Нападнаха, биха и ограбиха съпругата на шефа на БЧК

Съпругата на председателя на БЧК Христо Григоров е била нападната и насилствено извадена от колата й снощи пред дома им. Автомобилът е откраднат от нападателите

Обратно в новината

Коментари - Нападнаха, биха и ограбиха съпругата на шефа на БЧК | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма производство, няма работа, няма доходи.......................... Ето ти причина за престъпността.

И бОЙКО дойде!

До председателя на БЧК Христо Григоров Вие господине сте един от управляващите и имате по пряк достъп до хората, от които зависи реда и законоста в България. Когато разликата между най-ниското заплащане мин. работна заплата(320лв.) и най-високото в държавната администрация от десетки хиляди лева е над 30 пъти. Се случва това, което се е случило на жена ви и най-лошото е, че ще продължава да се случва. Докато раликата в заплащането не се намали поне до 10.

ДНК е виновно!

Не, че съм злобна ... ама е хубаво, че, от време, на време ... и шефове и професорки - страдат от дребна, битова престъпност ... че - да се чуе, че има такава !!!

Шефа на БЧК -Пълен разбойник и крадец!През 2006 Ваньо Танов като шеф на ГДБОП го закопча за далавери с лекарства за онкоболни и безмитен внос чрез БЧК , за 10 дена, но Григоров се откупи за милион долара и...на свобода и нови кражби!

Само агент Григоров /Генадиев/ да не ни учи на морал ...по-скоро нападателите са по-морални от него...пфу!

Много бърз и лесен отговор има: Защото този господин, който сега търси отговори, нямаше да задава подобни въпроси ако проблемът не беше стигнал до неговата врата и неговото семейство.

избирането на мафиоти до това води - населението да се барикадира в жилищата си и да гледа през решетки небето, а мутрите да управляват и да крадат на воля.

Нека от опит отговоря: Един млад човек в България живее много трудно. Без ясна представа за това какво го чака утре, как да създаде и изхранва семейство със смешна заплата, въпреки добра професия и желание за работа. Как да мисли положително и да вярва в доброто, като хората в тази страна са толкова егоистични = животни! Всеки гледа него си, нямаме истински приятели, а само такива с интереси. Като изпадне човек в труден етап от живота всички бягат, вместо да му помагат и да му дават кураж и надежда. Тук ако не си животно не можеш да оцелееш! Затова, много не издържат и бягат от тази държава, не всеки може да е животно! До тези с фирмите създадени с крадени пари от народа и от издевателствата над робите им, да знаете, че всеки си плаща цената рано или късно!!!

Жива да не бях :) Кой говори за арогантност...? Хайде пак да помислим...,от къде ли тръгва всичко при младите?

Мнного по- добре, ОТ, колкото да се , за яжда- ТЕ, СЪС, патриотиТЕ, И ония, ОТ пп"гюбрЕ!

Те като не са я....!

За кво си мислиш, гадурице ? Тошо

Мммм да, шефчето на БЧК що не се сети да прави подобни изявления в деня, когато се разбра, че са заплашвали възрастни хора с резачка, а почна да плямпа едва когато му дойде до кратунката и на него? Друго ми е интересно, какми пари се изкарват от имунология, как със чиновническата си заплата могат да демонстрират подобен стандарт на живот? В никакъв случай не искам да кажа, че се злоупотребява със дарения и, че се източва здравната каса, но някак размишленията ми все натам отиват.

............"Кое кара тези млади хора да бъдат толкова арогантни, така безумно агресивни липсата на работа, сериозните проблеми с битовото им оцеляване, невъзможността за реализация или чувството за ненаказуемост? Да убиваш, да режеш пенсионери с резачка (преди дни семейство пенсионери бе измъчвано жестоко от крадци в хасковско село - бел.ред ), за да вземеш пенсиите им, да сваляш хората от колите, като заплашваш техния живот не е демокрацията, която искахме да изградим. Не е и държавата на справедливостта, на реда, на сигурността и спокойствието, за която мечтаехме. Защо?", пита председателят на БЧК. ...................... на този да му вземат дипломата за лекар и да го набият! защото един лекар би трябвало да знае отговорите! те са очевидни дори за моите дебили!

Григоров не е лекар................

Агресивни и безумни, ами основната причина е примерът, който им дават управляващите, макар че в случая причината може и да е друга, което не променя нещата. Слезте на земята и си дайте с/ка докъде са стигнали нещата, защотот когато котелът гръмне , ще бъде късно за въпроси и размисли...

"Не е и държавата на справедливостта, на реда, на сигурността и спокойствието, за която мечтаехме. Защо?" Защото всичко е мижи да те лажем у ВУЛГАРИСТАН!!!!

Извинете, кои коментари се оцветяват в розово? Не е по темата, за което се извинявам.

На лоялните или на тези които са на страната на ДИР-а

Я да видим: - Г-н Григоров казва, че това не било държавата и демокрацията, която сме искали. - Г-н президентът Плевнелиев пък каза, че сме доказали своя цивилизационен избор и нашите цивилизационни евроатлантически ценности. Извод: Държавата и демокрацията ни са точно това, което казва президентът, а ако г-н Григоров не ги харесва, значи той не е демократ и няма евроатлантически ценности. Щом е така, значи, по мнението на много от пишещите в този форум е ватник, путлерист, рашист, комунист, агент на ДС, гаден комуняга и т.н.

Ся са сетил да пише писма.Ти знаеш ли,че бедни хорица затриха за нищо и малко хора разбраха?

Липсата на ценности и ....... абе мисля си от време на време , по такива житейски теми и установих, че до като се чудя , живота си минава нищо не се променя и изхода е Т2. А който се заблуждава още нука си зазе сметка че скоро отбелязахме 25 години преход. Тези които не повярваха в прехода ,сега са реализирани или поне финансово в много по различно състояние, друтите...... и си мисля а полза няма. Не мислете действайте от мислене полза няма.

Въпросите са два: 1. Как съпругата на шефа на БЧК си позволява да кара автомобил, който струва десетки хиляди лева? Как точно ги изкара тези пари? 2. Какво прави или не прави полицията, за да ограничи бруталните и нагли престъпления, които заливат страната?

Жената е много уважаван и способне имунилог. Защо да не може да си позволи хубав автомобил ? Аз съм лекар - кардиолог и карам автомобил за 60 хил. лева . Е и ??? Избийте си комунизма от червените кратуни. Способните хора с образование имат право на някакъв стандарт ...

Оставете тези жалки озлобени душици. Съпругът ми е в голяма българска IT компания и получава малко над 4000 лева. Това прави ли го богат и защо да не притежаваме приличен автомобил ? Аз също съм лекар и нямам чак такъв доход , но живеем нормално.

ББ не беше прав. "Матрялът" бил лош, не г-н Борисов, "матрялът" е много лош.

"Уф" съкратено от УфцЪ ли е!?

Към кого са отправени въпросите? Напомням, че г-н Григоров имаше намерение да се кадидатира за Президент. Тогва беше обвинен от медийте в градиозни далавери. Когато се отказа от президентската надпревара всичко утихна и той продължи да ръководи БЧК. Сега аз го питам: Каква сделка сключихте тогава и с кого? Морална ли беше тази зделка?

Питаш и сам си отговаряш, щото в БГ-то,няма кой да те чуе. Ората са заети да откриват паметници, да редат правителство, да отчитат 25 г. напредък, да плюят по Масква, ти ревеш за една кола????

"Може би още не е съвсем късно?!", пита съпругът. Късно е, либе за китка. Мандалото на 3D светът вчера /11.11./ ХЛОПНА. Който се сеферяса из между зомбитата интелектуално, може би ще намери "вход" към 4D света. Последните мигове отлитат, за това който е схванал какво е написано, нека да побърза за да не изтърве и този, последният влак. Следващият влак е ... чак след 26 хиляди години. Никой да не подлага на съмнение ... РАЗПИСАНИЕТО.

Въобще не са я нападали, прочетете истинската история в фрогнюз. Оставила си е ключа на таблото на джипа БМВ Х5 и влезнала в къщи. А за да получат застраховката лъжат с мъжа си че е била нападната. Не бъдете наивни. Търсете истината и в други медии.

Веднъж ме засече на един светофар, след като изпревари цялата колона, очевидно бързайки за вкъщи: google: бчк bmw

Тука, в Булгаристан дали ще се намерят Робин Худовци??!

а не меката китка и сатандемагогията на посткомундетата и псевдоолигарсите - за да няма обидени, говоря за ВСИЧКИ управляващи! Дебатите могат да си ги втъкнат където им е кеф, трябват действащи закони!

ми не е единствената. монго хора ги пребиха и за монго по-малко. това показва че кагато управляващите пренебрегват и потъпкват прават а на дребните хора, сaмите те стават жертви на безразличието си.

Бе, щом е от т.нар. "елит" малко са я били. Жалко, че и шефът на БЧК не го отнесъл. Сетил се нашият за престъпността в България, като нападнали жена му. Ама досега всичко беше демокрация, мед, масло и кючек.

абе човек, ако познаваш човека говори. С шефа на БЧК съм имал работа и моето впечатление бе, че човека е свестен.

Покрай сухото гори и мокрото. Пък и теб не ти знам критериите за "свестен" . В мафията така казват: "Той е свястно момче." Ако е свестен (без кавички) кой ще го остави на висок пост. Я, си...

Пълен разбойник и крадец!През 2006 Ваньо Танов като шеф на ГДБОП го закопча, за 10 дена, но Григоров се откупи и...на свобода и нови кражби!

Това е най-малкото което може да сполети ,една ЦИГАНСКА ДЪРЖАВА .

DEMAGOGIA

В казармата .На един крадец му откраднали парите ,....на вечерната проверка ,старшината на ротата казал: ---Има крадец ,в ротата! Тогава крадецът казал : ---Не е един ,двама са! Всички доклади ,от ЕК на ЕС за България В-И-Н-А-Г-И започват със: ---СЛАБА СЪДЕБНА СЪСТЕМА ,КОРУПЦИЯ И БЕЗНАКАЗАНОСТ ВЪВ ВСИЧКИ ----ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ ----,НА ВСИЧКИ НИВА ..... И БЧК е ,....ДЪРЖАВНА КОРУМПИРАНА ИНСТИТУЦИЯ..... В Бг няма държавност ,а от там и ДЪРЖАВА НЯМА..

Четейки заглавието помислих, че става дума за някоя никому неизвестна домакиня, а не за проф. д-р Елисавета Наумова, която е национален консултант по клинична имунология... Все си мисля, че това е жена със собствена физиономия, кариера и име, а не просто "жена на мъжа си", ама явно ДИР-а не мисли така...

ало пич-а запознаи се с така наречената професорка и ще повръщаш само като чуеш името

Явно поне осем души от четящите я познават и споделят мнението ти... Аз не я познавам и нямам такова, просто ми се стори тъпо да се говори за някой като "жена на мъжа си"...

Сега ние сме на власт ние се возим на мерцедесите! Това каза Александър Йорданов през 1992 година, в качеството му на председател на парламента. С което потвърди пред публиката сентенцията, че СДС означава Стани Да Седна, а не една цяла нова България, по нищо неприличаща на старото НРБ. За да бием комунистите веднъж и завинаги, трябва да станем точно като тях.Това бе често споделяна мъдрост из висшите ешелони на СДС към 1999-2000 година. А после: ма как стана така, че хората не ни искат? Ми така стана. За какъв дявол да сваляме едни комунисти, за да слагаме на тяхно място уж други, ама точно същите? Това се отнася точно до вас посраните протестъри-седерасти затова и никакъв успех нямате в този форум))))) минуси които ви слагат хората та чак ушите ви пищят са за да ви покажат че първо чеп за зеле не става от вас и второ никой не гледа сериозно на напъните ви да формирате някакво обществено мнение в полза на господарите ви Марихуанците))))) българина се оказа на светлинни години по напред и по мъдър от нещастните хохоли)))))

Луканов.- това е човекът, който даде форма на смътните мечти на номенклатурата да си поживее.... Как няма да си поживеят, другите елити си живеят, а те не..... А истинското живеене е, когато ние живеем за децата си и когато те получават нашите привилегии. Късната номенклатура имаше ужасен проблем - как да предаде привилегиите на децата си, след като те са лични. Всяка аристокрация решава този проблем, къде - успешно, къде - не..... Във Великобритания проблемът е решен успешно, във Франция не съвсем успешно, защото френската аристокрация я застигна гилотината. Този проблем е на всеки елит и няма историческо общо решение..... Та Българската Червена Номенклатура (аристокрация) реши да постъпи по начина по който постъпи СССР-ейската номенклатура а именно : поставиха държавата подобно на една погача на масата (кръглата) и всеки според силите и позициите си взе да къса кой колкото може))))) ето ви го и резултата: няколко процента свръх-богати озлобени и изплашени до смърт , страхуващи се един от друг , напълно подчинени на запада олигарси и огромната маса от недоволни, болни, бедни, едва кретащи хора, чудещи се как да свържат двата края...Винаги в историята такова неравновесие в обществото води до обществен бунт....А промяната винаги идва и дали тя ще дойде отвътре(бунтове и пълен разпад) или от вън (ДОСЕЩАЙТЕ СЕ)няма кой знае какво значение...Затова винаги съм казвал на протестърите следното..мислете за биографиите си)))))

Никога в Българската история не е имало по голям ГРАБЕЖ от този т.н. преход....Изведнъж, след 45 години, бащите което национализираха, сега синовете приватитизират. Това е историческа неправда. Ето тази смяна, която стана със смяна на собствеността, е причина до ден днешен да не се оправим. Тя разклати държавата и институциите, изкриви закона, морала, образованието. За каква демокрация ни говорят, след като това означава функциониращи институции и съвкупност от закони и правила. Смениха полюсите и стана най-страшното диктатура на парите е много по-страшна от диктатура на пролетариата. Какво казва сега БСП ние като управляващи ще направим по-добър капитализъм. Всички партии у нас имат всъщност един и същ лозунг По-добър капитализъм." В това отношение БСП е далече от модела на социална партия и е по-скоро консервативна капиталистическа. Целият преход мина под лозунга за влизане в НАТО и Европа- Европа ни храни, НАТО ни брани. Тука щракаме с палци и се пишем антикомунисти, и ни плащат като щатни антикомунисти. Обаче видяхте какво става, станахме държава, която загуби посока и лошото е, че всичко което се предлага, са някакви счетоводни хватки- това законче, онова законче, докато ние се нуждаем от много сериозни промени. Кой ще ни върне пазарите , и най-вече руските, за да завъртим индустрия, хранително-вкусова промишленост, земеделие? Никой ! Веднага започват спекулациите с рубладжии, силоваци на Путин и т.н. Никой в тази партия не каза защо Сергей Станишев се целува с един агент на държавна сигурност. Целува и се лигави с агент Павел(Л.Местан). Да се извинява на турците. За какво да се извинява? Че България за 500 години при турците е загубила 500 000 млади живота, 500 000 еничари сме дали, 100 000 малки момичета са вземани и изнасилвани, Перущица, Батак... Някой на нас да ни се извини ?

Много точно казано! Тази държава не може да се оправи с един закон! За да имаш икономика се иска индустрия, искат се планове, искат се първо училища за работници-специалисти, искат се университети за инженери, искат се изседователски институти за развиване на науката. Всичко това иска планировка и изграждане за години, петилетки. Не става с правителственца на бойко и коалицийки на пройко, дето траят по 1 година, и всеки гледа да развали направеното от другия. И дето чакат на ЕС да даде пари, за да си оправят пътищата. Развалиха построеното едно време и на негово място построиха едно нищо. Покажете ми една нова болница построена през тези 25 години, но болница не за чичко-паричковци, а за обикновените хора? Няма, нали? Няма и да има! Бай Тодор може да е бил всякакъв, ама си каза право човека: това дето съм го построил, сега не можете само да го боядисате. Защото и за боядисване трябва да чакаме пари от ЕС.

изведнъж се разбра, че в България има и БЧК! А по време на наводненията някой чу ли за съществуването на Българския Червен Кръст?

Да мисля че даваха нещо.май пакети със суха храна но пак ромите се облагодетълстваха само!

Арабите мноО обичат такъв тип жени ,....ЯКИ,МОЩНИ,ПЪК И БОГАТИ ....

Следих внимателно новините за заплашените пенсионери.Не прочетох нито ред,написан от Григоров.

Другари ПАРТИЙЦИ от всякакви цветове , народа си го е казал, че рибата започва да мирише първо откъм главата...Вие сте тези които се облагодетелствахте от КРИМИНАЛНИЯТ ПРЕХОД а не обикновенните хора...ВЪРНЕТЕ ЗАГРАБЕНИТЕ МИЛИАРДИ !!!!!

....ПРИМАМИ ЛАКОМНИТЕ ВЛОЖИТЕЛИ ,...А ТАМ ГАРАНЦИЯ,....ФРАНЦИЯ. ''ЛАКОМО ДУПЕ ,КРЪВ СЕРЕ''/Бг поговорка/

Какво се учудваме ,..народа прост всеповече и повече огладнява ,...да не говорим и за ПРЕСТЪПНИЦИТЕ колко са огладнели ,не са научени на малко ПАРИ...

Народът е оскотял, то е ясно - беднотия и невежество царят навсякъде! Но няма оправдание за подобни постъпки!

виж коментарите. това е диващина и варварщина

ами да пожелаем на всезнаиковците и тях да ги набият и ограбят

България има толкова много проблеми за решаване, а вие се занимавате с някаква си нападната, ограбена и набита съпруга и то баш на мафиотите от БЧК.

Точно това е проблемът на България. Че, когато набият или ограбят някой всички викат - така му се пада. Трябва обществото да се бори срещу престъпността. трябва да има закони и добре платени полицаи, които съвестно си изпълняват работата и които да знаят, че ако ги хванат в нарушение на работата им, ще ги уволнят и понижат и ще ги оставят без пенсия или нещо подобно. Но липсата на силни закони, които да се спазват води дотава. Ако утре нападнат някой твой близък? Може пък и евтини коли да крадат??? На село убиват бабички за 10 лева...

Ти какви проблеми решаваш? Ако бяха нападнали съпругата ти или майка ти?

абе тъпак, това не е ли проблем ?!!

закони има ,но и вратички в тях ,просто трябва да се изтрият от закона тези вратички и да се сменят всички съдии .............

,,господа,, време е да не живеете в ,,гетото,,!!! да си създадете ,,затворени жилищни комплекси,, с частна охрана, не разбрахте ли че на фонът на общонародната ,,бедност,, сте като ,,нахранени,, въшки и предизвиквате ,,крадците,, да ви ,,смачкат,,!!! те и ,,крадците,, са в криза , няма от кого да крадът!!! кръгът се стеснява!!! след нас доиде и ,,вашият,, ред!!! може би е наи добре да се махнете от тук!!! тогава ,,гетото,, ще се оправи!!!

Жалко че само колата са взели тази жена заслужава смърт но господ бави но не забравя