Пребиха с бухалки оператор от ТВ7, петима са задържани

Оператор на TV7 беше нападнат и пребит в Перник, а техниката на медията потрошена, съобщиха от телевизията. Петима души са задържани.

Обратно в новината

Коментари - Пребиха с бухалки оператор от ТВ7, петима са задържани | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В столичния квартал "Лозенец" наркодилърите дори не се стараят да се поприкрият дори!!! Какво правим бе, хора!!!

То да е само в Лозенец.......

Последни новини. "Зелените барети", които вдигнаха този шум, са хора на местния дерибей Федята. Държавно протежирана персона,който чисти боклука на Перник, асфалтира улици и казано на ухо, върши и незаконни работи. Водача на зелените барети е със висящи дела. Те просто разчистват територия за своя бос и сега им се върза цяла България.

"С какво се дрогират перниканските наркоманчета? Шмъркат винкели."

Тия пернишки тарикати така и не можаха да разберат колко са умствено изостанали от останалата част на БГ.В националния фолклор е добре вече да бъдат известни не с пернишкия си голф ,а със ПЕРНИШКАТА ОЛИГОФРЕНИЯ.

СОФИЙСКИ ТАРИКАТИ И ОЛИГОФРЕНИ искаш да кажеш! :) Чети, само ти ли не разбра, че наркодилърите са ти съграждани-столичани, но живеят и работят в Перник.

А аз мислех, че са известни със сватбените анцузи.....

Калин Томов Кинтата - роден в София се е заселил в предградието Перник - мястото където престъпният столичен елит леко встрани от прожекторите върти мръсните си сделки :)

Напиши в Гугъл: Калин Томов Кинтата и поразгледай снимки. Аз такива арогантни перничани не познавам. Но софиянци - бол.

Престъпността никой не я страхува. Българи, кой каквото и да ви разправя,знайте,че спасението на давещите се е в ръцете на самите давещи се.Надявам се съм ясен сред политкоректните изрази,с които съм принуден да си служа.

Рокерите да отидат и да потрошат и бар и све в тайа дупка РК. И тези с бухалките - там да им ги наврат като 3-ти крак да изглежда. но съм сигурен че куките ще ги побият , надяваме се !!!

И тия мърльовци "зелени ла*на" ще се наиграят скоро.

Защо рецидивисти са на свобода. Ясно е, че тези хора когато излезят от затвора не са се променили. За рецидивисти присъдата трябва да е отнемане на гражданство и изселване.

Явно някой ги е предупредил, от полицията сигурно.

Що разчитат на полицията да се бори с престъпниците, тя полицията ги пази, в основата на повечепо престъпни организации и банди има бивши или действащи полицаи и барети.

Полицията е наясно къде и кой продава. Трябва да се реже до месо в средите на МВР срастнали се с наркодилърите и организираната престъпност

Те тия зелени барети са пратени от ДПС, тия журналисти в софия не можаха ли да си намерят дилъри та до Перник дойдоха? Да ви кажа много леко им се размина

СНИМКИ НА САЙТА НА МВР НА ВСИЧКИ ТЕЛЕФОННИ ИЗМАМНИЦИ И РАЙОНИТЕ ИМ НА ДЕЙСТВИЕ. ДОМАШЕН АДРЕС СЪЩО. ДРОГАДЖИИ - СЪЩАТА ПРОЦЕДУРА. ТАКА ВСЕКИ ПОТЪРПЕВШ ЩЕ МОЖЕ САМ ДА ИМ БЛАГОДАРИ ЗА ДАРЕНИЯТА.

тук един правилно пишеи, че държавата е била винаги наркотрафикант.Аз съм по-възрастен и знам, че Фатик, някакъв турчин наркотрафикант, защитаван от Тато колеше и бесеше у нас преди 89 г. Та нищо ново под небето.Прав е друг от пишещите - ако беше в САЩ, ама веднага с ръцете на гърба и веднага след първа инстанция на съда - в затвора, а не на свобода и после -"къде са братя Галеви, къде е Василев, къде е Караджата" - няма държава.Т.е. има - мафията си има държава.

АЛООООО ТЕ В ЩАТИТЕ ХИЧ СИ НЯМАТ ДИЛЪРИ НА ДРОГА --БЯГАЙ И СЕ СКРИЙ НЯКАДЕ!!И ТАМ СЕ ПРОДАВА ДРОГА И ТО В ПРОМИШЛЕНИ КОЛИЧЕСТВА-НАЙ ГОЛЕМИЯ ПОТРЕБИТЕЛ НА ДРОГА В СВЕТА СА ТОЧНО САЩ!! КВО ЛИ ПРАВЯТ СЕГА ХАМЕРИКАНСКИТЕ ПОЛИЦАИ ДОКАТО АЗ ПИША А ПОЛВИН АМЕРИКА СЕ ДРОГИРА!!??!!??!!??

Нашата героична полиция, израстък на татовата милиция, смуче като пиявица парите на дънакоплатците. Новички Опели, вечно недоволство от заплатите, клечене по ъглите, рекетьорство по пътищата - накрая - огромна мафия с размерите на цялата Българска армия че и отгоре. Мутрите на Перник - най-тъпите, корумпирани, жестоки и противни в алчността си, са пълната противоположност на властта. Те са активни наркодилъри, отровители на децата ни, рушители на държавата и паразити за узаптяване в пандиза. Но не би. Сега заедно с колегите си от ГЕРБ те отново стават легитимни, законни садисти и биячи, убийци и крадци. Нацията е парализирана от ужас, циганите се радват, психопатите създават летящи ескадрони на смъртта. катастрофата на страната е необратима.

Какво общо има винкела тука?

Как е посмял тоя тъп журналист да наруши спокойствието и личния живот на няколко законопослушни бизнесмени? В затвора до гроб.

айде пак да търсим под вола теле. има търсене - има и предлагане. няма смисъл от излишни сензации

Грешиш. Това не е като нормалния бизнес с търсенето и предлагането. Тука има атака върху податливите, а кои са те? Тука номера е веднъж да го излъжеш и го цицаш до гроб. Така че помагайте на такива млади и надъхани дето са тръгнали да се борят, тези са хората , които ще градят новата държава. Шапка им свалям.

Не! Няма търсене, има насилствено предлагане. А начинът ти на мислене е циничен и неморален, което е и в основата на лошото състояние на държавата ни.

Тази работа не е като да охраняваш мирни граждани и за това да получаваш допълнително възнаграждение. Нашата полиция е силна само на редовия данакоплатец. Ако това се беше случило в нормална държава от САЩ до т.н.трети свят кафенето щеше да е с отнет лиценз, собсвеника с повдигнато обвинение, а преките извършители в белезници. Полицаите нямали права, управниците - закони. Ами стойте си вкъщи бе господа- готованци, върнете заплатите, получени от държавния сектор и придобитите имоти. Ще се намерят хора да вършат тази невъзможна работа и то успешно.

В този случай, след като е подаден сигнал, полицаите са дошли в края на мача. А в заведението охраната е била предупредена от полицията , че някой прави постановка.

Гореща новина - дрогаджиите са били от "Сини хуни" - Перник. Въпреки, че звучи като клюка, не ви ли се струва познато - агитката на "Левски", дрога, прикриване от полицията. Ех, Господин, Батков.

мамини сладки, и тия искат да ходят в Украйна да се бият.. вие с една банда озверели манги не можете да се справите, световен ред щели да ми правят.. къде е Веско Маринов да ви изпее как ни пазят .. кво беше там..

Ами не се сърдете на дилърите и наркоманите, сърдете се на шибаната държавица, нркотиците винаги с били държавен бизнес

Еми да ги бият, даже малко м е било, по сигнал без полиция след полунощ 200 пияни мъже какво очаваше тоя да го черпят бира ли. А отностно кинтата той не е наркоплас

....така е. Би трябвало с с булдозер да се изрият всички подобни заведения, барабар с посетителите вътре. Защото кои са в контингента на подобни заведения и "дискотеки" ?! - мутри с криминално минало и настояще, проститутки, пияндета, биячи и побойници, татуирани маймуни, наркодилъри и наркозависими, травестити и тук-таме някое корумпирано ченге. Да се изринат и отгоре самолетна писта.България има нужда от диктатура на обикновените, нормални и почтени хора.Ако ние не се вземем в ръце, така ще е - страх! Още през 1994г, по-големите ще си спомнят, как Дони призова всеки да запали свещ на прозореца си в знак на протест срещу своеволията на силовите групировки и мутри.А тогава беше едва началото....

Обаче Хр. Стоичков беше против.И не само той.

Тука всичко е ясно от..до... Няма полиция по това време при единствената дискотека в града, която е на площада, на идеалния център. Значи полицията подсигурява разпространението на дрога. Видео материала е достатъчно ясен, за да бъдат издирени всички побойници, нанесли средна телесна повреда. Ако има държава - след един месец тея са в затвора. Законите са написани и всички действия срещу бития оператор са подсъдни. Ето сега всички българи ще могат да видят има ли държава.

Преди избори никого не вкарват в затвора. А и след изботи също. Само им се прави "криминална регистрация" и се пущат да заработват за партии, съдии и полицаи.

Браво на момчетата от "баретите" ако намеренията им са каквито се обявява.А онзи който биеше с някакво дърво той не е мъж,той не е и човек.Първо истински мъж ще се изправи един срещу един с юмруци,а един човек няма да млати така безумно с талпа и риск да убие някого,та ако ще и да е за милиарди,не за няколко стотин лева,колкото му е заплатата на въпросния.Къде сте господа полицаи?Все са ви ниски заплатите,а иначе си заработвате допълнително май.

Поредното доказателство че времето тук е спряло, ние живеем във времената на мутрите и това никога не се е променило. Хората които работят честно и живеят по правилата се определят като глупаци и будали. И резултата е един НАПУСКАТ ДЪРЖАВАТА и не се връщат с години, идват си по някое време само за да се убедят че не са сбъркали Е УБЕЖДАВАТ се че са взели правилното решение и не искат да чуят за скапаната ни територия която няма никаква сигурност в нищо , живее се ден за ден и ако някой ти направи някакво зло най-тъпото е да се оплакваш , просто му го връщаш . Ето както се казваше в една реклама "ТОВА Е БЪЛГАРИЯ" ! Успех на спасилите се и късмет на тези които ще го направят в бъдеще!

Браво на полицията!Пак нищо не свърши!

Ами забавляват се наркодилърите; щом като няма държава!

Поредното доказаелство , че полицията е най-добрия дилър на Наркотици

Алоооо полицията като не вършите работа да връщаме Народната милиция, нито циганин нито някаква мутра ще посмее да посяга. Демократична държава ли сме или подкрепяте слободията и анархията.

наркотиците са от основните демократични ценности. къде е тръгнл да ги бори този. и то в центъра на демокрацията перник.

Не си прав брато. В Перник има много читав народ. А проблемите на Перник са проблеми на цяла България.

парите на барека са от наркотици и цигански барони.

Елате в София градинката на св.Никола да видите как се продава дрога ( на метри от основно училище) и под надзора на патрулка !!!!!

Е как иначе - нали МВР е подразделение на нарко-групировката ГЕРБ. Която пък от своя страна както се разбра е покровителствена лично от другарката Меркел. Хайл, хер Борисов!

На всички е ясно ,че наркодиларите имат закрила от най-високо място -шефове на партии.Поздравления за смелостта на оператора.Между другото циганките с цигарите(окичени със злато) по пазарите продължават да стоят въпреки най-подготвения митничар -В.Танов.

Защо ли се учудвам? Перник- значи и бухалките са били метални и на хората са им потрошили Голфо..................

За прочистване на наркотиците трябват зелени барити, ама не пишман като тези, ами истински. За два дни Перник ще стане по чист от сълза на сърна, за два месеца и другите градове.

..АМЕ,ЖУРНАЛИСИТЕ ГИ ЗНАЯТ..ПРОКУРАТУРАТА- НЕ! що ли..?

защото са на хранилката

Арестувани обаче няма!

..не е така ! Финансист ПРОКУРОР ЩЕ ПРЕЦЕНИ,ЩЕ НАПРАВИ КОМИСИЯ...

Е как да има, то да не е опит за "убийство" на мамин прасчо.

В България има брутална корупция, но корумпирани няма! Има брутална престъпност, включително и наркопласьорство, но наркобосове и големи дилъри и престъпници в затвора няма! Защото правосъдие няма и защото държавата в лицето на различните партии е самата мафия!

Борческо, пролетарско, Димитрово ?!?!?!?

Пред винкело всички са равни

Народа казва - на зла круша, зъл прът. Всички знат кой е бандита. Ами гръменете го и да се свършва. Така с всички бандити и готово.

Ти прост ли си , това е журналист.Хайде да се обучаваме, журналиста е за да говори, а тези който са му посегнали са първобитни маймуни,мутри.Искат да всяват СТРАХ така е правил Сталин с цялата съветска нация и до ден днешен да царува страха.

я прочети пак написаното и после се пали! на всички е известно кой е Kинтата-това иска да каже човека!

Дано се оправи момчето, явно е един от малкото мъже с топки в България, дето си вършат ежедневно работата съвестно и отговорно..

С какво ли? Разбира се, на насилието трябва да се отвърне с.... видеоклипа на Rumer "I believe in You", финалната песен от псевдоекшъна "Агент Джони Инглиш"!!!! Ако и това не ги разнежи, е, вече иде краят! Междувременно да им честитим и Съединението, колкото и странно да го схващат....

ЗА ! И ! - No butts, Inglish !! (пък Ако Трябва И през Каналите да Минем...отваряйки Зазидани Порти с подсвиркване ..;-)

Дано Лекарите възстановят Хората ! ---- Позволете да запитам Директно Всички-Ни : -> Полиция или палиция ? -> ДАНС или дансирующие ? (имаме у Нас)

Ако тия от тв7 са от сорта на Бареков и"приятелката" му,която му роди дете и той заряза семействата си - още по-голям бой да са им търтили! Мисля,че да снимаш тайно или ксато се набутваш сред компанията на човек ---най-малко е нахално! Има си полиция-- дай- "костинбродка" и си гледай сейра" Ама не те да са отпред--да дигат рейтенга! Ха така!

По принцип снимане без съгласие в България е незаконно. Ама по правило никой не се интересува от закони в България.

Ти,какво предалагаш???Операторът да иска разрешение от бандита да снима сделката за наркотици ли?

Ти си от пеУник лайно. Личи ти. ПроЗ си!

Снимали тайно, а да не би наркотърговците да го правят явно!? Ай сиктир. На тия идиоти - куршум в десятката на място и толкоз! Да са мислили!

Най-бедни, най-корумпирани, а може би и най-прости. Няма да се плашите, защото от бой само се умира, а пък се мре само веднъж. В демократична и капиталистическа Швейцария на Балканите е така, престъпления от сутрин до вечер, и така вече 25 години.

За Кинтата и останалите софийски мутри в Перник говориш нали? Харесва ми определението.

Става въпрос за обстановката в България и за данните от западните статистики, които определят населението на страната като такива. Все пак тая престъпност не се е появила от нищото, някой я е допуснал, някой участва в нея.

Баща ми и майка ми са се прибирали от кино в 11 ч. вечерта през Западен парк и никой не ги е пипвал. Осветено и с хора. Сега ако минеш от там след 20 ч. ако си излезеш ще си дибидюс гол в добрия случай или с една глава по- къс в лошия.

Е па нали родната полиция ни пази?!

Излъгали са те байновото, Западния парк по-тъмно си беше кофти местенце и преди89та

SERIOZNO LI? STIGA BE.. NE NA NAS TIYA..-STE SE NAMERI LI?DA BE..