Мъж бе пребит пред пансион с нелегални имигранти

28-годишен мъж е бил пребит в събота вечерта на кръстовището на улиците „Пиротска” и „Самуил” от петима мъже. Нападателите първо нахлули в пансион с имигранти, но били изтласкани. След това пребили мъжа на 10 метра от пансиона. Двама са задържани.

Обратно в новината

Коментари - Мъж бе пребит пред пансион с нелегални имигранти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига с тези български граждани от турски произход. Започнете да употребявате български мюсулманин. В Турция всеки е турчин но всеки си знае произхода и когато го попитат какъв е казва "аз съм турчин от еди какъв си произход" За да си турчин трябва да си роден в Турция. Турция се формира от 15-20 етноса и етнос турци няма. Напр. може да чуеш турски гражданин да казва " аз съм турчин но по произход караман". Неграмотните ни журналисти направиха от българските мюсулмани - "турци".

Този "българин" Георги-Метин работещ в джамията случайно минавал и попаднал на екшъна- приказки от 1000+1 нощ!

Да-така ще стане- щом събира нелегални имигранти срещу пари в България-ще има последствия и възмездие.

Tibalt

Кога ще потърсим отговорност на Сталинка, че ни натресе този проблем. Ако не ни беше натресла тези навлеци, нямаше да има проблеми. А сега тепърва ни чакат големите проблеми, особено в по-далечно бъдеще, като стане и България като Косово.

Защо нелегалните емигранти не са депортирани, просто казано, изритани от Бг, а стоят в пансион? Те са НЕЛЕГАЛНИ. Ако са искали каквото и да е от България, да са подали документи в нашите посолства в чужбина. Ако ги допуснем, вече няма да са нелегални. Но ние не сме ги допуснали. Значи, нелегалите - вън.

Това грозно деяние може би ще лежи на съвестта на онези, които съзряха опасност в бежанците и отровиха обществото с омраза вместо да го организират по- добре. Насилието не е решение, а проблем, а от друга страна е проява на сексуално влечение.

Брееей, колко напред си стигнал в разбирането за секса и насилието !

Тия навлеци (бегълци) след време ще избиват внуците ти и ще режат главите на синовете ти. За тях ти си просто неверник, който един ден трябва да бъде изгонен от земята си или да бъде убит.

Hubavo e da pokajete kakvo sam pisal,etniceska ili neee

Ей че гадно ми стана тая вечер,гледайки новините. Някакъв милиардер евреин,както той сам изтъкна,заедно с боксьора Ивендър Холифийлд, кацнал бързо-бързо в България и осигурил ХОТЕЛ в ДРАГАЛЕВЦИ на 2 семейства "бежанци" с техните 2 автобуса деца! И след като се напълнел тоя хотел,щял да осигури още 4-5 хотела пак там на още поне 1 рота "бежанци"! Ето как им лъсват лицата на тия,които ОРГАНИЗИРАТ цялата тая операция по преселване и ЗАСЕЛВАНЕ на мюсюлмани в България! Защо тоя милиардер евреин не си ги прибере тия "бежанци" на хотел в Щатите или Израел,например?!Гади ми се от това юдео-масонско и йезуитско поведение към българите на "загрижени" отдалече рожби на кръвосмешения! Война в Сирия вече отдавна няма,самта Сирия призова всички сирийци да се върнат в държавата си и затова не разбирам за какви бежанци изобщо става дума още и защо не харесващите условията на живот в България сирийци не се върнат на издръжка на своята си държава?! Явно причината е само една - ОРГАНИЗИРАНОТО им и ПРЕДУМИШЛЕНО по план отдавна ЗАСЕЛВАНЕ в България!

За богатия евреин може да важи пази се от данайците,дори когато ти принасят дарове, но насилието е проблем- утре може да наранят майка ти, сестра ти или детето ти докато малоумници ги мислят за чужденци. Пиротска е централна улица и е недопустимо да се нанесе побой и полицията да я няма или ако я има да стои и да гледа.

Абсолютно си прав. Още когато Мони Паси каза, че те ще бъдат златна мина за България, и че ще си решим демогравския проблем работата се размириса много яко. Искат да ни претопят и унищожат. Когатро станат достатъчно като брой, ще ги настроят срещу нас. То даже се почна с правокациите. Ще разшалят етническа вражда и никой няма да е сигурен на улиците. Това не било троянския кон на Европа, казва плевнелиев. На практика ще е точно това. Умишлено ще искат да дразнят Русия, защото ислямизират нейни биви съюзници. Защо този милиардер евреин не помогна на българите , като им е толкова благодарен. С какво ни помага по този начин. Ние не ги искаме. Европа не ги иска. Няма война. Да се прибират в държавата си. Така или иначе няма да станат част от нашето общество. Те не се интегрират с хора от друга религия.

Две думи и за Холифийлд. Беше добър боксьор в свръхтежка и. . . "човек от гетото", както и сам се нарече пред една нашенска ТВ. Може би е дошъл да "показва" на себеподобните си наученото от гетото, или да пази дискретно евреина от несимпатизиращите на ционизма приходящи. . .

Побоища, "опитване на ножове" в/у първия попаднал, българка, заклана от вече известен на полицията престъпник с местен любовник-ятак. . . За учудване ли е всичко това ?! Не и при сегашния подход към тази криза на любимите ни "легитимни" управници.

Абе малоумници, сега здравната каса ще плати за лечението на един здрав и прав до вчера млад човек. И няма да плати за някое болно дете или възрастен човек! Не ви ли е срам, бе! Нямате право да се наричате българи!

Защо не търсите отговорност от тези, които ги пускат в България, а биете хора, които нищо не са ви направили все пак? Ако ние отидем на границата на някоя държава, няма да ни пуснат без документи нали?

Има терорист има проблем няма терорист няма проблем - колко е елементарно решението!

Да питам аз медии, правителство и разни там организацийки.. Щом видях заглавието "нелегални емигранти", след като стана този инцидент с човека , какво се получи? Алоо всички вие горепосочените, няма ли да сезирате за тези нелегални имигранти щом се е установило, че има такъв пансион???? Или нарочно отвличане вниманието ни??

Ей ДИРНИЦИ.БГ,кой ви пише глупавите текстове?Как може пребития да е едновременно от Щуменско и да е емигрант?

КЪДЕ Е СРЕДНОЩТНАТА БИВША МИЛИЦИЯ ЖЪЛТИ ЩЕ ВЛИЗАТ СИНИ ЩЕ ИЗЛИЗАТ И ДИРЕКТО ОТ КЪДЕТО СА ДОШЛИ ЕКСТАВАДАЦИЯ НЕЗАБАВНО !!!

jizast

Така ще е, свиквайте. Като няма държава хората взимат нещата в собствените си ръце, както могат и както го разбират...

Опитваме се да НЕ свикваме, макар че продължава вече 69год.

Хора какво ви става, нали всички сме човешки същества-земята в края на краищата е за всички.Защо е тази омраза към различните ппо цвят и религия.Нима всяко общество няма утрепки - не трябва да се делят хората по-цвят и нация, а по-качества и съдържание.Нима нашите неморални политици са по-достойни от бягащите от войната сирийци.

Ей ти, един ден дъщеря ти ще е с черно на главата и ще я жениш за някой с 5 жени.

Eli

към българин: Искам да ви подкрепя и поздравя за хуманния и човешки коментар.Не ми се отговаря на всички злобари, потънали в мизерните си бездуховни клоаки.Искам да ви кажа, че не мислите само вие така, но трябва да се чува гласа на интелигентни хора като нас защото иначе ще ни задушат с ..А не се учудвам, че има толкова злоба..колкото си по-ниско интелигентен и духовно беден толкова си по-озлобен.Отвръщаш с омраза и какво срещаш..омраза..и не можеш да излезеш от този кръг..започваш за се държиш като животно и все повече се отдалечаваш от човешкото..Не се отчайвайте има много които мислят като вас.Поздрави.

Къде са сега Кристалина, Мегелена и Соломончо да си ги приберат в апартаментите. Кой сега ще им плаща разходите в България ? То големите държави се дърпат , а нас кой ни тури на топа. Да си дойде са евро комисарката да си ги настанява у тях. Тя щела да модифицира Българската нация. С кой ще я модифицираш ма, с тая сган от криминални елементи ли ? След като имаме такъв човек в ЕС , може да си представим как се отстоява българския интерес.

Предишната EU кранта измисли единно зарядно за GSMтелефоните в Европа,а тая няма и толкова да измисли.Това се нарича "български политически елит".Боклук до боклука.

Правителството нарочно не се справя с етническия прооблем по честен, обективен и далновиден начин - защото така лесно вкарва отместване на вниманието на народа ни от невероятните проблеми, които създават на държвата ни. Ако днес бяха СДС или ГЕРБ, бежанците нямаше да бъдат подхвърляни на публиката като роби на лъвовете. Границите ни щяха да бъдат охранявани прекрасно. И намаше да търсят президента за решаване на кризата, за да го обвинят в нещо, което е негова отговорност едва след като правителството се е осрало до шията. Граничари споделят из нета, че ако няма корупция от канакдджии към граничните служби, пиле няма да може да прехвръкне с техниката и организацията, която има. Но нарочно пращали постовете на километри от канала и когато се върнели, само броели следите. Това е релаността. Политиците ни са от БСП. Живеем в кенеф. А до миналата годдина имахме вече икономически ръст и спокойствие от криминалитета, статистичеки на невиждано ниски стойности. Не точно ГЕРБ визирам. Всеки друг, който е управлявал България го е успявал. Само БСП вкарват престъпност и кризи. да си го кажем ясно най-сетне и да се справим с проблема веднъж за винаги. Само тъпакът има нужда от повече от 100 години доказателства до какво води комунизмът. Де да не сме видели! И де да беше само в нашата държава! А то е така винаги и навсякъде! Хайде, българи, да спасим Родината от заразата!

Продължавате да изказвате мнения пропити с гнойна омраза към всички които не са българи. Я да ви питам така. Кое е по-страшно: човек от друга националност който си живее мирно и в съответствие със законите и нормите за поведение в страната, или българин-рецидивист който не смееш да го доближиш защото е пиян, напушен и дрогиран и се чуди коя кола да разбие за да продаде поредния касетофон. Знаете ли, че във Варна техническия университет е пълен от турски студенти, има цели квартали с нови кооперации където стоят по квартири и там е спокойно и няма никакви проблеми. Ходил съм в домове на турски студенти за да им пускам интернет на предишната ми работа и мога да кажа че по-гостоприемни и добронамерени хора няма. Което не може да се каже за клиентите ми-българи. Разбира се от всяко правило има изключения. Но тук с триста страници коментари само пораждате злоба и разделение. Пак питам: всички вие които плюете по другите нации какво отношение бихте очаквали и изтърпели към вас ако ви пратят в командировка в Турция?

Българите сме етнически толерантни, питай и арменците, питай и евреите, когато те са имали проблеми. Тук обаче става въпрос за умишлено преселване на ислямисти, с цел унищожаване на България. Тези хора не са бежанци, защото в Турция няма война. От какво бягат тогава? Турция е богата, има тяхната религия и нрави. Какво не им харесва там? Да не говорим, че повечето даже не са и сирийци.

новина е МНОГО хубава!Нека да има повече пребити чернилки !Те не заслужават да живеят!!!!Подчовеци!!!

И руснаците и арменците не са бежанци ама са в България и те вън от България.

Не лъжи че си атакист, от космоса се вижда че си герберски парцал.

Виждаш ли през прозореца три пръста, от които двата са свити?

Приятел, не съм атакист, но нали знаеш, че арменците владеят много в България. Едно време им даваха най-хубавите къщи в центъра на най-големите градове, шефове са на съдилища, прокуратури. а руснаците са купили черноморието.

Тия не са бежанци, а имигранти. Така че , сирийците вън от БЪлгария. Да ги извозват до границата с Турция, както правят румънците когато някой сириец отиде там.

Събитието под надслов "Вдигни очи: стоп на псевдопрехода" е планирано за 10 ноември пред храм-паметника "Александър Невски" от 17 ч.

Нали ви видяхме каква стока сте, вие десебарите. Съсипахте икономиката, а сега злобеете с нещастието което причинихте на българите.

това което пречи на балагаря да баде прекрасно място за гивот, са хората които обитават тази територя в европа. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Хората бяха добри. Докато имаше изходни визи. За съжаление по-добрата част от българите напусна държавата през послединия четвърт век и в България остана основно утайката. Личи си и от космоса. Дори и малка фирма не може да просперира с некадърен персонал. Какво да кажем за цяла държава?

...и да, и не...

Плашещ е въпроса: Как шпиц командата знае за квартирата на нелегалните, а МВР не знае, другари? А ако и МВР знае, какво направи то за екстрадиранто им? В тази държава важат закони, или те са полузакони с пожелателна цел?

това, което единствено ми прави втрещяващо впечатление е: -явно доста се е крещяло снощи на пиротска-при това и от двете страни. и нападащите са били кресливи и нападаните "страдалци" в "пансиона за нелегални"(???) но не прочетох някой оторизиран за реда да е имало наоколо. -когато беше намушкана Вики оня изрод е подгонен от двама цивилни мъже, граждани, НЕ ОТ ПОЛИЦАИ -същия тоя НЕЛЕГАЛЕН алжирец е намушкал лятото мъж на ОХРАНЯЕМИЯ паркинг пред халите, никаква полиция ОТНОВО не му е била в помощ. и дори не е оповестено за тоя оит за убийство -пет дена го гониха тоя изверг тук, а гърците го хванаха пет минути, след пресичане на ТЯХНАТА граница. -нападнатия и наръган мъж пред банкомата на стамболийски дори не е пожелал да се обърне към полиция...просто е отишъл да си лекува раните. ... това е! горко на нормалните и все по-намаляващи българи! днес горко на тия от пиротска, самуил, мария луиза, овча купел, военна рампа....НО УТРЕи другаде, а вдругиден-и в ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ!

коланът му беше провиснал под тежеста на два огромни колта.

Оредялото българско население съдържа огромно количество боклуци, в това число и тези смятащи се за "чистокръвни"..Абе май най-вече сред тях ;)

Когато циганите убиват и изнасилват старци по селата си траете, мишки толерастки, а сега ревете като вдовица за ...внимание. Невинни хора не трябва да го отнасят, но и полицията трябва да прибери ПРЕСТЪПНИЦИТЕ, които влязоха в България. А те, драги толерасти, са голям процент от "бежанците" !

Първо си подменил българщината с расовата омраза, но това е пробме на модератора. Второ, подменил си адресата на призива. Вместо да се обърнеш към управляващите, се обърщаш към нас.

Това са само делегати на конгрес на ДПС. Те обичат да бият мюсюлмани. После дори не ги съдят !

чудно ама си е точно така *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

8901

Всичко,което се случва у нас е плод на некадърност на управляващите без значение на политическата им принадлежност.Докараха народа до лудост.Просто нямаме истински политици,но за сметка на това сме пълни с гешефтари,които не мислят за нищо друго освен как да грабят все повече и повече.Създават си закони,които да обслужват единственно и само техните интереси.Където и да бръкнеш само корупция,некомпетентност,наглост и пълно безхаберие за проблемите на държавата.Напълно компрометирана избирателна система водеща до резултатите,които всички имаме нещастието да наблюдаваме.Вече 5 месеца само мъгляви приказки за промяната на избирателния закон и нито едно реално действие.Как да променят нещо,което работи в техен интерес?Всички реват,че пари няма,но нито един от така наречените ни политици не посегна на субсидиите за партиите.Нали са голямата работа,защо не се издържат от членски внос?Бая парици ще бъдат освободени за миг.Бежанците и имигрантите не са виновни.Не са дошли от хубаво в нашия рай.Виновни за всичко са всички управляващи,бивши и настоящи,които допуснаха да сме на тоя хал.

МВР не може да овладее процеса на ксенофобско насилие. Редно е който е негоден да си върши работата да подаде оставка.

Защо сега се разрева заради една чалма , а за стотиците старци по селата ограбени и унизени , никаква реакция . Полицията ни е тотално продажническа ,но това важи за всичките години след 10ноември.

А на теб кой ти каза, че не съм ревал и за това? След като и с това не може да се справи МВР - оставка.

Волен е велик . Вече 10 години софиянци се правят на демократи и отворковци и черпят привилегиите на централизираната ни в София държавица . Тези пари наливани и концентрирани из министерства,чужди мисии,агенции и службички се осладиха на шопландците и те нехаеха за смесените региони и бяха апатични към национализма на Атака . Волен ви направи и вас смесен район ,за да слезете на земята и почувствате страданията на етническите българи в смесените общини . Гласувайте за Атака , с повече депутати може и Волен да се свали от лидерското място . Сега депутатите са малко и прекалено обвързани със Сидеров.

С опита на дългогодишен емигрант считам,че в САЩ отношението към чуждите е същото като това на тез които са набили мургавия.Само че там това за сега е прикрито фино зад демагогия подплатена с пари които се дават на всички.Пари получавани от гигантска световна финанс-административа измама и облечен в законова форма.САЩ е жищикът хранещ се с по слабите.И понеже е много силен не дава на друг да стане като него.Свободата на религиите в САЩ е картонена кула,която ще се срути когато свършат парите.Тогава ще се хванат за гушите един друг. Обикновеният амер 4-та генерац разбра кой е главният враг - ислямът и затова професорът от Тексас изгори корана ама засега се покриха нещата.Свършат ли парите и свият ли се работните места маската на уж свободата на религии и др глупости ще падне и ще се гърмят като скотове- черни срещу бели, мюсли срещу християни, 4-та,3-та и 2-ра генерация US срещу емигрантите 12 млн официално и повече от 40 в действителност.Неблагоразумието на САЩ да въоръжи Китай с технологии и да го научи да работи ще смачка САЩ . Под фасадата на чов права 135 годишната БГ нация под силен чужд натиск изчезва. Как бежанци+"бежанци" изминават 2000 км до БГ? За сведения като елитен бг войник правихме 100 км 24-часов пеши марш и 40% от личния състав не можа да завърши похода.Мен ме прибраха с войск линейка на 90 км с разбити крака и чак след няколко дена се оправих. Как става този 2000 км трансфер и защо.

МАХАЙ СЕ В РУСИЯ ТОГАВА, ЩО ЩЕШ В САЩ, ЧЕРВЕНА ГНИДО.

Абе идиот, за какви Щати ми говориш тук?! Това си е плод на българска простотия! А колкото до САЩ - наясно си, че ако там някой нарече някого негър, ще му се стъжни живота! А в България всички открито прехвърлят всички вини за състоянието на държавата върху малцинствата?!?!?!! И като е толкова зле в САЩ, какво правиш там бе, лъжлив боклук!?

Коментара ти прави впечатление на много честен и компетентен. Остави ги тука тия нещастници, които на разбират смисъла на това, което пишеш. След дълги години в Америка, като се върнах в България се ужасих от това, което видях. Сам си запознат с положението от форумите. А тия всезнайковци тука, които хулят националистите, ако бяха така свестни, защо допуснаха България да пропадне. Правителството демонстративно работи против интересите на народа и когато Атака вдигне шум по някой наболял въпрос, като инвазията на чужди елементи, мнозина го изкарват една ли не хулиган. Гарантирам ти, че ако нови хора, които поставят интересите на България над всичко, не вземат власта, с България е свършено.

Хубаво е, че има още хора като тебе. Могат да откъснат човека временно от Родината, но не и Родината от него.

У НАС ЛУДИ ВОДЯТ СЛЕПИ.

Браво, така е много точно казано!

АТАКА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗАБРАНЕНА КАКТО НАПРАВИХА В ГЪРЦИЯ. ТОГАВА И ТОВА ПОДОБИЕ НА ПАРЛАМЕНТ ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ.

как ще забраниш на някои да е балгарин масурчо *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ако това да харесваш Атака те прави Българин, то българи почти не останаха ;). Пази Боже от малоумни патриоти!

Атака българи ? Ще ме спукаш от смях. Атака,алфа,бета и гама подобни са продажни руски подлоги!!!

Партията на хърбите обяви война до последния човек на партията, на дебелаците, защото им изяждали цялата храна! Независимо, че в магазина има храна за всички!

на Воленчо лумпенизираните атакистчета

АТАКА!!!

В ОСНОВАТА НА ВСИЧКО СТОЯТ КОМУНИСТИТЕ. ТЕ ОБИЧАТ САМО РУСИЯ И МРАЗЯТ ВСИЧКО ДРУГО.

И са готови да убиват.

Това са качулатите говеда от фекалиевски.Държавата стои и гледа като пръднал заек в люцерна.

Започва нещо за което едва ли всички хора си дават сметка как може да завърши. Не знам кой стои в основата на всичко, но всички трябва да се противопоставяме на такива действия. И държавата като цяло, институциите, правителствени, неправителствени, обикновените хора като нас. За да живеем спокойно и без страх в една държава, тя трябва да бъде стабилна. Кой се опитва да я дестабилизира? И защо?

Кой? Такива като Волен Сидеров и подобните му расисти,които призовават за саморазправа и подобни акции,а прокуратурата не предприема адекватни действия.

И КОМУНИСТИТЕ СЪЩО.

Политическият инженеринг на Доган е задействан на пълни обороти!Създадена е нова националистична партия,пребит турчин и т.н.Нужно е настървение в електората!Старата патерица Атака е употребена,но няма нищо по лесно за Доган да финансира нова!

Аха, за нашите глупаци пак друг ни е виновен!

И след като изтрепем чужденците и малцинствата ще почнем да се трепем заради причини, като кръвната група, телгото, цвета и наличието или липсата на коса...

Прав си! Тези които имат коса ще издигат лозунги като: "Смърт за плешивците!"

И все пак си заслужава да опитаме поне да ги прогоним !

Много странно! Турците от Делиормана, към които спадат шуменските турци въобще не са мургави. Те са светли, много често са с руси коси, светла кожа и светли очи. Антропологично нямат нищо мургаво, защото са потурчени българи. Този не са го били заради цвета на кожата, друго ще да е...

Според някои теории самобитното делиорманско население са единствените оцелели Аспарухови българи. Всичко останало са си автохонни траки, печенези, кумани, власи, елини и т.н.

Рус турчин- амааааан, вай, вай....

да ,има и руси сас зелени очи - и те не са малко.наи голям процент от хората сас зелени очи в света странно , но гивеят в турция *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.