17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тоест, суспендираме конституцията?Тогава ше стане най-изгодно да си в тези 300! ХЕМ КОЛИШФ И БЕСИШ, хем те имат за чист, красив и целия у бело!АБЕ, НАЛИ ЦЕЛАТА ВЛАСТ ПРОИЗТИЧАЛА ОТ НАРЪДЪТ? Кка така 300 човека щи отзовават депутати? И какво значи "загуба на доверие"? ОТКЛОНЯВАНЕ ОТ ПЪЛНОТО ПОСЛУШАНИЕ ЧРЕЗ ГЛАСУВАНЕТО В ПЛЕНАРНА ЗАЛА? ПУСКАЙ АТОМЪТ ИЛИ СПРИ ЗЯНЕВ!? Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2022/08/19/stefan-ianev-planirame-neshto-kato-gorna-kamara-na-parlamenta.540784,2

Виждам ,че на много активни личности им се иска морала/ тоест моралната гледна точка/ да има решаващата дума. Маловажно е дали човек е професионалист, дали върши работа -от морална гледна точка ще се решава дали въобще ще работи. По-изтънчените тук добавят и етичната позиция. Защо в Парламента да влизат законотворци и законодатели? И да творят закони позволяващи на хората да работят без пречки? От морална гледна /конкретна/ точка това трябва да се прецени за всеки -нали така. Защо в Правителството и другите институции да има професионалисти и експерти и решенията да се взимат и реализират от тях безпристрастно , безпартийно -ами ,че това не е морално и политкоректно , господа. Религята -ясно-отделно от държавата- ама идеологията-сакън! И за да не се каже идеология- морал и то точно нашата /моята/ автентична, демократична гледна точка. Даже не Панорама като тв предаването ,което пак си е пак точка.

Моля, юристите да кажат този политически борд има ли правна сила.

Защо минус, аз задавам въпрос към юристите, не търся лайк. Дай отговор, ако си компетентен.

Никаква правна сила няма, но се започна с екзотичните предложения.

Кой установява, че е загубил доверие? Органът, предложен от Янев ли? Ма то това мирише на феодализъм. Да върнем и инквизицията.

Всъщност проблемът е много по дълбок:кой решава кое е морално или не?А това няма ли да е репресия на инакомислещите?Работата на един депутат изисква време за да даде резултати.А не да те почнат на втория месец с писъци пред НС че си се провалил.

А президента като загуби доверие какво става ?

Какво да става??