Простреляха син на Киро Японеца

Простреляха един от синовете на Кирил Киров-Японеца - Януш. Той е настанен във Военномедицинска академия (ВМА).

Обратно в новината

Коментари - Простреляха син на Киро Японеца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

докога????????? този престапник и наркоразпространител киро японеза се покровителсва винаги от наи-високо ниво в даржавата. нали зиганските гласове решават изборите ....???!!!!то червени , сини, зарят, боико- всички им дават пари за да гласуват на изборите за тях .как мислите ,че сте го осадят при това положение за наркотизи и укриване на данази???? няма да се случи нали им налива пари на политизите и им осигурява гласове на изборите отврат, отбрат това не е даржава *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Щом на циганите от факултета им е писнало от тоя така наречен японец ясно що за човек е тоя съсел.Третият път ще е точен.

Във ВМА приемат ли без здравни вноски? Да, ако си цигански наркодилър. За обикновени данъкплатци там няма достъп и при платени вноски.

Мангали

Абе, какво ме интересува сина на някакъв циганин?!

МАСОВО ДА ОТКАЖЕМ ДА ПЛАЩАМЕ ДАНЪЦИ И ЗДРАВНИ ОСИГУРОВКИ!!!!!!!!!!!!!!.....няма такава държава.....Нямам информация за състоянието на сина ми." Това заяви Кирил Киров - Японеца в ефира на Нова телевизия. "Пред дома ми има полиция, която охранява. Това е абсолютен професионализъм. Около 50-60 човека охраняват дома ми. Това се налага, за да не стават скандали и цигански работи. Искам да се извиня на цяла България ,че я занимаваме с нашите работи", заяви той. "Пред 20 човека простреляха сина ми. Георги Любенов Петров с боен пистолет го простреля!", категоричен е Японеца. "Обадих се на 29 този месец в полицията и исках да казвам истини за схема с трафик на наркотици. Аз съм единственият човек, който спира хората да продават наркотици във "Факултета", каза той и заяви, че затова се е стигнало до вчерашната случка. Соред него, човекът, който е стрелял по сина му е покровителстван от полицаи. Японеца посочи и две имена на служители на реда - Боби Василев и Атанас Василев, които според него са замесени с Георги Любенов Петров. "Стрелях във въздуха вчера, когато видях, че сина ми е прострелян. Направих го със своя законен пистолет", категорично заяви Японеца. Той добави, че един полицай също е пострадал от куршумите на Петров, но това е потулено от органите на реда. "Георги Любенов Петров, брат му и моята сестра, от която ме е срам, ги обявявам за "Ислямска държава". Те ходят и заплашват хората", възмутено каза Киров. ЦИГАНИТЕ С ЗАКОННО ОРЪЖИЕ БЪЛГАРИТЕ НЯМАТ!!!!!!!!!!!!!!!

Брей, големи журналисти имаме! Направо следствието ряпа да яде.... Ами нека си разменят ролите - нито едните, нито другите вършат това, което им е работа. А вместо разни политици да се чудят защо в Бг не може да съществува малък и среден бизнес нека им е ясно, че докато съществуват японци и йончовци, това няма как да се случи

хаирля да е ..днес сина утре и таткото японец

Журналистите вместо да ни занимават с биографиите на отпадъците на обществото, да се заемат със съдебната система, която пак не си е свършила работата и всякаква измет си прави каквото си иска. Това е правилната тема според мен.

бандитска, скапана мутренска държава... това е изводът. Киро Японеца се оказва национален герой и държавник. Баш мутрата се кефи отгоре на пирамидата, назначава си прокурори, съдии, командва си МВР-то, полицаите приличат на олигофрени, бизнесмените ни недоучили феодали. И ко, чакайте те всичките тези простаци да "възродят" България. Спрете да ги избирате на власт, бе!

започна се: токущо по Нова при Люба Кулезич, националният герой Киро Японеца говори надълго и нашироко, акъл даде на всички ни. Когато толкова дълго ще говори някой умен и образован човек да знаете, че сме стъпили на правия път - ама няма да е скоро-засега толкова дълго говори банкянската мутра.

Дайте сега всичко да прехвърлим на другите/циганите/.Те,че не са стока-не са,ама българите какво правят.Нека да не сме слепи за тези неща.Нали знаете какво следва!

открадват кокошките на баба ти, хващаш цигането, благодариш му че не е взел и козата, после отиваш и биеш два шамара на кмета. нали така ??

Недоказано, неосъден, недоказано, неосъден, стреля на месо... НАРОДЕ??? ДЪРЖАВО???

ТЕЗИ ЯПОНЦИ СА ЧИСТИ БЪЛГАРИ,ЗАЩО ГИ НАРИЧАТЕ МАНГАЛИ?

Ами "неподкупния" български съд пак да го пуска, и да чака някой бандит да му свърши работата, като застреля Киро и синовете му! вместо да лежат по затворите те дерибействат и после се чудят, защо стрелят по тях.

егати и мангалската дурjява

другият път-мъртъв,наi -добрия мангау е ...

Аре па са, с Киро японеца сте се фанали. Нали ще осъдят на 150 години и 2 милиона лева акушерката че била бебето щото откачила от работа на две места на супер голяма заплата.(иронично за несхваналите)

И килърите са ни некадърници..както и другите "специалисти"

Именно

От роми, циганите станаха японци. Като се девалвират като японци ще станат сигурно французи или бразилци.

"Георги Любенов Петров Йончо" Абе тия по каква система си избират прякорите??? Тръпки ме побиха докато четях това интервю от януари 2013г. Киро Японеца: "- Бихте ли влезли в политиката под някаква форма? - Мартин Лутър Кинг преди 50 години е казал, че ще има черен президент. Аз мисля, че след 50 години Българя ще има циганин президент. Защото българите като цяло спряха да раждат и повечето имат по едно дете. Докато при нас, циганите, е различно. Ние сме по-сексуални може би и правим повече деца. След 25 години ще има 5 млн. цигани и 2 млн. българи. Това е категорично доказано. Така че трябва да се учим да живеем в любов и търпимост един към друг."

И след това когато вече вирусът няма какво да яде, просто ще се пръждоса от нашите земи и ще отиде да трови западняците (иска ми се да сложа определение, ама айде няма) които след толкова години успяха да образоват вируса, че има само права, но не и задължения. И дай Боже земите ни се изчистят от тази зараза. АМИН!!!

Геопги Първанов и то два-пъти.Каза ми го едно цигане футболисшче преди тридесет години.Не вярвах но е факт.А "седевчо"циганите си кръщават конете.

По стара традиция, ВМА се грижи за здравето на кримиконтингента.Хвала вам, специалисти.

няма вече накъде , или тиквата ще учи цигански , или циганите български , или ще използват киро за преводач(ако последните българи също десертират, ще имаме три офици ални езика, знаете кои)

останаха царе на рушветите..

Покушението извършено около 17,15 а пострадалият закаран малко преди 17,00?!?!??!?

АБЕ БОКЛУК КОЙТО СОЧИШ С ПАЛЕЦ НАДОЛУ.... ЗАВРИСИ ГО В ЗАДНИКА!!!

ПОЛИТИЦИТЕ СА БОКЛУЦИ!!!ТОЗИ МАНГАЛ ГИ ОБСЛУЖВА.

Там където отсъства закон и държава,мафията раздава правосъдие.Ако имаше бог,щях да го призова да пази България.

Мутрите почнаха да се стрелят. Има една приказка: "И кръстникът имал кръстник". Да не търсим конспрации, обаче има други сигнали, че нещо става, в Австрия се състоя изслушване на Дмитрий Фертиш. И по данни на ЕС-медиите, нещата с преврата в Киев (те го наричат вече преврат) почват много да миришат, и там има самоубили се и разни катастрофи. При нас ще видим какво ще излезе, всички лайна рано или късно изплуват....

тоя син на престъпника дали е плащал осигуровки? Продължавайте да плащате осигуровки,че да се лекуват безплатно престъпниците и мангалите с тях !

Прави впечатление, че когато се сбият цигани се събират много полицаи да ги разтървават и пазят. Когато цигани грабят и убиват българи, полиция няма. Циганите ги лекуват във ВМА. Българите на самолечение. Интересен беше и полицая пред МВР, с анцунг, а каза , че бил на служба. Охранен, приличаше на мутра. Киро Японеца го обвини открито, че е рушветчия. Няма ли да има разследване? Има нещо гнило в България.

Така е. Нашите полицаи са добре охранени дебели чичковци мазни с зачервени бузки. Не знам какви критерии покриват и каква им е физическата подготовка но този и 20 лицеви не може да направи. Приличат на един полицай от едно детско Пиф и Еркюл полицая се казваше Фърфуй :)

Явно стрелеца не е ходил на курсове по стрелба, не е имало помощи явно. Трябва всички да се съберем пред ВМА и да се молим за горкото циганче да пукне.:) мрете гадове.

Няма нищо чудно в оцеляването на този японец. И при двата атентата не са засегнати жизнено важни органи, особено в главата. Там се оказало празно.

И КВО ... чорапите ли да си разплета, децата от училище ли да ги спра? ЩО ЛИ да не го преместя от левия в десния крачол?

Нещастник ....

след като свършат с проверката на имотите на Кмета на пазарджик НАП дали ще провери доходите на тези цигани, техните къщи, коли, джипове и т.н. и какви данъци са патили и откъде са изкарали милионите си? Конфискация ще имали? затвор ще има ли? Май не.... Ех, некадърници! И те са некадърници - не се научиха да стрелят като хората.... както се казва: хубава работа, ама Циганска ....

В момента 5 от 6-те основни заглавия са за тази "новина със супер важност"!

До кога ще ни занимавате с тия мангасари? На всякъде в новините само мангали. До кога?

...като не го лови куршум....ще го взривят...........някога.....ама не се знае кога.........най-добрият вариант........бензин или напалм......умрете майка ви и зарази....до 9 коляно..........

явно в България няма цигани - забранено е да се наричат така поради еврогейска политкоректност. Може ли вече да им викаме ЯПОНЦИ?

е , коректно ли е да обиждаш великата японска нация ? това е крема на едно етническо малцинство , със собствени закони , съд , полиция , работещо без почивни дни , осигуряващо половината от "заплатите" на нашите бедни управници .... наистина се чудя, как още не са ги направили народни представители ?!!

Заградете квартала и им подарете оръжие... Аз ще свърша останалото на промоция.

Най големите мангали са полицаите! Ако мен ме прострелят, няма да отида във ВМА, Но ако е полицай или мангал, направо там! Под полицай разбирай всички които обслужват полицаите и са обслужвани от полицаите, а мангалите са известни на всички!

d4

абе, в Япония има ли мангали??

В Япония на мюсолмани и цигани гражданство не се дава.

ТАКА Е НИЕ СМЕ ДЪРЖАВА, В КОЯТО НЕГРАМОТНИ МУРГАВИ КАРАТ КОЛИ ЗА ПО 100-200 ХИЛ. ЛЕВА, НЕОБЕЗПОКОЯВАНИ, А МЛАДИ ИНЖЕНЕРИ, ЛЕКАРИ И ЮРИСТИ, ДАЖЕ НЕ МОГАТ ДА СИ ПЛАЩАТ СМЕТКИТЕ, ЗАЩОТО ИМАТ МОРАЛ. ЛОШОТО Е, ЧЕ НЯМА ЗАКОННОСТ И СЪД, ЗАТОВА СЕ ПОЛУЧАВА ТАКА.

Не драги,няма мъже с топки.

Защо като двама циганина се сбият цялата полиция търчи да ги разтървава, а не пази българите от кражбите и убийствата на циганите...

много резонен въпрос ...! ... и всички знаем отговора, за съжаление...

Бандишор, циганьор, дрога, насилие, проститутки и простотия. Ето това е "държавата" на вулагоросите. Такава, каквато си я заслужават.