Ран и Ът: Токсичната политическа среда провали прехода ви

Масовото обедняване в България не се дължи на прословутия план „Ран-Ът”, а на това, че той, всъщност, никога не е бил приложен.

Обратно в новината

Коментари - Ран и Ът: Токсичната политическа среда провали прехода ви | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БРАВО, МИСТЪР РАН Е РАЗБРАЛ КОДА НА КАПИТАЛА - НИЕ НЕ ГО РАЗБРАХМЕ 65 ГОДИНИ. ТОЗИ ЕДНООК ЕВРЕИН ПИРАТ Е ДЕШИФРИРАЛ МНОГО ДОБРЕ КАПИТАЛА - ПЪЛНА ГЛОБАЛИЗАЦИЯ И ПЪЛНО ПОДЧИНЯВАНЕ НА ТЪПАНАРСКИТЕ ДЪРЖАВИ!

скрийте този гнусен циклоп.

А кой създаде и поддържа тази токсична среда в България

ДОБЪР ВЪПРОС! ЗАЩОТО ИМА СРЕДА ,КОЯТО ПРИЕМА КОРУПЦИЯТА!! ДА НАПРАВИМ СРАВНИТЕЛЕН АНАЛИЗ! УНГАРИЯ--ТЕ КАЗВАТ==ВСИЧКИ КОИТО ИДВАТ ДА ПРАВЯТ БИЗНЕС-СПАЗВАТ НАШИТЕ ИЗИСКВАНИЯ!! А БЪЛГАРИЯ-ПРАВЯТ КАКВОТО ИМ КАЖАТ ОТ ЕВРОПА,С НАМЕРЕНИЕТО ДА НЕ ГО СПАЗВАТ! И НА ПОЛИТИЦИТЕ НИ ПСИХОЛОГИЯТА ИМ Е КАТО НАШАТА-ДРЕБНО МОШЕНИЧЕСКА!

НЯМА ЛИ ТОКСИКОЛОГИЯ В ТАЗИ ДЪРЖАВА

РАЗБИРА СЕ,ДА ОБВИНЯВАМЕ 'РАН-ЪТ' Е ГЛУПАВО!! ПЛАНОВЕ МНОГО! А КОЙ И ЗАЩО ГО ИЗБРАХА ВЕЧЕ Е СЪЩЕСТВЕНОТО! И АКО ПРОДЪЛЖИТЕ ПО СЪЩАТА ЛОГИКА-=-=-СТИГА СЕ ДО ОСНОВАТА!! ХОРАТА НА БЪЛГАРИЯ!! КОЛКО МНОГО ОСНОВНИ НЕЩА В БЪЛГАРИЯ СЕ НАПРАВИХА БЕЗ ОНЩЕСТВЕНО ОБСЪЖДАНЕ! И КАКВА СИСТЕМА ИМА В НАШЕТО УПРАВЛЕНИЕ!! РЕШЕНИЯТА СЕ ВЗЕМАТ ОТ НЕЗНАИНО КОЙ , И СЕ НАЛАГАТ! ОЛИГАРХИЧНИЯ МОДЕЛ НИ ГО НАЛОЖИХА, И НЯМА ИЗГЛЕД ДА ГО СМЕНИМ! РАЗУМА В БЪЛГАРИЯ Е ПОТИСНАТ. НЕ ПЛАН 'РАН-ЪТ' , АМИ И ПЛАН ЗА САМОУНЕЩОЖЕНИЕТО СИ ЩЕ ПРИЕМЕМ! ПРАВИЛИ СМЕ ГО ,А И ПРОДЪЛЖАВАМЕ!!

То и сега в такава политическа среда живеем! Докато са комунделите в България средата ще е такава!

... Токсична

"Различните политически сили така и не се обединиха около компромис или цел. Те изхабиха много повече усилия в битки отколкото в приоритети!" Ами да то щях да се учудя ако го бяхме приложили и успели! В таз държава на вечни разногласия и непримирими полюси , раздирана от противоречия и антагонизъм НЯМА КАК какъвто и да е план да проработи! Баснята за Орел , Рак и Щука е в пълна сила тука!

Господа Ран и Ът, ако бяхме свободна държава, а не руска губерния, със сигурност щяхме да приложим плана и да бъдем вече добре развита европейска държава. За жалост, ние сме демократична и свободна държава само на хартия, защо ние българите сме ОВЦЕ и не събрахме кураж и сили да изметем рубладжиите, петата колона.

От 1989 г. до момента цялата приватизация мина по учебника на КГБ.

АЙДЕ БЕ, ЛУКАНОВ СКЛЮЧИ ДОГОВОР СЪС ЗАПАДА - "КАЖЕТЕ КАКВО ДА НАПРАВИМ, НО ЩЕ НИ ОСТАВИТЕ ЖИВИЧКИ, С ПАРИЧКИ И ДА УПРАВЛЕВАМЕ" - КОМУНДЕРСКАТА ИДИЛИЯ!!! И ТЕ МУ ПРАТИХА РАН-ЪТ. по-нататък всички знаете на собствен гръб ПОСТАВЕНАТА ВИ ПИЕСКА!!!!!!!!!!!!!

Колко е лесно да стовариш вината на чужд гръб.... Българите наистина сме уникални и праволинейни(масовката де) Бойко има мускули-ще гласувам за него...комунистите са велики(не мога да разбера коя е положителната им страна-Бойко поне имаше мускули), Волен-викащия помияр(добра черта няма-само големи лъжи) А тези са направили един план,който не е изпълнен,останал е само лист хартия(преправен от Луканов) и сега те са ни виновни.... БОЖЕ,СЛЕЗ И СИ СЪБЕРИ ВЕРЕСИИТЕ!

този едноокият да поведе, нали! точно на вересия ми мяза!

Мога ли да ви попитам-ЗАЩО ТОЗИ ЧОВЕК Е В БЪЛГАРИЯ? С КОГО СЕ СРЕЩА И ЗАЩО НЕ УВЕДОМЯВАТ ОБЩЕСТВЕНОСТТА?

А ти като ходиш в тоалетната дали уведомяваш всички??? От къде-накъде е длъжен да уведомява????? АЛООО да не си Волен под друг ник????

не знаеш ли защо?..дошъл е с нов план..по-добър от първият...жална ни майка този път

А планът Калашник - Ът?

Не разбрах, имало ли е в този план нещо за намаляване на населението, или не.

Едноок визионер?... Все пак каквото ще да е , но символът е повече от ясен. Да не говорим и другата асоциация с тази превръзка- илюстрация от детски приказки за пирати. Малко от малко да са позамислят някои. Иначе човекът е прав за това , колко коварни са наистина комунистическите схеми. Най- лошото в тях е, че обикновените, непоставени хора замисляйки се виждат реда, ораганизацията и спокосйтвието и не виждат , че всъщност зад това се крие огромна опастност от тотална диктатура в бъдеще........... Трудно положение между ясни и организирани визионери и полуслепци за идеолози. А те пък и двете страни са в капана на една по глобална схема за възползване от доверието на хорат ав празни идеали. От тази човешка слабост се пораждат религии, финанси и лъжи, защото се губи чувстителността прехождаща разума. Не чувства и емоции , а чувстивтелност , тоест наблюдателност, съзерцание и усет за нещата.

Този е един от виновниците за разрухата на държавата ни!

На българите все другите са им виновни!!! Писна ми!!! Отивайте по дяволите!!

да, Бог да убие тези, които ни вредят!!!

Тя тази комунистическа приказка, че на непартийците все партията им пречи е ясна. А иначе я да видим от турци, евреи ( израелци), американци, немци- как действат като си гонят целите. И дали имат скрупули и ограничения, които се поставят пред българите от небългари ? Хм?

Не само си злобен,но си и прост,затова направо върви по дяволите в твоето село!Първо прочети плана и тогава лай!

този циклоп ще дава акъл на България,нещо се е объркал.Навремето баба ми казваше ,от зелена тиква семе да не взимам.така че да ходи да дава акъл на коренното население наСАЩ т.е.на индианците.

искам да декларирам, че поята програма не е прилагана в България, и аз нямам отношение към вашата страна. единственото от което се интересувам и все не мога да намеря отговор, въпреки, че имам претенции в тази област е - как един българин има доход 350 лв., а харчи 700 лв. (б. м. за годините между 1990 и 2000). (цитат)

ЛОГИЧНО!!! АКО ПЛАНЪТ Е БИЛ ДОБЪР,БИ ТРЯБВАЛО ДА ВКЛЮЧИ И НАЦИОНАЛНИТЕ НИ ХАРАКТЕРИСТИКИ! НОРМАЛНО-ЕКИПЪТ СИ Е НЯМАЛ И ПРЕДСТАВА КАКВО Е БЪЛГАРИН! НО И НИКОЙ НЕ Е ТЪРСИЛРАБОТЕЩ ПЛАН! ТОВА СИ Е РАБОТА НА НАС! А ГОЛЕМИТЕ ЧУЖДИ ЕКСПЕРТИ БЕШЕ ПРИМАМКАТА С КОЯТО МАМЕХА БЪЛГАРИНА! ДА СА ГИ ПОЛЗВАЛИ В ЧЕХИЯ ИЛИ УНГАРИЯ!!

за какво сравнение с естония може да става дума, те са народ дисциплиниран и работлив, а баи ганbо още от турско гледа само келепиреца.

За българина АВАНТАТА е чиста печалба!!!

в цял свят е така! не само при бай ганю. ама по света се работи тясно специализирано за по-високо качество - изработваш детайла и само това. милион пъти дневно. следващия завинтва гайката и само това. българин като отиде в испания или в US или където и да е изработва всичко от до. накрая мете и цеха. и цял ден нищо не излиза. и докато свикне...

МОМЧЕТА И МОМИЧЕТА , ДРУГАРКИ И ДРУГАРИ .. ДАМИ И ... ГОСПОДА !!!! ИСТИНАТА ОКОЛО ЦЕЛИЯ ПЛАН "РАН-ЪТ" - Я ЗНАЯТ ВСИЧКИ !!! ИЛИ-ПОЧТИ ВСИЧКИ -МИСЛЕЩИ !!! ХОРАТА - СА СЕ ОПИТАЛИ ДА НИ ПРЕДЛОЖАТ НЕЩО - КОЕТО ВИНАГИ ПРИ ВСЕКИ СВОБОДОМИСЛЕЩ И НЕЗАВИСИМ НАРОД Е "ПРОРАБОТВАЛО" - А ТО Е : - УДАРА ДОЗА - ДЕМОКРАЦИЯ !!! - СВОБОДА... ЛИБЕРАЛИЗЪМ ... ВЪЗМОЖНОСТ НА ВСИЧКИ НАХОДЧИВИ .. АМБИЦИОЗНИ .. УМНИ И СВОБОДОМИСЛЕЩИ- ДА СЕ " Р Е А Л И З И Р А Т " !!! КОЛКО СА ОНИЯ- КОИТО РАЗБИРАТ ЗА КАКВО ГОВОРЯ ... ИМА ЛИ ИЗОБЩО ХОРА -КОИТО - МЕ РАЗБИРАТ ??????????????? МАЙ - НЕ !!! ВСИЧКИ -ОНИЯ , КОИТО СА БИЛИ ПОДХОДЯЩИ ЗА ТОЗИ ПЛАН - "РАН-ЪТ" - СА РЕЩИЛИ , ЧЕ С КОМУНИЗМА - ШЕГА НЕ БИВА .. РЕШИЛИ СА НЕЩАТА -ПО ПО-ЛЕСНИЯ НАЧИН .. - А ТО Е : Е М И Г Р А Ц И Я ! ! ! ! В РОДИНАТА НИ- СА ОСТАНАЛИ САМО ДРЕБНИТЕ РИБИ- ЯСНО Е ..... ЖАЛКО Е .. БЪЛГАРИЯ - ЗАГИВА.... И Е ВРЕМЕ -КОЙТО НЕ ГО Е РАЗБРАЛ .. ДА ГО ОСЪЗНАЕ ... СПАСЯВАЙТЕ СЕ ... НЯМА КОЙ - ДА ВИ "ОПРАВИ" ..ПОВЕЧЕ ..НЯМА -НАКЪДЕ ...

1000+

Кой пусна токсините гусин Ран и Ът

нЕ ПОКАЗВАЙТЕ ТОЯ БУКЛУК И НЕГОВИТЕ БЪЛГАРСКИ ДРУГАРИ ,СЕГА СЕ ПОКАЗА ОТНОВО ТОЯ ПЪТ МОЖЕ БИ С ПЛАН ЗА УКРАЙНА,,,БУКЛУК С БУКЛУК..

..корупцията в сащ биламного по-малка, ар ю факин кидин ме ман?

Не е луд този, който пише планове, а който ги изпълнява. Всеки може да пише планове. Вие защо не написахте план "Петко-Драган" та България да цъфне? Защо не го изпратите в САЩ, та като почнат да го изпълняват, да се съсипят? Да не говорим, че 99.999% от кряскащите глупости тук въобще и не са го чели.

Защото баце и трилиони да инвестират тук, комунягите ще откраднат всичко и пак нищо няма да се промени. Ние сме си най-големите врагове. А тия комуняги са абсолютен срам. Алчни некадърници. Никой не мисли за теб!

Да , ще ви ранат, все на аванта, гиди прости българи!!!

долна сган!

Ран - като е бил съветник на Реигън-що не земе да иде при него да продължи да го съветва?

ИСТИНАТА Е, ЧЕ ИЗВЪН СОЦИАЛИЗМА - ЕДИНСТВЕНАТА ВЪЗМОЖНА ИКОНОМИКА Е ПАЗАРНАТА. КАК СЕ СТИГА ДО НЕЯ ЗАВИСИ ОТ ПРАВИЛАТА , ПО КОИТО СЕ ПРИЛАГА. А ТЯХ ГИ "КОВЕ" НАШИЯ ПАРЛАМЕНТ. НАЙ-ЛЕСНО Е НЯКОЙ ДРУГ ДА ТИ Е ВИНОВЕН, АМА ТИ ДА ТРУПАШ АВОРАРИ....

И! Ето как безмозъчната сган реагира на умен човек, който им казва истината! Има хора, с които е по-добре да не се занимаваш! И това сте болшинството тук!

ТОЯ МОШЕНИК,КРЕТЕН И ПРЕСТЪПНИК ОЩЕ ЛИ Е В БЪЛГАРИЯ? АКО НЯКОЙ ЗНАЕ КЪДЕ Е ДА ПИШЕ. ИМАМ ЖЕЛАНИЕТО ДА МУ ИЗВИЯ ВРАТА...

Дим да те няма!!!

Господа, така нареченият "план" е план на консултация. Той съдържа предвиждане (прогноза) и препоръки. Прогнозата се сбъдна - да, от боклука много българи се прехранват. За изпълнението на препоръките отговарят не двамата консултанти, а управниците у нас от всички социалистически партии - лъжекомунистите, демо- и дермо- кратите и -креатурите. Тъкмо те приказваха срещу "гибелния" план "Ран и Ът" докатото го изпълняваха в своя полза и за народна вреда. Планът никога не е бил правителствено утвърден и приет, или отхвърлен. Планът послужи за параван - обвиняване на Запада пред гражданите и за пропагандно оправдание на заемането на властта от неграмотни и алчни соцграбители. Не план на Ран и Ът - социалистическите планове се изпълниха и се изпълняват.

Тролче, не на нас тия. Виж КОРУПЦИЯТА-РАЗРУХАТА, и си спомни лозунга на БСП, с който дойде на власт Жан Виденов - "ДА СПРЕМ РАЗРУХАТА!". Помним, като малко слонче помним, НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!

Ти какво искаш всъщност да кажеш? Коментарът ти няма нищо общо с въпросите засегнати по-горе.

Тоя пич т,ябва да го обесим на мегдана на София

На тоя, на жена му, дайте българчета да направим! Бесенето тогава, той сам ще си го направи.

Токсичната политическа среда сте лично ВИЕ: Ричард Ран и Роналд Ът

прословутия план Ран-Ът, ни дари с щастието да живуркаме в море от злоба и ненавист, вразкош от мизерия

Ран, докато в България и другаде има такива като убийците на Луканов, като Златна зора в Гърция, като фашистите на майдана, драскачите в сайтовете ни с техните анонимни заплахи за тотална смърт и кафява чума, няма да има и помен от мадерен капитализъм. Или си вземете отрепките обратно на Запад, където да ви разрушат страните, или ни дайде швейцарски управленски екип с тотални права за 10 години. С установяването на мизерия, разруха, лъжа и алчност на бакалите тук, вие, Ран, ни провалихте прехода, а сега давате нелепи обяснения. Вие сте не само десен лъжец, но и подлец. Добре, че на Запад има и нормални политици и хора, свободни народи и здрава левица. А то досега да сме се изколили...

Швейцария е богата заради дясна политика без да има природни богатства. Не е чудно, че социалистите си мечтаят за нея. Специалисти сте по опропастяването!

Дясна политика най-лесно се прави на гърба на другите. Особено като има кой да краде ресурси за теб и да ти ги дава на прилични цени. Лявата пък поставя всички под общ знаменател. Избирай си - всички еднакво бедни или огромна част изключително бедни за да може неколцина да са страшно богати. Леви, десни.

Готов ли е плана"американска зима "????.. Давам му ход!

Как така да не е приложен планът? Нали точно защото го изпълнихме, сме в ЕС! Това беше условието за влизането ни и ние чинно си го изпълнихме! Не извъртайте, Ран и Ът! Защото ако бяхте Маршал, щяхте да се справите, ама не сте!

Що не ходиш да се гръмнеш някъде с лажите си бе комуняга. Знаем ги тези като тебе дето говорят лъжа след лъжа със тон все едно е факт. Дрърт комунистически приом когато в БГ имаше само 2 вестника - Работническо дело и Народно дело. Тогава вървеше номера.

А така!!!

как са ни готвели още от 1947--> В началото на Студената война 1947 г. - Алън Дълес първият шеф на ЦРУ - заявява: Ние ще хвърлим всичкото злато на САЩ, цялата сила на САЩ за измамване и оглупяване на хората от социалистическия свят. Незабелязано ще подменим човешките ценности с фалшиви. КАК? Ще намерим единомишленици в тези страни и Русия. Ще разгърнем грандиозна по мащаби разложителна работа, ще изтръгнем социалната същност на литературата, ще насърчаваме автори, които втълпяват в човека култ към секса, насилието, садизма, предателството тоест безнравствеността. Нужни са писания, осмиващи естествеността и почтеността като архаични отживелици. Простащината, наглостта, лъжата и измамата, пиянството и наркоманията, животинския страх сред хората, безсрамието, доносничеството и още много пороци заложени в човека трябва да се раздвижат. Така ще разклащаме поколение след поколение, ще предизвикваме ерозия и развращаване на младежта. Ще създадем човек с консумативна психика на елементарен потребител. Всичко това ще извършим под девиза: ЗАЩИТА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА И ГРАЖДАНСКИТЕ МУ СВОБОДИ.

Аре, пак този лъжльо! Гьобелс ще се гордее с теб, бре! Куманиз и националист толкова могат... 100 пъти да повторят една лъжа.

Уважаеми, заявеното от Дълес стана истина защото е изпълнявано усърдно поне 60 години от нашите управници. Той рекъл, те направили. Та като пишете "как са ни готвели", напишете и кой ни "сготви". Управниците ни.. Не Дълес. Те.

В КОНСПИРАТИВНАТА си част за рязкото намаляване на населението ни в унисон с "мерките", предвидени от Дълес: Алън Дълес поставя задачата за -Измамване и оглупяване на хората от социалистическите страни. - Ние незабелязано ще заменим човешките ценности с фалшиви. - Литературата, театрите и киното ще изобразяват и прославят най-ниските човешки чувства и страсти. - Ние ще поддържаме и издигаме така наречените художници, които ще насаждат и втълпяват в човешкото съзнание култ към секса, насилието, садизма и предателството... към каквато и да е безнравственост. - В управлението на държавата ще създадем хаос и бъркотия... ще съдействаме за безпринципността на чиновниците и рушветчийството. - Бюрократизмът и недобросъвестната работа ще бъдат издигнати в добродетел, честността и почтеността ще се осмиват. -Простащината и наглостта, лъжата и измамата, пиянството, наркоманията, животинският страх на един от друг, предателството, безсрамието, национализмът, враждебността между народите... всичко това ще култивираме най-ловко и незабелязано и то ще разцъфне с кичести цветове. - Главният залог ще бъде върху младежта. Ще започнем да я разлагаме и развращаваме, ще я лишаваме от чест. От младежите ще направим циници, вулгарни хора, простаци, космополити. Ще предизвикаме ерозия и развращаване на младежта.

"Не унгарците трябва да се съобразяват със чуждите монополи а трябва чуждите монополи да се съобразяват с Унгария"

Браво! Достоен политик.

Отново премияр на Унгария! Национализма завладява със страшна сила Европа . Той изрита международния валутен фонд от Унгария,изрита всички ЕРП-та преди година,вдигна средната заплата -800 Евро,и защити земята на Унгария със крути закони-цитирам"Съдбата за земята на Унгария няма да се решава във Брюксел" Това е истински Патриот и Унгарскя народ отново го преизбра за Премиер на Унгария!!!

Виктор Орбан води правилна Националистическа политика! Изгони ЕРП-тата миналата година!!! Изгони Валутния Борд и увеличи средната заплата на Унгареца на 800 Евро!!!

забележете на чия молба са откликнали - НА ТАВАРИШЧА ЛЮКАНОВА !!!!!!!!!!! боклук при боклука!!!!!!!!!!!!!

Дори имената им не знаят, да не говорим да са чели нещо за тях или плана им, но "компетентно" коментират! Ето тази глупост и простотия ни убиват нас българите!Жалко!

земи напиши още един пост за тия тарикати - ами че техният план(на ограбване) работи точно в такава държава като бълхарийката - с токсична политическа среда

Е, хората са с друго мислене. Не са знаели, че ние сме още в Османската или Съветската империя, за която някои още леят сълзи! Между другото рушвет е турска дума - сещайте се за нашия манталитет! И вместо да дрънкате срещу хората ВИЖТЕ ЕСТОНИЯ! Бивша Съветска република-изпълнили този план и вижте ги сега. Браво на тях-явно хората тав са качествени и мислят! Господ дава, но в кошара не вкарва сладурчета. Сърдете се на себе си! И сега като гледам коментарите ужас!

Вие не сте хора, а сте зомбита, които в главите си имат само алчност и мания за пари и власт над света. Да, знаете го.

Нищо ново не ни казаха тези двамата отвъд океана. Това беше ясно. Но интересно, че не поеха и 1% вина за това, което надробиха. А кой съветваше Филип Димитров да разруши селското стопанство на България и отчасти леката и тежката промишленост..? спомняте ли си го онзи господин роден българин и син на пребития от комунистите след 9 септември български журналист Райко Алексиев, нали стана първи съветник на Правителството на СДС с огромна заплата. Кой го прати, знаете ли...? няма да ви казвам, вие се досетете сами!

Прави са хората, тук е потресаващо с тази корупция.

Който има очи, уши и ум ще направи елементарно сравнение между Естония и България и извода говори сам по себеси - Брутния Вътрешен Продукт на Естония е по-голям с 255% от Българския Брутен Вътрешен Продукт. Сивата икономика е 31% в България яко се краде! Извода: Крадци, Олигарси, Задкулисие ОГРАБИ И КРАДЕ БЪЛГАРИТЕ И ДОХОДИТЕ- пенсии и заплати са 255% ПО-НИСКИ, но и тук пишещите има Подлоги крадци на деца, род и родина, но Бог ...

Този едноок гущер заслужава да бъде нанизан на друг едноок , като него ! Това са вампирите които кроят бъднините на нацията ни ! Не могат да спрат да мечтаят да ни затрият !