Намушканата с нож Виктория: Страх ме е да ходя по улицата

Пострадалото момиче, продаващо в денонощен магазин на "Пиротска" Виктория Христова, каза, че нападението й не бива да подбужда ксенофобски настроения, защото е просто криминален случай.

Обратно в новината

Коментари - Намушканата с нож Виктория: Страх ме е да ходя по улицата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най новата простотия на крадливите ни управленци +Сталинка да изпращаме " ес ем еси" за бежанците..така си лекуваме болните деца+коледи+природни бедствия+1001 неща!Кяде са парите на България ....изнесени на екзотични места...за нас високи цени ниски пенсии и заплати и да изпращаме "ес ем еси" справка Бисеров и цялата престъпна политическа клика!И накрая ще излезе че наши политици са подтикнали бежанският поток .... но ВИЕ се досещате КОЙ и ЗАЩО!

Точно по този тъп предателски начин и тая клюкарска преса младите хора емигрират казано ама не доказано напротив не момичето причината тия скапянаци да ги мразят те на всякъде по света са същите

И то не му е за първи път ,то ще го направи пак.Седващия път може да посегне на ВАШЕТО дете ,майка или съпруга. Каквото и да говори човек който е израснал в насилие,жестокости и убийства той няма да се промени.Просто за тези хора жената НЕ Е ЧОВЕК И е НОРМАЛНО така да се постъпва. Това няма да се промени където и да отидат!Справка опита на Германия и Англия (и не само).

Ние сме много и сме с теб Вики!

Вероятно и тя ще емигрира в Гърция, там поне имат полиция

НЕЛЕГАЛЕН емигрант голословно твърди нещо си и веднага антибългарите го умножават с бясна сила! Самият този НЕЛЕГАЛЕН емигрант вместо да търка плочките в затвора преди скоростната му екстрадиция от земята ни, дава изявления моля ви се! От дълги години знаем в съдилищата ни оксиморонът "циганин-свидетел",т.е. такъв свидетел няма! А сега поредната чернилка-"свидетел" тиражира гадната си клевета върху жестоко пострадало младо момиче и това се подема от заселилите се около нас, благодарение именно на толерантността ни, разни отровни пепелянки,говорещи български!

На всички идиоти, които се чудят каква простотия да напишат и да припишат на това момиче какви ли не измислици,и лъжи, плод на болни мозъци,пожелавам да им се случи същото... Да ви накълца някой от тия талибани и после да видя какви песни ще пеете...

Не ви ли е срам така да обиждате момичето!?! Познавам това дете - сърдечна, умна, винаги готова да помогне. Завърши френската гимназия, сега е студентка и подпомага семейството си като работи. Веднага поехте пуснатото кой знае от кого, че била трафикантка, че му дължала пари, сега пък чета, че нарочно си била съблякла блузата.....Вие добре ли сте, бе, хора? Тя е българка, избрала да учи и работи тук, в Родината си. Идва някакъв от незнам си къде, пребивава незаконно тук, краде, коли, и сте готови да изкарате жертвата му виновна....Нямам думи. Остава ми само да пожелая на всички хулещи момичето, те, или най-близките им да бъдат на неговото място някой ден. Да видим тогава каква песен ще запеят. Ужас! Вместо да сме единни и да се защитаваме заедно срещу тази пасмина, ние се нахвърляме върху своите си.....

Напълно ви подкрепям. Българина винаги е бил предател за своите. И аз съм крайно възмутена от негативните коментари. Ние никога не сме били единни. Много жалко. Пожелавам на това дете пълно възстановяване.

Не е така,майко! Българинът много пъти е бил единен и точно тогава е бил непобедим и е мачкал всеки,който му е правил зло! Точно това са разбрали враговете на българина,тайни и явни,и точно затова първата им работа днес беше да ни разбият отвътре и да ни разединят. Обаче криво си правят сметката! И българинът е по-малко предател от много други народи,майко,трябваше да го знаеш това.

НИКОГА не се страхувайте от тези, които не ценят живота тяхната основна сила и това което ги води и мотивира в действията им е СТРАХЪТ които искат да СЕЯТ. НИЕ НЕ СЕ СТРАХУВАМЕ ОТ ВАС и е нужно да предприемем всички необходими мерки за да не се ЧУВСТВАМЕ жертви в собствената си държава !!! Умолявам всеки силен мъж и жена да защитава и брани националните ни интереси и сигурност, защото очевидно "ВЛАСТТА" като такава е забравила за отговорността си пред хората и БЪЛГАРСКИЯТ народ, много от тези хора които се допускат или са ЕКСТРЕМИСТИ или имат потенциал за такива и най-лошото е че с малко финансова подкрепа от Саудитска Арабия и други силно ислямизирани държави, ще могат да започнат това което умеят най-добре, ТОВА което вече е започнато в с.Сърница и други райони на България, а те и друго не умеят да ИСЛЯМИЗИРАТ и да насаждат сляпа омраза към ДРУГОВЕРЦИТЕ при неграмотното население в районите в които ще се установят. Те много лесно ще се слеят с нашите Роми и не се знае какво ще излезе за в бъдеще от този лош експеримент !!

"Те много лесно ще се слеят с нашите Роми и не се знае какво ще излезе за в бъдеще от този лош експеримент !!" Най-много да се появят още рижави и русоляви синеоки циганета, с нож в ръката, те гените не си знаят силата, при такова генно разнообразие...

Говори се,че виктория е взела пари от нападателя си преди дни.Явно нещо го е излъгала и той е решил да си отмъсти.Така е казал като са го разпитвали?!

Ти ли го разпитва,бе,тъпанар!!!

Глупако, тези които вземат пари от нелегалните не работят за 400 лв продавачки в магазин.

се крие в европарите. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Стига сте я правили герой,колко ли кирливи ризи ще изрязят на яве.

Нещастници-махайте се от тук,не ви искаме!!

Милото дете, дано да се оправи.

Членка на ВМРО Участничка в трансфер на хора за по 11 000 евро Прикритие Мафия Схема Внимание

Виждал съм невинни жертви на престъпления. НЕ ГОВОРЯТ ТАКА!!! Не и безпродължително общуване с нападателите си, за да може да се зароди някаква симпатия.

за тебе става въпрос

Кой ти сложи тези думи в устата, нещо си доста съмнителна?!?!

а работодателите? Защо не са осигурили мерки за защита? камери, паник бутон..нещо такова.. много ясно, че все в някакъв момент ще влезне някой ненормалник да краде след като няма защита.. Стискам палци да се оправи момичето и дано на не я мъчи много време страха да не се повтори пак

Е то само това оставаше! Да приемем, че от тук нататък ще живеем по законите на джунглата. Искам си реда и законноста, когато дъщеря ми да може да разходи кучето из западния парк около полунощ, без да я закача никой.

Преди два дни влязох в един магазин на "Хр. Ботев", а след мен влезе един мъж с вид на имигрант- шапката беше нахлузена на очите, предвижваше се хаотично по магазина- продавачка се напрегна така, че се усещаше в атмосферата колко е изнервена- това е истината- нервите да обтегнати, доверието е подкопано- и от двете страни и не смятам, че има обратен път в случая- за това са виновни единствено и само политиците ни- те ни поставиха в патовата ситуация с бежанците и имигрантите- все пак чакат евро пари за грабене!

Идва времето да кажем:На оружие, братя!!! Да защитим България!!!

какво стана с известието че тя е член на ВМРО и че е взимала по 11 хил евро за прекарване на нелегални емигранти!

по 11 хиляди евро и работи в денонощен магазин,ти нормален ли си?

всички евреи са мобилизирани да пишат глупости *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Дано на всички от Бг Хелзинкския Комитет им изнасият дъщерите/жените. Тея скинхедове трябва да почнат от тях - предателите на България.

правилно даи им основни насоки *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Уважаема г-це Виктория,сега пък и блузката ли си сваляля? Пък се чува че си била и участник в трафик! И каква стана тя?

Нападателят и пък твърдеше, че го обиждала на куче - типично "българска" обида. То е ясно, че лъжат! Сигурно и онзи, който е пострадал от същият нападател, и той е бил трафикант!

еи смотания не виждаш ли че това младо момиче е боса на трафика за хора и вапреки че е продавачка тя е милионерка...много глупави хора има на този свят боже...

Виждал съм невинни жертви на престъпления. НЕ ГОВОРЯТ ТАКА!!! Не и безпродължително общуване с нападателите си, за да може да се зароди някаква симпатия.

а, предишния човек който е наръгал във врата и той ли е бил трафикант?

...не се коркай-както е тръгнало и за теб ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ще има манаф с нож, щото се увеличават с всеки изминал ден о българските улици. и тогава ТИ ще ходиш в предай нататък, за да ривеш, боклук такъв.

аззз

ЕМИ АЗ И ПРЕПОРЪЧМВА ДА СЕ СВЪРЖЕ С ВОДЕЩАТА НА ПРЕДАЙ НАТАТЪК И ДА СИ ИЗЛЕЕ МЪКАТА ТАМ, КАКВО НИ ЗАНИМАВАТ С ЖЕНСКИ ДРАМИ БОЛЯ ЛО Я БИЛО Я СТРАХ НЕ ЗНАМ СИ КАКВО, СЛУЧВА СЕ НА ВСЕКИ ДА ГО НАПАДНАТ АМА НЕ ВСЕКИ ТИЧА ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ И МЕДИИТЕ ДА РЕВЕ, ПАК И ТАЯ ЩЕ СЕ ОКАЖЕ НЯКОЯ ПАРТИЗАНСКА ВНУЧКА АМА АРЕ...

ТИЗ СИ ГОЛЯМ ТЪПАК,БЕ.

...не се коркай-както е тръгнало и за теб ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ще има манаф с нож, щото се увеличават с всеки изминал ден о българските улици. и тогава ТИ ще ходиш в предай нататък, за да ривеш, боклук такъв. п.п. е, сега вече е пуснато като отговор към адресата.

аззз

много емиции малко мозък затова сте толкова зле...

Ако се е занимавала с трафик на хора няма да работи в денонощен магазин за 400 лв.

Не е луд, който изяда баницата, а който му я дава. Българската баница я дава на всякакви ман.али, "българското" правителство, което българския народ допуска да го управлява

Не се притеснявай Вики - ти не си сама. Скоро всички ще започнат да се страхуват да ходят по улиците, както винаги са го правили. А за ксенофобията не ни успокоявай напразно - за да се появи тя, винаги има причина. Защо я нямаше преди?

Ако не си в далаверата няма от какво да се плашиш. Проблема ти е, че от два независими източника идва една и съща информация. Имаш проблем.

кои са "независими" източници?

Студенти окупатори чисти като сълза и вестник " Продай майка си"

Господин Орешарски и останалите от НС-направете нещо по въпроса да не се повтаря този случай повече,да няма пребити и да изгоните незаконните имигранти като този алжирец,който нападна Вики!!!

Ако не си взимала пари не се плаши.

Kakvi gadni arabski manafi!!!Nakraia 6te ia iskarat i trafikant na hora!!!Tova sa idei na onezi krasivi, umni inteligenti ot Helzinskia zadnik!!!

мисля че екрайно време тая сган в парламента и тия крадци в правителството да спазят закона и който пресича нелегално границата да бъде обстрелван да се връща а който успее да влезе да бъде съден и вкаран в затвора. ишат се арабии на гърба на бедния народ а те крадът ли крадът!