Адвокатът на Цветан Василев: Сърбия не бърза с екстрадицията

"Нещата с евентуалната екстрадиция на Цветан Василев са доникъде. Не е ясно кога сръбският съд ще гледа делото по искането на българските власти".

Обратно в новината

Коментари - Адвокатът на Цветан Василев: Сърбия не бърза с екстрадицията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази банка си е жива пирамида била на властта от 10 години-спасение няма за нея-отдавна трябваше да бъде обявена в несъстоятелност-просто много персони от задкулисието имат пари в нея затова плачат за оздравяване....

умни са сарбите не барзат наи-вече да влизат и вав евросауза....нито евро им трябва,ни еврокомисари....

НАУЧИ СЕ НА ПРАВОПИС!

Предполагам,че и България не бърза.

Тук прочетох името на некъв който помагал на василев в краденето и сега се бил отметнал.Мисълта ми е малко по различна.Ако участниците в таа драма бъдат премахнати това ше бъде ли неморално?Противозаконно? Не цивилизовано?Ако това се случи колко други такива като тези тарикати ше си го позволат да направат такова нещо.Толко ли е трудно да се разбере че наказанието има превантивна страна.Когато един индивид знае, че ако наруши интереса на друг индивид нема да има санкции за него, безкрайно по-лесно е да вземе съответното решение. Възпиращите фактори са многократно по-силни ако знаеш че ше бъдеш санкциониран.

Цветан Василев и крадец и бита карта> Всички го предадоха, най-големия му приятел пръв, като го притиснаха Бисер Лазов, който единствено движеше проектите му през всичките години на ограбване на банката, т. е. на вложителите и стана също много богат, сега се прави на светец, искал да спаси активите на банката! Да беше казал преди една година какво се случва в тази банка! Сега с какви очи се прави на загрижен? Та той също е ограбил вложителите, Цветан Василев му плащаше огромни суми за да му бъде дясната ръка с техните пари!

"Сръбската съдийка, която трябва да се произнесе по искането на българската прокуратура за екстрадиране на Василев, е излязла в отпуск. " МИрими на съд контролиран от Руснаци, бетер като в България

" Съдийка" - какво е това? Нещо като войничка или президентка. Дори автоматичния редактор на коментарите я подчертава като неправилна. Нека да бъдем професионалисти и да пишем правилно. Аз пиша коментари и ми е простено да греша, но вие пишете статии и нямате право да грешите.

Избирателят да е наясно, че ако не беше правителството на Орешарски и ако не беше този парламент, който избраха през 2013г. нямаше да има фалит и всичко щеше да е норманлно.Когато гласуваш трябва да мислиш.

Сърбия не бърза, а България пък хич ...

Василев е отишъл в Сърбия, защото има уговорка да го пазят иначе нямаше да ходи.Сърбите изпълняват нареждания на Русия.

Сега се протакат нещата, чака се новото правителство и тогава ще се преценява какво да се прави.Както винаги другарите комунисти ще прехвърлят проблема от болната глава на здравата.Тоя филм е прожектиран и друг път, този стил е ясен.

Вложителите да питат руския посланик кога ще се отвори КТБ.Той може да каже.

Елвира Набиулина ще реши накрая въпроса с КТБ.Шефката на централната банка на Русия ще вземе решение за собствената си банка КТБ.

Според мен Василев изобщо няма и да го арестуват, тъй като ако той "падне", много хора също ще паднат. Така че добре дошли в реалността на нашата страна. Може да крадеш милиони, дори милиарди и няма да бъдеш осъден, а може да откраднеш една кокошка и за дълго да си на топло.

Като гледам и за кражба на една кокошка няма много осъдени. В наше село се размотават крадци на дребно с по 5 висящи дела. Има един с ефективна присъда, който чака да влезе в затвора вече половин година и не го прибират. През това време изобщо не се е разкаял.

Така е наредил др.Путин нали Василев му е колега офицер от КГБ.А пък и КТБ е руска банка.Русия ги решава тия въпрси.

Цветан Василев е един от най-коректните и големи инвеститори в Сърбия , за разлика от другите българи - мафиоти ( Ковачки и компания от БСП, ДПС ), които пък в България ни колят и бесят. Сърбите са далеч по- морални и точни от българите - юнаци и защитават истината.

Ами турците как си прибраха предводителя на кюрдите от Кения - един самолет с командоси и готово. Така че ако има желание , има начини....

Сърбия ли не иска/съветвана от север/ или на Борат не му стиска?!

Как ще изпуснат такъв сочен клиент? Първо адвокатите трябва да му поодрусат джобовете, след това и данъчните ще се намесят. И чак тогава могат да го пуснат да се прибира при родният башибозук.

Ало, ало : защо не екстадирате ПлевнаАлиеф в СССР, а?

Хора, Василев не го мислете! За да го искат толкова много в България, значи им трябва много и то не, за да му се търси отговорност. Докато шоуто в момента е на политическата сцена у нас, хвърляйте по едно око и към банките ни! Не се ли състави правителство до 1-2 месеца, струва ми се, че ще гръмнат още банки в БГ. Василев е просто един от бушоните, които ще използват като алиби.

човекът си плаща сериозно, как така ще го екстрадират?!

ТОЗИ ПОДПУХНАЛ ОТ АЛКОХОЛ АДВОКАТ, ЗАЩО НЕ ГО ПОСЪВЕТВА ДА НЕ СИ УДЪЛЖАВА АГОНИЯТА, ЗАЩОТО РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ СИ ПЛАТИ ЗА ДЯВОЛЪКА.!!

Русия я създаде, Русия си я фалира КТБ.

Русия я създаде, Русия си я фалира КТБ, след като правителството под външен американски натиск се отказа от строителството на Южен поток.

А стротелството на Южен поток не е външен натиск?

Когато каже др.Путин тогава ще го предадат Василев нали е негов офицер от КГБ.Хубава работа да си предава офицерите.

За какво да бързат в Сърбия, като Цветан Василев ги е подкупил всичките!

Затвориха ми пералната машина, но какво от това! Окрадохме колкото толкова Стига за сто живота! Сега сме на Малвините Тук е добре Будалите в БГ да плащат за източената банка!

е, колко отпуск да има милото момиче??? ше го изкара на малдивите пък ще се върне :) с нови впечатления, с нови убеждения :)

Според Порожанов изплащането на парите на вложителите ще започне през ноември!! КОЙ ЩЕ ГИ ПЛАЩА БЕ ПОРОЖАНОВ - независимата БНБ ли която е оторизирана да се занимава с банките , или бюджета на държавата който няма нищо общо с тази работа!!!! ИЗГЛЕЖДА СТЕ РЕШИЛИ ЗАДЪЛЖЕНИЕТО НА ОКРАДЕНАТА ОТ СОБСТВЕНИЦИТЕ И БАНКА ДА СЕ ПРЕВЪРНЕ В ДЪРЖАВНО ВЗЕМАНЕ !!! Сори, но такъв филм в българското законодателство няма - банкерите да крадат, а ние данъкоплатците да им плащаме масрафа!!! КЪДЕ Е ХРИСТО БИСЕРОВ С НЕГОВИТЕ ФИРМИ ОБСЛУЖВАНИ ОТ СЪЩАТА ТАЗИ БАНКА?? КЪДЕ Е МЕДЕНИЯ ДОГАН КОЙТО ЧРЕЗ НЕЯ РАЗПРЕДЕЛЯШЕ ПОРЦИИТЕ НА ФИРМИТЕ НА ДПС??!! КЪДЕ Е ПРАСЕТО ПЕЕВСКИ, КОЙТО С ТЕГЛЕНИ ОТ БАНКАТА КРЕДИТИ ЗАКУПИ АКТИВИ КАТО БУЛГАРТАБАК И ИПК РОДИНА!! КЪДЕ СА БЕ ПОРОЖАНОВ!! НИЕ ЛИ ДА ПЛАЩАМЕ ОКРАДЕНИТЕ ОТ ТЕЗИ БАНДИТИ МИЛИАРДИ!! ДПС е мафия която трябва да бъде изправена пред стената на плача!!

След 1989 г. всичко е възможно. Вземете приватизацията при която в държавния бюджет трябваше да влезат32 милиарда лева а влезоха само 2 милиарда и дали прокуратурата се самосезира по случая.

За милион - няма закон, за кокошка - няма прошка!

Чакат сърболята указ от чизмария, ама с тая разкраченост ще гледат Юръпа през крив макарон.

Адвокатът на Цветан Василев: Сърбия не бърза с екстрадицията, затова главния прокурор трябва да дойде тук с чувал и да го прибере, както искаше да постъпи спрямо едно друго лице избягало в ЮАР негов колега главен прокурор.

защото така иска нашата мафиотска съдебна система и дебелака цацаров прави театър за пред панелените бантускотова така че сърбите нямат значение правосъдието на мафята е само куршум ,така че да са подготвени както василев така и бившите му партниори доган и пеевски

сърбия в такъв случай да не бърза и за ес.

Така се защиава инвеститор. Не бързат да гонят нито своите, нито чуждите.

просто си проверете - ЛЮБО ПЪПКАТА го "разследваха" там... И НЕГО ЗА СЪЩОТО... И кво му направиха - живурка си в двете палатчета в МОНАКО, с паричките от Общинска банка....

полиграфическия на Цариградско... И сега си го продаде на КОГО МИСЛИТЕ - ШИШКО!!!! ТЪЙ СА ТОРИ БОСТАН... И още нещо - къде са умните, красивите и изобщо НЕплатените проституиращи, за да ни обяснят как ще е в ЗАДКУЛИСИЕТО.

А вие какво сте очаквали ? Да го поднесат на тепсия като жертвено агне ли ? Пука им на братята сърби за нашата банка. И са прави. Това си е наш проблем !!

Това е да си имаш аверчета по масонска линия.Ще протакват, ще ти помагат винаги в далаверите.

Защо да го екстрадират? Снесъл крадени пари в Сърбия, осигурил работни места, да не са луди.....

Жалко за човека и семейството му ,много ми е жал !

горкичките...

ОБВИНЕНИЕ В ПРАНЕ НА ПАРИ..И НЕ КЪДЕ И ДА Е ... А В ЛИХТЕНЩАЙН ..МИЛИЯ МИ.... ИМА ДА ВЗЕМА ВЕЧЕ ДА Е СРЕД ХАЙЛАЙФА... СПАСЕНИЕТО МУ МНОГО СКОРО ЩЕ Е ИЛИ В МОСКВА..ИЛИ В СЕВЕРНА КОРЕЯ..АКО ИЗОБЩО Е УСПЯЛ ДА "СКЪТА" ЗА ЧЕРНИ ДНИ-НЯКОЛКОСТИТИН МИЛИОНЧЕТА.. ИНАЧЕ - ВАРИАНТИТЕ СА ДВА-ИЛИ ДА ПОЛУЧИ НЯКОЙ "СЪРДЕЧЕН УДАР"- ИЛИ ДА БЪДЕ САМОУБИТ ... ВСЕ ТАЯ... ОТПИСАЛИ СА ГО ОТ"СЕМАТА" ЯВНО Е КРАЛ , НО НЕ ЗА СМЕТКА НА МАФИЯТА А ЗА СЕБЕ СИ... ПИШЕТЕ ГО 'БЕГАЛ" ОЩЕ СЕГА ...

Протакането е основен похват на съда, когато става въпрос да се вземе подкуп или да се отговори на политически натиск. Бг трябва да оттегли подкрепата си за Сърбия като кандидат за ЕС.

И за македонците, и за турци, гърци , за черногорците,за фсички, дебамамта! Праси войвода