Неонацисти пребиха младежи в трамвай

Четирима младежи, возещи се на трамвай по линия 20, бяха пребити от маскирани нападатели в района на гара „Искър" тази сутрин. Петима души са вече арестувани, съобщиха от МВР.

Обратно в новината

Коментари - Неонацисти пребиха младежи в трамвай | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Учудвам се на елементарните напъни на някакви самоназовали се "превозащитници" да изкарат черното бяло. Всъщност, основният проблем на т.н. "правозащитници" е че те защитават правата не на всички, а само на определен контингент отрепки - цигани, престъпници, хомосексуалисти, и последният им хит - незаконно проникналите в България. Има си закон. И който не е спазил закона ще обитава такива лагери. Това е положението. Иначе как? На който мангал както му скефне да си се разкарва по света. Така ли? Нека да видим кака е в Германия. Никой нямаше да ги търпи. За 3 дена щяха да ги екстрадират от където са дошли. Спомням си един христоматиен случай в Норвегия с наши цигани. Над 50 бяха, цяла глутница. И ония хорица се видяха в чудо. Не могат да с еотърват от тях. Та им наеха самолет, и билети им купиха само и само да ги махнат. И никой в норвегия не се запита, а как аджеба живеят тези хора в България не с 500 а с 500000 цигани (те може вече мангалите да са и повече). Защита ан човешките права - да. но когато става дума за хора. Когато става дума за някакви маймунарници или сиганерията, да се отнасят към организацията за защита правата на животните. Че те зер, като битие са по-близко до помиярите. Нека да съдят побойниците. Ама всички. И то ред по ред, както са престъпленията. Като започнат от циганската махала.

Трябват жестоки присъди! При нашата съдебна, "правова", подкупна система ще си "признаят", някой ще плати и ще ги пуснат с пробация или нещо друго от този род, а утре ще убиват безнаказано. Или както казва народът "битият бит, а........"

Първо едните пребиха с чук и бокс, и тогава полицията не бързаше толкова. Е, после некои тъпанари говорят 'кога ултралевите са били някого' ми кога ще е като никой не си дава зор да ги търси, точно както никой не си дава зор да търси мангалите-убийци.

Вчера с чукове и боксове, днес империята отвръща на удара. Крайно десни и крайно леви все са маскари, само че зад едните е гей станишев и гледайте какви герои са. А че се борят само да дойдат нови циганьори и не да бъдат връщани а пускани направо, това никой не го забелязва сякаш.

Аз пък не бързам да съдя. А ако (хипотетично) пребитите ден преди това са сбили някой от другата чета? Примерно, с чук и бокс?

Какво общо имат герои като Хаджията,Караджата или Ботев с подобна сволач?Ако някой е чел нещо прокламацията на Хаджията, би трябвало да знае, че изрично се споменава,че техен враг са турското правителство,не обикновените турци.А Ботев го еказал направо-"Всяко правителство е заговор и съзаклятие против свободата на народите". А Бенковски е обикновен жалък страхливец - кандидат -тиранин, който пръв си бие камшика ,щом вижда башибозука и оставя народа който сам е разбунил в ръцете на турците ,докато сам си плюе на петите,да спаси кожицата си.

На комунистите нищо им няма. Нали не са хора, а желязо, какво се оплакват сега???

Вие май не можете да четете, бе! Не са се сбили с чужденицте, а с група младежи отиващи да протестират за правата на задържаните чужденци!! Приятелят на младежите е СТУДЕНТ с БЪЛГАРСКО ИМЕ! Не че насилието срешу когото и да било е оправдано, но вие вече прекалявате!!! Откога почанхте да подкрепяте таказа саморазправа заради УБЕЖДЕНИЯ и понеже някой се осмелява да протестира в защита на онеправданите!!??? Ама, че и морал извадихте, защитниците на биячите...

Ми кво ни баламосват че било расизъм неофашизъм и прочие. Сбили се две банди хулигани и хоп - нов Холокост.

Като гледам инициативния комитет, нещо му нямам вяра. Единственият по-известен е раболепното и сълзливо джудже Кулеков - едното от 7-те джуджета на Фантомас. Може някога Кулеков да е бил писател, ама от десетина години го знаем само като бездарен, винаги съгласен със своя бос служител. Най-върховният му напън е безпринципното и бездарно превъплъщение в ролята на някакъв фюрер, която в днешни дни не може да се състои. И той знае това, но след като си е дал задната част под наем, трябва да прави това, за което му се плаща. Къде отиде Бойчев, къде си остана Кулеков? А бяха заедно. Но ето това е типичен пример как способният и интелигентният Бойчев си пробива път, включително е признат и в Европа. И как посредствения и даже бих казал неспособният Кулеков успя да се "издигне" само до 7-ми слуга на своя бос Слави Трифонов. Но както някои казват, няма мръсна работа, трябва да се живее, а за да се живее трябват пари, а пък париге не миришат. Та това мероприятие много ми прилича на платено от някой, като Кулеков е определен за координатор и организатор. Съответно за най-добре платен. Какъв е този протестен митинг, има ли разрешение за провеждането му, кои са организаторите му, защо не е уведомено обществото за него, може би щяха да се съберат много повече хора? Доста въпроси без отговор. Явно тези "активисти", на брой около 4-5 човека са решили да проведат един мъничък митинг, с голям отзвук. Като че ли едни заплатени са били бити от други заплатени, но от една и съща каса. Тази роля на Кулеков въобще не ме учудва, като имам предвид "творческото му развитие" през последните десетина години. Освен това е още един повод хем да спечели доста пари, хем да се представи добре пред началството, хем да му се чуе името в публичното пространство, и то като демократ и европеец. Само че със заплащане не се става нито демократ, нито европеец, а само слуга.

Защо нява толкова възмутени граждани, когато циганите-расисти убият брутално безпомощна женица, а сега "правозащитниците" чупят клавиатурите??? Слава на България, чужденците-дилъри и всякаква криминогенна сган - ВЪН!

защо-защо. защото педалите от БСП са 'за' циганите. няма да избиват ебачите си, я...

Считам да недопустимо да се пребиват хора в превозните средства!!!!да се търси най-строга отговорност на тези лумпени, които се представят за неонацисти и незнам какви!

Ясно за боя в трамвая, ама не ви ли прави впечатление, че МВР министъра дъх не може да си поеме от работа. Даже работи на не знам си колко фронта. То ако си седеше само в кабинета и си измисляше само тъпите имена на още по тъпите ювелирни полицейски акции - Лапачи, Автоджамбази, Наглите и т.н., с мед да го помажеш. Ама откакто взе да се изявява вместо говорител на МВР-то, взе да ми писва физиономията му на физкултурник. Тоя ако се кандидатира за президент и наистина го изберат - направо паля маратонките и в чужбина, а за България е ясно - жалко за държавата, устояла 1300 години и затворена от ГЕРБ-аджийски блюдолизци и гъзолизци.

Колкото по-скоро ти и такива като теб подпалят маратонките към чужбина, толкова по-добре за тези, които остават тук! Прав ви път и действайте по-бързо!

ква е тая марадона, бе гламурник, като съществуваш от 1300 години и крачка не си мръднал от 1875

Приятелите на пребитите - единият бръснат другият с качулка. Говори ми, журналя, говори, само кажи кой плати статията...

За съжаление, младото поколение е изключително брутално и тези случаи на насилие, агресия, простащина и др., ще се увеличават! Няма възпитан, няма невъзпитан - всички са сбъркани и това е резултатът от хаоса, които цари 20 г. Много има да патиме, защото тези млади хора, пълни с енергия, която се излива къде ли не, но не и на правилното място, са опасни за обществото! Много скоро ще се върнем към казармата, трудовите лагери и полицейщината, защото нещата са неуправляеми!

A ние как да дойдем "пак"? Mоже и нас да набият! Tука за такива, "опашати и качулати" има достатъчно цивилни полицаи и още в метрото или на следващата спирка-ватмана спира, затваря всички врати. A цивилните като дойдат "качулатите" отиват направо на "курорт". B гората има социални домове .Tам се учат да си перат,,шетат,,готвят, мият кинефи и "докато станат хора.... Bъпреки това, вече са "маркирани" к р и м и н а л н и а и плащат...Aми стегнете се бе хора от кримито-никой няма право да се бие така на обществено място. A и тука идват подобни келеши откъде ли не но нали има полиция. Oзаптете потенциалните убйици! Yбиец не се става за един ден нали!? C две думи, биячите са к е л е ш и и е нужен затвор! Hямат п р а в о!!!Tова е. Dруг е въпроса кой какви разбирания има и т.н. A и какви сигнали "изпраща" B-я навънка???4ета в западната преса- написано на 10 април 2008 година, инфо от EU и то м н о го трагично: "Kорупцията разрешава организирана престъпност в страната- факти от началото на 2000 година досега има извършени 160 поръчкови убийства и н и то е д и н осъден."... Hедоумявам!!! O господи, кой и защо разрешава това? Oрезелиха нашата хубава Pодина!? Tя е жива трагедия!!!

Кретенизмът на някои (мн.ч.) пишещи (по-скоро "драскащи" по клавиатурата) стига до абсурд. Някои кретени се опитват да върнат историята с поне 80 години назад, но това е недопустимо. Живеем в 21 век, век през който тези неща се считат за отживелици и нещастни опити да се репликира историята, а всички опити да се върнат нещата назад са обречени на провал. Тези нещастници до преди година може би са имал един нещастен идол, подвизаващ се под името "Болен Лидеров" и опитващ се да наподоби един друг с подобен ръст, но поне да се бяха научили, по примера на "вожда" си, че подобни неща са несъвместими с т.н. "европейски морал". Нека тези "радетели" на "чистата раса" да ми се появят в квартала, че видят какво природно чудо ще им се случи. Но не би, щото са страхливци и обикновенно действат в по-голяма група, а точно тогаз се мислят за сила, особенно ако са дръпнали и по няколко бири. Аз съм си чист българин до деветдесет и девето коляно, но в никакъв случай не би допуснал някакви вчерашни говедца без никакво образование и обща култура равна на -3, да се опитват да ме скарат с хората, които живея от както са ме родили на този свят. Винаги сме се считали за най-толерантния народ по отношение на другите народи, вероизповедания, раси и тям подобни, и в никакъв случай не може да се допусне подобно нещо у нас. Припомнете си великия ВАСИЛ ЛЕВСКИ, който никога не е правил разлика между род, народ, религия и раса!!! Не говорим за партии, макар че тогаз е имало наченки на подобно разделение на народа

Това че си "чист българин до деветдесет и девето коляно" е доста спорно, но че си доста прост е безспорно.

Познавам и крайнодесни, и крайнолеви. Аз лично крайностите смятам за твърде крайни, но определено мога да кажа, че докато крайнолевите се занимават предимно с мислене на някакви социално ангажирани събития и си обясняват Маркс и Енгелс, то крайнодесните хабер си нямат от политическата си ориентация. Те са крайно агресивни нездрави личности, припознали в агресивната група на неонацистите своята социална среда- на примитивизъм и насилие. Повечето знаят 2 имена и четвърт принцип и се занимават предимно с пиянства и побои за забавление- дали ше бият цветнокожи, фенове на противниковия отбор, хора с противоположни политически възгледи или случаен гражданин, имал късмета да се загледа по тях няма значение. Насилието ги забавлява. Да сте чували случайно за леви футболни хулигани?

А на останалите граждани третирани като овце от Кулеков и компания, посредством медиите, ще кажа само че ако прочетат добре законите ще видят , че в тоя център не стоят хора в процедура за бежанец, а нелегални имигранти. каква е разликата- няма да ограмотявам всички- ето ви плевника търсете си вратата. Точно това незнание е използвано за грозната манипулация от Кулеков и ко, разбира се с очквания резултат за дискредитиране на държавата. Открие ли се процедура на бежанец- имигранта бива автоматически освобождаван и настаняван в център на агенцията за бежанците и единици са после тези които биват намерени за да си получат отговора. Това са вашите необщественоопасни хора. да не говорим, че преди да попаднат в този център, много от тези йора са вее осъдени престъпници- за соравка чл. 279 от НК. Толкоз.

Тези псевдонационалистически боклуци са най-голямата измет в родината ни! Уж много мразят цигани турци и т.н. а половината слушат Преслава Азис Газис и т.н. Освен това като са много на малко и са много отворени, а когато са един по един не могат да си намерят място да се скрият. Пълни нещастници! Дано да ги хванат (в което силно се съмнявам) и да им теглят един здрав бой и на тях, долни боклуци!

Това хубаво да ги хванат ..... но кога ще започнат и циганите да хващат, които в малките градове и селата вече са с организирани, въоръжени групи и си безчинстват на воля и никой не ги хваща ??? ЗАЩО ???

Вярно е, просто цялата система не функционира както трябва. Ако бяхме цивилизована страна, и тези отрепки, и циганите които мизерстват щяха да са където трябва..

Проблема изначално стои в прелибералността на някои. Няма да преповтаря останалите, само ще допълня, че в този дух е най добре да уволним всички гранични полицаи и полицаите от дирекция миграция- ще е полезно и за пестене на пари в кризата. Така имигрантите ще си идват когато и както поискат ио ще си правят каквото си поискат, защото не се "обществено опасни". До колко- ако си отделите парички от оскъдния бюджет, посетете Атина- точно на това и без това ще заприличаме като влезем в Шенген. Време е тия нео- комунисти да свалят розовите очила и да видят действителността....

бий дъртите комунисти,защото заради тях сме на тоя хал-браво момчета...

Brat nasilieto nikoga ne e hubavo ne6to. Plus tva te sa bili samo deca.

Tе нали са фенове на бялата раса, защо не отидат във Филиповци, Факултета, Столипиново да бият някой. Щото ги е ШУБЕ ! Куража им се простира само до това да хванат 2-3 българи и да им е близо да избягат. Измет !

в Захарната, като убиха професора, полицията ПАЗЕШЕ циганската махала, при това не от тези лекета, а от подивелите от простотията на циганите жители на квартала. Ясен ли съм или нещо не разбираш намека?

Съд за такива с качулки и тръби дето се качват в обществени превозни средства и бият гражданите. Как да се движат от утре нашите деца по трамвайте, рейсовете и улиците, съд за такива и бързи производства. Представете си стреса , който са изживяли гражданите днес в неделя към 10 30 ч в мотрисата по линия 20. Какви са тия неонацисти, в коя патрия членуват за да ги заплюя - убийци, пребили са 17 г. момче, видях от репортажа по телевизията колко кръв имаше по пода на трамвая. Искаме съд за всичките неонацисти, които са участвали в боя. Съд, съд, съд, колко майки бяха почернени в България, колко младежи загинаха.

Искаме да не виждаме ултралеви лекета и цигани как се возят без пари и само цапат и смърдят (най-буквално смърдят). Малко им е бил боя на тези комуноизроди-гъзолюбци, малко са спонсорираните от БСП и ДПС мангали че да внасяме още отвън. А за заведението -разтурайте го а хората да се изритат кой от където е дошъл, не ни трябват тук.

Едните изроди набили другите. Крайно десните набили крайно левите. Питам всички тъпаци, които се възмущават, или търсят под вола теле, за да обвиняват правителството или полицията или дори Господ Бог: ако левите бяха набили десните щяхте ли да бъдете удовлетворени и да мълчите? Какви принципи отстоявате и кога според вас изродът се превръща в човек, ако защитава някаква идеология? Само когато вие споделяте тази идеология ли? И останалите са не-хора, така ли? Замислете се преди да осъждате когото и да е. Намразете идеологията, а не хората! Иначе се връщайте в пещерите. Ако има място.

Моля? Кога крайнолевите в България са нападнали когото и да било? А да ти е хрумвало, че крайнодясната идеология дехуманизира поне 4/5 от населението на земята? А да си наясно случайно колко пъти привържениците на тази нечовешка идеология са пребивали и убивали всякакви хора (с "неправилни" етнос, възгледи, или просто вид) у нас през последните 20 години? Айде пак си прочети онова за изродите, предъвчи го, па тогава пиши пак. И да, щях да съм много доволен ако поне веднъж левите бяха смазали от бой тези малоумни психопати нацисти.

През 40-50 година са нападали. А и за разлика от крайнолевите с пазител БСП, крайнодесните се оправят сами, и тази разборка може да е точно това.

когато израел изтребва 19 човека в международни води - може.... а когато ние на наша си територия не искаме навлеци, не става.. педалска работа.

Браво на момчетата,истински потомци на Бенковски,Хаджията и Караджата ,те също не са се церемонили много-много са амуджите......България ще ви запомни дълго ,лъвове безстрашни !!!

Нека всички подкрепящи тези плюнки (качулати) да имат щастието да бъдат смазани от такива

тия т.нар неонацистчета са големи кретени, митингчето щеше да мине и замине и никой нямаше дори да чуе, тия глупаци не само че са пребили зверски, някакви деца, ами и са направили ненужен ПР на другата страна...дано ги хванат и осъдят този път. Не ни стигат всички други проблеми, които имаме, не стига че тепърва ще имамем рпоблем с незаконните емигранти предимно от близкия изток, ами и тези "крайно-десни, крайно-леви" елементи. Най-точно да се наричат крайно-прости ама айде

Когато се използва насилие оправданието е трудно. Престъплението, каквото безспорно е побоят, трябва да се наказва. От друга страна толерантността в тази държава е на изключително високи, вредни нива. Митинги в защита на чужденците едва ли са необходими, вероятно просто някакви хора са дали някакви пари. В домовете за временно настаняване трябва да има условия за чужденците просто да пребивават, не да са добре. И да се направи всичко възможно да си заминат при първа възможност. Доколкото съм запознат там има предимно африканска и понякога азиатска емиграция. Това са хора, който едва ли в обозримо бъдеще могат да станат нормални граждани на страната. Виждаме почти във всяка западна страна с повече емигранти от този тип че се създават проблеми. Трябва по всякакви начини ясно да се демонстрира на пребиваващите че не са добре дошли. Когато става въпрос за хора с европейски корени, нещата са съвсем различни, те се интегрират в обществата и като цяло са цивилизовани хора. Когато става въпрос за жители на екс СССР също може да се проявява известна избирателна толерантност. Но диваци в София - не, благодаря !

Спести ни расистките си възгледи. В Бусманци в момента има няколко бременни жени, десетина деца... Повечето от задържаните там бягат от военни конфликти, политически или етнически репресии в собствените си страни. Има международни документи, по които България е страна (Женевска конвенция, Всеобща декларация за правата на човека на ООН), които гарантират правото на закрила на тези хора. А по въпроса за насилието - крайно време е нещата да се кажат ясно - става дума за неонацистката организация "Национална съпротива". С подобни актове на насилие тези платени изроди, потискат всяко изразяване на гражданска позиция в тази страна. (Спомнете си само 1ч-ти януари - протестът беше тотално провален след намесата именно на тези елементи). А в конкретния случай лумпените трябва да бъдат съдени за опит за убийство, а не просто за телесни повреди

Държавата България-член на Европейския съюз... да, бе, да! Да, ама не! Фашизъм и идиотизъм в най чиста форма, породени от глада и мизерията, от бездуховността, породени от "прехода" насам... От родители дебили няма как да се пръкнат възвишени интелектуалци! Мислете...!!!

ТАКА ЛИ ПРОДЪЛЖАВАТ АКЦИИЕТ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО, КОИТО ПРОТЕСТИРА СЕ ПРЕБИВА, А ТЕЗИ КОИТО СА НАПАДАНАЛИ НЕВИННИТЕ ДЕЦА БЕЗНАКАЗАНИ. МНОГО ДОБЪР ПРИМЕР ЗА БЪЛГАРСКАТА ДЕМОГРАЦИЯ, НАИСТИНА ТАКА ЛИ ИСКАТЕ ДА СТЕ ТРЕТИРАНИ В ЧУЖБИНА. НЕЧУХМЕ ЦВЕТАНОВ ДА СЕ ПРОИЗНЕСЕ ЗА ТОВА ГРОЗНО НАПАДЕНИЕ, УТРЕ КАК ДА СЕ КАЧАТ В ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ ХОРАТА И НАШИТЕ ДЕЦА БЕЗ СТРАХ ЗА ЖИВОТА ИМ. ИСКАМЕ БЪРЗИ ПРОИЗВОДСТВА. ВЕДНАГА

Аз доколкото разбрах от прочетеното, май тези "деца" са ги хванали...Вие прочетохте ли докрай добре новината, след като свалихте комунистическите очила, или е по- важно да плюем наред всичко??? Ебахти дебелоочието ей...

същите тези които пискат срещу чужденците тук,като отидат да работят в чужбина ,плачат че ги третират като животни!

много си прав

Хахахах Вие къде прочетохте, че става въпрос за чужденци, които РАБОТЯТ и плащат ДАНЪЦИ тука ..... бива комунистическо дебелоочие ама чак пък толкоз :)

predstavete si bulgarite v chujbina tretirani kato chujdencite v Busmanci.. Dobre che moje da emigrirame kam "beli strani", a ne kato tezi nestatsni hora- kam Bulgaria. Sram me e ot darjavata ni.

Вчера с чукове и боксове, днес с качулки - стига с това либералничене! Полицията трябва да е на ниво! Законите трябва да се спазват не само от будалите.