Залози до 2000 лв. за кървавите боеве с питбули в Пловдив

От 1000 до 2000 лева са залагали пловдивчани за боевете с питбули, които са се провеждали в хале на ул. "Георги Бенев".

Обратно в новината

Коментари - Залози до 2000 лв. за кървавите боеве с питбули в Пловдив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Открихте топлата вода. Да ама не залозите стигат до много по големи суми. На такива боеве зрителите са ограничени.

След 27г. , обстоен преглед на здравословното състояние на нацията , диагнозата е : България е прекрасна държава , но за съжаление е населена от народ , който поради патологичната си дивотия и извратеност в невероятно тежка форма , НИКОГА няма да стане нормална държава !Медицината е напреднала , но за съжаление не познава лечение на подобна ПРОСТОТИЯ като българската ! Затова съветът е към хората които още не са заразени : Бягайте и не се обръщайте , докато не се самоизядат и самоизбият простаците и глупаците , които позорят хубавата ни Родина ! Светът е достатъчно голям , за да могат добрите и умни Българи да живеят нормален и цивилизован живот !!! Откъдето и да го погледне човек , всичко което се случва в България е НЕНОРМАЛНО , но и мълчанието и бездействието на институциите е живо престъпление ! Както тези ИДИОТИ ( баща и син ) отглажадат животните за зверстава , така и нашите институции отглеждат ИЗРОДИ с бездействието си ! Всички си мълчат и се правят че не виждат и затова ще се въртим в кръг от ДИВОТИЯ до безкрай или до фатален край за българският народ ! Какво може да се очаква след като този ТЪП ИЗРОД е полицай - Веднага изниква въпросът : Какви хора работят в нашата полиция и на тези хора им се дава право да носят свободно оръжие и да въдворяват ред и спокойствие в обществото????????? Определено смятам че този случай трябва да се разгласи и в чужбина , за да се разбере че България не е само евтино пиене на Слънчака !!! Нека да видят всички какво точно представляваме , колко сме '' Европейци '' и какви точно са ни ''Ценностите'' и какво точно става в ''Европейската столица на културата ''!!! Точно в навечерието на такъв светъл празник като Великден , докато палите свещи и се правите на ''миряни '' се замислете : Какво правим и какво точно представляваме и дали си заслужава Бог да ни пази , или да ни наказва ?!

Много по-големи са залозите!!!

престъпление.

не знам син ли е или баща Марковски, но чух по телевизията, че е поел защитата на циганина телефонен-измамник. Боже да наемеш адвокат от такъв ранг - ще каже,че е безплатно ха-ха.Ще каже,че всеки има право на защита, ама от такъв ранг Я не ни правете на идиоти!!!

Ти пък реагираш по човешки!Ами но отдавна се знае,че дъртия фъфляк и синът му-дуо Марковски са най обикновени комерсиални мръсници!Да си чул някой от фирмата Марковски да е защитавал някой сиромах или кокошкар!При тях мизата е много висока,защото и корупцията е задължителна!Трябва да има пай и за съдията и за Марковски!

Питбулчета,животинки мили, не се бийте помежду ви, а ръфайте вулгаря. Ръфайте и късайте мръвките на това нискокачествено и античовешко племе! То друго не заслужава.

рязания, как върви подготовката за референдума във фесландия?

Той тоя се мисли за грък - долно, мазно и подло племе.

Абе ганъовци, в момента какви специалисти ще "Превъспиават" кучета? Вие своите деца по добре възпитавайте, или наистина както казват в булгаристан кучешкия живот е по-ценен от човешкия?

уе нас цари безнаказаност, липса на справедливост. Щу ми прави Корнелия Нинова българите 8 милиона - ха-ха. Бягат от липса на справедливост и безнаказаност, за което са виновни главно и единствено управляващите, които и да са те. Да бе - един полицай не взел подкуп от крупната сума от ДЕСЕТ лв., и аз нямаше да взема - за тях това не са пари!

Това отглеждане и дресура на кучета,които се убиват в бой е същото,като да убиеш беззащитно куче на улицата и затова си има закон,който трябва да изпрати зад решетките за дълго време тези баща и син!Тези са нечовешки КАТИЛИ и трябва да бъдат наказани с цялата строгост на закона!Тези нямат човешки ценности!Те са преднамерени убийци!

Този престъпник е направил и сина си престъпник!Накъде отива България с тъпаци, които правят пари по безумен начин!Ама обществото спи - утре тези убийци няма да им мигне окото да затрият човек.Бог високо, цар далеко, прокуратура и съд за смях...

Тоя филм сме го гледали: "Първото заседание по делото в Районния съд в Пловдив вчера бе отложено заради служебна ангажираност на адвокат Йордан Давчев, който е поел защитата на Константин Иванов, който пък не се яви в съдебната зала." И краят му ни е ясен...

Това да не те учудва?Това е истинското лице на нашата правораздавателна система!Белезите били от самонараняване!Този Давчев се опитва да ни прави на олигофрени!Ами че те големи мазохисти са тези песове,дето си умират от удоволствие да са целите в рани и белези от бивши такива!Апропо,питбулите са нискоинтелигентни и манипулируеми кучета!В много страни по света развъждането им е забранено със закон!

А за Кубрат Пулев залозите колко вървят?

Събрали питбули, обучавани за боеве, "за да ги превъзпитат". За съжаление това е абсолютно невъзможно. Агресията към другите кучета е вродена в питбулите. И когато допълнително се тренира ... Не може да се превъзпита възрастно куче с формиран характер. За съжаление такива кучета се неизползваеми. За домашни любимци не стават, за служебни не стават, да се пуснат на улицата не стават. Прогнозата пред тях е най-най-мрачна. Вероятно няма да излязат живи от приюта. В това се състои жестокостта в обучението на питбулите и изобщо на кучета за боеве. Не могат да се социализират и трябва да умрат - или в бой или в приют. Хората, които са ги "възпитали" така са им отнели живота още с раждането. Парадоксално е, повечето хора няма да повярват и ще спорят, че питбулът има вродена агресия към другите кучета и никаква агресия към човека. Така е създавана породата, създателите и са били умни и отговорни хора. При най-малка проява на агресия такива кучета са били отстранявани от племенна работа. Правилно са си правили сметката, че куче с такава захапка ще бъде неконтролируемо, освен ако не е дружелюбно към стопанина и другите хора. Никой няма да повярва, но при добро възпитание, която да притъпи агресията към другите кучета, още от малки, питбулите са едни от най-внимателните и приятни домашни любимци ! С изключително, специално грижовно отношение към малките деца ! В това се състои пъкленото дело на такива, като подсъдимите - насочват породата към лошите и черти, а не към добрите и качества !

Много точно казано.Питбулите са едни от най-добрите пациенти.Агресията към други кучета, може да се превъзпита от добър познавач на породата с лидерски качества.Става трудно,но не е невъзможно.Питбула обожава да се хареса на стопанина,точно с това се злоупотребява.

И къде са сега Четири лапи? Нее на тях им е по-важно да си чипираме домашните любимци!

Чипирането не е за Четири лапи, а за стопаните. Това е начина да намериш лесно изгубеното си куче или да търсиш отговорност от стопани изхвърлили кучетата си. За да има бездомни животни са виновни хората. Вземат куче, след няколко месеца им омръзне и хайде на улицата. Да, Четири лапи настояват за чипиране, защото бездомните после отиват при тях.

Това са абсолютни изроди!!! С удоволствие бих ги затворила в изградената от тях арена /"Арената е използвана за малките питбули, за да са в затворено пространство и да не ходят при големите кучета", обясни адвокат Стоянов./ ... заедно с любимците им, за да може кучетата подобаващо да им засвидетелстват любовта и признателността си и да им се отблагодарят за положените грижи.

снимки, клипове нямама ли, в 21ви век сме. С какви доказателства си служи прокоратурата? Пълна пародия, единия имал ангажинемти, другият не се явил в съда. Боже, то хора да държаха в това хале пак същата пумия, камоли правосъдие за пидбулите да търсим. Великото Село България!

Няма лоши кучета, има лоши хора!

учени събрали гени от всички най-свирепи хищници и ги комбинирали, за да се получи нов вид. Каква била изненадата им, когато накрая се получил човек.

хасане, хасане Аллах ( съответно Господ ) е направил човека, не учените. На него се сърди.

По принцип съм против войната, но лошите хора станаха повече от добрите, май има нужда от жестоко прочистване на човешкия вид!

Не е точно така : Просто Добрите хора са прекалено страхливи и пасивни , и затова лошите си правят каквото си поискат !!!