Самоуби се бивш шампион с ЦСКА

Бившият защитник на "Локомотив Пловдив" и ЦСКА Стефан Лулчев е сложил край на живота си тази сутрин, като се е обесил в пловдивския кв. "Кючук Париж".

Обратно в новината

Коментари - Самоуби се бивш шампион с ЦСКА | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е второ самоубийство на бивш футболист от родния елит в последните дни. Преди два дни в Швейцария край на живота си сложи бившият чешки бранител на "Левски" Давид Бистрон. 34-годишният мъж се е обесил. Вече резултата е "равен".

От миналата седмица насам 3 самообесвания, поне обявените в медиите.

Колега Вашето попадение е безспорно!!! "Липсвам ли ви....... От евроталнатизма изтрещяхте. Обаче има банани "

Ама и отбора ли се самоуби?

БОГ ДА ГО ПРОСТИ МОМЧЕТО!ТОЙ Е БИЛ И ФУТБОЛИСТ НА "РОЗОВА ДОЛИНА"!НЯКОЙ БЕШЕ ПОПИТАЛ-ЗАЩО?СИГУРНО,ЗАЩОТО Е МНОГО ХУБАВ ЖИВОТА В БЪЛГАРИЯ,СПОРЕД УПРАВЛЯВАЩИТЕ???

Нормални хора поставени в ненормална среда рано или късно стават ненормални.... 27 години ние живеем в ненормална среда . Над нас се осъществява физически и психически геноцид от Западан Европа. Държавата ни е изсмукана изцяло. И като ресурси и като човешки потенциал.

Върви, върви Изказа-Ви ..и Флюп ! - току флюпнете я УСА я Оксидента я ЕС... - Докога с тези Вонящи партенки ?!

мисля, че по-скоро са му завидели! Това са днешните най-големи пороци - алчност и завист!

Защо ли всички се самоубиват в тази държава?! Защо?! Не мога да проумея.. А може би това е нормално и в реда на нещата??

ако това ще те успокои,изобщо не е само в тази държава...

Е давай де, също така къде? Ние къде стоим, има ли реални данни изобщо за държавата със самозапалилите се? От отговора ти си правя извод, че това е НОРМАЛНО??!

може да е причина да променим живеенето си, независимо какво мислят околните. Във всеки случай, не "го" правете, защото не можете да знаете какво хубаво след лошото ви е подготвил Бог! Малко се пошляйте, докато ви минат глупавите мисли, моля :-)

В България на всеки бизнеса му върви много добре и блестящо, докато внезапно и изненадващо не го видиш фалирал или...като този човек

Sm3hurk0

Да не са го самоубили ?

Липсвам ли ви....... От евроталнатизма изтрещяхте. Обаче има банани

преди ти внасяше югославски цигани и румънски влася,сега меркел кани арабюхи !Винаги има продажни селяни от източна германия,правец или банкя!

..то тоз 'наш' 'Янко' толкоз Ни изпоОср...тииит --> че Има да ринем Йощ каквилине Лай..тиит ! (та И-таз Вашта систематичноСкудоумната пръ...тииит)

loyola

Абе питам се, защо все на хубавите хора се случва? Парадоксално, но някой чувал ли е на по-тъмнозелен да му мине през ум да си посегне?

Не и колкото и да е странно циганите живеят много по-нормален от гледна точна психическото здраве живот. И колкото и да плюете циганите са много по щастливи от българите защото циганина най-много цени малките неща. деца семейство.... Сватбата раждането на дете там е празник за всички. В какво вярва Българина сега. и към какво се стреми -Пари , предмети.....неща, кариера.........да бъде cool, да се забавлява......ИЗКУСТВЕНО НАСАДЕНИ ЦЕННОСТИ ОТ НЕОЛИБЕРАЛНИЯТ КАПИТАЛИЗЪМ които погубват човека. В малоумният хотел САЩ около 1/3 от населението е на хапчета за настроение.......... какво ви говори това

В България може би това е проблема, че само 1/3 са на розови хапчета, останалите трябва и те, спешно!

Какво става, бе ? Ченгета, бизнесмени, инвеститори, вече и футболисти - мине не мине ден, и някой току се курутулиса . . . Нещо не сме много добре, а ?

И този човек ще го обявят за луд? Колко бивши фудболни звезди в Германия са се обесили на 46 г?

Т

5

Преди седмица един се обединяват в Швейцария.

Има, има. Един известен футболист преди няколко години се хвърли под влака. депресия. Борят се години наред с нея, но накрая почти винаги свършва фатално. Бог да го прости.

Прасета, прасетааа всичките прасета на мезета а аааааа

идиот

ти си глупак .. Левскар съм но .. това твоето е малоумие ..

Ника поне да беше сменил.

Може би не разумно е длъжник на банки и фалира-слаба психика въжето е на ход.

за съжаление нашият народ е изперкал от много хубав живот в милата ни родина

според мен болшинството самоубииства стават понеже лоши хора нараняват чувствата на чувствителни хора, в българия културата е много груба, дивашка, не обръщаме внимание на чувства, не говорим за тях, и ето резултата.

Примерно в Южна Африка не виреят психолози, защото там местното население е с открит характер и не тай чувства и настроения. А при нас все някой се чувства обиден, наранен, без да си признава, че просто е егоист и не приема чуждо мнение. А и в християнсвото егото на човека също е грях и последствията от него са пагубни.

Не бива да се концентрираме върху лошото отношение на другите към нас, не сме отговорни за него, а да променим нашето отношение към тях, т.е. да не приемаме нищо лично...и да си живеем живота ...

Лека му пръст на човека ! Левскар съм !

Щом пари и здраве е имал, жена е нямал. То друго като причина не съществува.

Това , че навсякъде има , трябва ли да ни успокоява ? Не е ли по-добре да търсим изравняване с положителното в другите страни ?

но държава в която се вселил дявола какво положително виждаш

нямам смелост и аз бих го направил, нищо няма смисъл, всичко е лъжа и в държавата, и в хората, и в близките

Човек трябва да търси в себе си. Вероятно на мен са ми се случили и по-лоши неща от твоите, но животът трябва да се живее и сам да намираш хубавото - то е около нас. ВземИ се в ръце!

благодаря, но не искам......

човек, смисълът си ти самия ...

ВСЕКИ САМ си намира смисъла....научава се да се радва на малките неща, да гледа с чувство за хумор на несгодите, да обича и т.н. А иначе- най-бедните народи са най-щастливите-ВЪПРОС НА УМЕНИЕ ДА СЕ РАДВАШ НА ЖИВОТА НЕЗАВИСИМО ОТ ВСИЧКО!

Е па за една тъпа държава нема да си теглим ножа..баси...

Крис Корнел се обеси, та някакъв нашенец ли няма да го направи?

Не е лесно да си бизнесмен и да плащаш заплати. Лулчев едва ли е изкарал много пари от футбола. По-вероятно да се е увъртял с кредити за бизнеса . Бог да го прости, помня го като име.

Ако сам си си повярвал,че си бизнесмен ,няма да можеш да плащаш заплати.Бизнесмен трябва да станеш по естествен път, а не по пътя назад- от социализъм към капитализъм.Капитализмът трябва да е следващата стъпка след феодализма , когато сам работиш и при разширение на дейността си правиш минипредприятия/манифактури/ и наемаш наемен труд.Няма как от гражданин ,живял 40 години в социализъм , да станеш изведнъж бизнесмен.Не става с минимаркети по гаражи , паркинги и жилищни входове.Възможно е само ако някоя партия те е направила капиталист/от днес за утре/ и то без никога преди това да не си работил.А иначе жалко за човека.И аз съм цесекар.Може, освен личните си проблеми, да не е издържал и от това , което направи мафията с този легендарен български клуб.

тъжно

НЯКОЙ ЗАМИСЛЯЛ ЛИ СЕ Е ЗАЩО ТОЛКОВА МНОГО УБИЙСТВА САМОУБИЙСТВА НАПАДЕНИЯ АГРЕСИЯ В БЪЛГАРИЯ......

Навсякъде има, даже повече от тук. Разрови се, прочети и ще видиш. Ето другият футболист се е обесил в Швейцария...

Защо?

Навсякъде има трагедии и всеки си има праг на поносимост, за едни-по-висок, за други- по-нисък, но народа е казал че малките камъчета обръщат каруцата. И е така. В Япония нали има гора на самоубийците, е и там са по-напред от нас.

Колко много? България е във втората половина на таблицата по убийства и самоубийства, далеч след САЩ, Русия и Китай.

така е, по процент на самоубийства сме много зад Исландия, Белгия, Австрия, Швеция, и т.н.

Така е, защото материалността измести Бог и смисъла, който той ни е дал в живота!