Почина мъж, пребит и намушкан посред бял ден край НДК

Мъж на 25 години почина в „Пирогов”, след като бе нападнат, пребит и наръган с нож в подлеза на НДК в неделя.

Обратно в новината

Коментари - Почина мъж, пребит и намушкан посред бял ден край НДК | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако тия с криминогенното минало ги следяха и прибираха както трябва, щеше да има по-малко такива случаи. Може и да прозвучи жестоко, но каквото са търсили, това са намерили. Добре че няма пострадали невинни граждани.

"Ние ги хващаме а ТЕ ги пускат" Как да стане?

Ще става все по-зле. По улицата няма никаква полиция. Единствените униформени изкарани навън май са тези дето пазят страхливците в парламента от народната любов. Докато целия личен състав на полицията и жандармерията не бъде изкаран навън на денонощни дежурства нищо добро не ни чака.

Подлезите в градовете са известни като криминогенни зони! Във всички големи подлези (с магазини и заведения) трябва да има 24 часа в денонощие полицейско присъствие.

Днес пак наредиха родната полиция...пред президентството. А пред парламента с големите престъпници тя е постоянно...да сте видели обаче полицаи или патрулки в подлезите, в крайните квартали или около циганските гета??Основната цел на днешната полиция е да пази властта, именията на властта, бизнеса на властта и охранява бивши партийни и държавни величия. А за тези криминално проявени убити и убийци въобще не ми пука...нека се самоизтребват, и то в по-големи количества...така по-евтино излиза на държавата.

Така е, но не само в БГ.Да не забравяме, че негри заклаха британски войник в центъра на Лондон миналата година.Май още не са осъдени?

Всъщност са осъдени на минимум 45 години.

Докато полицията и жандармерията пазят големите престъпници в парламента от любовта на народа, малките ще се наиграят...

живеем, Господи? В кой век сме? Срамувам се от всичко, което става в България и в света.

Полицията да търси причината, а ние я знаем. Навсякъде по света има такива пошлости. Интересно при нас как се увеличават случаите на убийства всеки път при правителство на БСП. Следете статистиката и за убийствата по пътищата! ГЕРБ намали с повече от 1/3 смъртта по пътищата. БСП в момента ги покчава устремно. Последно време е българинът да рзбере, че тези уроди правят черна политика за България. Ако почна да обяснявам как го правят, няма да ми стигне година. Но по резултатите си личи. От фактите няма мърдане. БСП носи 100% от управленията си икономически спадове и смърт.

Все едно да те утрепят на Триумфалната арка или до Бъкингамския дворец.Е, не е чак все едно, горе долу

Голям резил, но какво да се прави- живеем в България!

Много жалко за убития млад човек и Бог да го прости, но по важното е, че няма престъпност и министър Йовчев, като един Котоушо я смачка! Хвала на таквъзи министри...

Навсякъде трябва да има камери, така правят в Чехия. Камери са поставили по магистралите, в градовете има камери по възлови кръстопътища, паркингите на супермаркетите, подлезите, пред всяка банка, кина, театри, засипано е с камери навсякъде, в метрото, гарите също. Така по-лесно се намират престъпниците. Дори и по телевизията показват резултатите от камерите за различни инциденти и яко съдят престъпниците по бързата процедура и в затвор за много години. Прошка в Чехия за престъпления няма!

ОТ ПАЗЕНЕ НА ПАРЛАМЕНТА, НЯМА КОЙ ДА ПАЗИ ПОДЛЕЗА, НЯМА ЩО, СТРАХОТЕН ВЪТРЕШЕН МИНИСТЪР

ли да се направи протест и да искаме либерализиране на огнестрелното оръжие, както и разширяване на възможностите за употребата му?

langlima

Глупости! И без това няма правосъдие и полиция, ами да разрешим на всякакви лумпени да стрелят по всеки, когото поискат и то законно!

Дай на чалгаджията патлак и гледай какво става. Яяя по-добре без оръжие, че и без друго престъпниците са незаконно въоръжени, а косаджиите дават само на връзкари платили рушвети.

Йовчев, Лазаров, какво става момчета, още ли си стискате ставките?

Жалко за момчето !Преди години и мен ме нападнаха трима и ме дръпнаха на ул.Парчевич с нож но врата с думите "Мирвай,мирвай!Дай пАре !" не можаха да ми вземат парите и телефона ,но успяха да ме намушкат с нож "За респект" :( В Пирогов и казаха ,че Господ ми е приятел !!! Да така е -жив съм още ,а никой не хванаха -били гастролиращи чужденци ,ми казаха от полицията ! Жалко за момчето !

И къде са хилядите полицаи,които охраняваха безценните ни политици,та когато трябва,няма и помен от тях!безобразна държава,няма друга такава!Сега ще се проточат нещата и язък за момчето!Престъпниците пак ще се отърват!

Знаете, че в полицията се назначават само връзкари, които слугуват на началниците си, те пък от своя страна на партийните връзкари и от там на богаташите и до простите хорица полицията стига, за да покаже, че спира коли за проверка и взема рушвет.

Здравей Гаргамелийс, Вижда се,че си поредния платен драскач!Жалък и долен! Поздрави

МАЛЕЕЕ, КАКВИ КОМЕНТАРИ ВЗЕХА ДА ТРИЯТ...ЦЕНЗУРАТА ЯКО Е В СИЛА КОМУНИЗМА В МЕДИИТЕ...ВКЛ И В ДИР-А

Нощен бар в 8.30-9.00 часа? Кой знае какъв пияндурник с какви пияндурници се е задявал и си го е търсил в подлеза по това време. Полицията е е слънце, дори и то не грее в подлезите и до нощите барове. Каквото е търсил там - това е намерил.

АВРОРА КАК Е...КЪНТИ ЛИ В КУХАТА ТИ ЧУТУРА...ТАКА ЩЕ Е ДАКОТА СИ ЖИВ - НЯМА ОТЪРВАНЕ

Знаеш ли, че има хора дето си хранят децата и по това време отиват на работа, хлебари например? А дори и да си прав, точно в тези часове, пък и въобще, трябва да има полицейско присъствие - за да няма такива случай /за това им се плаща/. Полицейското присъствие пречи само на престъпниците.

Извинявам се не знаех, че има хора дето могат да пишат вече, а не знаят, че хората работят за да оцелеят.

Лазаров - колко полицай и отряди ти трябват за да успееш да опазиш реда? Като не можеш - чао, има и по-гладни дето ще ти заемат мястото. Пазите избраниците от народа, а народа да измира като мухи. Това не е битова свада и тук вече е виновно МВР. Ако пак няма виновни, МВР да поеме вината.

Нашата полиция ни пази !

Пази ни от великите им дела

Вие персонална охрана ли искате ? Да трябва да има камери в подлезите, но полицаите няма как да бъдат навсякъде. Научете се на елементарна самозащита. Тъкмо ще поспортувате малко и ще се раздвижите, че с това висене пред монитора и ръсене на глупости здравословните проблеми са ви гарантирани.

Абе не искаме персонална охрана, ама тъй и тъй в София има 39 000, полицаи да пазят Орешко, може да попазват и някой друг от време на време

грижи. Нека само да либерализират огнестрелното оръжие, както и случаите на употреба, полиция ще ми трябва само за изясняване на случая.

Оръжието определя статуса на свободния човек а у нас дали си от народа или с нещо отгоре.Управляващите с каквито и бои да се цапат са единни в страха си от народа и не биха допуснали с нищо да намалят дистанцията си от него.Бих гласувал за всеки който реши този въпрос в полза на почтените граждани макар ,че се съмнявам ,че в крайна степен би се решил да го изпълни.

Не, но престъпността се покачва тази година. Беше спаднала в средата на кризата, което не се случва обикновено. А сега има икономичеески ръст, а претъпността като бройка расте. Дали не е така винаги при БСП? Поне знам, че приГЕРБ падна много, а червеният боклук много почва да храчи, когато някой го изпревари с талантливо управление. Талантливо за ГЕРБ трудно мога да кажа, но за БСП мога да кажа, че е било винаги провал в икономиката и в сигурността. За червената съдебна система има ли нужда да споменавам?

Пласьорче...

Много интересно, ако на тебе недай Боже ти се случи такова нещо, какво ли ще пишат по форумите?

Винаги личи когато комунисти са на власт! Престъпления, безработица, кражби за милиони, Пеевци и т.н.

Дааааа!За всичко са виновни БСП,СДС,ДПС,НДСВ,АТАКА,ГЕРБ-само ти БЬЛГАРИНО за нищо не си виновен!Все чакаш някои да те оправи.Някои да сбьдне мечтите ти.Политизираш всичко около тебе.Дори когато ти вьрнат по малко ресто пак обвиняваш партиите.Ама нека, хак да ти е БЬЛГАРИНООО!

А ти какво предлагаш?

Жалко за младия човек, Бог да го прости! Апропо да питам там камери няма ли, полиция за разни мероприятия денонощно щъка около НДК, обаче за сигурността на гражданите-данъкоплатци никой не го е еня. Важно е да ги стрижат и да гласуват, а през останалото време кучета ги яли. Благодаря от такава държава!

Оставка на малограмотното ръководство на МВР, водено от чалгаджии и дюнерджии!

мисля да се откажа от българското си гражданство, срам и позор е когато ми видят паспорта, че съм българин

Като станем монтегаси, няма да ти се наложи да се отказваш - Автоматично ти сменят гражданството. Иначе е излишен разход на време, средства, нерви и бюрократщина ;)

благодаря за съвета, но вече достатъчно чаках...

ТАКОВА БЕЗХАБЕРИЕ В РЪКОВОДСТВОТО НА МВР, БЪЛГАРИЯ Е НЯМАЛА ОТ ВРЕМЕТО НА ЛЮБО НАЧЕВ

полицията пази само ония със скъпите лимузини,а народа-вълци го яли,по 10 души ги пазят,а в подлеза да не смеем да минем,безобразна държава с непрекъснато растяща престъпност и безработица,ядат ни парите за оня дето духа.

Дойдат ли комунисти и турци на власт всичката измет изскача от дупките си и следва - това което си написала ти!

Преди 15тина години там някъде един апаш беше опрял нож в корема на сина (на 13-14 г) и бая натиснал за му взел телефона.. Да благодарим на келявите съдии, прокурори, законобълвочници и цялата сган дето се грижат за благоденствието на айдуците... адуците.

Не може,да бъде-у нас,такива неща не се случват!Попитайте Секретарчето и той,ще потвърди думите ми!

браво!в кочината софия посред бял ден и на такова място убиват човек и никой не забелязва?????скотове....

Високомерието и бездушието на т. нар. СОФИЯНЦИ води до тук,да не забелязват нищо което се случва покраи тях,което не им бьрка в джоба!Според много от тях пострадалият е селяндур от дьлбоката провинция които им взема работното място.Може би затова - ни чил ни видял!

Изобщо забелязвате ли, че през почивните дни София остава на автопилот. Около НДК (и на всички други места където има много хора) няма "кьораво" ченге (така е изразът). Полубандитски джипове и обикновени селски бекове спират където им падне включително в центъра на крастовището на Витошка и Патриарха, Дърти гейове и неплнолетни ученички пушат марихуана и дрога, а групички от бандити, роми и "бизнесмени" около чейнчовете са готови веднага да пребият всеки, който не им харесва. Когато има мачове има по няколко стотин полицая, броящи мухите наоколо, но в почивните дни няма никъде патрулки и ченгета! И за съжаление е така и при предишните и при сегашните.

полицията пази само ония със скъпите лимузини,а народа-вълци го яли,по 10 души ги пазят,а в подлеза да не смеем да минем,безобразна държава с непрекъснато растяща престъпност и безработица,ядат ни парите за оня дето духа.

Жалко е за човека, но това едва ли е просто никому непознат минувач и едни престъпници са решили да го пречукат просто така.

Къде са камерите?.В подлезите трябва да има и общинска охрана. Пълна анархия в държавата, а днес ще се плюнчат всички начело с президента колко сме европейци и мислм за Украйна.

ПО ДУДУКОВАТА ТЕЛЕВИЗИЯ СЪОБЩИЛИ, ЧЕ ЛАЗАРОВ СТЕСНЯВАЛ ОБРЪЧА ОКОЛО БАНДИТА И ТО БЕЗ ЖЕРТВИ ОТ СТРАНА НА ЗАБРАДКИТЕ...ПАРДОН БАРЕТИТЕ ЛАЗАРОВ Е ЖЕЛЕЗЕН!

Има нова тема за Плюнката Плевнелиев! Да се преместим там?

Е стара,като Партията ти баба,тролче!

А можеш ли да ни кажеш, какво общо има Плевнелиев с ТАЗИ новина? Или ти не си добре с кратуната на раменете и все едно и също се върти в нея, независимо за какво става дума?

Да сме живи,да сме здрави- все пожелания... Сбъкана ни е ценносната система... Оправия няма! Човешкия живот не струва пукнат грош... Бог да го прости младия човек!

ВСЕКИ МОМЕНТ TV7 ЩЕ ИЗЛЪЧИ РЕПОРТАЖА КАК ГЛАВСЕКА НА МВР ОБЕЗВРЕЖДА УБИЕЦА В ЕДНА НЕИСТОВА БИТКА

Луд си. По-луд и от вожда-Винету! Ама като не пиеш хапчета - така ще е!

Какво означава комунист(бг социалист) - убиец, изнасилвач, въобще същество което е просто и ограничено, но това не му пречи да ламти за власт и да краде!

България 21 ВЕК - пак комунистите(социалистите) на власт, убииства посред бял ден, милицията(полицията) прави "акции" срещу луди и дава жертви, три и половина милиона българи извън България...

Говори се, че убитият бил наркодилър ... дай да изчакаме разследването, преди да правим изводи за убийства посред бял ден.

И това какво променя ?

Гаргамел

КОМУНИСТИЧЕСКО РАЗСЛЕДВАНЕ...ТИ ЛУД ЛИ СИ ШИ ГО ИЗКАРАТ, ЧЕ САМ СЕ Е НАМУШКАЛ, УМРЯЛ ОТ ИНФАРКТ, МОЗЪЧЕН ИНСУЛТ...КОМУНИСТА НЕ ПРАВИ РАЗСЛЕДВАНЕ-ТОЙ ТВОРИ СВОБОДНО СЪЧИНЕНИЕ

ПОРЕД БЯЛ ДЕН В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ...АХ БАРЕТКАТА, ЗАБРАДКАТА...ЛАЗАРОВ КАТО ГО СПИПА ТАКА ЩЕ ГО НАХАКА...МОЖЕ И ДА ГО НАПСУВА ДЕТ ТЪЙ ПРАЙ...ДАВАЙ ГЛАВСЕКЧЕ ИСКАМ И НА "ТИ" ДА МУ ГОВОРИШ-ТАКА МУ СЕ ПАДА

Да те подсетя - чакам мнението ти по темата "Плевньо и размишленията му за руските завоеватели". Не се ослушвай, кажи си какво мислиш за президента на републиката, посочен от вожда, избран от кликата!

Самият факт, че пишеш по това време без ясна мисъл.

Другарчета гробарчета, Рапоня не е вече на власт и не ви пази, приберете си дилърите, да не ги/ви кормят в подлезите!

ТОЗИ БАНДЮГА СИ МИСЛИ, ЧЕ И СЕГА Е КАТО ПО ЦВЕТАНОВО ВРЕМЕ....НЕЕЕ, СЕГА БАНДИТЕТЕ ЛЕЖАТ НА СМЪРТНО ЛЕГЛО ОКОВАНИ ВЪВ ВЕРИГИ И ДАРИ ДА УМРЪТ ИМ НЕСВАЛЯТ ПРАНГИТЕ...ДЪН ИЗБЯГАТ КАК СА НЕЖИВИ...АБЕ ЛАЗАРОВ Е ДЖЕЙМС БОНД

Ясно,че няма кой да ни пази,сами трябва да се пазиме,ама как попътищата убийци,по заведенията убийци,в къще си стоиш и незнаеш кой може да дойде да окраде,а дали няма и да те убие.Само на късмет може да разчиташ да не ти се случи нещо.Господ да ни пази.

Баретите да завардят подлеза...

УБИЕЦА АКО СЕ ОБЪРНЕ И ЩЕ ВИДИ КАК СВЕТЛОЗАР ЛАЗАРОВ ПРОТЯГА РЪКА И ГО ХВАЩА ЗА ВРАТНИТЕ ЖИЛИ....БРАВО НА ГЛАВСЕКА - КАКЪВ ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ, КАКВА УМОПОМРАЧИТЕЛНА АКЦИЯ

Казах - Марш в леглото!