35 членове на СИК в Пловдив не се явиха за балотажа

Проблемите с членовете на секционните комисии продължиха и днес, в деня на изборите.

Обратно в новината

Коментари - 35 членове на СИК в Пловдив не се явиха за балотажа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

link ей на тва му викам честно избран кмет,майна, ''честито'' пловдивчани.Гледайте този репортаж и се ''гордейте'' за вота си.

На тези избори БСП и ДПС хвърлиха основните си сили и средства в саботаж и агитация против ГЕРБ, а не в привличане на някого към своите програми и намерения! Сигурна съм, че техните хора са организирали целия хаос от първия тур, защото грешките бяха елементарни, само с малко акъл и здрав смисъл можеха да бъдат избегнати, но не - те бяха направени нарочно, за да се създаде хаос и усещане, че всичко се проваля и че някой си подменял вота на хората! А като не можаха да ни докарат касиране, сега просто не излизат на втория тур - загубеняци! Колкото и да ги е яд, загубата си е само за тях! Няма да получат хонорара и бонуса за втория тур, и сигурно нямада им дадат и бонуса за първия, щом не си изпълняват задълженията до край! Майната им на всички нещастници - с тях или без тях, президентът ще бъде избран и той ще е правилният човек за държавата ни! А те ще се убедят, че и най-твърдите им електорати се отвръщат от тях и намаляват безвъзвратно!

Правилният президент няма да е твоят. И защо вместо да пишеш глупости не направиш нещо на мъжа си? Е, ако имаш такъв? Забравих, то днес не се пие иначе и аз можех да се включа. Само, че не мога да пия многооо!

Едва ли само неуредиците са виновни за това..Всеки знае че на втория тур е много по-лесно и не би се отказал ако няма "по крута" причина??????????

Та да не са луди да отидат.После ще дадат повече пари за лекарства, за да се излекуват от настинките. За нервите няма да говорим. Това може да го сътвори само милиционерски мозък от с. Шума и още един такъв подобен от с. Банкя.

Тези членове на СИК,които не са се явили да бъдат глобени,защото са искали да съботират изборите най-вероятно.Те са от хората,които искат да вдигат пара и врява,и да покажат на България,че новите "даже и избори не могат да проведат както трябва".Трябва да се накажат,ако нямат истинска причина.

Допълнителен бонус от 10лв.- това си е чиста подигравка . В София членовете на СИК , ще вземат по 60лв. допълнителен бонус . Ето , го двойния стандарт , между провинцията и София .

Не бе, просто софийсикя ГРОБ е по-щедър, там има големи еврофондове и касите им са пълни. Пловдивкия ГРОБ е по-беден.-:)

Големи еврофондове, наивници! Що си мислите че нещо в тази държава се плаща с еврофондове. Плаща се от бюджета и после се надяваме всичко да е минало както трябва и документацията да е коректна, за да ни върнат някоя част от парите. Някой от правителството да е излязъл и да е дал точен отчет за това с какви пари се строят всички "инфраструктурни" обекти в момента и каква част от тях вече са изплатени от еврофондове?