Русия не пусна европейски политици на погребението на Немцов

Руските власти не позволиха на председателя на полския Сенат и на латвийска евродепутатка да присъстват на погребението на Борис Немцов. Съдът не пусна Навални.

Обратно в новината

Коментари - Русия не пусна европейски политици на погребението на Немцов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

от 70 години не обичат ФАШИСТИ!!!

Трябваше обаче не на летището, а на пистата да държат и да не я пускат до кенефа.

добреееее, стана ми кефа с тази новина!!!!!!!!!!!!!!

които пишат не са много наясно за ролята на Немцов в руската политика Тя е по-скоро отрицателна. Той беше вице на Елцин и отговаряше за икономиката и енергетиката. Доведе страната до пълен фалит. Това беше времето на разбойническата приватизация, Западът беше щастлив, Елцин пиян и слабоумен, хората тънеха в мизерия. При Путин Русия стъ пи на краката си и това не допада на Щатите. Немцов не винаги е бил опозиционер, а и като такъв не се радваше на особена популярност. Бог да го прости!

Каква наглост! Да убиеш някого и да искаш да отидеш на погребението му?

Брех пък тез ''европейски'' лидери изведнъж много го заобичаха Немцов. Да не би да са вършели нешо групово преди убийството?!

До там ли ти стигна кокошия мозък?

Статията остарява много бързо! Първо, на украинската спътничка на Борис Немцов, вече е разрешено да напусне Москва и цяла Русия. Второ, кметът на Рига и полски зам.-външен министър ще присъстват на погребението на Немцов. Ще присъства и литовския външен министър. Става ясно, че и "отрязаните" полски депутати, и латвийската евродепутатка са в списък на европолитичари, на които се отказва влизане на територията на руска територия. Списък, съставен в отговор на санкциите на ЕС срещу Русия, включващи забрана за влизане в страни от ЕС на политици, между които председателя на руската държавна Дума.

Проблемът с руския списък е, че разбираш дали си в него, след като стигнеш границата... А и, до къде паднаха широката съветска душа... Нали бяхте върха на цивилизацията и човечеството? Заради едни санкции, дето не ви засягат, ще се правите на цигани ли?

Има правила за игрите,-но не европолитиците!Точно с това отговаря Москва.Нито по-малку,нито в повече!Чуждо не искат,-своето не дават!

Това определено ми хареса!! Всяка жаба трябва "да си знае мястото в гьола, но и реда на крякането"!!!

Спряха нахъсани еврейски отрепки, тръгнали не на погребение, а да всяват смут в Руското общество! И без друго на церемонията са се изсипали половината юдеи от Русия, паразитиращи на гърба на Руския народ!

той и Хитлер ги мразеше тия юдеи/евреи и паразити.

Руското общество е достатъчно умно, за да преценява само достоверността на информацията, включително и според източника и. Не смятам, че Путин трябва да се грижи за това.Или?

Леле, леле, колко злоба, колко расизъм у русофилите и путинофилите! Колко сте дребнички! И духом!

Хайде като говорим за Кобзон да кажем, че той освен странно изглеждащ певец със съмнителен талант, е и депутат от партията на Путин. Киркоров защо няма забрана?

щото беше женен за Алла Пугачова.

Русия или Путин се страхува от Полша? Странно.

Да не мърсят въздуха,-грипът вирее!

Браво! Точно така трябва-ответни санкции!!!

така. всички ответни, съответни и обратни санкции срещу фашистите, нацистите, хитлеристите и тем подобни европейски и еврейски геьове.

Гей се пише с Й! Защо само неграмотниците са путинофили?

На руския елит му писна да се държат с него като втора категория. Сега западните елити да си сърбат попарата, защото сами си я надробиха.

западни наглеци. ще се гаврят с Кобзон - този истински руснак !! Срамота !!

Stable

Между другото, Йосиф Кобзон е роден в Украйна.

Те са си втора категория, защото азиатското зверство им личи както на елита, така и на обикновения руснак

елит е най-елитния в света. справка - мрежата !!

Най много дразни когато малките помияри лаят и скачат повече от големите кучетча. Крайно време беше да се приземят такива и да им се даде да разбере, че рано или късно ще им се случи и няма да останат безнаказани. Разни новоизлюпени и самообявили се за политици се изхвърлят и искат да бъдат забелязани от господарите им западняци като наште псевдо политици, но всичко се помни и отбелязва и в даден момент ще им се тропне. Постепенно западняците ще разберат, че вече няма да е като преди и трябва да свият перките и да уважават другите и колкото по скоро, толкова по добре!

се дразни толкова, че ще вземеш да вдигнеш кръвното и ще се чудим какво да те правим.

Бавно и полека Русия се връща назад с 1-2 века!

какво са за Русия някакви се 1-2 века ?? Бълха ги ухапала.

Нали това искаха.

Никакви еврогейове и лизбийки в Русия! Значи може да не се допускат руснаци в Европа, а обратното -не? Значи може да не канят Путин за честване годишнината от освобождението на Освиенцим, а полски провокатори в Русия-може? Всъщност поляците винаги са били продажно племе!И ако някой продължава да ги причислява към славянството,прави голяма грешка!Омешването с еврейска кръв е тотално!Затова и хер Шикългрубер е взимал правилните/според него/мерки!

Съвсем е правилно решението на Русия да откаже влизане в нея на председателя на полския сенат! Много правилно! Нали Европейският съюз и изобщо западняците от една година все санкции организират за Русия и не допускат нейни ръководни кадри и парламентаристи в техните страни?! Още тогава Путин каза, че на всичко това ще се отговори по същия начин! Каквото повикало, това се и обадило! Как не ги е изобщо срам западняците и особено поляците да пискат - те могат да правят санкции, а Русия не може! Брей! От къде накъде! Даже малко са им тези санкции на западняците, Путин още ще им спретне, само чака подходящия моментл А той е много добър в тона.

ако съм на мястото на Путин ще затворя всички граници. Никой няма нито да влиза, нито да излиза. Какво е това движение на хора ?? Айди бе. Марш всички по домовете. Европейци и разните му други - всички в Сибир.

Предполагам,че вече си се запътил към Русия преди да са затворили границата за "влизане",както си се изразил! Обади ни се като пристигнеш как се чувстваш там...или по-добре недей!!!

Империя на злото....ръководена от злобен, плешив и самовлюбен гном с КГБ-ейски методи. Дори собствените му деца го мразят.

А ти сам се мразиш!

Нито на Путин ,нито на един руснак не им пука за нито една еврклоун!А на техна земя ще пускат само личности с достоинство!

Ким Чен ела ме ритни - хора с достойнство. Само така !!

"Байо Либене, дочувам, че ти и оная лудетина Ботьова сте решили да докарате миризливия казашки бутуш в Българско? Ако туй е тъй, то аз с моите кунки ще ви отрежа чепките..."

ще пуснат Ким Чен Ун

Странно е отсъствието на Меркел от погребението тъкмо на Немцов.

Какво може да очакмате от този дребен и по дух сатрап Путин - КГБ-ист комунист...!?! Това е...

А пък какво ли друго може да се очаква от Полша?

Голям страх, а Путин. Толкова си дребен, провали Русия, пък и се перчиш като паун. Ти си срам за руските хора.

На поляците трябва де е ясно ,че необузданото им антируско лаене не може да остане без ответна реакция.А на пигмеите от Прибалтика да е ясно че могат драстично да се променят за по малко от денонощие.

не вземат да ги анексират като Крим ?? толкова са миролюбиви руснаците, че ми се плачи от умиление !! 21-ви век а къде е Русия ??

Много правилни и ответни действия на Русия.

много правилен и ответен глупак. да не пуснеш депутати - това е демокрация по руски !!

А да рипаш срещу депутата Пеевски е демократично значи?:):):)

В списъка на лицата от РФ и Украйна със забрана за влизане в ЕС има не само депутати, но и зам.министри. КОЙ започна тази простотия и КОЙ първи наложи забрани за влизане на определени лица?

Убийството на Немцов е било организирано от Адам Осмаев, главатар на чеченския фашисткия батальон "Дудаев", биещ се на страната на режима на Пороченко. Бандитите са искали да си отмъстят за ликвидирането, от опълченците, на своя бивш главатар Иса Мунаев и да изпълнят поръчка на украинската тайна служба СБУ.

Тогава не трябваше ли да ликвидират Путин??? То не че липсата на логика е спирала руските подлоги някога, ама поне малко от малко да се засрамите, а?

Пак във дира бурни страсти, пак вони на Сидерасти...........

Като се запознаеш с ника няма да ти "вони"-няма да имаш нос.

Какво е общото между: лавина затрупала алпинисти в Непал, земетресение в Делхи, дерайлирал влак в Сингапур, смъртта на 120 годишен тибетски монах, падане на метеорит в пустинята Невада...за всичко това има само една причина - ПУТИН. Лошото е, че това не е само платена пропаганда, а русофобите наистина го вярват. Просто за тях не може де бъде друго! Това е част от хибридната война. Освен с конвенционални оръжия тя се води и със скрито такова: промити мозъци!

Платена ГАрГА!

В тази връзка виж това: "Пишет вам жена бойца Информационных Войск Украины Мыколы Ничипорука"

Не е малко! Много смях. Но вижте и това: "Мыздобулы" в картинках. Смешных и не очень... Часть 41

Ако това са европолитиците на Европа - жална ни майка!

На това се казва "Симетрични санкции". Ами тъй де, к'ва им е работата на шляхтичите в Русия? Нали Русия им е враг и ще ги напада в едно необозримо бъдеще време, хаха?!

Проклет да е Путин!

дважды.

Руснак ли? Ти си толкова руснак, колкото аз - марсианка!!!

Вие защо не пускате Йосиф Кобзон в ЕС (в това число в Полша и Латвия)?

Какъв е Кобзон - мафиот и подлога на олигарсите около Кремъл!

Кобзон, а не Веско Маринов.

Ами по тази логика не трябва да пускат и български мафиоти в ЕС и САШ, а баш шефовете: ББ и ЦЦ направиха пътека по тези дестинации.

А Маджо и Маргините са много честни граждани на Европа. Абрамович, Гусински, Березовски (лека му пръст) не са руски мафиоти, а многоуважавани руски инвеститори. Въпрос на полза...

Не само тук, но и във всички западни официози четем тази новина за руските власти, които не пуснали поляци и латвийци на погребението на Немцов. Дали обаче ще прочетем за украинските власти, които по същото време не само не са допуснали, но и са задържали петима поляци от групата начело с Матеуш Пискорски, лидер на полската ПП Смена, които искали да почетат жертвите на волинското клане, извършено от украинските бандеровци преди 72г., избили тогава около 100хил. поляци? Докато действията на подложените на санкции руснаци изглеждат логични, то реакцията на украинските нацита, безрезервно поддържани от поляците не изглежда да е съвсем нормална, или греша? Явно Европа още не си дава сметка за предстоящите последствия от безмозъчните санкции срещу Русия и още по-безмозъчната подкрепа за киевската хунта.

Stable

Като че ли Европа най-после започва да проглежда какво наистина представлява нацисткия режим в Киев, макар засега нацистките шествия, изложби и театрални постановки, възхваляващи германския и местния нацизъм и антисемитизъм по време на ВСВ да не се забраняват в трите демографски загиващи прибалтийски страни. Наскоро Сорос каза, че положението в ЕС трябва да стане като това в Украйна. Представяте ли си какво бъдеще ни готвят нашите "доброжелатели" и "партньори"?

Путин заслужава не един а цели 5 Оскара! 1. За визуални ефекти! 2. За Режисура 3. За главна мъжка роля 4. За оригинален сценарий 5. За Чуждестранен филм

Изпадате в паника,кремълски другари!

Толкова малко минуси сте писали,бе?За това,ли плаща Путлер,а!

Интересно партиотичният акт къде води, във висините на демокрацията, може би? Отстрела на обикновени хора по улиците също е качество на небесната демокрация!

Stable

Разбира се, че в момента Русия е много по-демократична и либерална държава. Вземете например това защо се наложи Русия да променя закона за разрешените проценти чуждестранна собственост в медиите - защото в Русия той беше 50%, а в уж по-демократичните САЩ е 25%. Пълен абсурд е по водещите американски телевизионни канали да очаквате да видите истинска критика към властта, или пък, не дай боже, към външната политика и позиции на САЩ, ще видите поредната клоунада на двете вечни партии, които просто си разменят местата власт-опозиция. За цензурата в CNN просто няма смисъл да се говори - примери десетки. Гледайте което решите политическо шоу по Первый, Россия 1, НТВ и т.н. и ще видите разликата.

Путин се оказа най-злобният русофоб,тъп болшевик,който с просташките си изпълнения напълно работи за успеха на американската и европейска политика,одобрявана от все повече руснаци!Краят на Путин се прояснява!

Stable

Много интересно твърдение. В момента рейтингът на Путин показва одобрение от страна на 85% от руснаците, при това измерен от руски социологически агенции, които е публична тайна, че се финансират от САЩ. Рейтингът на Путин в самите САЩ е над 50% одобрение и е над 3 пъти по-висок от одобрението на американците към Обама.

Санкции. Виж списъка дето Вие в ЕС сте гласували. Защо мислиш, че Русия няма право да действа по същия начин? Вие не пускате КОбзон - те не пускат вас.

Кръстника на мафията ли,става дума?!

че режимът на Путин връща Русия към най-мрачните времена на болшевизма и КГБ. Жалко за Русия !

Американските пудели да си правят панаирите у тях.

и Сидеров какво прави в България с простащината си и псевдонационализма?Да си прави панаирите там дето получава ламаринени медали за "заслуги".

Трябваше да ги пуснат и да им ударят по 10 тояги на голо-това са хората,които организират и изпращат чеченски и други мюсюлмани, да воюват срещу народа на Донбас.Разни орди- " Азов","Дудаев" и т.н. са си обикновенни международни бандити, които преди това са мародерствали хората по Либия,Сирия и др.Сега воюват в Донбас.Дано по скоро се видят всичките хора на небето, та да се миряса.

Колко ти плаща Путлер?

Представи си! Нищо! ИЛИ ТОВА НЕ СЕ ВМЕСТВА В ТВОИТЕ ТРОЛСКИ ПРЕДСТАВИ?!!!

И двете държави са еднакво хищни и алчни във своите имперски и колониални стремежи. Само дето у нас, и в частност в този форум, има балъци и подлоги, дето ги подкрепят!

Гузна е съвеста на Путин и хайката му!Страхува се и от погребението на жертвата си!

Т.н. "европолитици" са имали планове да правят проамерикански провокации на погребението на Немцов.

Това от ФСБ ли ти го съобщиха, резиденте?

Ти на яслата в кв. Ясенево ли си?

Искал бил да отдаде почит на Немцов аре бе, искал е и той да забърше нещо младо, ама не му се отвори парашута. Да проба в Украйна там няма да има проблеми.

РУСИЯ - ПОРОБИТЕЛ РУСИЯ - ДИКТАТУРА РУСИЯ - ИМПЕРИЯ НА ЗЛОТО

Хора, оставете емоцийте и погледнете реялноста ! Неодавна, заради войната в Украйна, на Русия бяха наложени санкции,като санкцийте включваха и забрана, на някой Руски граждани и политици да посещават страни на ЕС ! Затова нормално е , да има и ответен отговор и от Руска страна !...

на путин не му трябват други като немцов в момента, още се работи по изясняването на случката, а други могат да го последват... просто руската логика !