Коментари - Почетоха паметта на Капитан Петко войвода с молитва и венци (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво, варненци!

Николай Хайтов ако не беше създал филмовата поредица сега нямаше да знаем кои е капитан Петко Войвода , като се чудим кои е Гоце Делчев.

ЕДИН МНОООГО ДОСТОЕН ЧОВЕК!!!

Ако комунистите и Г Димитров не бяха дали костите на Гоце Делчев 1946 г без да им ги искат сега паметника на Гоце да е в България и нямаше да водим този безсмислен спор.

Един от най големите ако не и най големия поборник. Уважаван в още три държави и преследван в България защото не желае като някой други да промени възгледите си за да стане подлога на властта. Част от най големите патриоти, русофилите в България, които бяха унищожени от Стамболов. Всички знаем какви бяха последиците от за България. Дълбок поклон, войводо.

ГРАНИЦАТА БЕШЕ ЗАТВОРЕНА ЗА МАКЕДОНЦИ А ТЕ СЕ ИЗБИХА ДА ВЛИЗАТ ОТ ПРОУКИТЕ И ДА ЛЕТЯТ С БАЛОНИ

още един "македонец - северно" !

Явно и ти си от хората които не са прочели нито една книга а се ограмотяват за Българската история от филмите! Книгата написана от Хайтов по която е направен филма е озаглавена “ Хайдути”. Всъщност, половината от книгата е посветена на Петко Войвода а другата половина- на други Български хайдути ( Чавдар войвода, Румена войвода, Чакър войвода и др). Капитан Петко е един от най-великите българи който ако сега беше жив много корумпирани индивиди ще последват съдбата на Калън Тома!

Бог да го прости!

Капитан Петко войвода е нужен сега защото има много самозабравили се и крадливи народа мизерства трябва да ги вади по бели гащи и да решава проблема на момента

Преди да празнувате да бяхте попитали дали не е македонец и Петко Войвода.

И заблуден русофил.

Стамболов ни трябва сега.

Това, което Левски се опитваше да направи на теория, капитан Петко войвода го беше направил реално. Една не малка територия от Османската империя се управляваше от него, а не от ибриците на султана.

Великан е бил Петко войвода. Вечна почит, поздравления за варненци и големият актъор Васил Михайлов

ще тачиме бандитите на руска служба? Предполагам още 60 години.

те тъй се създава лъжлива история! севернитемакета от нас се учат! петко кирков каракирков влиза в България след руската армия!

Великан е Васил Михайлов. Иначе капитана е руско мекере.

Имаме си такава тиква и сега!