Българските плажове стават все по-чисти

Само един морски плаж в България не е отговарял на европейските стандарти през изминалата година.

Обратно в новината

Коментари - Българските плажове стават все по-чисти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НЕ МОЖЕ МРЪСНИТЕ МУТРИ НА КОСТОФ, НА КОИТО БЯХА ДАДЕНИ НА КОНЦЕСИЯ ПЛАЖОВЕТЕ, ДА СА СТАНАЛИ ПО-ЧИСТИ ПРИ БОРИСОВ. ЖАЛКА НИ МАЙКА БЪЛГАРИЯ НА ТАКИВА ПОРЪЧКОВИ ИЗСЛЕДВАНИЯ

Aми ходете в Burgas бе хорааааааааааа. Hагоре към солниците, xем има слънце хем има и кал за "валяне"...!!! A има и "шоу"... поне там сме си "като у дома"!!! 3апочваме в неделята... тоя път няма да "зъзнем".... :) Xайде на море : "boogyman" и дядо къде сте???

BRAVO ! A "фасовете"...??? Da ...и още по-чисто,че утре тръгваме отново на море!!!

Поръчковите статии започнаха още с прогнозата за юни, когато даже и шефът на НХМИ се включи в рекламната кампания "на море БГ през юни" Миналата година зарибяваха с данъчни намаления за почиващите в БГ, плашеха с цените на фериботите в Гърция. Сега пък морето в Италия не ставало Е, ние сме предвидили за това лято 2 седмици в Италия и една на Закинтос пък нега да ни е зле

Заради "успехите" на АЗ Борисов по -малко ядем и по-малко серем в моретео.

Тези като мерят за фекалии да вземат и да направят генетичен анализ, защото говорят за български плажове, а Черно море събира лайната на цяла Европа от Шварцвалд до делтата на Дунав, че даже и на Русия и Украйна през Днепър, Дон и Волга, че и на каспийски боклуци чрез Волго-Донските канали. Плажовете български, ама фекалийте интернационални. Аман от хора, които констатират, но не търсят разрешение на проблемите!

С пълното съзнание, че ще бъда зловещо оплют, бих желал да кажа на всички коментиращи жалки, олигофренични душички. Ами какво правите още в БГ бе, кретенчета жалки, като не ви харесва, айде пътя и кой където иска в Гърция, в Италия в Испания и да не сте се върнали повече. Аман от змърсяващи ефира тъпи коментарии колко било лошо и мръсно у нас, като не ви харесва махайте се и не се прибирайте.

Кефи си се на черноморската кочина и си трай. Да не би да сме излъгали че лайната право в морето отиват а?

Не мисляче ще ме разбереш, но все пак ще ти отговоря. Навсякъде по света в морските курорти отходните води се изливат в морето. Или си мислиш, че на запад серат парфюми.... Само че у нас поне по-голямата част от тези отходни води се пречистват

Ами нормално е хората да негодуват. Току виж се намери някой да се съобрази с потенциалните си клиенти. А не бизнесът по хотелите да е стил "да му вземем парите, пък ако ще да му хареса, друг ще дойде след него". Целия цивилизован свят знае как да котка клиентите, само в БГ клиентът е длъжен на всички

На Приморско и Перла миналата година си беше кочина, за другаде не зная.

Те са по-чисти, защото вече никой не ходи там и съответно няма кой да мърси освен гларусите и чайките :-)

Форумните комплексарчета пак се разквичаха. Друго си е ако още от сутринта поне да се плюе по България. Това за някои все пак е начин на живот и състояние на духа.

Да, така е :) Бях се зарекал да не стъпвам на Черно море и 5 години ходих в чужбина. От носталгия ли, какво ли, реших да отидем със семейството на Созопол през 2009. Резултата - едното ми дете повръща 2 вечери, а другото хвана отит (от мръсната вода) и си тръгнахме няколко дни по-рано. Затова, вече не съм патриот, романтик и т.н. Гърция, Италия, Испания... Никога повече в България.

децата ги тресе отит и гастроентерит навсякъде, така че няма гаранция, че няма да ги хване и в Гърция и Испания

Тази статия е за мястото на вицовете. Защо не проверят водата през август например?

Това ми прилича на оня виц, дето мъжът хванал жената на калъп, а тя му казала: - Ти на вярната си жена ли ще вярваш или на очите си?

смех!

Ако замерванията се правят в началото на сезона - нормално е да са чисти - какво се случва в периода юли - август?!

хаха, че те курортите сатанаха по-грозни и застроени от гетото София

Тази статия я преведете на руски, немски, английски и т.н. и я разпорстранете по световните осведомителни агенции, че да има и полза от нея.

Бай ви Ikonomist, кракът му не е стъпвал на българското черноморие от 2004. Естествено, че като мерят сега, нещата са ок. Защо не кажат какво е положението като отворят хотелите. Фекалийте си се изливат право в морето. Ходенето на почивка в България си е само за хора дето се кефят да летуват на бетон сред изпражнения и никоя поръчкова статия няма да ме накара да ида в България на море. Аз не фекалии не се кефя, сори!

Само да напомня на селяните от София и другите шопи тази година да не ми идват на морето.Много благодаря за разбирането.

Спокои седи си гладен баце, чакай остатъците от ол- инклузивите.

Окей, бе Черньо. Нямаш грижи. Ти си стой сам с братушките, а пък аз пак ще отида в Казабланка. Да ти кажа ли, че там ме обслузват като бял човек или ти вече го знаеш.

Абе гларусче загубено, кой от София ти ходи по гнусното чалгаджийско и бетонирано Черноморие бе глупак?!?

ей тая вашата простотия ви съсипа поминъка.....бъди спокоен,няма да дойдем,има къде по-хубави места от разни варни и тем подобни!

така ли? в Италия например, и по точно в Лидо ДиЕзоло, пресяват всяка сутрин пясакът с машини...къде в БГ някой прави подобно нещо, че тази лъжлива статия да се публикува?

Тия да не се проверявали водата от нечий басейн :)))

това някъква реклама на курортите ли е или ДА

Обещахме ли ви да пофалирате мили и скъпи мутрофили ... обещахме ви ... Ха да ви е честито новото в поведението на българина - да не стъпва на чалгаджийското ви черноморие. Не се тревожете - сигурно ще дойдат повече туристи от чужбина да ви напълният бетонните кочини, така че и без нас ще минете. :)))))))

пясъкът може би,но водата...оставете фекалните води, самото черно море като географска даденост,затворено отвсякъде ,не притежава самопочистваща функция + мръсотията,която наливат реките+ престъплението, наречено курортен бизнес. в нашето море освен рапана в миналите 30-40г. не се е завъдила нито една полезна гадинка-риба или рак. голяма чистота,няма що. е, който не разбира и е отишъл да си напече задника и да изхарчи излишно бонче....

И все повече застроени по нищо не се различава дали си на море или в кв.Младост 3

Лъжа и измама.Тръгнете от Балчик до Албена по крайбрежната алея особенно около Двореца.Никаква пречиствателна станция,всички фекалии директно в морето,продължава строителството на плажната ивица.

Е тва беше вица на деня :))))))

Сменят водата и мият скалите по-често;)

Крайно време беше да се сетите, че трябва да си хвалим стокато ако искаме пари

ха ха, кого си мислят че лъжат тия - пак няма пречиствателни станции по морето, пък било по чисто ай сиктир

Здравейте,пиша би от Бургас.Тук почти целия плаж е в заведения които са на самия пясък.Бяха в градината до плажа асега са на самия плаж.То плаж май не остана!

мамо, мамо, виж каква кафява риба плува в морето....

..плувай,плувай не е риба!

Още една платена публикация.... Миналата година си беше кочина водата. Тази година едва ли ще е по-добре.

Ами то за да има фекалии са необходими туристи.

Каква чистота, какви 5 лева. Къде се заустват всички отпадни води по Черноморието?! Водата на бургаския плаж всяка година става все по-зле

Да бе, и водата винаги по-топла от Гърция, цените наполовина, мутри няма, като си сложиш свой чадър ти дават 5 лева и други такива хуморески...

Ъхъъъ , чакай да отида пак на БГ плаж... Колкото и да се опитват да ме лъжат не става, късно е чадо. Да си стоят сами в бетонните мутробароци

мерете през лятото бре! Сега като няма никой по гетата по южното черноморие много ясно, че е чисто. Я вижте Август бургаският залив каква септична яма е!

Ех,де да беше така и с управлението на Републиката.