Показаха пред вдовица катастрофата, убила мъжа й (видео)

Следствен експеримент пресъздаде тежка катастрофа, при която загинаха 3 души в центъра на Пловдив. Вдовицата на загинал при инцидента наблюдава възстановката.

Обратно в новината

Коментари - Показаха пред вдовица катастрофата, убила мъжа й (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Както казвах преди ще повторя - при сядане зад волана пиян и катастрофа поради това с потрадали хора да се приравнява с предумишлено убийство и наказание с цялата строгост според закона. Само така ще е справедливо.

Тук всичките грешите мили хора.Аудито му е свършило горивото и са го бутали,как ще се движи с 150км.Другата кола като е завила от Альоша е паднал камък и я смазъл,тава е всичко и никой не е виновен.Сега се почерпете здраво.

Малоумна статия. Това не е журналистика, пишете неверни неща, макар и да ги е казала една неука опечалена жена. Това не ги прави истина. Има експертиза там се казва 97 км в час. Т.е. може да напишете 100 км. в часа. Ама да ми пишете 150 км в час е тъпотия. Жената е неука. Но вие журналистите и редакторите на ДИР БГ сте двойно по-виновни, че тиражират глупусти примесени с истина. Вие сте хора с претенции, че сте интилигентни и образовани, но с нищо не го показвате. Поне изгледайте няколко краш теста в YouTube и тогава ще разберете, каво става при челен удар с 60 км. в час. А когато едната от колите е 20 годишна вероятно напълно изгнила и с 30 км в час да катастрофира, пак ще стане на купчина ръждясали ламарини.

ДА, НО СЪЩИТЕ БОКЛУЦИ НЕ ИСКАТ СЪДЕБНА РЕФОРМА, ЗАТОВА ДА МРАТ

Едно не ми е ясно...какво се пенявите..безкрайно ясно е..че на лекенцето ще му се размине. тати ще бутне на когото трябва парички, и нещата ще заспят..Дори няма да лежи и един ден в затвора, това малко говедо! Ще получи условна присъда, и ще се изнесе от България...Да си живее някъде на Бахамите. така стават нещата в тоя кенеф-ДЪРЖАВАТА България! Факт!

Според Корнелия по-високите глоби, приети от парламента, няма да спрат нарушителите на пътя. А кое ще ги спре ?

Нарушителите ще намалеят значително, ако глобата е процент от цената на колата която карат, като се сложи минимум - сегашните глоби умножени по 10!

И всичко може да става автоматизирано - чрез камери... А не куките да се чудят да пишат ли или да непишат...

И смъртна присъда да слжиш нищо няма да се промени, човек. Не тежестта на глобата, а събираемостта е важна. В момента тя е 27%. Това сме аз, ти и другите нормални хора на които се случва да нарушат правилата. Джигитите НЕ плащат. Затова единственото решение е в затвора.

Затвор- ефективно! Поредната подигравка - за еди-колко си над разрешената скорост - не знам какви си ГЛОБИ?! Не глоби- З А Т В О Р!!! И то -при манафите!

от нещастни копеленца. онзи се е движил с такава скорост, че когато са се огледали и са тръгнали не са го видяли. сложно да се сетиш, нали? боклуци недни!

Защо решихте, че няма как да не се е огледал?

не може човекът, отиващ за кебапчета до Централна гара да не се е огледал, няма как..

даже е летяла в Космоса, но в последният момент се е спуснала ниско над земята и е ударило Пежото откъм тавана !! Като ти гледам правописа, преко сили си с осми клас, общ работник за 500 лева и бързи кредити за теб...

Като ти гледам бялото по устата, май си същия син на ерген като този с Ауди-то, съответно друсано животно от прайда. Не знам колко скоро си ходил прав под масата, но внимавай за момента, когато нещо тежко и евтино ще лети срещу теб. Може би тогава няма да ти е забавно, но за сметка на това ще е късно да си преразгледаш мнението.

не само глоба, а затвор и глоба трябва да има, ако шофираш пиян - затвор 5год. по бързата процедура... няма к'во да се губи времето на съда... обаче то близо 3 год. мотаха закона за тютюнопушенето и сума месеци, за това да сливат ли или к'во що почивните дни, и бизнеса се опитва да диктува правилата, та изобщо трагедия не само на пътя:) ами откъдет' и да погледнеш сме си тежка трагедия

Но , КОМЕНТ.!

На практика Пежото е карало в посока срещу Аудито, след което завива и прави обратен завой. Това е маршрутът който е описан и от тази жена. Няма кой да каже, дали Пежото е спряло и шофьора му се е огледал, или направо е завил без да спира?! Въпросът, е че наистина шанс за избягване на катастрофа е имало и той е бил предостатъчен, за съжаление пропуснат от загиналия шофьор на пежото.

Делото е ясно, не се напъвайте излишно... Хората са направили ЗНАК СТОП STOP да не прилича на нито един друг знак със своята специфична форма. Дори да има 5 плаката на Лепа Брена отгоре да може да го познаеш, дори и в тъмного ако се наложи или е навалял със сняг. Ако беше видял знака щеше да е жив и той, и всичките в колата...

Удар с разрешената скорост би довел до уплаха и счъпени стъкларии, не до трима убити. Правилата не са само за един от водачите и нищо не отменя вината на живите.

удар като този, в колонката до главата на пътниците и с 50 км.ч. на този стар кенеф без Airbag и никакви защити пак би довел до фатални последици. Второ, ако беше спрял на знака щеше да е без значение с колко кара този с Ауди-то. Трето, от сега ти казвам какъв ще е изходът по делото и това изцяло зависи колко пари си дал на когото трябва, преди години в Стара Загора едни келеши не бяха спрели на СТОП на околовръстното, един турски автобус ги удари и уби и тримата на място (колата изгоря). Бащата на едно от момчетата беше толкова горд и самовлюбен, че въпреки че синът му беше загинал издейства съдът да осъди турският шофьор, защото шофирал с 70 км.ч. вместо с 60, а съдиите оставиха без значение факта, че Голфът се управляваше от момче взело книжка преди седмица, изобщо не спрял на СТОП-а (колата я намериха включена на 4-та предавка)

Пак няма гаранция. Затова правилата трябва да се спазват от всички. Когато се спазват и от двамата, единия да сгреши, другия предвижда опасността и ПТП няма. Когато не спазват и двамата - резултатът е този.

Там няма такъв знак, язък ти за умозаключенията.

единият (на Ауди-то) е с предимство, другият какъв трябва да е - без значение има ли знак, няма ли ? Дори и да нямаш стоп, а триъгълник, това какво означава излизайки на главен път ? Иначе според твоите думи ако се пресичат, а и двата са с предимство ще е прецедент в световната история, или ти си доста прост ?!

Абе хора, тая на снимката не беше ли взела едни пари от бащата на убиеца на съпругът й?! Може и да греша.

Да , и ги върна, като поиска от всичките, дето гракнаха срещу нея, да ѝ осигурят пари за децата ѝ!!!

у нас има много повече терористи и джихадисти ,отколкото в сирия и ирак взети заедно !

Според мен, резонно е да конфискуват цялото имущество на убиеца и да го убият и него.

та да почнат от утре скотовете като тебе да скачат пред скъпите коли, белким вземат някой лев.

Цигани си влачеха циганчетата в кашони по шосетата и ги оставяха на шосето пред колите . Шофьорите мислеха,че са празни кашони ...и?! После имаше изнудване за кръвнина;)

Всеки , който е подписал експертизата , че джипа е карал с 97 км/ч е долен убиец и съучастник на 20 годишното леке- убиец! Аз ако бях на мястото щях да го пречукам това леке още след инцидента! МРЪСНА МАФИОТСКА СЪДЕБНА СИСТЕМА! ВСИЧКИТЕ СТЕ ЗА ВЪЖЕТО!!!

Къв джибъ бре ?? Колата е audi a7 . Не q7 . има разлика.И какви са тия глупости за 150 километра в час.

въжетата ли ви липсват ?

Моли се да не ти се случва, не казвай как ще реагираш ако си на това място. В такива моменти човек НЕ реагира адекватно. Имахме катастофа в семейството.5 минути след като полицията ни съобщи за инцидента не помнех какво ми казаха, нито името на болницата.Нищо.Добре,че не бях в България,полицаите ни помогнаха да стигнем до колата и съответно ни повториха за болницата. На връщане за пръв път се огледах как изглеждам- с 1 чорап и джапанки, с измачкани дрехи...

someone

тази жена ми писна да слушам как я критикуват. може да не е перфектна, но има да храни 3 деца. не знам защо мъжа и е останал в българия, в англия като работник във фабрика щеше да взима около 3 000 лева.

защо ,да не би да бомбардират пловдив като алепо ,че да става бежанец ?

Защо е останал? Позволете една проста догадка - защото е българин и иска да живее в България!

Не е ли прекалено жестоко? Фуражки! Барем да го бяхте показали и на децата. Под фуражка мозък и при жаба перушина да не търсиш! Дали това с нещо е помогнало на жената да се успокои? :-(((

Това статията за Ония пияния богатащки дришльо със скъпото ауди ли става въпрос,където жената на убития му прости за дадените и 3000лв от таткото за дечицата и,и така разгневи хората във интернет пространството,навлече си гнева на народа,как може така леко да прежали мъжът си??

Като ти гледам правописа - давам ти трети незавършен клас.

Ударът е в предницата. Изобщо не са били ''тръгнали да изправят''?! Имали са поне една секунда да се огледат и завият , което е предостатъчно за да изправят предницата и така ударът щеше да е отзад , дори аудито да е летяло ?! Видимоста е поне 150 метра.

Задача за 3-ти клас, малоумнико: Ако както казваш видимостта е 150м, а Аудито, както се твърди е карало със 100 км/ч (нарочно не пиша 97, за да ти е по-лесно да смяташ), колко е времето за реакция, за да избегнеш удара? Отговор: 100 км/ч = 27 м/с => времето за реакция е = 6 сек. Можеш ли да се изнесеш за 6 сек. от кръстовището, при положение че тръгваш от 0 (щото си спрял да се огледаш преди това)!?

ДА, МОГА! Ако не мога - няма да тръгна!

Трима човека УБИ, това самонадеяно Говедо. Да гние до края на дните си!