Погребват разделени Ради и Илияна от Кючука

32-годишният Ради Енев, който закла жена си Илияна и се самоуби, няма да бъде опят от поп.

Обратно в новината

Коментари - Погребват разделени Ради и Илияна от Кючука | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пълно е с психически изтормозени семейни хора. Независимо дали мъж или жена! То са едни караници за глупости, тотални дреболии и т.н. Говорим за хора, които имат що-горе добро финансово състояние, покрив над главата, кола и т.н. И намират какво ли не, за да си тровят живота. Много ясно, че ще има психически проблеми. Близките къде са бляли и те. Не се ли усещат, че този човек не е стабилен? Просто си нямате на идея един човек със шизофрения как може да избухне от на пръв поглед нещо незначително. Но в демократична България, тези хора са оставени на произвола на съдбата ... Жалко, много жалко!

Докато не осъзнаем в България, че нищо не оправдава такова убийство и каквото и да е "направила" жената тя никой няма право да й посяга, няма да имаме щастие. Ако някой ти изневери, развеждаш се, а не убиваш. Мир на праха на момичето, кураж и бъдещо щастие на близките и детенцето й.....

БРЦК

Не съм съгласен с теб. Никой е твърде идеалистично за България където сме още в 19ти век. Примерно: Трима примати изнаслили 70 годишна баба, откраднали и 10лева и след това и отрязали главата и крайниците! За мен тези тримцата заслужават да бъдат заклани БЕЗ СЪД И ПРИСЪДА! А реално ги съдят на по 5-6 години и след 3 излизат да колят и бесят, щото те вече са рецидивисти с дебели досиета.

Прав си, че трябва да има истинско правосъдие. Тогава нещата ще почнат да си идват на местото.

БРЦК

Да не бързаме да оплюваме Ради, щото никой от вас не знае какви ги е вършила Илияна. Или вие не познавате жени които да заслужават съдбата на Илияна?

Според теб кога един мъж заслужава съдбата на Илияна, или само жени заслужават такова нещо?

БРЦК

Естествено ,че има и мъже които заслужават същото. Въпроса е ,че ние нищо не знаем тук за да коментираме. А и да не забравяме ,че много измежду живите не заслужават да живеят, има и някои измежду мъртвите които заслужават живот. Можете ли да им го дадете? Така ,че да не бързаме с лека ръка да плюеме и да лепиме етикети.

БРЦК

А конкретно по въпроса ти - гледай 'време да убиваш' с Дани Гловър и Матю Маконъхи. Ето ти пример за мъже заслужаващи смърт.

Никой човек не заслужава съдбата да бъде ЗАКЛАН като яре без съд и присъда. Дори да е сериен убиец и да заслужава смъртна присъда, тя трябва да бъде изпълнена по по-хуманен начин. Да не говорим пък за една млада жена! Какво ли "престъпление" е направила, та да бъде ЗАКЛАНА пред детето си. Дори да е преспала с комшията - е, и??!! Ето заради такива като тебе ни натрапват чудовищната истанбулска конвенция с джендърите, вместо да имаме един нормален закон срещу семейното насилие.

БРЦК

"Съд и присъда" на тая територия няма. Примери много.

БРЦК

Ти на трима примати изнаслили 70 годишна баба, откраднали и 10лева и след това и отрязали главата и крайниците "ЧОВЕК" ли ще наричаш? За мен тези тримцата заслужават да бъдат заклани БЕЗ СЪД И ПРИСЪДА!

Две трети от браковете се разпадат Само в Бг се мъчат хората с години и се стига до трагедии. Щото Бг мъжа е голяма работа. Не е могъл да понесе киселата съпруга, която не е спала нормално 1 година, не е понесъл плачан а бебето по нощите, не е понесъл че тя може да си тръгне от идилията, не е понесъл че се заглежда по съседа и задава въпроси. Не е понесъл майка си, която е мразела снахата по стар Бг обичай. И я е заклал, това е решил като истински Бг мъж, Браво ! Ще го помнят всички с постъпката, ще пишат медиите ! Ще реве детето ! Ама то с такъв баща, по - добре без него.

Тъпако ! На 32 години , колко ли години се е мъчил под венчило !?

Е еееее само негова да баде. Ориентал

Какви позитивни новини,какви известия...Всъщност за тази деградирала нация какво ли друго!Хора мрат като животни - убийства,самоубийства,протести,затваряне на болници,отлив на лекари,наплив на мутри!Коя ли е причината? Пишете ,пишете колко неморален акт е бракът!

Ееее, не се ли сещаш, че ако бяхме подписали Истанбулската конвенция, това нямаше да се случи ;)

Накрая ще останете само ти и истанбулската конвенция, няма да има кой да ти приплясква на победата, ако...

Егоизъм, безотговорност, слаби нерви, адреналин... Всички тези коментари щяха да имат смисъл, ако не ставаше дума за психично болен в тежка криза. Когато шизофреник изпадне в такава криза, после не помни нищо. Наистина не мисли с главата си, а се бие с въображаеми врагове. Затова е способен на всичко.

Бре колко много коментари за класическа фалшива новина сензация! Като с доктора с пищова по американски

ако човек изпадне в психоза ( афект ) то изобщо няма преценка какво става около него та и дете да е е в ръцете му , дори психясалия нечува , адреналина запушва всеки аспект от ясна преценка или болка , в този момент тои не е същия човек , това ясно трябва да бъде разбрано , има литература четете по въпроса ...........единствената ясна преценка на убиеца , смобиеца в нормално състояние е че е знаел но не се е лекувал ??????? което му е коствал живота на жена му и неговия ..........................трагедия

Този тъпанар в ада ще се пържи в казана с катран.

Какъв завършен егоист си, за да убиеш майката на детето си, да се наръгаш сам, знаейки, че то остава сам-самичко на този свят едва на 1 годинка. Каква гад трябва да си?! Как може да има толкова егоистични хора, които мислят и живеят само за себе си, само за едното си черво, само за едничкото си его! Изрод, дано гние в ада!

Брака е само за хора с много здрави нерви.И аз съм изпадал в ситуаций като описаните по надолу в коментарите ,но съм стискал зъби до краен предел. Ако си мъж търпиш до колкото можеш и в един монент казваш точка,колкото и трудно да е и слагаш край на брака!

От мига в който се появят децата нищо не е по-важно от тях ! Не можеш да нараняваш другия без да нараняваш децата си независимо от коя страна си , майка или татко !

Този си мяза на откачалка. Жалко за жента. Жени внимавайте с какви мъже се обвързвате, все пак са по силни от нас и ако се чалнат няма оправия.

Жалко за погубената жена и детенцето, останало кръгъл сирак!Такива неща биха се случвали в пъти по-малко, ако хората не се примиряват с ревността, а да не говорим за глупостта на някои жени: "Ревнува ме и тормози, защото ме обича." Ако този мъж беше зарязан от една, две или три дами, които не са съгласни да търпят психарската му ревност, щеше или да коригира поведението си и да се научи да се владее, или пък да си остане вечно сам, за да не съсипва живота и на другите.

мАжко превъзходство. много се кефя като прочета как некоя женица е заклала некой коч прост български, ама нейсе... основните убийци в човешкото общество са... познайти? айде клепаре, нъли сте умни? е? >< >< >< :-)))

... живомир ан(ал)ков...

Жалко за младите хора и детенцето сираче. Дано стане поука за други хора да бъдат по-търпеливи и толерантни.

Дано няма такива случаи , да почиват в мир и душите им да намерят покой. Дано пътят на тяхното детенце да е лек и Бог да го пази. Дано да се научим на търпение, смирение и самоконтрол , за да преудоляваме предизвикателствата на този толкова труден живот.

ужас !

от хиляди години хората сключват бракове и болшинството са били нещастни, едва в днешно време имаме привилегия да не си губим свободата, но то се иска мисъл. за какво да се женя, да се караме, че аз искам екскурзия, а другия нова печка? компромиса не е решение.

лошото е, че родителите ти не са споделяли твоите невероятно умни съждения, събрали са се, и са те създали! не е трябвало, както сам пишеш!!

Не е лошо да си взимаш хапчетата редовно. Не пропускай!!!

За какво ти е наистина? Няма далавера в тая работа - само харчове и харчове, загубено спокойствие и развален рахатец... Еволюцията си знае работата - умствено и физически увредените и неприспособяващите се индивиди никога не оставят поколение (и да оставят случайно - то е по-зле и от тях...) и бързо-бързо изчезват от генетичния фонд на човечеството.

Как се самозалъгвате. Ако погледнем статистически и ако си честен със себе си ( а като гледам коментара няма да си), голяма част от децата се правят с някаква егоистична цел или от нензнание и много хормони. Жени които правят едно, две деца за да ВЪРЖАТ някого и го манипулират цял живот с Аз ти дадох толкова много, и той горкия бъхти до последно като роб. Деца правени защото Старите искат внук. Деца правени зарад панелки, иманета, апартаменти пък и за софийско жителство. Хехехехе, децата са коз на базата на който се правят мърсотии и подлости със хиляди. И Да, статистиката за много страни в Европа гласят, че разводите са над 60% от браковете. Сигурно от щастие. Това цял живот да си роб за да Оставиш някого след себе си или за да има кой да ти сменя памперсите като одъртееш си е между глупост и подлост. Правят се толкова деца за да не умрем сами и на края всички сме сами. Просто в обществото лицемерно се продължава в същият дух

боже, благодаря ти, че не живея с партнйор, за свободата и живота и мъдростта благодаря.

(Б)оже и партн(Й)ор, не ми благодари, милост няма да получиш, ама поне понаучи малко български.

и Божето ти благодари!

"Животът не е за всеки!"

Никога дори не съм удрял шамар на жена си.Израсъл съм в семейство в което скандалите бяха почти ежедневие но рядко се стигаше до физически сблъсак.Ако не беше толкова труден живота ни едва ли щеше да се намери повод да се караме.Когато сте преодоляли собствения егоизъм и се въздържате да правите на другите това което не искате да ви правят всичко е много лесно.Никога не сме се карали за пари защото те никога не са достигали.

Аз да ти кажа, за мене беше АД като се караха наще и винаги съм се чувтвал ужасно когато някои се карат. Не разбирам напъна имам, нямам, мога, немога, нека дда са гладни, да мизерстваме всички, да не можем да спим от нерви, да се мъчим ама да направим две, три деца за да има наще гени в бъдещето. Д не ти кажа, че много от гените са дефектни и е мъка за дез деца. Ама и мъката на баби, дядовци, братя, деца, самата двойка и това десетилетия на крясъци, омраза, злоба, и само и само да има едни деца. Които ще се мъчат, остаряват и един ден след години на мъки и страдания ще умрат. И това защото Така трябва или за да има нашият ген. Няма да сте безсмъртни защото сте си оставили гените.

Демократизма подлуди хората.

Демокрацията няма нищо общо със сегашното положение . Демонократизъм !

"...няма да бъде опят от поп" Мисля, че това е най-малкият му проблем. Бог да прости жената. Горкото дете, все пак е малко и няма да помни след време. Съдя по моите внуци на 5 год., ако не са хилядите снимки, които често гледаме нямаше да имат спомени. Моите спомени са от 3-4 годишен. Живи и здрави баба и дядо, дано са и по-млади да го изгледат.

Можело е и да се пропусне че е самоубийство, и да бъде опят. Хората, извършили такова нещо имат повече нужда от прошка и подкрепа, именно защото самоубийството не е хубаво. Не знам кой го е измислил че ако се самоубиеш едва ли не трябва да бъдеш наказан и по този начин...

ама той е убиец, това, че се е самоубил едва ли е било планирано, по-скоро е от афекта. Да заколиш жената с която живееш и то пред детето не трябва да бъде оправдавано. Това измислено безбрачно съжителство също е причина, означава, че не желаеш да се обвържеш трайно, Ние с моята сме от 50 год., в брак от 44, вярно караме се често, но до бой не се е стигало.

Измислили са го от църквата, за да не се самоубиват хората. Преди, през средновековието животът е бил доста труден, кога ли е лесен, но според мен, така хората са имали страх от бога и не са се самоубивали, а са били послушни васали...

Далеч по-хигиенично щеше да е,ако се бяха развели овреме.Сега е късно.

Тоз мъж е бил изключителен, безподобен егоист! Дори за миг не се е замислил как ще живее детето му цял живот със съзнанието, че някога баща му е заклал майка му. Клетото дете, докато е живо ще носи това ужасно бреме.

А по-добре ли щеше да бъде детето им да живее с доведен баща когато се разведат. Биологичният баща да бъде изгонен от жилището и да плаща издръжката им докато тя живее там с доведеният. Бракът е капан който жените залагат на мъжете, за да бъдат овластени. Бягайте далеч от такива жени и бракове такива са 50% от тях. останалите 40% успяват някак да устискат през зъби заяждане и нерви. И може би 10% са балансирани.

демек 10% правят каквото ти искаш.

Вай, вай, вай. Горките мъже. Сигурно с били дрогирани и заплашвани, когато са се женили. Бах тоя силен пол. Отиде по дяволите

Издръжката се плаща не за жената, а за детето. Все пак е твоето дете, не моето. Ако ти е тежко да му плащаш дай го на мен. Аз ще го отгледам.

Бракът е работа и трябва да се подхожда отговорно, като към сериозна работа! А този момък, според мен, е взимал от новите наркотици, от които се откача мигновено!

Тоест, според теб, сега е станало по-добре, че я е заклал вместо да допусне до нея да има друг мъж, а той да плаща издръжка на детето си? Тъй ли? Ти малоумен ли си?

Естествено, че е по-добре. Хиляда пъти!!! Бащата пак има връзка с детето. Не е нужно да го изключват от живота на детето. Защо да е свидетел на ежедневни караници и побоища???

Той е имал психически проблеми... В такива случаи не може да мисли нормално.

Дефектите в/на "обществото" ни са заложени много дълбоко. Затова от време на време дават такива "плодове". Та огледайте се само колко "глави на семейство" още докато са млади, закусват сутрин в кръчмата с бира и ракия, мислят само за глупости и за себе си. Вечно хленчат, оправдават се, не държат на думата си и т.н. Съжалявам за хубавото момиче. Повярвала му е. Светла и памет!

Гадно ,гадно ми стана като си го представих...горкото дете.Не зная дали апартамента е бил техен защото ние с жена ми сме се карали най-сериозно защото се измъчихме от квартири и теснотия.Веднъж едва не стана беля а имахме вече две малки деца.Относно ножовете винаги съм внимавал когато възникне конфликт и въпреки това щеше да стане беля .Жена ми нещо издивя и се хвърли отгоре ми а аз исках само да изляза на двора и да изпуша една цигара защото вече не издържах на крясъците и . Инстинктивно се завъртях откъсвайки я от себе се и тя изхвърча на пода.Добре ,че в последния момент някакси се удържах и не я тръшнах с пълна сила.Удари си главата и дори за няколко мига не беше адекватна.След това ме погледна така сякаш ме напуска и тогава ми стана гадно,гадно и страшно като си представих какво ще стане с децата като ме затворят...За щастие тя се съвзе бързо и също беше уплашена но след този инцидент и двамата бяхме много по внимателни.

Тъпите медии трябва да представят такива гледни точки, а не да точат лиги сред жертви и близките им с дълбоките въпроси: Как се почувствахте като загубихте детето си?

Запрене, няма оправдание зс побоищата над съпругата ти.Ти не си мъж.

Жена му ако му е пилила нервите, в един момент не се издържа. Трябва взаимно приемане и уважение.

Трябва да се чукате по-често. А ако това не помогне, пробвайте с други партньори.

тъжно е много симпатичини жалко за тях и бебчето ...това е лудост

2-3 запетаи, точки и главни букви да беше сложила/а поне... Това - твоето е лудост...

да не дава Господ:))

Никой нищо не дава и не взема... ние сами си го правим.

Или имигрираш навреме или.. ножа. Няма живот на тази територия вече. Има ама само за тъмнозелени, обратни и дупетати, а и за гнидите им. За нормални хора - няма.

и особено за това с попа... Малоумна история...

Съболезнования на семействата. Много ми е мъчно за бебето, горкото, дано бог е с него!

жалко млади хора много жалко!

И защо?! Ревност, безизходица, безпаричие, голямо Его, желание за контрол? Нито едно не оправдава това да оставиш БЕБЕ кръгло сираче.

Погребват разделени Ради и Илияна от Кючука Жалко, че са млади.Човек се жени и не знае кой стои срещу него.

илияна и ради от кючука , пък единият от свежен другият от кюстендил.

краставите магарета през 9 дола се надушват.

Стига с този чалго-цигански журналистически жаргон. Какво е това "Кючука" Ние в Анадола ли сме или в Европа.Неграмотници. Има квартал "Христо Ботев" Ако ви е срам от Христо Ботев, нас българите за разлика от вас не ни е срам.

Написах им точно същото на първата статия. Модераторът ме скри като "спам , или извън темата". Явно Лилия Чанева намира за много куул използването на турцизми в статиите си. И вероятно, това е и официалната политика на ДИР, след като модовете поддържат неграмотните "журналистки".

Специално този квартал за всички е Кючук Париж, означава Малкия Париж и винаги се е казвал така. Както Кършиака например. Но тъпо е, когато казват на Младежкия хълм по друг начин, с турското име, което никой не го знаеше... И отделно, журналистите наистина могат да пишат Кючук Париж, а не само Кючука... А иначе, името идва от една малка кула до стадиона, от която са пускали оловни топчета мисля, имало е някаква фабрика. И заселниците тогава, в квартала има много македонци и хора от околните села, изселници от Беломорска Тракия. И те като са дошли са нарекли квартала Малкия Париж заради кулата.

джендема, мараша, филибе, адата, бунарджика, джумаята, кършака, това все си е било пловдив, и тъй ще си е!