Почитаме паметта на Св. Иван Рилски Чудотворец

Патронен празник чества и Софийската духовна семинария

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лошо е че църквата ни е почти само от десари които с расата отиват да шестват на гей-паради.

Да бъде преблагословен! Св. Йоан Чудотворец е учил хората на най-светлите идеи. Учил ги е да са на строг пост от раждането си до края. Учил ги е да стават ясновидци, да зная че патриотизма е дело на падналите. У нас той пръв е започнал да учи на това че човек трябва да се моли към Слънцето с отворени нагоре ръце и да не носят тъмни дрехи. Всички трябва да вземем пример от него.

Някога в Юдея Господ Иисус Христос пръв е говорил за прераждането на душите. В България първия казал че душите се прераждат е именно св. Йоан Чудотворец.

СВ. Йоан Чудотворец е сред най-великите личности в бг. Но за съжаление езическото вероизповедание-" църквата" си го е присвоила и МУ е преписала от своите езически канони. На практика СВ. Чудотворец и поп Богомил са една и съща личност с различни имена. СВ. Йоан Чудотворец е основния разпространител на Християнството у нас, а именно на Богомилството.

Един от най-великите Българи. Но за съжаление тангристите от БПЦ му изцапха личността като го обявяват за едни от тях. Църквата е езичеството от ханско време но се обявява за християнска за да заблуждава душите. От самосебе си се вижда че църквите са езическата "вяра"-само като погледнеш кръстовете,иконите,статуите. Езиччеството което е започнало от пщерните времена се е прикривало през времето като църква, капитализъм,комунизъм,джендъризъм, академичен състав,но си е все езичество. Св Йоан Рилски е искал живот сред природата,защото е Християнин. То сам е знаел че СВ.Писаие е подменено от вълците в овчи кожи, а именно църквите по света.

БОГ да благослови нашия велик светия. Но той няманищо общо с онези с черните ръса, дори обратно, ходил е в бяло и той и тези които са го следвали. Черквата е унищожител на българските традиции като натрапва на българите курбани, жертвоприношения и др. обичаи и бит присъщ не на Християнството и Св. Йоан Рилски, а на племената живели по нашите земи пред нас-траки,праблъгари и пр. Ние българите сме тук от края на 9век. Светите братя Кирил и Методий заедно с царете Борис и Симеон 1 са били за черквата защото тя е прехода от паганското съзнание към Христовата вяра. Цар Симеон Велики има 3сина:Най-големия цар Петър 1,средния СВ. Йоан Чудотворец(поп Богомил) и най-малкия Боян Мага. Боян Мага дава на българите Християнската вяра каквато е била по Христово време, а по-големия св.Йоан Чудотворец само я разпространява сред българите. А най големия син на Симеон-Петър съсипва България като провежда невиждано гонение срещу Хриситяните. Заедно с Презвитер козма двамата правят странат ни да ена днешното дередже и са искали да я върнат във времената преди идването на българите по тези земи-на дивите многобожници. Ако се бяха сдържали и богомиството не беше гонено, сега от векове щяхме да сем като Швейцария-мирна и с голяма тертория, без робства,окупации и др.

СВЕТИ ЙОАН ЧУДОТВОРЕЦ всъщнст е поп БОГОМИЛ. С времето естествено историята е напълно изменена като дори се счита че са две различни личности. СВЕТИ ЙОАН ЧУДОТВОРЕЦ или поп БОГОМИЛ е втория син на цар Симеон Велики. Най-малкия е Боян мага,най-големия цар Петър 1. Покръстването представлява декизиране на езичството по-точно тангризма като се запазва старат вяра,но твърдят че са Християни за да привличат заблудени овци. Боян мага е БОЖИИ ПРАТЕНИК дошъл за да научи българите забравеното отдавна по това време ХРИСТОВО УЧЕНИЕ. По –големия брат СВЕТИ ЙОАН ЧУДОТВОРЕЦ или поп богомил е разпространил ХРИСТОВАТА ВЯРА сред българите. Но най-големия брат Петър 1 е вървял срещу тях като еискал запазване на езичеството(вече църквата,то е същото). Християните се молят обърнати към Слънцето сред природа и не вкусват нищо жвиотинско презцелия си живот а през постите не ядат нищо,вярват в прераждането. В Битие се говори за Сътвоението на Земята(на природата) и затова богомилите като казват че земята е от дявола имат предвид строенето на храмове,създаване на държави(така са вярвали и първоначалните християни) СВЕТОТО ПИСАНИЕ Е изменено през 6 век най-вече но цялостно бива изменяно на различни вселенски събори и са отметнати пасажите за прераждането с цел хората да не се успокояват че имат следваш жвиот за испълнение на Мисията си на Земята, едно от малкото станали места в СВЕТОТ ПИСАННИЕ за прераждане е стиха където Христос посочва Йоан Кръстител и казва че е пророк Илия.

Едно време Мойсей изведе хората от Египет за да служат на БОГА там където няма държава,само поляни. Дойде Христос и научи хората че от Неговото раждане следващите 2000 години има преражадне на душите,карма,че трябва да са вегани,пълни въздържатели. След това тези идеи дойдоха в България от СВ Йоан Чудотворец-разпространителя на Хриситянството у нас. Всички са били преследвани от езичниците които са запчнали от ледниковата епоха и се изменят като шаманизъм,тангризъм,църква,синагога,комунизъм,капитализъм,но ИСТИНАТА идва рано или късно. Църквата е преследвала св. Йоан,понеже са искали да си задържат грабителската власт.Църквата проповядва врачуване,магия, а мъдреците и УЧИТЕЛИТЕ ни учат на вълшебства.

Честито и Благословен да бъде. Това е първия веган и езотерик по нашите земи, тогава когато е живял отскоро сме се зародили ние българите-през 9век сме се зародили.

И какъв са го направили като болен от рак и тъмноок. В действителност е бил рус и синеок,като повечето българи. Ама икони-те са плод на езичество, при Йоан Чудотворец и ранното Хриситиянство иконите са се считали за идолопоклонство. Но църквата си е нещо като предтеча на комуниззма и наследник на езичеството,така че е разбираемо.

Синеоки. Ок. Повечето ми познати и роднини са със светли очи, ама русокоси... :) Посмали малко. :))) А за цвета на кожата да не почваме. Не сме точно арийци. :)))

E да прав си посмесили сме се с тукашните предишните. Но като цяло сме си арийци.

Отче Йоане, помоли се за България!