Подпалиха с бензин известен русенски ресторант

В лятната градина на заведението е намерена туба с гориво

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има нещо гнило в Русе ..... С бензин ще подпалва от скъпото....

На фона на цените на горивата, това си е доста луксозна поръчка.

касиране на застраховка... намерили запалителна течност в бутилка от минерална вода... ша почне някой пожар, ама ще остави полупразната туба с отпечатаците си на достатъчно разстояние, че да не се запали, а няма да я хвърли в запаленото заведение.... много вкусни тия колци на доматите бе.

нали това искахте - свобода по американски ганстерски войни, обири на банки бой на бабички за 2 лева, бой над доктори, полицай и военни дори ! Ние ще хвърлим всичкото злато на САЩ, цялата сила на САЩ за измамване и оглупяване на хората от социалистическия свят. Незабелязано ще подменим човешките ценности с фалшиви. КАК? Ще намерим единомишленици в тези страни и Русия. Ще разгърнем грандиозна по мащаби разложителна работа, ще изтръгнем социалната същност на литературата, ще насърчаваме автори, които втълпяват в човека култ към секса, насилието, садизма, предателството - тоест безнравствеността. Нужни са писания, осмиващи естествеността и почтеността като архаични отживелици. Простащината, наглостта, лъжата и измамата, пиянството и наркоманията, животинския страх сред хората, безсрамието, доносничеството и още много пороци заложени в човека трябва да се раздвижат.Така ще разклащаме поколение след поколение, ще предизвикваме ерозия и развращаване на младежта. Ще създадем човек с консумативна психика на елементарен потребител. Всичко това ще извършим под девиза: "ЗАЩИТА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА И ГРАЖДАНСКИТЕ МУ СВОБОДИ” Фостър Дълес 1956

на бас че няма да намериш тоя текст в оригинал на английски език... щото никога не е писан... или щото големите конспиратори са го заличили от всички сървъри и книги и са убили хората които го знаят... ;) от де ви намират толкова наивни бе.

Току виж, че оригиналът на този текст се окаже на руски език ….

А от психото какво ти казаха?

Ресторантът е застрахован ... две версии според мен - или наистина конкуренция, която му има зъб или иска да вземе заведението, или е било време за основен ремонт и са наели някой да ливне малко бензин и да си го направят за сметка на застрахователя. Ако е първото и застрахователя е лют, някой могат да го намерят на дъното на Дунав, а ако е второто, тоя ще види пари йок плюс бонус съветване и "административна глоба"! Във всички случаи е кокошкарска работа и лесно ще ги намерят!

Посетителите са опикавали наоколо и/или ремонтьорите са пили вода от шишето и го напълнили с бензин.