17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това деяние се мъчат да го прикрият от ден 1. Първо цяло училище барабар с директорката не си разпознават ученика, после има точни показания от брата, намират оръжието, но пак не могат да докажат че този е извършителя. И никой не казва какви са майката и бащата.

на нашта Темида пак и крив кантара

Са го оправдали защо да е виновен.Трябвало да бъде признат за виновен,откъде-накъде

Българският Апелативен съд е най-корумпираният и некомпетентен съд в България, в момента. Следва го Касационният и Конституционният съд, за съжаление. След като те са такива, какво остава за хора, в който им пригласят Окръжните съдилища в страната? Съдилища, които подхождат на една зависима, проядена от корупция държава. Факт.

В България няма правосъделие. Държавата ни е много далече от демокрацията. Нейните съдилища са отражение на хаосът, който цари в политиката. Горко на този, който е потърсил някога защита на правата си, в Българския Апелативен съд. Некомпетентен, безгръбначни и корумпиран.

Колко месеца ще е присъдата на този убиец?;)

В заглавието ВМЕСТО името НА УБИЕЦА изписали името НА УБИТОТО момче. ... ДИРЕКТОРКАТА ПРИКРИЛА ученика си Йоан Матев; След време ВНУКЪТ на директорката УБИЛ СИНА Й...

парадокс за да се връчи призовка за убийство и явяване в съда не могат да намерят никога обвиняемия …..а ако не дай си боже дължи 5 леа….ще те го намерят на края на света ……убиеца не дължи ли 5 леа на клетата държава? ……ей така може да ги намира нашата “ система “ ….по скоро нашия безпорядък……нашата мамина, златна, корумпирана ентропия …..нашата система доказва перфектно,….ония закон, в който всяка система се стреми към висша форма на безпорядък…..ей, на отличници …..най - еволюиралия безпорядък по цялото земно кълбо…..браво,

Ах , лайното на мама свинкя Сребра и естествено като пълен дебил шапчица на Русия ,тоя не заслужава да го търсят от съда ,а да му теглят куршума изневиделица по стара сицилианска традиция !

Ей това са русоробските помияри. Заради тях БГ е кочина. Лайното син на МВР галоши отнема живот и се разхожда наволя с шапка идиотка на Рушляците. За идиотската му физиономия даже няма да пиша

Оctavius

"ОНИЯ ЗАКОН"... забравил си българския вече, ех...

Къде са правосъдие за всеки? Христо Иванов кога ще прави съдебна реформа? Само едно ще ви кажа - имам приятели украинци - обикновенни и честни хора. Казват ми, че още преди войната е било ясно, че нищо добро не става в страната им - основния проблем - неработеща съдебна с-ма. Всяка мутра може да прави каквото си поиска без наказание. Бавно, но славно страната запада. Накрая и този погром. Който не вижда връзките да се поинтересува за съдбата на други държави - например Ливан, Босна, да не говорим из Южна Америка, Азия - примерите са много и гадни… но общото винаги е упадък на обществото с неработещо правосъдие…

Абсолютно!

В България касационните и конституционните съдии са минали през мръсните блато на политиката, в една, или друга форма, а журналистите, които би трябвало да коментират този факт, пък са били говорители на правителствени, или партийни институции и централи. В КС и Конституционния съд, юристите и бивши политици, отиват като на заслужен, комфортен отдих...което ги прави малко заинтересовани от правото. Решаваща при вземане на решение е връзката им с настоящата власт.

Апелативен съдия в Наказателния отдел, е основател на партия. Какво право, кви 5 лв?

ЧАакай от болшевишки запъртък да реформира комунделска правосъдна система !

Баща ми, бог да го прости, юрист завършил право в СУ преди 1944 год веднъж ми каза: в България няма право, сине.

Нали щеше да оправяш системата,гешефтаро ти е виновен.Червени боклуци

За съжаление това е тъжната истината. Дори да не слагаш всички под общ знаменател е важно кои дърпа конците. Затова казваме, че са навързани като свински черва. Обективно не виждам кой би могъл да разбие тези порочни практики. Трябва да е като Васил Левски направо. А и те няма да го чакат - ако не го купят ще го гръмнат. Едно време се надявах, че ЕС ще помогне, но се оказа твърде наивно.

Повярвайте ми, след 15 години живот на Запад, наистина съм видял какво значи съдебна система и как истински работи за хората, а не за мутри и депутати. Най големия проблем за тази държава е липсата на такава, но народа ще го разбере по трудния начин.