”Овергаз” ще се разплаща за газа през януари

„Овергаз" ще плати близо 17 милиона лв. за доставения газ от „Булгаргаз" още този четвъртък, 7 януари, съобщиха от частната компания, цитирани от Дарик.

Обратно в новината

Коментари - ”Овергаз” ще се разплаща за газа през януари | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Светът се намира на прага на Апокалипсис и глобален геополитически катаклизъм,а ние тук все се занимаваме с интересите на Сашко и Веско,все едно сме длъжни цял живот да обслужваме и слугуваме на разни бивши комсомолски секретарчета и тяхната примитивна алчност

на ход е МЕ. Трябва да отнеме лиценза за доставчик на Овъргаз, щом ще купува газ от държавата! А иначе наистина могат да го преметнат Сашо Дончев и да му издърпат килимчето. Ще има събрание на акционерите и там тече бракоразводен процес :) Опасява се, че близки фирми до Доган ще се опитат да купят дял от 0.ч9% на "Газпром" , която се оттегля.

Това идиотизирано говедо не е подало заявка за доставака на газ към ОВЪРГАЗ респективно към ГАЗПРОМ!! ТОЗИ НОМЕР С ОТКАЗА НА РУСКИ ГАЗ ГО НАПРАВИХА УКРАИНЦИТЕ! НИЕ ГО ПОВТАРЯМЕ! СЕГА ПОЛЗВАМЕ ЧИРЕНСКА ГАЗ КОЯТО ЩЕ СТИГНЕ ДО КРАЯ НА ЯНУАРИ! КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ СЛЕД 10 ЯНУАРИ КОГАТО ЗАПОЧНАТ ПРЕГОВОРИТЕ И БЪЛГАРИЯ НЯМА ПОДАВАНЕ НА ГАЗ? ПО ПОДОБИЕ НА УКРАИНЦИТЕ МУТРАТА РАЗЧИТА ДА СИ ВЗЕМЕ ОТ ПРЕМИНАВАЩАТА ПРЕЗ БЪЛГАРИЯ ТРЪБА ЗА ТУРЦИЯ И ГЪРЦИЯ! КАКВИ ПРЕГОВОРИ ЩЕ ВОДИ ИДИОТА КОГАТО БУЛГАРГАЗ НЕ Е ЛИЦЕНЗИРАН ДОСТАВЧИК НА СИНЬО ГОРИВО! ГАЗОВАТА КРИЗА БЕ ПРЕДИЗВИКАНА ОТ БОКО ТИКВАТА И ОТ ХАЗАРТНИЯ МУ ХОД ДА ПОЛЗВА СКЪПА ЧИРЕНСКА ГАЗ , А ОТКАЖЕ РУСКАТА! ТОВА ЩЕ МУ СТРУВА ГЛАВАТА!

ЗАЯВКИТЕ НА ОВЪРГАЗ СЕ ПОДАВАТ ОТ ДЪРЖАВНОТО БУЛГАРГАЗ, КОЕТО ЗА МЕСЕЦ ЯНУАРИ Е РЕШИЛО ДАЯ КАРА НА ГАЗ ОТ ЧИРЕН И ТРАНЗИТНАТА ГАЗ ЗА ТУРЦИЯ ! ВЕРОЯТНО Е ОБСЪЖДАНО НА СРЕЩАТА С ЕРДОГАН!С този ход правителството на Борисов участва в САНКЦИИТЕ СРЕЩУ РУСИЯ!КАКВА ЩЕ Е ОТВЕТНАТА РЕАКЦИЯ НА РАШКТЕ Е ВЪПРОС КОЙТО ПРЕДСТОИ ДА СЕ РЕШИ ДО ДЕСЕТ ДНИ.ИДИОТА ИЛИАН ВАСИЛЕВ И ПОДВЛАСТНИЯТ НА РЕШЕНИЯТА МУ ПОЖАРНИКАР И МЕСТАН ИГРАЯТ ВАБАНК СРЕЩУ ГАЗПРОМ! ИДВА ВИДЕНОВА ЗИМА И ПОВТОРЕНИЕ НА ЕДНИ ПОЗАБРАВЕНИ ОТ 1997 ГОДИНА СЪБИТИЯ!

Значи Овъргаз (частна компания) ще купува газ от държавата. На каква цена? На тази с 10% увеличение? Обаче държавата ще води преговори с Газпром да не им увеличава цената. Е, държавата да не е адвокат на Сашо Дончев??????? И как така изведнъж намери пари, за да се разплати???????? Защо това не го направи преди Нова Година?????????

Явно Овергаз може във всеки момент да се разплати, но без него не може, защото държавната Булгаргаз няма газопреносна мрежа и това е монопола на Овергаз. Същото е и с тока Производител-НЕК-Електропреносно дружество и все различни играчи. Все пак държавата преди т.нар.преход не беше лоша мащеха, когато здраво се държаха нещата в нейни ръце. Та на въпроса имаме или имахме Държава?!

Що ми мирише на една банка фалирала скоро и държавата / т.е. пак ние / обра пешкира като и плати сметките. Боко ще плати една газ пак с някой друг заем.

Този път банката е ОБЩИНСКА и е собственик на г-жа ФАНДЪКОВА! НАЙ ГОЛЕМИЯТ ДЛЪЖНИК НА БАНКАТА Е ФАЛИРАЛАТА ДЪРЖАВНА ФИРМА "ТОПЛОФИКАЦИЯ СОФИЯ" КОЯТО ИМА ЗАДЪЛЖЕНИЯ ОТ НАД 800 МИЛ. ЛВ. И НИ СЕ РАЗПЛАЩА НА БУЛГАРГАЗ!! СЕГА НИЕ ДРУЖНО ЩЕ ТРЯБВА ПОВТОРНО ДА ГО ОТНЕСЕМ !!

Учете се учете се как се краде държава....

от кой свят си? В коя държава живееш и какво точно правиш за БГнарод и държава? Само провокираш, противопоставяш, всяваш разделение...Кое НПО ти плаща за това? Не сме слепи! Виждаме как всякакви продажници от етажите на властта ни лъжат, ограбват, крадат, защото 240 хрантутника в НС си вкараха закони и си "осигуриха " безнаказаност"! Народът няма свой морален водач, вотът му се манипулира, нищо не може да направи, няма как да възстанови правдата... Ако си Данко, да "осветиш пътя със сърцето си", или Гарибалди, кажи, да застанем зад теб със сопите, защото друго нямаме! Ама не си! От платени Провокатори-Манипулатори-.няма нужда! "Всичко тече, всичко се променя": по законите на Вселенат , рано или късно, виновните ще си получат заслуженото!