Погват лечители, баячки и диетолози

Само дипломирани лекари ще могат да прилагат неконвенционални методи на лечение

Обратно в новината

Коментари - Погват лечители, баячки и диетолози | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вярвам в баячки и чакръкчии, защото помагат.Българските лекари не са виновни,че не са обучени по методи на народната медицина,но са виновни,че са тесногръди и надменни и не се отнасят с уважение към тези утвърдени с хилядолетия методи на лечение.Някои от тях (много рядко)ползват методите на чакръкчийството ,но там се изисква дълъг опит и талант,както за много други неща.Аз съм ветеринарен лекар и с ръка на сърцето от благодарност към тези хора ще ви кажа ,че изпитаните чакръкчии помагат повече от ортопедите.Аз лично и моето семейство десетки пъти сме се лекували при бай Петър от с.Невски(Попово),бай Аспарух от Кубрат,Стойка от Константиново(Варненско) и всеки път ги прегръщам и им целувам ръка за оказаната помощ.Не знам какъв ще бъде този закон,но той трябва да бъде в насърчение на тези хора да обучат свои последователи да не се изгуби тази народна медицина запазила се хилядолетия наред.В Индия обучават лекари по народна медицина толкова дълго колкото и по съвременната медицина,забележете лекари,а не баячки и чакръкчии и когато един болен влезе в едно лечебно заведение го питат "По кой метод ще се лекувате?",а тук както във всичко се насажда антагонизъм между хората :"селяни срещу граждани","интелектуалци срущу работници","доктори срещу гледачки и баячки".ДОКОГА!Изглежда тъй безславно ще загине българския род ,защото никой не си е извадил поука от приказката за хан Кубрат за снопа с пръчките.Тук цари законът "Всеки различен от мен е прост и ми е враг".Колкото отиваш на изток този закон се сменя с почит и любов.България ще пребъде когато в училищата започнат да преподават не джендър-идеологията,а източните философии като будизма и хиндуизма, достатъчно добре трансформирани и пригодени за нашите географски ширини чрез един велик учител-Петър Дънов.И всичко това да бъде прието на практика,а не само на теория,Да влезе в сърцето и убежденията на хората,тогава България ще се оправи,а не с най-новите научни технологии и западни идеологии.

Сега уличните гледачки покрай автогарата,ще ходят с мобилни касови апарати,само за проститутките нищо никога не казват,и това е така понеже те работят за онези от горе,имам предвид организираната престъпност.В Холандия си плащат данъците защото работят за себе си като самоосигуряващи се.Работейки за себе си,и имат касови апарати.Но в България не може да практикуваш за себе си,защото политиците искат да работят за техните престъпни кланове.Като тези на БСО-то в Бургаският край.

Ивко Дебилното се е забъркал Поне 90 % са дебилите обитаващи територията ...

Айде кажете ми едничка причина да вярвам на лекарите? Вярвам, че могат да ми издадат болничен лист. И толкоз. И онкоболната умряла след посещение на знахар в Бразилия, вместо да си умре тук под грижите на родната медицина, не я е срам. Живяла е малко по-дълго и по-добре, отколкото ако бяха я "лекували" тук. А другата пробвала с глад и после й отрязали гърдата, вместо да й я отрежат веднага и после довършат с цитостатици.

Miro ама честно-ти екстрасенс ли си.Вярно е, че в България има много гнусни доктори, но повярвай ми, че има и такива , които са всеотдайни и лекуват.Всичко е на късмет и връзки.Знам, че не бива така, но пък врачка да и лекува бубреци или простата-да ме Звиняваш брат.

Когато хората са разчитали на билкари и баячки, средната продължителност на живота е била 35 години.Сега е 60+.Провери де, може и да бъркам

На хомеопатките вярваш ли?

ако ще ги има,с тапия -или без,то поне да си плащат данъците и да са легитимни по сайтове и тв се моткат,вземат пари и НАДЕЖДИ,че и ЗДРАВЕ И ЖИВОТчесто,а се крият като плъшоци НЕ ВЯРВАМда има оправия с казусите....както и с пушенето и пр

Помпозно написано заглавие, което въобще не съответства на истината. Тези тарикати (баячки, гледачки и други квачки) си имат цели оазиси вече. И разбира се си имат цели вестници, телевизии, сайтове и други въдици, с които да хващат все повече риба! Държавата не само знае за това, но им издава разрешителни (например за телевизиите). Затова не вярвам аз, че тук имало държава и тя била се грижила за населението си!? Не вярвам! Прост народ - слаба държава и обратно!

На днешната медицинска "наука" е като на другите офиц. науки! Например НАСА и пр. Та проблемът на медицината е, че тя лекува симптомите, а не истинските причинители на болестта. Неяата се вадят от контекста им, робува с на фармацевтиката (т.е. на бузнеса с лекарства), и нещата в много отношения заприличват на средновековната инквизиция, която преследвала всеки, който не следвал установената догма на католическата църква. В случая с днешната медицина, охулван и отричан е всеки, който не споделя нейните методи и постулати. Помните ли онзи ит. доктор, дето беше лекувал със сода бикарбонат ракови заболявания и какво му се солучи. Отнеха му лиценза за практика и май го вкараха за известно време и в затвора.

наистина си беше шарлатанин. Симоничи ли беше... Ако се интересувате от наука искате да разберете основите на биологията и истинската холистична медицина, прочетете петте биологични закона на д-р Рике Хамер. Те за проверени при хиляди случаи и сa потвърдени на 100%. Затова се наричат природни ЗАКОНИ, а не съмнителна статистика.

от това няма да има никакъв ефект! хора които трият билетчета и хвърлят пачки през терасите ще си ходят и на баячки и на лечители! не пречете на глупаците да си са глупаци! не можете да им надвиете

Ти си доста ограничен глупак. "Нестандартните" лечители са още един шанс за болните и никой няма право да им го отнема.

Върнете доверието в традиционната медицина, в здравната система, спрете да промивате болни мозъци с лицемерни и популистки закони в името на нещо, което умишлено затрихте, нещото наречено здравеопазване, което на тази територия не съществува. Нацията няма да стане по-здрава със забрани на шамани, на баячки, на пушене зад найлонови прегради, нещастни кокошки и криви краставици.

И забранете хомеопатията. Шарлатанство. Доказано от учени по света. Не помага с нищо , а е скъпо струваща и понякога опасна за живота на болните ,защото се губи ценно време за истинско лечение. Искам да знам има ли отделение в която и да болница където се лекува с хомеопатия?

"Промените в закона ще засегнат и хората, които се занимават с диетика и здравословно хранене. " Думи немам. Направо е идиотизъм да отричаш начина на хранене като метод на лечение. Държавата се управялва от неграмотни дебили. Да сте чували нещо за Аюрведа?

Ами той и Хипократ, основоположникът на съвременната медицина, го е казал: Храната да бъде вашето лекарство, а лекарството - вашата храна.

Какво като го е казал Хипократ? Тогава са били примитиви, които даже анестезия са нямали, а условията драстично са се променили от тогава. За диетолози е нормално да имат съответното образование, щото нали виждаш колко вегани и "здравословно хранещи се" си умориха децата от глад или самите себе си. Само че то и сега си има такава медицинска специалност, а сега ще се преследват разни самозвани самообявили се за лечители знахарки и баячки, дето само подвеждат хората и злоупотребяват с надеждата им като някакви лешояди.

Веди за хаир?

Тия ненармалници се чудят какво да измислят. Решението е просто - подобрете качеството на медицинското обслужване, намалете цените, съкратете бройката на частните болници. Но за това трябва поне 10-12 години, докато изкарате едно поколение кадърни ликари от университетите и им създадете подходящи условия за работа в страната. Мутрите не могат да овладеят стремоглавото свличане на страната по наклона. Това не е като да набутате Деситу за министър на Здравето.

Тия ненармалници се чудят какво да измислят. Решението е просто - подобрете качеството на медицинското обслужване, намалете цените, съкратете бройката на частните болници. Но за това трябва поне 10-12 години, докато изкарате едно поколение кадърни ликари от университетите и им създадете подходящи условия за работа в страната. Мутрите не могат да авладеят стремоглавото свличане по страната по наклона. Това не е като да набутате Деситу за министър на Здравето.

Ако лекарите бяха добри, нямаше да са толкова разпространени знахарите. Поредната глупост. Става въпрос за пари и лекарското лоби, искат административно да си гарантират бизнеса и монопола. Има много случаи за обратно: неадекватни решения на лекари и неквалифицирани хора, които обаче помагат. Ето един, пълен преглед на жена ми в престижна частна болница - нищо и нямало, вечерта 39градуса и се тресе. Идва "знахарка", веднага мастит и лечение и за ден се стабилизира.

Ами и медицинските сестри не са дипломирани да извършват лекарски манипулации, но докторите са им вменили всичко, за което са се сетили и мислят за още. На работа се ходи за джоб-пара, а Испания отдавна им е омръзнала. Както им отърва, но за това ще си мълчат

има успехи единствено в хирургията и спешната помощ! Всичко останало е лъжа, измама и изсмукване на огромен финансов ресурс: 1. Дипломирани доктори избиват хиляди ЗДРАВИ животни, за да не ги умори някаква митична "чума". 2. В онкологиите тровят, осакатяват u, в крайна сметка, унищожават хиляди хора всеки ден. Там е единственото място, където законно се използват деривати на БОВ (напр. иприт) за "борба" с рака. Без да имат и най-малка представа за истинската природа на рака (макар, че това е известно отдавна от трудовете на д-р Рике Хамер). 3. Ваксинаторите тровят децата ни още с раждането им, в името на някакви, измислени от тях зли духове, наречени "вируси". И това ако не е зло магьосничество, здраве му кажи!

Да силно е занижен процента А ако и останалите дето вярват в духове можеха да пишат щеше да се окаже че процента надминава 90 %

Позволявам си да добавя и стоматологията, която също ефективно помага на човечеството да бъде по-здраво. Много болести започват от храненето. Неслучайно един от признаците на задоволеното общество е състоянието на зъбите.

оправям спирачки на коли с магия и баене, 100% гаранция, не ходете в сервиз, там само ще ви вземат парите....

Това, че спирачките на колите се изхабяват и развалят е лъжа, измислица на автомобилно-сервизната мафия, която иска да си пробута ГМО резервните си части

а също така лъжат, че водата не може да се използва за гориво, вместо бензин!

след като на всеки 4 години лековерните отново и отново избират хитреци и мошеници да ги управляват, тия проценти на вярващи в магии не са необясними...

Чак сега разбрах защо измамника д-р Емил Борисов Трифонов, който мами доверили му се хора, че прави ДНК тест, като взема парите и се покрива, защо не го лови закона. Ами той е дипломиран измамник, а тук става дума за недипломираните измамници. Напишете в търсачката името на доктора и ще се покаже какви ги върши и защо Закона е безсилен пред него. Приятно четене...

Дир-ааа, алоууу, спрете с платените си манипулации. Хората вярват не на "магии", а на методи, които са давали резултати, преди да дойде на власт "официалната" медицина. Обаче как пък така бедните докторчета ще изпуснат финансовия ресурс, който не минава през тях. Днес излязоха данните за финансовото състояние на шефовете на болниците... Който има нещо на втория етаж, ме разбра. От мен толкова...

Ще хванат на баба си цървулите... Изостанали са не тези, коит оразбират енергийните влияния, а тези, които не ги разбират.

Точно така! Много хора вече се опитват да надникнат "зад завесата" и да разберат какво се крие зад нея. Даже се учудвам защо точно медицината като наука е така категорично против енергийните въздействия върху човешкия организъм, след като тяхното съществуване е доказано. Ако се пренастроят, лекарите биха лекували много по-ефективно. Впрочем, за доброто на пациентите вече много дипломирани медици проучват енергийните методи и макар да не го афишират, успешно ги прилагат.

Веднага възниква съмнението, че не става въпрос за здравето на хората, а по-скоро за интереса на лекарите. Не може да се отрече факта, че медицината е безсилна срещу много болести, но има случаи, когато с природосъобразни средства стават чудеса. Самият аз ползвам древен метод за лечение, който научих и прилагам само за себе си и близките ми хора. Действа безотказно при леки болестни състояния и бързо се възстановяваме. Да, но ако не го знаех, за една хрема щях да отида на лекар, а там потребителска такса, евентуално плащане за изследвания, лекарства...това с моите умения си го спестявам. Разбира се, при по-сериозни случаи посещението при лекар е неизбежно, но при сезонните неразположения можем да си го спестим, с което не нарушаваме нито един закон. Никой не може да ми отнеме правото сам да решавам как да се грижа за здравето си!

64 % +1 И нарастват

Разбирам внушението и се надявам все по-малко хора да мислят така. Няма свръхестествени сили, има явления, които науката все още не е напреднала дотам, че да ги докаже. В Средновековието са считали за ерес да се каже, че Земята се върти и не е център на вселената, но сега и децата знаят, че това е така. В някои отношения и досега не сме напреднали в мисленето и който каже нещо извън наученото в училище, го обявяват за еретик.

А статистиката показва, че 64 % от българите вярват в съществуването на свръхестествени сили, а 54 на сто мислят, че има вариант за лечение чрез магия. Значи още не сме излезли от тъмните векове? И това ако не е паралелен свят.

Има едно нещо, което наричаме здрав разум! То ни помага да се ориентираме в света, който ни заобикаля. Това, че науката ни е длъжник и все още не може да обясни различни странни явления не означава, че те не съществуват. Най-лесно е да ги наречем "свръхестествени сили" и да ги определим като "тъмни" или "примитивни вярвания". Но те съществуват, независимо от нашето отношение към тях, затова е по-добре да се опитваме да ги проучваме, отколкото категорично да ги отхвърляме.

Спор няма но да не забравяме, че 99 % от представяните за "свръхестествени" явления са си шарлатанство, примитивни .. и тн .

Здравия разум ме кара да търся логичен отговор, не да бия чело в земята.

64 % 50 + % Хора това че се чувствате безпомощни, че сте в безизходица или че просто сте глупави не значи че трябва да облагодетелствате шарлатани който в по голямата част от случаите просто ще влошат положението а в случаите когато помагат .. е ами питайте доктора си какво е "плацебо". Обърнете се към църквата, о евтино е и също толкова ефективно

A докторите са ефективни, да? Ти това вярваш ли го? Ефективни са да отрежат нещо, което им струва излишно. Могат да те закърпят след злополука, в спешни случаи да, респект. В останалите просто си влачиш болестта или се разболяваш още повече.

Какво значи да останат извън закона?! Извън кой закон?! Няма да работятя в болници ли?! Че то те и сега не работят!? Не виждам как някой ще ме спре да си говоря с когото и да било за каквото и да било?! Иначе има логика, който изготвя лосионите да е фармацевт.

Как да се грижа за здравето си, при кого да отида - дали при лекар или не си е въпрос на вътрешно убеждение и личен избор. Що за щуротия да ме карат да търся консултация за здравословно хранене от лекар, който пуши, пие, който е извъннормено тегло, който самия има проблем със здравето си..., но видите ли той трябва да ме консултира, защото бил с диплома за лекар.....Здравето, грижата за тялото - как да го прави човек е право и въпрос на ЛИЧЕН ИЗБОР на всеки отделно. ..Що за щуротия...!? Понеже у нас сме скарани с контрола /въобще такъв няма/ най-лесно е да забраним нещо, което ще продължи да съществува нелегално и който не е наш ще бъде санкциониран, но който е наш..., няма да го виждаме.... чисто по български....

"А статистиката показва, че 64 % от българите вярват в съществуването на свръхестествени сили, а 54 на сто мислят, че има вариант за лечение чрез магия." Не разбирам какъв е проблема, след като "дипломираната" медицина е рожба на фармацията, а ФАРМАЦИЯ от гръцки означава МАГЬОСНИЧЕСТВО. Значи, държавата със закон че защитава "признатото" магьосничество срещу непризнатото...

Преди да пишеш каквото и да е , провери. Фармакология идва от гръцката дума φάρμακον , което означава лекарство. Фармакология е буквално Наука за приемането на лекарства .

Да-а, не сте доволни от положението като цяло.... Ми защо все гласувате за "баце" си ?

Това е другата клинична пътека, последната останала за упование на хората.

Това,което мен ме притеснява най-много,е тенденцията правата и личният ни избор да се ограничават все повече и повече.И всичко това да се представя като загриженост на правителството за народа. Управляващите отдавна вече не са фактор за просперитета на обикновения човек- било то финансов или здравословен.Би било добре,след като са безсилни да ни помагат,поне да не ни пречат всеки сам да се спасява от абсурда. Къде е демократичното в това,постоянно да отнемат избора ти? Отровиха храната ни,водата ни,сега отнемат и правото ни на избор къде и как да се лекуваме...НЕ съм съгласен.Човек има право да търси помощ там,където ВЯРВА,че ще я получи. Ами да забранят църквата тогава! Нали вярващите се надяват на изцеление от бог?!

Защото след личния избор и решение за случая цитиран в Бразилия - после пак държавата и ние им бяхме виновни и събираха средства, пари и прочие за да се върнат в България. Хубаво е да имаш право на личен избор, но после да си носиш последствията!

И до Бога ще стигнат, не бери грижа, а може би са и стигнали, турската конвенция какво ти говори, ние се противопоставихме, дали това не ни предпази от пожарите и сушата това лято.

Когато видя , че ветеринар хомеопат помогне на болно животно , ще повярвам в хомеопатията. Във вещици и баячки не вярвам. Но съм категорично против да се преследват билкари и други подобни, ако не са нанесли доказана вреда на човек. Държавата едва издържа огромния брой ченгета и други дембели. Сега им търсят работа. Аман от бюрокрация. Еврогейовете и гнусните им слуги управляващи страната системно унищожават населението. БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!

Ами магия и други свръх естестевни сили има !!! Достатъчно е да почетее из нета !!! Само ще дам пример с това, че диапазона или чистота на гласа с който се шепне при молитва съвпада с честотата на излъчване на планетата Земя. Примери колкото щеш и японски учени са доказали каква е силата на думите - слагат ориз в 2 стъкленици , на единия му шепната добри думи а на другия лоши. Първия след време започва да отделя приятни аромати а втория мухлясва. В българската народоспихология има примери колкото щеш, вкл. за мечката, която казала на човека, че раната от брадвата зарастна ама лошите зуми не съм ги забравила. А да не казвам колко повече смъртни случаи има при класическата медицина. Ама нали трябва да има други виновни.

По колко билетчета изтъркваш на седмица?

Ако се извади една реална статистика, съм убеден, че калсическата медицина процентно е убила много повече хора от нетрадидионната. Та така...

Като се декларира такава грижа за хората ,защо не се преустанови практиката доктори да получават ''безплатни'' екскурзии и подаръци от фармацефтични компании според това какви лекарства изписват? Критерия за изписване на лекарства БИ ТРЯБВАЛО да е само според потребностите на пациента,а ако има няколко подобни (дублиращи се) избора трябва да е НА ПАЦИЕНТА! Уви в рецептата има само едно и ''случайно'' е точно това за което на доктора се полагат точки за награда. Това е не само срамно ,но и БИ ТРЯБВАЛО да е незаконно!

Има случаи (не един- два) на излекувани именно от "нетрадиционни лечители", даже от смъртоносни заболявания! Но тиквеняците не дават шанс на нещастните болни и скубят пари заедно с фармацевтичната мафия

64% от българите живеят в 11ти век. Да ни е честито. Чудно само защо като нещо не им изнася, ходят да се молят пред парламента и министерски съвет, а не в църквата?

Мислех, че идиотите били 80% пък те само 54%. Има светлина в тунела.

моите измислени хранителни добавки също не помагат единствено помага това което е за запек, но понеже съм лекар ще си ги рекламирам и продавам

като си го щракщнал, поне напиши- рекламирай какво ти е подействало добре, да знаят хората, но явно страдаш от запек

Хранителните добавки не лекуват. Както и витамините. Но помагат на организма, когато има дефицит на полезни вещества, които не може да си набави с храната.

баба ти все витамини и хранителни добавки взимала

синтетичтите витамини са гола водица, хапването е важно на полезни и разнообразни храни

Знаем те какво правиш: 1. Окосяваш една ливада с косачката. 2. Оставяш "добива" добре да изсъхне на слънце. 3. Събираш и смилаш сламата на много ситно. 4. Правиш хапчета от брашното, но ползваш калпава машина. 5. Пълниш ги в шишета и пишеш по тях -ливада N5.

Задръстванията ще се плащат, малките сервизи ще изчезнат, малките магазинчета - също, чума унищожава дребните животновъди, малките селски бензиностаннции опустяха преди време ... Чума мори народа! ТОВА МУ ВИКАТ ФАШИЗЪМ - Четвъртият Райх.

както малоумници звънят на телефон за 2.40 на минута в предаване на мошеници по телевизия Евроком, за да чуят, че имат лоша енергия и трябва да им я премахнат за хиляди левове

Кой им е виновен на такива хора, че не са учили достатъчно, не четат и не знаят, че енергията не може да бъде добра или лоша, защото е само...енергия. Чуя ли някой да спомене за "лоша" енергия и ми е ясен. Проблемът е в това, че и именити хора употребяват това "понятие". Въпрос на образованост.

не вярват в здравната ни система ,скъпо струваща на пациентите и много често протакаща във времето лечението за повече пари. Сега на мода са операциите за щяло и не щяло.Сега с погването на лечители,баячки и диетолози се цели повече пациенти в болниците от там данъци и работа за докторите.Само в едно бъркат властите ,че никой не може да спре хората да ползват услугите на тези лечители, както на времето при соца хората тичаха при Ванга,Слава Севрюкова,Момера Пенчева, Димков и т.н.С една дума сегашната здравна система не отговаря на нуждите на хората.

Слава Севрюкова не е никаква гадателка и лечителка. Тя е измишльотина на другарите.

Кога ли най-после ще покрият нормата за скоростно заличаване на стадото и освобождаване на територията, за друго по управляемо стадо?

Вижте как погваме и хората, които помагат за хранителен режим! Защото правилното хранене прави хората здрави и намалява печалбите ни - нашите и на верните ни рекламни агенти - докторите

занимайте се с измислените хомеопати без медицинско образование, дето се нацвъкаха под път и над път!

Щото измислени доктори и болници няма, ама ич...

А Хомеопатите кога ще ги погнете?

Да бе, ша го погнат. От това знаеш ли как се печели!!! В аптеките вече гледам има отделни щандове и секции за балъци.

А сексоложката Кобилкина?

аа, кобилкина няма, тя не е лечителка а обикновена урус..пия!

a какво ще кажете за фирмите, които предлагат хранителни добавки и не работят със здравната каса? А лечителите като Д-р Емилова и още такива като нея?

ще кажа, че от традиционната медицина има в пъти повече уморени хора отколкото от т.н шарлатани

тъй е само според вас шарлатаните!

Тая Емилова забогатя от суетата,на хората.Всеки средноинтелигентен човек,може да си изготви сам диета, само да влезе в Гугъл.

Следващата стъпка е : ЗАБРАНЯВАНЕ НА ГОТВЕНЕТО В КЪЩИ! ХРАНА САМО В МАКДОНАЛДС!

И това е само началото(на краят) на играта! Много добитък ей, и не ще да мре бързо!

Това което ми се е случило лично на мен , няма как някой да ме излъже, че самата аз себе си лъжа. Все ходя при джипито и си изповядвам страданията, ама то хич не го е еня, гледа си там да си изпише промоционалните продукти и толкова. Не се мърда от стола да ми търси извора на проблемите. Накрая ми писна. Казвам му че съм за сериозно изследване при невролог, то ме праща на консулт с психиатър. Вика дори на скенер ще те пратя, само не на главата. Отново ми писва и му казвам че вече отивам при алтернативната медицина и ще ходя на ирис диагностика. То милото джипе се изсмя и ме обяви за съвсем изперкала. Отивам при доктор който гледа на очи. Човекът веднага ми закова проблема в главата. Разтройство от стрес на жлезите с вътрешна секреция и тотално нарушение на обмяната. Джипето само е санувало такива диагнози. Започнах на хомеопатия и билки и след 3 години враговете ми само могат да ми дишат пушека. От тази терапия не само че си реших всички нерешими за традиционната медицина проблеми ами и се подмладих и разхубавих. От тогава не стъпвам при доктор от тея в белите манти. Признавам само антибиотиците за остри случаи и хирурзите. От другите нямам нужда .

Забравих само да спомена, че имах и тежки магии направени от специалисти. Без тяхното ликвидиране , нищо нямаше да ми помогне.

М даааа доста наистина си изперкала, проста сугестия. На български самовнушение си имала.

Затова ли не ми помогнаха лекарствата на джипито и от тях се чувствах от зле по-зле? Значи съм отишла при правилните хора да ме лекуват и без отровите на фармацията съм оздравяла!!! Тогава защо ще тормозят нетрадиционните лечители като лекуват без отрови?

"Джипето само е санувало такива диагнози." Тук за това си много права - истинските доктори не обичат фантастики.

Така е и затова ще си останат на долното стъпало където са си. Природата е пълна с всякаква енергия и окгато потоците на тази енергия се нарушат се явяват патологични процеси както в заобикалящия свят така и в отделния организъм. Но това е дълбока философия и чувствителност на индивида. В медицинския учат май някаква био механика която едва ли им е достатъчна , щом не само че поставят човека като изолирана единица от околния свят, но му разглеждат и заболяванията като отделни за отделните органи и системи. Дори аз бих ги обявила за изперкали да разглеждат заболявания на отделните органи като сами за себе си. Това е твърдо примитивно мислене и на такива хора няма как да им имам доверие. Днешните медици си завоюваха позиции след като откриха антибиотика и рентгена ама явно още доста неща ще трябва да открият.

енергиите не са някакви си там, а са или дяволски или Божии. Това че има енергии не значи нищо. Трябва да ги разпознаваш. Не забравяй, че е писано, че дявола може да се преобрази в светъл ангел - това означава, че може и енергия му да се преобрази в светла. Затова не е важна енергията, а нейния носител. Защото "светлата" енергия на дявола, си остава дяволска, не божия.

Моного им дреме на държавата къде и как се лекуват хората. Важно е да ги регистрират за да си взимат данъка.

Цифрите са покъртителни и говорят, че толкова хора живеят в средновековието.