17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Зимата ще е заслужено наказание за българите, които не гласуват и ги е страх да гласуват за българи. Хайде сефтето, че не тази, а следващата ще е по-зле.

Бъркаш докторе, НАКАЗАНИЕТО ИДВА ВЪРХУ ХОРАТА,КОИТО ИЗБРАХА РАДЕВ. СКЪПИЯТ ТОК ТЕ ГО ПЛАЩАТ, СКЪПАТА ХРАНА ХОРАТА ПЛАЩАТ, СКЪПОТО ГОРИВО ПАК НАРОДА ПЛАЩА, А ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ФИГУРАНТИ КАТО РАДЕВ, ЩЕ ЗАЕМАТ ОЩЕ 13 МЛРДА ЕВРО КРЕДИТИ. ДА ВИ Е СЛАДКО ГОСПОДА! БАЙ БАЙ

Кирил и Асен им дреме за тази зима на България народ!

Защо некадърни? Та ПП променливите си правят сметката, Че на запад ще ги забележат, Което ще е огромен успех в личен план! Какво ги интересува българския народ??? Това им е храната

Само на Бойко му дреме.По цели нощи не спи,мисли за благото на народа.

Този е поет, колкото уя ми е самолет. Митрофана го храни с 4 000 месечно, щото ще умре от глад, ако разчита на "поезията" си!

Коментари от Украйна и Русия, Не са умесни! Тук става въпрос за българския народ!

Българският народ е само, стълба към успеха на Българите политици, Кирчо и Хасан, Курнелия и ПП променливите Ако няма хляб, яжте Безглутеновите пасти на Линда!

Ми не са УМЕСНИ.

За политиците, с за идиотите които ги избират.

Какъв поет ,русороб създаващ паника . Плаща му руското посолство ,поезията му неструва нищо. Да излезне навън и да се огледа кога българия е била по добре от днес - никога. И това е благодарение на ЕС. Т Ъ П А К О

С голяма буква. Разбра ли тъп евроджендър ебящ маймуни и разпространяващ шарки и други зарази.

Как ще разбере, Като пише от Украйна

Червенодупестия,споко,ще направиш някой инфаркт.

Че никога не съм го чувал ?

Наказанието ще бъде за живеещите в България българи

Смешник, какво наказание ще бъде за Кирчо във,Ванкувър зимата е над нулата и цената на газа от $5.907 за Гига Джаул преведено на смилаем език утоплението и топлата вода на тристаен апартамент е не повече от 60-70 долара на месец.

Верно си грамотен колкото "бухал" - пише се Отопление.

Що ме Убиждаш !!!

Зимата ще бъде наказание за целия народ, заради НЕКАДЪРНИ ПОЛИТИЦИ И ОЛИГОФРЕНИ, които гласуват за тях.

Ами ти гласувай за Путин.Щи изпрати газ.

До сега не съм чувал некадърен политик да е стоял на студено, или да си е легнал гладен....наказанието е за обикновения човек който изкупва греховете на алчните политици.

Ще е наказание за народа, наказание за това, че в политиката са само крадци и некадърници.

дебила- кога нещо е Наказвало политик освен разстрела? бахти уродите дето им дават трибуна!!! трият клозетници чакат буркаче мас о въпросния тук в тая клоака се дава трибуна на лузери сбърканяци и Изроди

Ами нали затова си тук.

Какво му е на политика - седи си на топло, взима си заплатата, взима и рушвети - то не е необходимо да си политик вечно, даже половин мандат ти е достатъчен да се уредиш на някоя хранилка... да му мислят хората, които вярват в Супермен, който ще дойде да ги оправи, и са готови мило и драго да дадат за такива плитици! П.П. не съм слушал подкаста!

че кой слуша таз диария?!

я тия политици да сменят чуждото посолство и валута дето земат под масата

На теб ли да дават селски?????