СДС извади очевидци на подмяната на бюлетини в село Бохот

СДС извади "на светло" свидетели, които видели как се подменят бюлетини на изборите в плевенското село Бохот.

Обратно в новината

Коментари - СДС извади очевидци на подмяната на бюлетини в село Бохот | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Алоо стадото от всичките коментари които сте изписали никъде никои не роптае че му е нарушено единственото КОНСТИТУЦИОННО право това на глас . Което означава че на всички избори от тук на татък от вас /нас/ вече нищо няма да зависи

Точно така! Затова закона трябва да прегледа от омбудсман и съд. Не можеш да очакваш отговорности от гражданите заграбвайки правата им. Можеш да очакваш или тояга или пасивен саботаж на държавата при повече полиция.

Мутри, милиционери и ДС-та правят избори.

Този "бледолик вожд"Зеленогорски е явно притеснен от ревизията,която ще направи неговият приемник.Колко много далавери ще лъснат.А ний-фрапиращата е "фалита" на Автобусни превози" Плевен.Как без конкурс "спусна" новия Изпълнителен директор,Иван Стефанов,който му е селски и братовчед.И от там започна сагата..Съкращения на работници и подмяна на персонала със приближени и селски на новия шеф.Нека прокуратурата поразрови и се запознае е публикациите по този скандален случай от вестник" BG СЕВЕР" на разследващия журналист Емилия Карабулева,която не бе допускана,както в общината,така и на Автогара Плевен.Крайно време е някой хора да отговарят за делата си,а не да търсят под вола теле!!!!!

Някой хора не разбират ,че колкото повече плюят по адрес на на ГЕРБ то ГЕРБ печели още повече симпатизанти!

дрън-дрън

а дали не е обратното?

Не разбрах какъв е резултата в Долно Уйно.Мартинчо там няма ли да иска касиране,щото кака Сийка изнесе 2 бюлетини в кюлотите си и това сигурно е обърнало резултата.

Тъпчо, туй село Бохот е към Община Плевен, където изборите са на кантар. Там всеки глас е спорен. И като не го разбираш това нещо - защо не си спести излагането? Иначе твойто Долно Уйно не ни интересува защото сме от Грно Уйно и винаги сме над вас.

Тези нарушения ,ако ги има не могат да влият на общия резултат,дори да се приеме цялото село е гласувало против избора на ГЕРБ. Радвам се че бившия феодал на Плевен не е избран.Бившия кмет беше винаги опозиция на текущата власт и града закъса.По добре е с кмет от ГЕРБ до новите избори за НС.

Могат, могат да обърнат всеки резултат! Разликата е по-малко от 400 гласа - горе-долу това село. И да не смяташ, че където е нямало камери - не са ставали същите фалшификации?

Всяко едно такова нарушение трябва да касира изборите 100% защото не се знае какви нарушения са правени на други места..Такъв и трябва да е закона - хваната манипулация - касиране на целите избори независимо кой е на власт или кой печели...А думи за прокуратурата"неизвестен извършител" при наличието на запис на извършителя меко казано е поредната защите на манипулациите на изборите..

ОЧЕВИДНО Е, ЧЕ ТЕЗИ ИЗБОРИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ КАСИРАНИ СЛЕД ТОЛКОВА НАРУШЕНИЯ И ИНСИНУАЦИИ ОТ СТРАНА НА ГЕРБ. ВАЖНОТО Е СИНИТЕ И АТАКА ДА СЕ ОСЪЗНАЯТ ВЕЧЕ И ДА СЕ НАМЕРЯТ ПОВЕЧЕ СВИДЕТЕЛИ!!!

Всички бюлетини да се броят Отново ! Нито е скъпо, нито е трудно да се напарави ! Така ще се Изчистят всички проблеми! Разбираемо е ГЕРБ да са Против-броенето ще изкара наяве фалшификациите им ! Но,освен това ,пречки за ново броене Няма ! ГЕРБ са на ход.

да се преброят отново. Ама ако са подменени как ще се докаже? Графологическа експертиза ли трябва да се прави - по едното "Х" - че ли?

Ама много са тъпи това нещо герберите. И са всички кой от кой по-гьон суратлии. Ти им казваш, че са лъжци, а те ти говорят за Мартин Димитров. Не измествайте темата, герберчета. Въпросът не е за Мартин Димитров, а за фалшифицираните от вашата партия избори, мушмуроци ниедни.

това ли са ви коментарите? сдс -имало ли ,нямало ли, мартинчо щял ли да влезе в следващ парламент или не и т.н. брътвежи -БРАВО! В следващия парламент по този изнесен в статията механизъм вашият вот ще отиде накъдето го разпоредят , докато вие лапате мухи по форумите и изобщо няма да има значение в какъв цвят насрани гащи ще сте обути -сини червени лилави , или на рае ... Светът се тресе ,а ние още се радваме че някой загивал като политически субект или че дясното се било самоубило успешно ....

Герберската простотия няма край!

БСП-то вече навлизат в дълбоката вода! Водовъртежите в нея могат да доведат и до забрана на тази терористична организация! Има ли дъно, до което не са готови да стигнат тези безродници, мръсната КОМУНОИДНА ПАПЛАЧ! Очаквам до тях да се наредят всички РАЗБОЙНИЦИ на прехода! Само за един ме е яд - Волен не можа да надмогне егото си и сега ще бъде принуден да пее в хора на КРАДЦИТЕ! Волен има последен шанс, никога, Волене, не е късно да станеш ЗА РЕЗИЛ! Дошло е време разделно, опичай си акъла! Алтернативата ще доведе до изчезването ти от политиката! Предупреден си, после да няма хъката, мъката...

Та казваш........, черното на ГЕРБ, е.....Бяло !! И мутрите на власт , не са спечелили с фалшификации,така ли ?

Нервичките, нервичките как са? А нали бяхте "победители"? Така ли се държат те - като ненормалници? "Като" ли казах? Сори, ненормалниците винаги са си ненормалници.

Аз съм убеден, че в следващият парламент такава партия СДС няма да има.

И това ли е твоят коментар по въпроса с подмяната на бюлетини? Тъпи сте и все по-тъпи, компютризирано стадо кухавели и провокатори!

СДС си отива в историческа забрава. БСП също...

Когато в едно село се правят такива неща някой може ли да ми обрисува какво става при интелектуалците по градовете и особено в София

АБЕ ТЕЗИ ОТ СДС ОЩЕ ЛИ СЕ МИСЛЯТ ЧЕ СА ПАРТИЯ.В МОЯ ГРАД КАЗАНЛЪК ГИ ИЗДУХАХА МНОГО ЯКО ЗАЕДНО С ЛИДЕРА ИМ НИКИ АЛЕКСАНДРОВ.МНОГО МИЕ КЕФ.АМАН ОТ СИНИ И ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ.

За какво са ви сини и червени. Направо си изберете един султан, да му бъдете роби, защо трябва да се мъчите да мислите.

В цялата Добричка област ги отсвирихме.Предлагам всички срещу Бойко и Герб.Другия вариант е член 1 от БКП -Вождът е вечен,а народа-обречен!!!

ДА ЖИВЕЯТ СИВИТЕ МИШКИ ОТ КАЗАН-ЛЪКА!

Този Мартинчо, още ли се мотае в политиката ?

Сакън бре хора,ние от ГЕРБ сме чисти като изворна вода!

Истина на показ го извади, а лъжата с него се забради.