Ученикът, прострелял връстник, бил фен на пистолетите

18-годишният Михаил, който простреля с газов пистолет свой връстник след спор в неделя, е бил фен на пистолетите.

Обратно в новината

Коментари - Ученикът, прострелял връстник, бил фен на пистолетите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това което прави впечатление от случаите на агресия в училищата е,че децата с такова поведение са най- често деца на богати и заможни родители.Те се учат още в семействата си да бъдат агресивни.Това е семейният им модел. За съжаление реалността показва,че бедните деца са свити, търпят арогантността на децата от семейства с връзки и финансови възможности. Бедните се грижат за семействата си, съпричастни са към грижите на семействата си. Най- често катастрофират с луксозни возила отново тези гаменчета, надрусани и пияни,имащи гърбовете на арогантните си родители. Един модел на поведение,който се наложи в годините на демокрацията показва колко пошло е това поведение и какви са последиците. Крайно време е обществото да стане непримиримо към този порочен модел и към родителите и към техните деца и тяхното възпитание. Не генерализирам,просто следя статистиката. Този младеж доказва за пореден път това. За съжаление институциите отговорни за правилата,които трябва да ограничавате тези прояви,не си вършат работата и толерират подобен модел на поведение,сервилничат на възможностите на тези родители. Децата страдат от това.

Много е секси с пистолета! Жалко, че се е подлъгал по някаква кучка!

Трето поколение мутряга, а?

дели-славов? Какъв е тоя правопис? поредното парвеню ли или...Що?

типи4ен разглезен мухльо от комунисти4еско семейство. баща му е с руско име и трябва да се разследва как родителите са допуснали този пикльо да си играе на улицата с огнестрелно оръжие.

Хммм аз съм от същата гимназия, от която е това момче, но на времето нямаше такива мишоци - да викнеш някой на бой, и да си вземеш пистолет, щото си шубе. Справяхме се по стария начин, особено футболните фенове. Баща му на тоя да го научи как да бъде мъж, щото другия път и ония ще има пистолет и тогава ще стане лошо

истински справедлив закон и свестен съд, който да го приложи, това налудничаво келеме, за 7-8 години ефективно в пандиза, щеше да стане един такъв, безкрайно признателен фен на циганските грездеи там!?

Верно ли заради някаква мърша е станала цялата работа. Офф глупави момчета имате много да учите...

изпили ли си мушката на пищова?

Става ясно че е руснак. Такива са - диваци. Сина като бащата.

Михаил е бил спрян от училище за няколко дни, за да си почине. И от какво се е изморил дрисльото глезен - татин -мамин???!!! Ами както го е подкарал, може да се случи да налети на човек, любител на автомати или картечни пистолети и резултата ..... да бъде натъпкан с олово, ама много олово за отрицателно време

Комплекси! Като жените със силиконовите гърди. Първият въпрос е, защо му е на човек оръжие? Някои хора се плашат от тях. Други се чувстват по-силни. В общи линии независио кое е, променя ли ти отношението, то значи си слаб психически. За да се снима така, показва точно слабост. Не бих си взел точно поради тази причина пистолет. От промененото отношение, човек е много по-склонен да попадне в конфликтна ситуация. Все едно "излъчва" това отношение и предизвиква други такива.

едно е да притежаваш оръжие, друго е публично да го размахваш..комплексарче...само дето сега в панделата ще опознае друг вид пистолети - кожени..

Добре, а защо има данните му в медиите? Нали до произнасяне на съд уж беше неизвестен извършител? Или е бял и няма права ???

То и аз като малък бях фен на огнестрелното оръжие, но никога не съм си купувал газово плякало. Изчаках да порасна, изкарах школата в Пловдив, след което тръгнах по мисии на изток за да мога да убивам на спокойствие.

Каубой от дивия запад...този определено живее в друг свят...алооо, родителите, къде сте?!!

"Родителите отдадоха това на преумора" Преумора ли?! Море, пусто дърво, неокастрено! Ама нали тати е солиден бизнесмен, та явно ще да е преуморено чедото, няма как да е друго.

С интелигентен поглед като на албански сутеньор!

С интересни хора си общуваш.

Ако беше фен на ножовете, щеше да го заколи. Ако беше фен на matrial arts, щеше да го пребие. Хич не ми се мисли какво би направил, ако беше фен на децата на дъгата...