Подаръци за президенти – от самолет до българска стюардеса

Френски бизнесмен е предлагал подаръци на двама африкански президенти – от самолет до "Рейндж роувър" и "красива българска стюардеса".

Обратно в новината

Коментари - Подаръци за президенти – от самолет до българска стюардеса | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Със съдействието на Еър България.

Звучи тъжно ,но може и да е истина! Когато една държава тотално абдикира ,когато 25 години избираме на власт едни и същи идиоти,какво друго може да се очаква!Вместо да се погрижим за бъдещето на страната си ние се чудим чии интереси да защитаваме на Русия ли,на Америка ли,или на Европа!Само нашите Български интереси няма кой да защити!Всеки народ си заслужава съдбата!Всичко що годе нормалномислещо и кадърно до 1020 години сигурно ще се изнесе на Запад и тук щестане една проклета Циганоландия!

Може, и сигурно му е предлагал десетки французойки, филипинки, украинки, манакенки. И една единствена българка. Даже не му я е подарил, само му я е предложил. И точно тя ще бъде дни наред на страниците, с извинение, на "българската" журналистика, с извинение. Една единствена българка. Но тя е лошата, развратната, продажната. Че може ли иначе, нали е българка ! Долна антибългарска кампания.

А тази стюардеса да не е била Полина Карастоянова - настоящата председателка на парламентарната комисия по култура към НС, която замени архонта Слави Бинев? После по едно време беше председател на Асоциацията по конгресен туризъм .... нещо такова беше. Поне да излезе наяве, че само за глупости става.

Крадлива продажна мафиотска държава, която законно краде от влогове, от здраве, от съдби, нагла, лъжеща народа си робски!

...френски бизнесмен е искал да мине много тънко бе ....Българска стюардеса ...,че той цял самолет с кифли златки може да натовари от кой и да е български клуб или конкурс за красота ...за без пари само с ...голи обещания ...

До това ниво ни докара демокрацията, да ни предлагат като награди на разни маймуни. Браво на българите, че си отглеждат такива политици!

Тц,тц,тц. То за нашите жени е ясно, че нямат общо с Райна Княгиня ама чак пък да се продават на бивши роби каквито са африканците това е тъпо. Да си роб на роба за някой и друг долар. Е как да се оправим? Нее, били сме уважаван народ, но не се ли промени мисленето и не се ли спре тая жажда за пари няма да си измием имената. На българина му покажи пари пък му гледай сеира - трябва да забравим тази поговорка.

Жалко е, че красивите млади жени гледат да пласират красотата си на висока цена. Което е още по тъжно, че обиждат българския мъж, колко комплексиран бил. Е, няма как да сме финансово равни на богатите западни страни. Само, че ако това е оправданието на жените ...

Е няма как и всички да сме красиви...хубавите жени с беден и грозен ли да излизат?

то мисленето ти е предялно ясно Селю

Един мой добър познат "В крайна сметка проблемът на жената е как да получи максималното срещу онова, копето може да предложи. Т.е. да вземе на високата цена за себе си."

Всъщност за какво му я предлага - за чукане или за ядене?

Може и за двете - нали е подарък... Бо-оже, колко ниско паднахме като нация...

След 1300-годишна история, маймуните да ни ебат жените!

Едното не изключва другото.

Познавах една такава дето я пускаха по Африка на Президенти и Генерали там. Плащаха към $20к за да иде да свърши работа и да си замине. Тя ми разправяше че черните имали комплекси и много искали бели жени. Питах я как издържа, тя ми каза че $20 хиляди са си пари и преди акта се надрусва с дрога за да издържи! В защита на наще пеперудки, ше кажа че имаше и други и много бяха от западни държави, така че не са само нашенки!

За проститутките няма бял черен, има клиент. Мога да съжалявам за момичетата, които са принудени на сила да са проститутки, но не мога да съчувствам на жени, които сами са си избрали този път.

Гоце Трипера и Боку Мутрата не разчитат на стюардеси когато са във въздуха, карат само на ученички и фолк певици !

Крадлива продажна мафиотска държава, която законно краде от влогове, от здраве, от съдби, нагла, лъжеща народа си робски!

Ояли се малоумни шопари с его до небесата и без никаква мисъл за бъдещето и за нацията. Никакво национално чувство, никакво държавничество! Все някой друг трябва да им свърши работата, я бъдещите поколения, я отвън да ни оправят. Помиярщина!!!

богаташчетата и ток крадът, а на бедните слагат електромери, които въртят двоино за да се избегнат голями загуби богаташчетата и ток крадът, а на бедните слагат електромери, които въртят двоино за да се избегнат голями загуби богаташчетата и ток крадът, а на бедните слагат електромери, които въртят двоино за да се избегнат голями загуби богаташчетата и ток крадът, а на бедните слагат електромери, които въртят двоино за да се избегнат голями загуби богаташчетата и ток крадът, а на бедните слагат електромери, които въртят двоино за да се избегнат голями загуби богаташчетата и ток крадът, а на бедните слагат електромери, които въртят двоино за да се избегнат голями загуби богаташчетата и ток крадът, а на бедните слагат електромери, които въртят двоино за да се избегнат голями загуби

Еее, вече приличаш на развалена грамофонна плоча, едно и също въртиш седмици на ред - до кога?! Не можеш ли да измислиш нещо друго?

Сещам се за една българска политическа стюардеса, с бели коси, дето замеря пътниците с тапи от шампанско.

И аз се сещам за една дето се дупи на Ердоган,Обама и всеки друг който си поиска.Задникът и се върти като вентилатор въпреки 120 килограмовото и туловище,все пак го подържа като тренира футбол.

Сигурни ли сте, че не се е предложила сама. Българските са малко... как да го кажа по-културно... сещате се.

Крадлива продажна мафиотска държава, която законно краде от влогове, от здраве, от съдби, нагла, лъжеща народа си робски!

от 89 г тръгна един преход и не моее а се спре цената на тока е непоносима ! шефът на КЕВР: Цената ще се стабилизира на едни нива, които ще са напълно поносими, гарантира Иванов. богаташчетата и ток крадът , а на бедните слагат електромери които вартят двоино за да се избегнат голями загуби

Наш'те стюардеси стават и за метреси...

барем 50 евро е имало....

Айде айде вие тука ще ми кажете аз на кого ще си давам шундата. както ми харесва така ще се е...а

Боже,Боже!Дай и на мене такъв подарък , какво като съм българин!

Защото българка означава красива, работлива и скромна дама. Хората по света имат акъл да го схванат, само ние още сме с комплексите си...

nobody

да, много е скромна, сама не се предлага, а разчита на бизнесмени. Това се казва скромност!

че олицетворяваш комплексният образ на българката с действията на лица, които нямат уважение първо към себе си. Най-първо е жалко за теб. Склонността ти към суицидни действия е обезпокояваща!

Е, нищо чудно. Това е нашата демокрация след байтошовата диктатура.

Доста стюардеси заработваха допълнително валутка, чрез оная си работа, още по Тошово време.

Да, но тогава проститутките се предлагаха сами. Едно е да се предла сама, съвсем друго е да я предлагат.

Аре бе, по онова време к.рвите кибичеха на бара в хотел Родина.

АЗ ЛИЧНО БИХ ПОДАРИЛ НА БРАДЪРА АФРИКАНЕЦ , РАЗРАБОТЕН БИВШ КОМСОМОЛСКИ СЕКРЕТАР ОТ ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ :)

Вече не остана какво да продават мутрите-управници.

Има нещо тревожно в новината.Има все повече гневни и незадоволени мъже още от сутринта зад воланите и въобще жените им ги боли главата и не им пускат..Май българките вече имат касови апаратчета в главите.Мирът зависи от тях,но те не са отговорни и генерират напрежение.Вместо да го разтоварват.Повечето...

Повечето пичове зад волана спряха да уважават жените като джентълмени и станаха мацки! Е, как да се сърдиш на българката, която става все по-независима и изгубва робското съзнание?! След като стюардесата си живее живота, няма значение какво говорят хората. Щастието ли ще й развалим? А ако стюардесата е стюард, какво ще направим с нашите коментари?

Мда, българката изгубила "робското съзнание" и стана високо платена проститутка.

Външното да публикува снимни, данни и цени на готини българки за продан! А не така да продава под масата и натъмно и начастно и на дребно! Мащаби трябват тука, мащаби!

Президентът на Габон Али Бонго с тази прочута краварска фамилия, съвсем спокойно може да се кандидатира за президент на ФАЩ.

Тази нашенка как ли са я дънили маймунит не ми се мисли.

Това е скндално. Дали изобщо ще има официална позиция на българските власти? И дали такива изобщо има?

е как ще има официална позиция: той видите ли бизнесменът било частно лице, ние не се занимаваме с частни лица. Друго си е да се присмеем на Русия при всеки удобен случай. За второто ни се плаща и то скъпо, а за да защитаваме българските граждани, никой пукнат лев не ни дава (не броим заплатите им платени от нашите данъци - те са пренебрежимо малка сума за тях)

Задръжте малко плюенето по стюардесата-подарък. Нека БЪДЕМ ОБЕКТИВНИ! Тя просто следва "светлия" пример на огромната част от нашия т.н. "политически елит", НО за разлика от него е много по-коректна, защото предлага (и осребрява) само лични способности и дадености, а споменатия по-горе - всичко до което се докопа! Отбележете също, че тя процедира съгласно правилата на истинския бизнес - има си мениджър (сводничеството си е чиста форма на мениджмънт), също така се налага да работи в изключително силно-конкурентна среда. Всички прекрасно знаете как се "печелят" болшинството конкурси за Организатор, Технически сътрудник, Координатор, Бизнес-секретар и т.н. нали? В тоя случай, предполагам се досещате, какъв смисъл е вложен от работодателя в красивата думичка "комуникативност"( амбициозност, пробивност). Просто става дума за не-пряко заплащане на специфичната "услуга" и всичко изглежда по-розово. Обаче, когато става дума за класически бизнес-отношения (УСЛУГА - ЗАПЛАЩАНЕ), всичко изведнаж става грозно, неморално и т.н. АЛОГИЧНО И ЛИЦЕМЕРНО нали? И сега и преди е валидна максимата ТЪРСЕНЕТО ОПРЕДЕЛЯ ПРЕДЛАГАНЕТО! За това тая професия е от най-древните и ще бъде вечна!

Така е. Само че ако някой е продал народа си, ограбил е работниците си и продал труда им, оществото счита за успял човек, голяма работа, олигарх, политик и т.н. А, жена която честно продава само и единствено себе си, я гледаме накриво и си мислм - "курва".

Цялото ти мислене е грешно...сводничеството изобщо не е форма на мениджмът, а е по- скоро робовладелие ...чак се учудвам, че си писал грамотно.

Ами това е българската икономика в последните 25 години. Импорт на западни боклуци и експорт на проститутки опаковани под една или друга форма.

Иска ви се дащна стюардеса - вече знаете две работещи опции: пилот или президент. С форумно дрънкане само до самоделки се стига.

Верно не им ли е подарил екскурзия в Сингапур.нещастни селяци колкото искаш..

Къф е тоа самолет на снимката, бе! Покажете стюардеската!

новина щеше да има ако не беше българка. поне с това ни е запазената марка,леките жени.

Българската проститутка си е запазена марка, те за друго не стават. Тази чак в Габон я пратили, да се разкараш малко из София да видиш.

Веднага МВнР да изпрати официална нота до Франция за уронване престижа на българската авияция.

авиАция

Какво падение. Българките отново като под турско робство се продават като роби. Този път доброволно.

Кога не е било доброволно?

Мисля, че винаги е било доброволно

Ета какво? Шафрантиите си имат цена! Някой да я шляпа без пари?