17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Повярвайте ми, след 15 години живот на Запад, наистина съм видял какво значи съдебна система и как истински работи за хората, а не за мутри и депутати. Най големия проблем за тази държава е липсата на такава, но народа ще го разбере по трудния начин.

Баща ми, бог да го прости, юрист завършил право в СУ преди 1944 год веднъж ми каза: в България няма право, сине.

Нали щеше да оправяш системата,гешефтаро ти е виновен.Червени боклуци

Къде са правосъдие за всеки? Христо Иванов кога ще прави съдебна реформа? Само едно ще ви кажа - имам приятели украинци - обикновенни и честни хора. Казват ми, че още преди войната е било ясно, че нищо добро не става в страната им - основния проблем - неработеща съдебна с-ма. Всяка мутра може да прави каквото си поиска без наказание. Бавно, но славно страната запада. Накрая и този погром. Който не вижда връзките да се поинтересува за съдбата на други държави - например Ливан, Босна, да не говорим из Южна Америка, Азия - примерите са много и гадни… но общото винаги е упадък на обществото с неработещо правосъдие…

В България касационните и конституционните съдии са минали през мръсните блато на политиката, в една, или друга форма, а журналистите, които би трябвало да коментират този факт, пък са били говорители на правителствени, или партийни институции и централи. В КС и Конституционния съд, юристите и бивши политици, отиват като на заслужен, комфортен отдих...което ги прави малко заинтересовани от правото. Решаваща при вземане на решение е връзката им с настоящата власт.

За съжаление това е тъжната истината. Дори да не слагаш всички под общ знаменател е важно кои дърпа конците. Затова казваме, че са навързани като свински черва. Обективно не виждам кой би могъл да разбие тези порочни практики. Трябва да е като Васил Левски направо. А и те няма да го чакат - ако не го купят ще го гръмнат. Едно време се надявах, че ЕС ще помогне, но се оказа твърде наивно.

Апелативен съдия в Наказателния отдел, е основател на партия. Какво право, кви 5 лв?

ЧАакай от болшевишки запъртък да реформира комунделска правосъдна система !

Ей това са русоробските помияри. Заради тях БГ е кочина. Лайното син на МВР галоши отнема живот и се разхожда наволя с шапка идиотка на Рушляците. За идиотската му физиономия даже няма да пиша

Абсолютно!

Ах , лайното на мама свинкя Сребра и естествено като пълен дебил шапчица на Русия ,тоя не заслужава да го търсят от съда ,а да му теглят куршума изневиделица по стара сицилианска традиция !

парадокс за да се връчи призовка за убийство и явяване в съда не могат да намерят никога обвиняемия …..а ако не дай си боже дължи 5 леа….ще те го намерят на края на света ……убиеца не дължи ли 5 леа на клетата държава? ……ей така може да ги намира нашата “ система “ ….по скоро нашия безпорядък……нашата мамина, златна, корумпирана ентропия …..нашата система доказва перфектно,….ония закон, в който всяка система се стреми към висша форма на безпорядък…..ей, на отличници …..най - еволюиралия безпорядък по цялото земно кълбо…..браво,

Оctavius

"ОНИЯ ЗАКОН"... забравил си българския вече, ех...

В заглавието ВМЕСТО името НА УБИЕЦА изписали името НА УБИТОТО момче. ... ДИРЕКТОРКАТА ПРИКРИЛА ученика си Йоан Матев; След време ВНУКЪТ на директорката УБИЛ СИНА Й...

Колко месеца ще е присъдата на този убиец?;)

Са го оправдали защо да е виновен.Трябвало да бъде признат за виновен,откъде-накъде

Българският Апелативен съд е най-корумпираният и некомпетентен съд в България, в момента. Следва го Касационният и Конституционният съд, за съжаление. След като те са такива, какво остава за хора, в който им пригласят Окръжните съдилища в страната? Съдилища, които подхождат на една зависима, проядена от корупция държава. Факт.

Това деяние се мъчат да го прикрият от ден 1. Първо цяло училище барабар с директорката не си разпознават ученика, после има точни показания от брата, намират оръжието, но пак не могат да докажат че този е извършителя. И никой не казва какви са майката и бащата.

на нашта Темида пак и крив кантара