По 2000 евро компенсация на блокирани в снега коли край Атина

Проблемите с транспорта в Гърция заради лошото време продължават

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Евия има, но Евбея- е от речника на Дир. Същото важи и за Виотия, а не Боития. Четете преди да преписвате!

Ако на мен ми плащаха по 10 милиона на година да чистя снега в Атина и веднъж на 20 години се наложи на 1000 коли да платя 2000 евро, а армията и гражданска защита да изчистят…..аз съм екстра.

Храна, шоколади, коняци... Те след някоя и друга година ще почнат шампанско и омари да им поднасят на закъсалите в снега. И гърнета и подлоги да си извършват нуждите. А у нас, както и преди 25-30 години седим, псуваме и чакаме да мине някой заблуден снегорин.

Имам собствен дом в малък град от 32г , за това време по улицата е минал само 1 път снегорин и то след много молби. За съжаление през тези години не съм пропускал да плащам данъци и винетки , логично е да е се запита човек за какво е плащал толкова години.

После като им мери трансперънси чувството за корупция какво ще излезе- че не са корумпирани! Правителството вади едни пари и подкупва хората! Ако е у нас- ще си седиш два дни заровен в снега и ще псуваш…. Затова сме корумпирани в класациите!

А когато тук стана същото, понеже по новооткритата с фанфари и обичайните хвалби с ръце в джобовете отсечка магистрала покрай Карнобат Тиквата беше "забравил" ветробранния пояс, закъсалите с винетките в снежни преспи по магистралата само пиха една студена вода. Буквално.

Се едно винетката ти гарантира ескорт от НСО

Мамка му и късмет! Що не бях там да взема сега 2000 евро, ами бях край Карнобат тогиз и изсипах 2*2000 евро!

Даде ли си труд да прочетеш статията или чете само заглавието. Парите се плащат от компанията-концесионер на магистралата. Когато почнеш да минаваш през бариери, на които плащаш на частника по 50 лв. всеки път тогава ще ти носят коняк. Е после от КАТ ще ти вземат книжката за алкохол, но то е друг въпрос.

Къде плащаш по 50лв бе галфон!? Пътувал ли си изобщо в Гърция по магистралите за да знаеш колко се плаща!? Плаща се по 0.90, 1.2, 2.4 и в такъв порядък като това за тях са все едно нишите левове!

.......важно в дописката е ..................раздаването на КОНЯК-)))))))

Що бе тоя сняг да не би да е правен изкуствено и е станал, че ще ги компенсирате? Това са природните неща- сняг, буря ....

Ама плащаш на частни компании да минеш. Те са длъжни да осигурят безпроблемно пътуване. Затова.

Ама като си плащаш такса за ползване на пътя, няма природни неща, сняг, буря, а? Таксите винаги си вървят, за тях проблем няма!

А тук та глобяват 2 хилки за задръстване при снежни навалици. Пак сме напред ве ей.

Няма коментари... ми то що да има? Представяте ли си това да се случи тук... нее, няма как..

Боко Тиквата щеше да иска по 2000 евро за себе си за всяка заседнала кола. Какво го бОли за мат'риала?

Tук се е случвало. Покрай Карнобат. Оня с лентичките беше "забравил" ветробранния пояс и се появиха буквално преспи на магистралата при първия сняг. Познай някой дали върна на бедстващите водачи пари за винетката.