71 вече са жертвите на концентрата за вана в Иркутск

Броят на отровените, загинали след пиене на концентрат за вана в руския град Иркутск в Сибир, достигна днес 71 души.

Обратно в новината

Коментари - 71 вече са жертвите на концентрата за вана в Иркутск | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Руснак отива на лекар: - Докторе, болят ме бъбреците. - Антифриз пиеш ли? - Пия, не помага..

ЧИСЛОТО НА ЖЕРТВИТЕ НА ПОЧИСТВАЩИЯ ПРЕПАРАТ НАРАСТВА - 74. ЩЕ ТРЯБВА ДА ЗАСЕКРЕТЯТ СЛУЧАЯ, ЩОТО НИКОЙ НЕ ЗНАЕ ЧЕ ГРАЖДАНИТЕ НА ВЕЛИКАЯ РАССИЯ СЕ НАЛИВАТ КАТО СМОКОВЕ С ПОЧИСТВАЩИ ПРЕПАРАТИ И НЕ МОГАТ ДА СИ КУПЯТ ЕВТИНА ВОДКА. ЕТА БОЛШАЯ ТАЙНА.

Военно космическите сили не стрелят в тила. Употребата на мощни бойни глави за стрелба от упор е равносилна на самоубийство.

Май се цензурират позорните новини от Русия? Тя истината си е там и все ще се пръкне.

Пиши в Google или Yandex Мозг мне больше не нужен и ще разбереш кто и почему пьет в Иркутске все, что горит.

О массовых отравлениях он слышал, но говорить об этом отказывается, ограничившись заключением, что все это от бездуховности.

Ало Русофилите!Защо в Европа и Америка не пият препарати за вани и одеколони?

Не си мият ваните и не се парфюмират - много ясно.

Я да видим каква е сметката - себестойността на бутилка водка е около 1.50 лв, повече от половината крайна цена е данък, значи един ботъл излиза към 5 кинта! Знаем ,че братушките си правят партия за 1 бутилка, значи и 2.50 са непосилна сума за тях - егати мизерията !!!

поколение се ражда в последните 25 години. Козметично, с 6 уши! А мозъкът му - каша! Това поколение сигурно ще пие електролита на акумулаторите.

ще победи Россия! Навремето СССР се разпадна заради липсата на прах за пране, а днес КОЗМЕТИКАТА ще разпадне матушка! Танк Армата върви за 3 кашона лакочистител - и то по цени на дребно! Су-то е някъде към 8-10 кашона препарат за почистване на прозорци. ДДС няма!

Голяма трагедия. В Русия наистина има много хора, които злоупотребяват с опиятите. Това е страната на Крокодила, хората ядат терпентин и какви ли не гадости. Трагедия. Но според мен, тук става въпрос за грешка на производителя. На етикета НИКЪДЕ НЕ ПИШЕ, че подуктът съдържа метилов алкохол. Напротив, пише, че съдържа ЕТИЛОВ алкохол, до 37%. Вярно, че пише, че не е за пиене, но това пише и по одеколоните, ама всички знаем как ги пият руснаците.

Имам едно скромно предложение - Руското посолство на новогодишния си коктейл да почерпи другарката Нинова и сие с по едно питие от Иркутска губерния!

един руснак ми казва:българите имате много хубаво кисело млеко "Нивея",но малко се пенило..ха.ха

В Булгаристан не се пият козметични тинктури и въпреки това е на първо място в света по бедност, смъртност на глава от населението, хипертония, диабет, психически болести и това благодарение на дебилната американска демокрация която ни натресоха .Това за лай..ните соросоидни дебили няма никакво значение щото те всеки ден си получават безплатно коритото с американска помия.

1212. Ти ме надмина и мен в омразата си към всичко българско!

галош!

....дебилна или не американската демокрация все пак е за предпочитане пред всичките форми на тоталитаризъм, защо иначе милиони хора от цял свят се стремят да попаднат в Благословените Съединени Американски Щати!

И въпреки всичко Русия е ненадмината в черните статистики на алкохолизъм,спин,самоубийства,убийства,наркомания...,а за психическите болести освен,че са на първите места ами такъв ги и командва!

Всеки опит на държавата да провежда политика в определен сектор неминуемо води до драстично влошаване на състоянието.

Пияните мозъци на руснаците са лесни за промиване ...." Геройски " подвизи в Алепо, залавяне на "диверсанти" в Крим, погазване на международно право, намеса в изборите в България, номерата им край нямат. Набива се на очи приликата с Хитлериска Германия - Путлеровата съдба ще е същата. От сега децата и внуците му се крият пръснати по белия свят. Идиотът не се интересува от нищо друго освен "славата". Халал да му е такава слава. Горко на обикновените хорица. Дали си заслужават съдбата? Отговорете вие!

Това е широката руска душа, неразгадана за света. Алкохолизирани от почистващи препарати нещастни хорица, които си въобразяват че са велики. Тяхното величие не се състои в добър жизнен стандарт, нормален начин на живот, а в историята им на пушечно месо за германците и постигнатата пирова победа. И победата е именно пирова, защото са дали много повече жертви от германците и дори още не могат да възстановят мъжката част от населението. Защото резултатът от тяхната победа е нищета и мизерия за целия им народ. Но реалният живот не ги вълнува- за тях е важно да има спирт и тупане в гърдите ....

Това го писах оня ден.И не мислех да го пускам пак.Но руските тролове се засиняват в писането на плювни срещу СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД.За това и го пускам пак: За тези дето се прават на "неразбрали" или много на "умни", трябва да се каже:ДЪРЖАВНАТА ПОЛИТИКА в русия е ЗА НАСЪРЧАВНЕ И ПОДТИКВАНЕ КЪМ АЛКОХОЛИЗЪМ.Управляващите в русия знаят че така русикия народ деградира.Но евреите в русия точно от това искат.Един деградирал човек се манипулира много по-лесно.Много по-лесно е да накараш алкохолика да не ти гледа в канчето-стига да му дадеш дозата опиат.И след като това е целта на управляващите в русия евреи,то няма нищо чудно че държавната политика в тази сфера е НЕ ограничаване,а ПОДТИКВАНЕ към алкохохизъм и секви други ЗАВИСИМОСТИ.Така случващото се НЕ Е лошо СТЕЧЕНИЕ НА ОБСТОЯТЕЛСТВА.Това е напълно преднамерена и целенасочена дейност от стрна на управляващите в русия. А днес пак искам да питам:Какъв трябва да е живота на хората в русия та употребата на алкохол да е така разпространена.И не ми излизайте с тъпия номер:НА СЕВЕР БИЛО ТАКА.У финландия било така.Начи е нормално...От студа било така.Нема такива работи.Така постъпват хора лишени от мечти,от човешки чувства,от каквато и да е перспектива.А таМ НАИСТИНА УПОТРЕБАТА НА АЛКОХОЛ Е ПОТРЕСАВАЩА.Така че НЕ РУСКИЯ НАРОД Е ВИНОВЕН,а тези които преднамерено го подтикват към тази лудост.Айде сега русссские милиционери,почвайте да лаете.

Еей руските подлоги най-смелите подлоги... пред клавиатурите, естествено. А руснаците са си измет повечето... Тази новина си е живото доказателство.

За сметка на това, руските ВКС са най-добрите и са опазили много повече животи.

Не е ясно КОЙ е по-зле - дали руските пиандурници или коментиращите ТУК олигофрени?!!... Егати гнусната смрад се разнася в ефир... С тая злоба и мръсни души, няма да спасение!...

Наздраве, " братушки" :-D

На руснаците само алкохолизма им остава.Той е генетичен.Никаква перспектива за възстановяване на комунизма.Всички рускини се спасяват с бракове в чужбина.ПУТИН ИМ ЗАСИЛВА ПЕСИМИЗМА

Нищо чудно няма, като се има в предвид колко руски людоеди и канибали имаше през годините. Бичков дето им изяждаше дробовете, имаше едни дето яли собствения си брат през 2009, а наскоро даже и някаква баба Самсонова, която убила 11 човека,като си призна че им варяла и главите. Руската простотия няма граници.

вярно е вярно е .Това не е нищо, всака сутрни закусват с децата си като ги изпичат на скара.После изяждат тъщата и така всеки ден.

Прочети в гугъл бе каунь, това са и от руски новини.

КУРНЕЛАТА И ПИЛОТА НЯМА ЛИ ДА НАПРАВЯТ ОФИЦИАЛНО ИЗЯВЛЕНИЕ В ЗАЩИТА РУСКИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ?

Когато един народ е отчаян, все му е едно дали е жив или умрял !! За стотина хиляди, които си живуркат и не им пука за мужика. Който не е бил от другата страна на ВОЛГА, не знае за какво става дума !!!

по тая логика в Швеция и Финландия също не им пука да ли са живи или умрели, щото там по офизиална стотискита на СЗО употрребата на спиртни напитки на човек е 1,8 пъти по голяма от средната за руснак.Друг е въпроса е за допускането и престъпната безотговорнст за продажба и въобще наличие на подобни неща за пиене свободно в търг.мрежа.

Все пак това е някакво спасение в държава като Путлеристан.

най-добрата свиня в света.Яде и пие всичко което им попадне.

Жули братушката яко, всичко кво му падне.И издържлив, не се предава лесно.Явно, тоя препарат, му е дошъл в доста по-вече!

?

Да, малко по гадно е от одеколона и действа зле. Ако имаш късмет и не опънеш търнака, после като пиеш течности ще шуртиш като лейка.

руската глупост е огромна като страна огромная..ха.ха 71 дураци ..ха.ха.ха Да бяха пили само антифриз да не им замръзне алкохола в кръвта..ха.ха

Няма ги руските тролове да защитят руската простащина и идиотизъм. Гузни са, а иначе по 1000 поста под руска новина.

Кадиров ще ги оправи кат стане президент на Русия и въведе Шериата и Корана. Никва белина мелина, само чай от магарешки бодил за миене на вани и ибрици.

Да направят като при цигарите - на всичко, което не става за пиене - да сложат снимки от моргата. Или от крематориума. Белким на глупаците им просветне, като видят етикета.

Колко десетки милиона руснаци се наливат с твърд алкохол от сутринта? Или по-точно има ли такива които не го правят?

В русия има много пияници, факт. Но ако си мислите, че сте нещо повече, хаха. В голяма заблуда сте. Достатъчно е да прочете новината за зверски пребития таксиджия от двамата бели "младежи". Това е бг реалността. Не се смейте на чужденците.

Говорим за редовна употреба на препарати за пране,миене и прочие, които руснака пие като заместител на алкохола!

Не сме цъфнали и вързали, освен това ни унищожават практически от 1944г. насам. Но все още нашият народ се държи и е на по-високо ниво от много други. Дано скоро има свестни управници. Путин би ни повлякъл към азиатската си тирания само, нищо добро не ни чака от него.

На етикета НЕ ПИШЕ, че съдържа МЕТИЛОВ АЛКОХОЛ.

но пише, че не е за вътрешно приложение!

71 от 117. А останалите 46 кога ще ги има пак в новините?

Шило

Не я познавам, бе. За съжаление. Добра мацка е.

Нали не си забрави 4-ма младежи от Ботевград дето изпили антифриза? Нали не си заправи Якоруда? Та да уточним - това са българи. Така че твои писания за "путлирасти" изглеждат доста тъпи. Дебили има навсякъде - България и Русия не са изключения.

Трябва да се защитава руската чест, нищо че е държавата и населението е пиздец.

Трудно ви е да разберете, че едните са посегнали с умисъл към отровата, а другите са ги измамили!

В парфюмерийния магазин влиза руснак и пита: -Имате ли одеколон? -Какъв? Той дъхва и продавачката казва: -Такъв нямаме. -А какъв имате? Тя дъхва и казва. - Имаме ето такъв. Той отговаря: -Много ми е скъп!

статия за плюене и поради простата причина че е за Русия.Както се кедва за русия е важно да е само лошо или нищо. Замъглени от пропагандата на хората им е бедна фантацията например какво ядата и пият в най -мега съпер турбо държавата САЩ и населението съставляващо над 70 % тъй като толкова нямат пари за храна в края на месеца и ако банката им прекъсне овърдрафта отиват под мостовете като още 25 милиона които са отдавна там.Обаче по важното екво яадат и пият от веригите магазини защото според тяхната статистика още в ранна възраст 12-14 години -над 50 % от тинейджгърите вече са хипертници и диабетици.Годишто само от това умират напълно легално за съжалние 300 хиляди американци и това извън стреблите и убийствата които са ежедневие.

За латиносите в САЩ също може да се пише много, но тук става въпрос за една руска традиция която някои отдавна са приели за нормална! А тя не само,че не е нормална, тя е потресаващо кошмарна дори за филм!

За съжаление убийствата на глава от населението са два пъти повече в Русия. Не го казвам със злорадство, а за да ти покажа, че пропагандата не винаги показва точната картина.

Явно говориш за негрите и латиносите,които в САЩ никой не ги брои за хора!

ЩО бе селски тогава НИКОЙ НЕ БЯГА ОТ ТАЗИ ДЪРЖАВА ако не го търсят за престъпление а бягат все от русия и то с пълна газ по всякакъв начин.....не ви е лесно на българските ушанки да прикривате мизерията на една алкохолизирана държава хората които ги броят само както овцете в кошарата......защо никой от храчещите тук не замине в техния рай ами само от тук си храчите а децата ви все на запад заминават защото не се налага да бягат както е било по ваше време......отивате си заедно с тази омразна доктрина която е много по-лоша и от фашизма дори!!

кретен обясни го на 556 хиляди граждани на ЕС и на 478 хиляди американци /толкова са регистирани във фед.мигр.служби/, които официално жиивеят и работят в Русия където е фашизъм.Кажи им бързо да се махат щото руснаците ядат деца.

Е па нема ли кой да им казува оно отровно и да спрат да го пифтунят веки!!!!

Шило

Шашкънино, прочети кво съм ти написал. Естествено, че ще продължи. Въпросът не е до парите, а е до навика и мисленето. Ей, шашкънска му работа.

Има една точна българска дума "слабозвездев" . Това определение е характерно не само за руснаците, а за всички северни народи. Не съм виждал южняк тряскан като мотика, но северните - без изключение.

То тук не е до натряскването като мотика,а до натряскване като мотика с препарати които са със съвсем друго предназначение ! ПОРОВИ СЕ В НЕТА КАКВИ РЕЦЕПТИ ЗА ОЗЪБВАНЕ СИ РАЗМЕНЯТ РУСНАЦИТЕ, ЩЕ ПРИПАДНЕШ;)

Като се нажули руснака с паркетин, белина и ацетон , пред изборната урна му е едно такова - светло и все за Путин гласува:)) Съдейки по процента за Путин, може да разберем колко милиона руснаци се наливат с ''алтернативни питиета'':)))

ЗАНЕСИ БУТИЛКА РАКИЯ НА ПОЗИТАНО-СПАСИ РУСНАК!

Това показва каква паплач и неандерталци живеят в Русия. Станаха за смях на целия свят. И в най-затънтените африкански държави знаят че препарата е за миене, а не за пиене.

Шило

При цигарите- разлика от 1 лв., ама масово се купуват някакви неизвестни, без да знаеш какво има в тях. Само и само да не се "прецакат" нашенците и си купят от магазина. Това е- мислене. Не вярвам асмо 70 човека да са пили, не вярвам всичките да са я окъсали толкова, че да нямат долар за литър.

Шило

Така е, това написах и аз, че е до навика и до мисленето. И да им изравнят цените- същата работа. Една сутрин вися пред аптека за лекарства на детето, пред мен един си купи медицински спирт. Принципно няма лошо, ама от ароматите покрай него се разбра за какво му е.

руската пропаганда съвсем умря. С глупостите и за дипломата съвсем се разкриха какви са смешни. Явно всички кадърни вече са на запад. Останали са малко да дооткраднат каквото има, докато дойде неминуемият край. После ще стане страшно. Глад, студ канибализън, разцепление. До 20 години от русия ще остане само москва. Който не ми вярва да прочете малко за пенсионните им фондове и как са ограбени вече до шушка.

Идиотино , гледай си кочината в която ти живееш, не се занимавай с Руската!

Ела и ми го кажи в очите бе блядка нещастна.

как да си гледаме нас си, като катадневно ни навирате путинската кочина в новините?? ето днес : пили и шампоан, кой, ми руские избухнал газ, къде, ми в москва нова ос в сирия, с кого, ми россията ремонтирали кораб във варна!чий? руски естествено ! убийството отслабва турция! кое убийство? на руският посланик бе!! съюзът ал незнамси кой, отрече да има общо с ...ми с руския посланик ,разбира се!! гюлен казал че...руският посланик!?! ееее това България ли е , или задунайска губерния?? ходете си в русия, живейте си както си знаете! ние не ви идваме, няма и да ви дойдем, и вие не скъпвайте тук!

абе прошляк разбирам, че вече свършват центовете на сорос за гратове поради простата причина че Путин сложи Тръмп че му избра даже и външен министър/държ.секретар/, ама къде да се денат хората. Да неби да искаш в европедалската арабско джихадискта неолиберална кочина в ЕС и абсолютното гето САЩ където просто ти ебедна фантацията кво ядата и пият 60-80 % от населението и какви заболявания имат още в детска възраст.А Русия дето щяла да се гътне вече -се гътва така 1500 години и все не се гътва освен в пропагандата на медиите където фалира обикновмено по три пъти дневно.

тази сутрин вкусен ли беше паркетина където го пи ;)

Типично по руски нищо съдържателно и само глупости. А тия 1500 години от къде ги измисли пък въобще не мога да го разбера. Явно истината боли толкова много, че не е истина, а блядко?!

1500години?? а бе крепостнико, коцината ви е създадена от ония изперкал сад..ист иванушка грозни през1547г. 1547!! преди 469 години!! толкоз!

този препарат се е продавал с етилов алкохол и рашъните са го пиели без последствия , но някой е решил да го замести с метилов алкохол , който е опасен дори при контакт с кожата , явно става въпрос за изключителна тъпота и алчност на производителя

СТАВА ВЪПРОС ЗА ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ТЪПОТА НА РАШЪНИТЕ.

Шило

Що да е на производителя? Че това не е напитка, за да се пие? На консуматора си е проблема. Да чете.

45 000 руснаци умират годишно поради употреба на ''заместители'' на алкохола! Ако не са мюсюлманите в Русия, тази държава след 100 години остава без население!