Коментари - Почетоха паметта на Капитан Петко войвода с молитва и венци (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

те тъй се създава лъжлива история! севернитемакета от нас се учат! петко кирков каракирков влиза в България след руската армия!

ще тачиме бандитите на руска служба? Предполагам още 60 години.

Великан е бил Петко войвода. Вечна почит, поздравления за варненци и големият актъор Васил Михайлов

Великан е Васил Михайлов. Иначе капитана е руско мекере.

Това, което Левски се опитваше да направи на теория, капитан Петко войвода го беше направил реално. Една не малка територия от Османската империя се управляваше от него, а не от ибриците на султана.

И заблуден русофил.

Преди да празнувате да бяхте попитали дали не е македонец и Петко Войвода.

Капитан Петко войвода е нужен сега защото има много самозабравили се и крадливи народа мизерства трябва да ги вади по бели гащи и да решава проблема на момента

Бог да го прости!

още един "македонец - северно" !

ГРАНИЦАТА БЕШЕ ЗАТВОРЕНА ЗА МАКЕДОНЦИ А ТЕ СЕ ИЗБИХА ДА ВЛИЗАТ ОТ ПРОУКИТЕ И ДА ЛЕТЯТ С БАЛОНИ

Един от най големите ако не и най големия поборник. Уважаван в още три държави и преследван в България защото не желае като някой други да промени възгледите си за да стане подлога на властта. Част от най големите патриоти, русофилите в България, които бяха унищожени от Стамболов. Всички знаем какви бяха последиците от за България. Дълбок поклон, войводо.

Стамболов ни трябва сега.

Имаме си такава тиква и сега!

ЕДИН МНОООГО ДОСТОЕН ЧОВЕК!!!

Николай Хайтов ако не беше създал филмовата поредица сега нямаше да знаем кои е капитан Петко Войвода , като се чудим кои е Гоце Делчев.

Ако комунистите и Г Димитров не бяха дали костите на Гоце Делчев 1946 г без да им ги искат сега паметника на Гоце да е в България и нямаше да водим този безсмислен спор.

Явно и ти си от хората които не са прочели нито една книга а се ограмотяват за Българската история от филмите! Книгата написана от Хайтов по която е направен филма е озаглавена “ Хайдути”. Всъщност, половината от книгата е посветена на Петко Войвода а другата половина- на други Български хайдути ( Чавдар войвода, Румена войвода, Чакър войвода и др). Капитан Петко е един от най-великите българи който ако сега беше жив много корумпирани индивиди ще последват съдбата на Калън Тома!

Браво, варненци!