Министър: 57 лв. за чадър и шезлонг е абсурд

Желанието на Министерството на туризма е да не се плаща за чадър и шезлонг на плажовете по българското Черноморие. Цена от 57 лв. за шезлонг е абсурд.

Обратно в новината

Коментари - Министър: 57 лв. за чадър и шезлонг е абсурд | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С министър по туризма не стана по-добро положението в бранша! Напротив! ГЕРБ-аджийска работа! Ама, смее ли някой от авторитетните уж полити, да му го рекне в очите на генерала!

така е когато управлявящите нехаят.Площите с платени чадъри са 3-4 пъти повече.Уж било 50%

"цената за чадър и шезлонг да бъдат на минимална цена" Без коментар!

И без пари да е, няма да стъпя на мизерното ни черноморие, да се къпя във фекалии и отпадни води и да се прибирам с вируси и хиляди инфекции. В чужбина, за същите пари се радвам на прекрасен плаж и чиста вода, но Ганьо не осъзнава още, че след няколко години няма да има туристи и вдига ли вдига цените за лайняните плажове...

абсурдно е разбира се, но не цената от 57 лв. за "комплект, а за размера на работната заплата в страната, от това по-абсурдно няма в цял свят вероятно, защото статистиката сочи едни цифри на семейство за оцеляване, а държавата дава съвсем други...всичко вече е абсурдно

Албена е добре , само 4е спасителите постоянно те притесняват ,да ги почерпиsch , 6тото им била малка заплатата , ами да се хванат на работа дето пла6тат добре, а не да претесняват хората работили цяла година за една седмица на море!!!

Отдавна вече не ходя в БГ на море а ако все пак реша да отида ще е в Албена на All Inclusive с включени чадър и шезлонг на плажа..

Че защо ще е абсурдно след като живеем в Абсурдистан?

sx69

Не мога да повярвам - министърката най после разбра какви са цените!!! И с'я ко праим??? - нищо

Абсурд е, че само стоите и се чудите, вместо да ги хванете за ушите и да им набийте чомберите. За какъв чемер сме ви избрали?

Останаха ли още туристи на Черно море не се ли научиха че в Гърция е по хубаво и по евтино и няма гадни Мутрафони да събират такса въздух. Ето заради такива статии от 3 години никакво море в БГ а за напред също.

Ангелкова, няма грам зелено понятие какво прави на министерския пост, на който я насади любовникът й Роско тапета, дето си яде децата, на закуска.

Ал

Драги ми съгражданьЕ, Онези мутри искат и вземат 57 лева на чадър, само и единствено, щото им ги давате. Не е луд онзи дет яде зелника, а този дето му дава...

таз девойка не може да спре бетона, а той става все по- красив... Големият бизнес ще дойде после- за рекултивиране и премахване на бетон и основи и садене дървета. Ще се търсят стари фотографии за де се възстановява природата...

час по-скоро да изгони тая нищо не знаеща крава. И да сложи на мястото и някой, който що-годе поназнайва. Аман от мутренски просташки назначения.

Може ли министърката да не знае? Това не е абсурд, Ангелкова, а реалност и то от доста години. Затова не ходя на Черно, а на Средиземно море. На византийските номера там може и да се хвана, но на циганските тука - не!

Днес се върнах от Златни пясъци.Там е пълна финансова анархия-цените за всичко са на ента степен повишени.Ха,ха,ха през септември ще поговопрят за следващата година-това е след дъжд качулка.Курортите са пълни с празни хотели построени с "усвоени 'средства,а на плажа...руснаци,украинци и молдовци под чадъри и шезлонги-заградени като екстра качество хора,а българите с едно,две или три деца са извън въженцето,защото от заделените честни парички за почивка няма по 20 на ден зе чадър и шезлонг.Е ще ходим на почивка у съседна Гърция-чисто море и реални цени,а и що да бия път от 450км.-7ч.с влак/ако не закъснее/да ида на нашия гьол,с гнусни аромати по плажовете.

АБСУРД Е ТАЗИ КОНСКА ГЛАВА ДА БЪДЕ МИНИСТЪРКА НА ТУРИЗАМА...... ТИКВАТА ОТ БАНКЯ НАРОЧНО ИНСТАЛИРА ТОВА ГРОЗИЛИЩЕ ДА ИЗГОНИ И МАЛКОТО ИЗЛЪГАЛИ СЕ ТУРИСТИ ДОШЛИ ПОД ПРЕСКЪПИТЕ ЧАДЪРИ И ШЕЗЛОНГИ В НЕСЕБЪР,СЛЪНЧЕВ БРЯГ И ЗЛАТНИТЕ ПЯСЪЦИ....

На Иканталъка има концесионер дето е окупирал целия плаж, взима по 7 лева за чадър в прахоляка. На Иракли имало концесионер, който дере кожи за ползване на чадър и шезлонг, и давал за компенсация по 2-3 парченца пъпеш :)

стига с тия чадъри бе ,напшиете колко е билета за лифта на Банско,това що не го обсъждате ,че хората чакат на километрични опашки за лифта и плащат луди пари???

Дир-че ай стига с тая гайда. Все едно се преписват неща от минали години. А освен това линка е за САЩ- КИТАЙ - РУСИЯ

"Кат ми пееш Пенке ле, кой ли ми те слуша " !!!!!!!

Абсурдното е, че нямаме държава. Управляват ни идиоти, лакеи и дупедавци, продаващи баща и майка, за шепа долари и евра! А простия народец гласува ли , гласува за сатрапите си. После ги плюй и страда, ама сам си е виновен - ТОЙ СИ ГИ Е ИЗБРАЛ! Кога ще се разбере, че е важно как се възпитават децата, в каква среда растата и т.н. А после като станат търговци, да не са свирепи кожодери и лакоми задници като българските търговци, производители и другия, останал боклук!!!!!!!!!!

Всичко,което казвате е истина. Обаче-ако човек иска да гласува за непродажен дупедавец,който има съвест и иска да работи за доброто на хората-КОЙ ДА Е ТОЙ? Цялата паплач по върховете се състои от едни и същи мутри,които просто се редуват да крадат.Каква е алтернативата? НЯМА ТАКАВА!!! P.S. Харесва ми Вашият ник-буди приятни асоциации.....

Ооо, благодаря за харесването! :) Станало е случайно! Не е умишлено! Сега го "връзвам" :) Ами май нормалния човешки инстинкт го подсказва ... нали когато те нападне враг, трябва да се отбраняваш? А нашите политици са ни врагове това показват приказките, действията и бездействията им! Тъжното е, че сами ги избираме ... Гадното е, че нямаме алтернатива ... Но мисля, че винаги има изход от задъненото ни положение, но народа не го иска! Той е оглупяван всячески, само и само да не се осъзнава колко е важно човек да вземе отговорност и да търси таква от виновника. Реч иде за държавни постове, не за битова отмъстителност!

НЯМА НИЩО АБСУРДНО,ГРОЗНИЯ ТРАВЕСТИТ Е ИНСТАЛИРАН КАТО ПОРЕДНА МАРИОНЕТКА В АБСУРДИСТАН! АБСУРДИТЕ СА ЗАКОН И НОРМАЛНОСТ В БУЛГАРИЯ! ПОГЛЕДНЕТЕ АБСУРДНАТА СНИМКА-МОЖЕ ЛИ ТАКЪВ "УМЕН И КРАСИВ"А БСУРД ДА Е ВИСШ ВОЖД НА ЦЯЛ АБСУРДИСТАН??? МОЖЕ!ДАЖЕ ТРЯБВА! И Е ФАКТ!!А С ВАШИТЕ ПСЕВДО-ПОЧИВКИ МОЖЕ ДА МЕ ХВАНЕТЕ ЗА....СЕЩАТЕ ЛИ СЕ ЗА КАКВО??? ХААХХАХ

Яла ми земеш такса чадър на Камен бряг, ма! Оти е баш труднодостъпно. Егати кухите кратуни се разхождат по коридорите на властта!

Туризмът ТРЯБВА да е национална политика, мухлоооо.Затова всички тичат в Гърция и Турция. Щото там е така!

за влизане в хотела, за излизане, за паркинг, за една царевичка по 15 лв ... Тая чувала ли е някога за туризъм изобщо?!

ПЛАЩАЙТЕ И МУЧЕТЕ ДОВОЛНО,ХААХА!! АБЕ И НЕДОВОЛСТВО ДА СИМУЛИРАТЕ-ПЛАЩАЙТЕ НА МУТРИТЕ,РОБИ ТАКИВА! ВИЕ СТЕ ТЕХНИ...НА МУТРИТЕ,ДЕ!:-))))))АКО НЕ ПЛАЩАХТЕ НИМА ТЕ НЯМАШЕ ОТДАВНА ДА СА ФАЛИРАЛИ?!

ПАРАЛЕЛИТЕ НЕ СА УДОБНИ ЗА ГРОБ.

Абре, тая кака стана бетер "Мисис 57 лв.". Бах тоя нудистки плаж с шезлонги.

Не й се сърдете-женичката просто не е в час!Но,какво да се прави, тя не е единствена,след като и шмекерчето Яни получава заплата, за да съветва премиера по борбата с корупцията ,си направете сметката.Но ще се научат!

Абсурдна беше и идеята на министър Ангелкова да се изпращат мартеници по пощата в чужбина и да се похарчат излишни пари от тези, които се вземат непрекъснато от Брюксел.

Както изгониха българите от българия,така категорично ще изгонят и остатъка от българите,които имат смелостта все още да почиват на нашето фекално море.

Тези чадъри да не са на БАБА ЯГА, че струват толкова. Бива бива, ама българска работа.

Господ дал слънце, лято, море. Дал достъпни за людете брегове. И дюни дал, и гора. И се навъдили алчни и безмозъчни същества. 1334 години след Аспарух.

Едва ли по времето на Аспарух са мързелували и са се изтягали по плажа. Лятото е било време за работа. А и за битки понякога. Но никога за плаж. Така че одобрявам таксата за чадъри и шезлонги. :)

Но знам за отлив на турист, но отлив на българи със сигурност се наблюдава. И проблема не е само в цените, а като цяло в манталитета на българските "бизнесмени". Почти навсякъде извън България чадър и шезлонг са ти безплатни при някаква консумация. И когато падне тая такса, автоматично ще паднат и концесиите за плажове, защото вече няма да има от какво да изкарват пари.

"Изненаданата" министърка да погледне новинарските емисии от август миналата година , по-миналата година, по-по- миналата година, годините от предишни кабинет на ГЕРБ - винаги същите констатации, закани и поредното НИЩО. И сега от едната крайност и безумие отиват към друго безумие да са напълно безплатни, когато за всички е ясно, че услугата си струва пари и тези разходи ще прехвърлят на всички нас. Просто да приложат опита на други - и топлата вода и колелото са отдавна измислени, а и хората във властта са обиколили много свят за наша сметка и да бяха разпитали как е в другите страни с морски курорти.

за какво ни е това министерство ? да дойде някой да се просвещава като станее министър? 150 ХИЛ -РЕКОРДЕН БРОЙ ЧИНОВНИЦИ В ИСТОРИЯТА НА БГ НА БГ СА ДОСТАТЪЧНИ 6-10 МИНИСТЕРСТВА (1900 -1939 ГОД)

Ае стига приказавхте , а вземете да свършите нещо. Стари локуми и дъвки разтегате, а всичко си тече по старому. Хак да им е и на мутри и на други хотелджии и концесионери. До година и толкоз туристи няма да видят. Безобразие до безобрази по морето. Няма начин да се върнеме там при това положение. Няма начин да им даваме от трудните си пари на чалгарите и мутрафоните!

Да се плащат само чадъра и шезлонга. Нощувката в хотела да е безплатна.

Очевидно, тази жена не е добре... Края на сезона е, констатираме драстичен спад на туристите (или почиващите) по Черноморието, а тя милата продължава да разтяга локуми относно какво би станало, какво е необходимо да се направи и т.н.Ами направи необходимото, дали са ти власт, апарат и всички възможности, а не да предъвкваш от зимата до сега едни и същи фантасмагории и глупотевини.Не ти ли е ясно, че влакът замина... търси билетче за друг влак! Жалка пародия на министър... жалко за България !

Жалка пародия на министър... жалко за България ! МНОГО ТОЧНО , НО КАКВО ОТ ТОВА ?

А в Сирия образованието и здравеопазването били безплатни. Преди САЩ да започнат да ги бомбардират.

Откъде се пръкна това недоразумение, бре хора?! Каква е тая манекенка на скъпи парцалки, дет в главата си няма ни една светла мисла?! Лошо ми става само като я гледам, да не говорим като я слушам ... Пълна откачалка и хухтавела! Не става за абсолютно нищо, както и целокупното й министерство! Какъв туризъм, какви пет лева, какви такси за плаж, за влизане в хотела, за излизане, за паркинг, за една царевичка по 15 лв ... Тая чувала ли е някога за туризъм изобщо?!

тази министърка доста шикалкави.в нея е ножът ,в нея е и хлябът.колкото реши ,толкова ще отрежи.като не иска шезлонг за 57 лева,нека отмени концесиите на плажовете,да върне собственноста на държавата, и тогава ,ако реши да дава чадъра ,ако ще и без пари

за черноморския туризъм, но няма да е последна! След тези безумия построени по морето, хората ще се насочат на други места, а тук ще останат само пияниците и наркоманите, за които няма значение къде са , стига да я има дозата!

абсурд е за тебе дето ползваш всички екстри на тази дарж.явичка безплатно.муча си го плаща .и защо морето било солено от салзите на муча е.

Малко е 57 лв. поне по 100 лв че лесно се смятат.10 чадъра= 1000лв.100чадъра = на 10 000 лв.1000 чадъра =100 000лв.

При мързеливите гърци лягаш на плажа с чадър, два шезлонга, масичка и столче безплатно. Ако искаш от кумова срама купуваш едно фрапе за 3 Евро, само ако искаш! Иначе морето е като сълза, плажа е абсолютно чист, паркираш безплатно... Досега винаги предпочитах нашето море но вече...