима искате съвсем да свалим мотивацията на родната полиция, която ни пази, както пее Веско Маринов. Тогава циганската орда съвсем ще се развихри. Миналата седмица рецидивист мангал уби младо момиче, негови събратя полека-лека унищожават селските райони и избиват старците за пенсиите им, други техни съратници са специалисти по телефонните измами, цялата им 2-милионна циганска армия не плаща нито стотинка данъци, ток, вода и живеят на наш гръб. Социални, детски и всякакви добавки им се дават, все едно, че са експонати, които трябва да пазим и да се грижим за тях. И сега, ако пак надигнем вой против полицията, която трябва да ги бие и наказва, а съдът да ги вкарва на топло, какво ще стане? Съвсем ще изпуснем духа от бутилката на циганския произвол.

А Путин изби 6000 белокожи и никой нищо не му каза. Дир-а... какво? взехме да търсим да правим черен пиар като гледаме какво се е случило у всяко американско селце ли? Ко ме занимавате с "баба накълцала внука си в "Горно на надолнище"

Краварската шайка е избила поне 10 милиона невинни жени, деца, старци... Спомни си Хирошима, Нагасаки, Виетнам и още и още....

Берея и Стсалин, после да говорим за милиони :)))

Човек ти си се побъркал на тема Путин! Плещиш нелепости само и само да напишеш нещо!

иди на страницата на бг википедията на "Лаврентий Берия" и ми кажи кой виждаш на снимката :)))))