Премиерът за пожара: Добре, че не е само версията ”Клошар”

Премиерът е доволен, че МВР и прокуратурата не са тръгнали по най-лесната версия за палежа в Пловдив. Имало е инвестиционни намерения, заяви пък Вежди Рашидов.

Обратно в новината

Коментари - Премиерът за пожара: Добре, че не е само версията ”Клошар” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези сгради не са паметници на културата. Грозни складове.

Тези явно не са си платили.

Да не е било пак "махленска свада" за "паркомясто"? Те комудетата такива само могат да организират.

Най ... ама НАЙ хубавото на тези пожари е ... че .... си имаме "премиер" - ПОЖАРНИКАР!?

Най-лошото е нарко зависим пироман и клептоман да ти е кмет. Бойко защо не му искаш оставката,не знаеш утре като се надруса какво щу запали

Искам бабо, санвдичи от тия: Между две садийки, е,бате Бойко! - Бабиното цуце, кажи направо: Бабо, исками се нещо Швецко!

Въпроса е защо се стига въобще до там, че собственика да чака сградата да падне или нарочно да направи нещо за да се разруши? И това е така защото закона за паметниците на културата е малоумен! Собственика няма право да се разпорежда с имота си, а в същото време държавата не предвижда средства за подпомагане на собствениците в поддръжката. Или държавата да изкупи изцяло имота по договорена цена и до го стопанисва по свое усмотрение или най-малко да осигурява поддръжката на такива имоти, защото цената за реставрациите и поддръжката на толкова стара конструкция не е никак малка. В момента държавата иска с чужда пита помен да прави. Ей затова се получават такива простотии с опожарявания или чакане просто дъжда и студа да си свършат работата.

Г-н Премиер, Предлагам Ви да уволним икономическа полиция,ДАНС и прокуратурата ,защото е достатъчен само един човек за да обвини всички клошари ,то за това не се изискват изключителни познания.А ние данъкоплатците плащаме на тези институции за да получават незаслужени и незаработени възнаграждения.Дайте парите на пенсионерите.

Дарено не се продава!Иначе договора се разваля и остава на дарителя.Освен,ако е развален договора и наследниците на Кудоглу да са го продали.

От сега мога да ви кажа, че нищо няма да бъде възстановено. Разни хора се изказват високопарно, но щом опре въпроса до даване на пари, всичко ще заглъхне. Ще пустее и ще се руши още много години. Дано не пострада само някой минувач.

"колегите от прокуратурата и от МВР" Това означава ли, че служителите на МВР и прокуратурата са с ранг на министри и управляват държавата? Бате Бойко Борисов е министър-председател, а ги нарича "колеги".

Има предвид колегите-милиционери

Кичо

Боко за по лесно питай твойто кметче он знае .

Разбира се че освен "клошар" съществува и любимата версия на Цацаров - "неизвестен извършител"

Пък Вежди, какво е казал, то се едно гзму е пръднал през устата? Аз така мисля Питах отчето, дето работя и то до менсъ присьйдинява леля Койка леля

Как е възможно нещо завещано на общината да бъде продадено от държавата? Кой, кога и защо го е направил? След като това е очевадно незаконно да се върне собствеността на общината!!! По същият незаконен начин се продадоха имоти завещани от родолюбиви българи на наши учебни заведения. Що за изроди сме щом не уважаваме патриотичната воля на починалите! Нека журналистите да се разровят и да направят филм за тези безобразия!

Ако не му бях взел аз парите колегата ми щеше да му ги вземе. В ония години не сме издребнявали много, много. Тогава се и стреляше. А на нас ни бяха слаби ангелите. Не можехме да устоим на парите. Вече има давност по този въпрос. Всички са невинни. Такива бяха времената.

Да, в последния ден от управлението на Тройната коалиция беше приет закон за 5 годишна давност за престъпления по служба на администрацията, включително депутати и министри. Вносител - Мая Манолова и група депутати. Пито, платено! Сега да гледаме напред и да се качваме на самолета на Радев - чист човек, без връзка с онези същите безобразници.

Няма никакво значение кой е приватизирал тези сгради в пълен разрез със дарителската воля. Особено ако става дума за БСП, ДПС и Дедо Симо. Както няма значение и че Гергов от БСП притежава сгради в Стария град. Никой дума не отваря за това - просто защото е безсмислено при техен Съд и Прокуратура.

Кой е бащата на Иван Тотев ? В графа родители има само Роза Тотева.

ПИТАЙ МУРАВЕЙ РАДЕВ,ОН ЗНАЕ

Като гледах ужасаяващите кадри от пожара,се уверих,че клошар,ако да е Ван Дер Любо,едва ли е способен на подобно бедствие.Естествено,2че палежът е злоумишлен.Пък сега,величавата ни Прокуратура,ще доказва с години очевадното.После,т.нар."Съд"ще умува още с години.Пошлост.

БАЦЕ ЗАЩО НЕ ИСКАШ ОСТАВКАТА НА НАЙ-КРАДЛИВИЯ КМЕТ НА ПЛОВДИВ ПИРОМАНА ТОТЕВ

Само за 100 лева ставам собственик на фирма. За 200 лева доброволно си сменям жилището (било то и пандиза)

ГАЛКСИ=ПЕЩЕРСКА ГРОЗДОВА=МУРАВЕЙ РАДЕВ=СТОЯНОВИ=ИВАН ТОТЕВ=ТОТАЛНО ОГРАБВАНЕ НА ПЛОВДИВ

Бате Бойко - сега трябва да се намери соломоновот решение. Сградите са опасни - терена трябва да се разчисти. Естествено, че трябва да се построят нови сгради в същият стил. Не сме забравили, че 2019 сме европейска столица на културата. Бате Бойко много ми харесва как ни правите на БАЛЪЦИ.

Фасадите могат да се спасят. Укрепват се, отзад може да се построи съвременна конструкция и напълно функционална вътрешност. Проблемът е, че на инвеститорите 3 етажа са им малко - искат 15 Срутят ли ги, построят ли същите - това вече не е Паметник на културата. Както снимка на Джокондата не е ценна.

Фасадите могат да се спасят само, ако собствениците искат да ги ползват като тютюневи складове. Повярвай ми, те не са ги купили за тютюневи складове.

открил Америка ББ. Може клошара да е драснал клечката, но някои му е дал кибрита. Никога няма да разберем.

герберо-милиционерска мафия е подпалвача. Това е ясно на всеки непредубеден българин.

Нещата са ясни на хората и без да са премиери, главни прокурори и главни архитекти. Мафиоти пуцайте се. Много е гот когато мафиотите се самоизтребват. Ама хайде по сериозничко като американските събратя. Пуцайте по цели фамилии, майка ви мафиотска.

Надявам се, че имаш предвид и мафиотите във власта. Включиелно и Него.