Орешарски даде показания по делото ”Батко и братко”

Бившият премиер Пламен Орешарски даде показания по делото срещу бившия шеф на фонд "Републиканска пътна инфраструктура" Веселин Георгиев.

Обратно в новината

Коментари - Орешарски даде показания по делото ”Батко и братко” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

През тази година когато беше на власт ОРешарски чисто и просто държавата беше в ръцете на ДПС!БСП се бяха свили начело с оня утрепан мишок Станишев който по-късно напусна потъващия кораб България! Волен Сидеров ако си спомняте тацуваше само по воал за господаря Местан!А смелия премиер Орешарски се хчудеше през кой заден вход да влезе или излезе!А кредитите които теглиха така и не се разбра къде отидоха!така че скъпи ми заспал българино,все ще е така !

Боко тероризира политическите си опоненти. Това е скандално!

Само в България никой и нищо не знае. Дори и най-отговорните държавни служители у нас не знаят, не се интересуват и не желаят да знаят нищо от престъпните схеми, които са оплели цялата страна. Е, как ще се оправим с такова държавно отношение? България загива. Последния да дръпне шалтера.

И на Олигарски трябва да бъде запорирано!

Румъния! Румъния! Румъния! Разследване и затвор!

Този престъпник Ореха какво се хили като рапон? Батко Череп и Братко Орех...

Много бързо скрихте новината за митничаря.

аз пък помислих, че го съдят за КТБ.

Вие не разбрахте ли на края, че Орешарски е най-читавият - хем най-компетентният, хем най-честният от управниците ни и тъкмо затова беше превратът на протестърите. Жан Виденов беше още по-честен и по-голям патриот от Орешарски, но не разбираше от финанси и банките направиха така, че народът да го гътне. Докато на Орешарски банкерските номера не минаваха и се наложиха силови. Да, ама пък там превратаджиите удариха на друг камък - Йовчев. Та се наложи Маккейн да идва на място и ги уволни и двамата.

Още един ненормалник.Ти прочете ли статията,бе?Че и Виденов бил патриот...Който ни записа в книгата на Гинес за рекордна инфлация..Честен бил...Като е честен,да ходи да свири по мачове.Щом е станал премиер,ще носи ОТГОВОРНОСТ.В друга държава,този честен патриот щеше да изгние в затвора

В ония времена, всички бяха некомпетентни - и Ф. Димитров, и Виденов. Софиянски беше първият, който разбираше от управление, но го набедиха, че е крадлив, слава богу, дойде Костов, хем компетентнен, хем честен - сигурен съм, че той е твоят фаворит. Дано поне не е ББ.

Орешарски,Орешарски,ако беше министър в Румъния...Показания ли...Криене по входове ли....Ама в Булгаристан-няма страшно.Бъди рахат.

Мамата, крадливата, мамата

Ами ще мълчи , какво може да каже повече. Големият "капацитет". Това е направо смешно. Кога ще бъдат осъдени тия хора за бездействие или по скоро за некомпетентност. Това е много удобно извинение , но не минава на други места. "Те правили проверки, ама не открили нищо". Щом не можеш да откриеш подобна кражба тогава има два варианта или си неграмотен или си подкупен. И в двата случая отиваш където ти е мястото.

ЗАЩОООО?! се ний сма ви криви!

Защо? Ти да не си правил проверките. Според тебе, ако не можеш да откриеш кражба за 100 милиона, това какво означава? Сам си отговори на въпроса.

Ореха в кауша , поне за 20г И като излезе един ден пак вътре за още 5г

Орешарски разказа, че докато е бил финансов министър през 2008 г. - времето, в което Георгиев е оглавявал фонда, са били направени няколко проверки от различни инспекторати на министерства, съобщи БТА. Те обаче не са установили никакви нарушения за начина, по който пътният фонд се е разплащал. " И още:... "запорира имущество на Георгиев и съпругата му в размер на 4 100 000 лева." Наистина - "никакви нарушения" и милиони левове "имущество", докато е бил шеф на РПИ - никаква връзка няма, наистина! Освен очевадната - как така все висши държавни хрантутници, докато са на държавна ясла, изведнъж една сутрин се събуждат милионери!

Хе, 4 млн. - бива си ги, ама за теб и мен. Я се поразходи в подножието на Витоша да видиш на какви имоти ще попаднеш. Ами че то такива суми дето се вика вече и пенсионерите плащат само като данък върху пенсиите си ;)

Е, това са му "взятките" за джобни и лични нужди! Тури и "семейния бизнес" за 120 милиона...добре му се получава на ДЪРЖАВНИЯ чиновник!

А за КТБ, кога ще почне делото, тогава "експерта" да си търски квартира близо до съда, или да си осигури киля в следствието за по евтино.

Шалварски е най-гнусния премиер на България, след серГЕЯ и Виденов! Все КОМУНИСТИЧЕСКИ СВЕТИЛА!

О, просто сте позабравили останалите! Аз наш Премиер, дето да ми е симпатичен и след управлението си, не помня!

Няма по-гнусен и нагъл министър председател от Бойко Борисов ...

А кога ще видим батко и брато в затвора!? Пък и жената на батко, тая с 4.1млн...

Прекрасен тен! Чудесно финансово здраве! Отлично развитие! За съжаление не говоря за България, а за Орешарски...

БОКЛУКА ОГЛУШАРСКИ отново изпълзя от канализацията! Точно тази КУКЛА на КОНЦИ обслужваше постКомунистическатаТурскоЦиганска ОРГАНИЗИРАНА БАНДА! Вкарайте го в затвора! Той НЕ заслужава да се разхожда свободен между българите!

Направо да го вкарват в затвора!Барабар с батко и братко!Къде дреме полиция прокуратура и съд!Вчера показват акция за задържане на битов престъпник!А Орешарски за една година взе 10милиарда!Къде са!Защо никой не пита!

Припомни кога е взел 10 милиарда! Това герберастите сте огромни лъжци! Вие грабнахте 16 милиарда, по време на предишното управление преглтнахте още десетина и са лъжете на поразия. Егати простотията и простите ви избиратели. Ама може и да не са виновни избирателите, защото освен лъжци сте и фалшификатори.

Ей заради такива като тоя, братко и батко заплатите в България са ниски. Те крадат голям процент от всяка обществена поръчка и вместо парите да отидат в изпълнителите те отиват в техните бездънни джобове и после тоя без никакъв срам ми се прави на умен по телевизията. Добре, че не съм някой строител дето му дължат няколко заплати - вероятно щях и аз да го чакам на централния вход, но не за да му задавам въпроси...

хванал е гъзарски тен по ски курортите; евала братко, евала батко!

Всички наем,в какво"перфектно"състояние,Батко и Братко,оставиха Пътната мрежа в БГ.Имало било разпоредба на Съда,за запор на цялото имущество на В.Георгиев.Сигурно затова,в последствие,си напазарува Мерцедес за съпругата,пак такъв за себе си,само че,далеч по-скъп,прати щерка си в елитен колеж в Швейцария.....не работи....Делата му се точат от години....славна работа.

ЗАЩО ПАЦО още не е в затвора??

Нямаше ли заден вход/изход. Ще го карате да пази мълчание значи...