Катарзис в контрапротеста - Нина Гергова започнала от ”Олигарски, върви си”

Преди да поведе контрапротеста в подкрепа на правителството на Пламен Орешарски, една от най-активните му защитнички - Нина Гергова, е била протестираща именно срещу него. Това доказват снимки от края на май, на които се вижда, че тя участва в протест срещу кабинета, който току-що е съставен.

Обратно в новината

Коментари - Катарзис в контрапротеста - Нина Гергова започнала от ”Олигарски, върви си” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Класически пример за слугинаж по болшевишки - с кучешко сърце.

ТРУЖЕНИЧКА Грозна, рижава другарка е готова с жар, безспир да ругае, да освирква но да пада келепир. За това, че толкоз вярно вика плю и протестира пращат я от Позитано за съветник по култура!

Е,поне политически пр-------ки,дал Бог!

Женицата е проумяла, че може да получи супердивиденти от контрапротестирането и се е продала. В едно интервю самата тя заяви, че е завършила във великотърновския университет "икономика и банки", а сегашното управление от благодарност я назначи за експерт в Министерство на културата. Явно некултурата в България достигна нови върхове и се яви нуждата от кадри като Нина Гергова!

Кранта. на всичкото отгоре грозна като смъртта!

...на Нина Гергова започна от контрапротеста, където няколко месеца вися пред президентството, а уж била работила някъде. После по форумите се обадиха хора, които я виждали да излиза от офис на Моника Станишева. Не бива да се забравя, че всички, които подкрепиха кампанията на Пеевски срещу президента Плевнелиев, бяха добре заплатени. Затова казваме "червени боклуци". Тези хора и родната си майка биха продали срещу малко пари. Да им е честита на БСП Нина Гергова.

КУЧЕ ВЛАЧИ - ДИРЯ НЯМА ! МАЙ ВСИЧКИ СМЕ ТАКИВА - ОТ ВЕЛИКИ КОМУНИСТИ - СТАНАХМЕ ВЕЛИКИ АНТИКОМУНИСТИ ! АБЕ Е--О СИ Е МАЙКАТА ! Е, ЗАТОВА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМЕ !

Типично разсъждение на индивид от "КЛОАКА"!

На тази господжа много и подхожда да се нарича фурнаджийска лопата, намазана тлъсто с мас. Браво! Да е живичка и здравичка!

Българи , гледайте уникални разкрития в чичко Гугъл ,,Шпицкомандите на мафията БСП ДПС,, Лянтяи,наркомани,рецидивисти и психопати ,всякакви уроди лично подстрекавани от СерГея и Мая общата

Е който плаща, поръчва музиката. Тогава е взимала кинти "срещу", сега взима кинти "за".

Катарзис, катарзис. Нали напоследък това стана модерно. Сигурно по финансови съображения е преживяла катарзис Този неин катарзис , да не доведе и до остър катар на долните и дихателни пътища.

Където кинтите,там и комунистите.

Комунистите са си сложили хора подготвени и ги пускат, когато им дойде времето. Ние, обаче трева не пасем!

факта, че Плевнелиев е вреден за страната и трябава да си ходи незабавно.

да вкара тази измамница в затвора? Уре пак ще тръгне с Орешарски да ''обединява нацията '' и да саля от президентския стол Плевненлиев. Затвор, за тази анархистка.

да, просто такъв е моралът на една селска свинка

Ха ха сменила е флага с червен значи. Вижте репортажа на Господари на Ефира. Пишеш Окупатори и Контраокупатори в Гугъл и ще видите кой кой е :)

Гледай тази мърша и си представи какви са и другите като ней. Който си е прост да го правиш и медиен герой, пак е нищо. Справка - НИНА ГЕРГОВА.

Нина Върви си ! Омръзна ни да те гледаме във всички телевизии, платен протестиращ, не може да си участвувал сам в НПО и сега да говориш за соросоиди, за платени протестиращи, сигурно съди по себе си, колкото пъти я питат какво работи отговаря, че има три висши оразования, тя не може да изговори думата ПРЕЗИДЕНТ , правилно , но пък сигурно организира добре платените протести срещу Президента. Не съм фен на ГЕРБ, но за сега единствената институция работеща е Президентството, затова Долу ръцете от Президента, стига сте манипулирали хората.

и какво видя да е "изработила" президентската институция? тои трябва да е обединител на нацията, от което сега народа има нужда, а обикновено с половин уста подкрепя "ментора " си от герб и компрометира България в чужбина! - ето това изработи офшорския тарикат

Не само че трябва да се срамува, а трябва да изчезне. Продажница!

Таз мр.... е напълно невежа. Тя по нито един въпрос НЕ Е ВЗЕЛА ДУМАТА, НИТО МОЖЕ ДА ИЗРАЗИ КОМПЕТЕНТНО МНЕНИЕ. Тя сега обслужва ДПС ,затова е в Министерство на културата ,за да участва в изработването на нов Закон за паметниците на културата. Знаем какви интереси имат турците. Те не случайно започнаха съдебни дела за имоти и джамията например в Пловдив беше обявена за Паметник на културата. Не би трябвало да има съдебно производство ,но другата мр... Зинаида Златанова каза на Обществения съвет" Защо да не се съдят?"

Публична тайне е, че в протестите срещу Борисов през февруари, срещу Орешарски и за Орешарски участват едни и същи хора. Определящ фактори са цената и търсенето на "маса" от хора. Сещам се за не един човек, който в момента си изкарва прехраната с организиране на участия в протести и контрапротести. Познавам симпатизанти на ГЕРБ, които са ходили на повече контрапротести в подкрепа на БСП, отколкото на протести срещу същите. Сигурно и обратния вариант е доста разпространен.

Това е българската мърша! За съжаление, такива нещастни индивиди, като тази пача, определят съдбата на родината. А свестните българи прогониха в чужбина! Горко ни!

Явно шефовете им са едни и същи и зависи как ще ги разпределят.

Госпожо Гергова, катарзиса в лев или в рубли го изживяхте...?

Браво и тази е пила от хапчетата за олегофрения

с тази женица. Та тя е интелигентното лице на контрапротеста. Гордостта на Майчето и прочие. Кошмар някакъв.

Тази жена може ли да каже повече от две смислени и неповтарящи се изречения, че е тръгнала да оглавява протест?

Съдите ли я м-р-ата?Това е учебникарско онагледяване на израстване,изграждане и утвърждаване на ВИДЕН Български политик.Ето така се става политик.Ето такива хора ражда Българската политическа система.След време може да замести Станишев-в България след всяко зло идва по голямо...

Продължавам с ИСТИНАТА. Първият въпрос беше "Какъв статут предоставят на сирийските бежанци?"/заради лъжите на Йовчев ние знаехме че са сирийски бежанци, а не незаконни имигранти/На този въпрос отговора беше:"Те искат статут -Бежанец и ние им го даваме". на Орешарски. Вторият ми въпрос беше: "Има ли Акт на Министерски съвет за статут "Временна закрила" на Сирийските бежанци?" Не получих отговор ,но аз продължих да прекъсвам Орешарски и казах ,че няма да спра докато не получа отговор .Всички в гранитната зала се развикаха срещу мен. Той накрая смънка" Може и да сме сгрешили, но ние имаме съветници". След като бях изчела всичко и Женевската конвенция и нашия Закон за бежанците. Бях доста нахална ,но отвън аз реших да говоря пред медиите, но този Стелиан ме изблъска и каза ,че само контактната група има право да говори пред медиите. Аз нахално накрая след тях застанах пред микрофона и казах всичко като настоявах ,че за България е най- добре да им предоставя статут"Временна закрила". Йовчев ще отговаря за много неща. Защо скри тази пресконференция и моето изказване и сега обслужва турските интереси в България. Изглежда той забрани и аз не съм канена на Обществения съвет. Възможно е и Гергова да е.

Всичко това е защото сме се превърнали в страхлив и неморален народ! Знам, че всички биха ме оправдали, че си седя у дома при бременната жена и малкия син, но аз лично изпитвам вина, че не съм взел брадвата и не съм отишъл пред народното събрание... Не знам кое е по-добре - да живеем в лъжа и един ден синовете ми да разберат, че баща им е страхливец или да ме помнят като мъченик за правда??? Народе, грабвайте косите и вилите и излизайте, няма друг вариант...

приятел стой си там където си до фустата на жена си - и ти не зовеш към хубаво а немисля че си от хората способни на саможертви за да изпълнят високите си приказки искаш само да вееш бяйряка отстрани и провокираш в огъня не би и застанал :)

ми така де : "Народе, грабвайте косите и вилите и излизайте, няма друг вариант... " ей такив призиви като видя и нещо ми куца в цяата схема и оня пръдльо Волен така започна забърка сума скандали похарчи едни пари живее си добре - иначе на приказки идеалите му високи :) като зовеш народа трябва да мислиш към к'во го зовеш - не че някой щя ти се върже де аа подразних се просто - ще извиняааш - от едната крайност " безгранично търпение и овчедушие" да се хвърляме в другата "дива агресия без цел посока и подбор на средства- кръв брадви коси" пак не ми звучи добре :)))

За пореден и кой ли път червените са хванати със свалени гащи. Питам - до кога ще издържи и малкото морал който имат за да не замълчат или поне да спрат да пишат тук ? Срамота другари ! Когато те хванат със свалени гащи първото нещо е да се скриеш и да ги вдигнеш . А вие се разпищолвате повече ! 99 процента от Вас са производни на тази госпожа !

Срааа-а-ам. Взеха да се пребоядисват и лъжат хамелеоните още преди да влязат в парламента.

от такива долни ренегати сме на това дередже. корнелия нинова-основател на сдс. местан! бисеров.... и мн други.. преди им викаха люспи. хора които личния интерес им е винаги първа цел.

как може изобщо да обсъждате това животно... ??? дайте да говорим за хора...

к...рвите са си к...рви в булгаристан на доган. Едни к...рвшички можаха да си ползват привилегиите за първокласник, ДРУГИ ДОРИ НЕ МОГАТ ДА СИ ВЗЕМАТ ЕДИН ЕДИНСТВЕН ДЕН ОТ НЕИЗПОЛЗВАНАТА ПЛАТЕНА ОТПУСКА, КОГАТО НЯМА КОИ ДА ТИ ГЛЕДА ДЕТОТО. Същите к...рви могат да ползват безплатни служебни карти за транспорт, които дават на сина си, а те "работарките" се прибират със служебното мпс, като се правят че имат многоооо работа та остават до 18 часа. Ало, к...рветките, ми да се прибереш с градския при тръгване в 17 часа е много по-късно от возене в 18 часа. Само не знам защо е службната карта, а за останалите две няма такива привилегии. Справедливо нали

Аххх, може ли да пуснете още снимки на тази жена? Каква жена....

И мой снимки също

wenci

Човек греши и му е простено. Колкото минава времето - нещата се избистрят и преценяват по-точно. ...кои са кандидати за затвора.

Какво чудно има в това? Има искания към премиера - той преговаря с протестиращите /Нина Гергова/ - промените се осъществяват.Протестиращите са доволни и е нормално те /Нина Гергова/ да премине на страната на РАЗУМНИЯ ПРЕМИЕР.Какво не е ясно? Съвсем логично е.

Логично е.Спор няма.Но, за да стигнеш до този извод е необходим малко мозък, който трябва да ти дойде на време. Към 1

НА ЛЪЖАТА КРАКАТА СА КЪСИ! Не случайно казвам тази поговорка ,защото тя е валидна за тази престъпница- Нина Гергова! Тя уж участваше в протести протестите през февруари, но само за да се облагодетелствува. След 3-ти март /тя не участваше на трети март, първата събота се събрахме в кино "Освобождение". Аз бях поканена, не от нея. Там трябваше да бъде подготвено учредяването на новата партия на протестиращите- "Освобождение".Гергова беше протоколчика, но след това по незнаен начин тя беше вмъкната в ръководството.Това събрание мина с много ИЗМАМИ. Лично аз- Красимира Байчева ги разобличих пред телевизиите отвън. БТВ няколко кратно показа интервюто с мен.Гергова и Веселин Василев и др. ,поради това ,че не успяха да съберат подписи и да се регистрират се вмъкнаха в партия "Другата България "само и само да влязат в парламента като депутати. НЕ УСПЯХА. На Гергова винаги са й плащали, но не за да създаде нещо ДОБРО , А ЗА ДА РУШИ. Освобождение беше с дясна ориентация и в подкрепа на десните. На нея това не й пречеше. След това оглави контрапротестите. Видях я на 09.08 2013г на Обществения съвет към Министър Председателя, където беше и Вътрешния Министър - Йовчев. Тя е МНОГО НАГЛА ,ЗАЩОТО ЯВНО ИМАШЕ ПОДКРЕПАТА НА ЕДИН Министър на вътрешните работи. Едва ли не след като започна първа каза с нагъл тон на Орешарски/ цитирам/ "Назначете си ПР. Не може така." На следващия обществен съвет на 20.09.2013г. , тя се представи като лице ,което ще поддържа контакта и заедно с този никаквец- Стелиан Иванов, били от контактната група ще говорят пред ТV камерите. Ние всички си дадохме ел. пощи ,за да се свързва с нас и ни кани на обществените съвети като тя предварително ще ни изпраща темата и ние да се подготвим за въпроси и искания. Аз вече не бях поканена ,защото само АЗ СЕ ОСМЕЛИХ ДА ДЪРЖА НАСТОЯТЕЛЕН ТОН ПРЕД Орешарски.

Сигурно фотографката Методиева снима за усмивки и потупване по рамото!

Ей, и червените и герберастите сте едни и същи! Не гледате какво става ами само се стараете да оплювате хората - сега фотографката снимала нещо грешно ли? Снимката лъже ли, какво? Направете си отделен форуми се плюйте там платени тролове такива!

хехехе ....ми направила кариера жената :) баси верно ома хора си правят по 1на заплата от тея потести че и повече ...ама идва и дръг въпрос - къде плащат данъци :))) пфуу нема да прокопса Бъгария докато политиците ни мислят 1во за собствените си интереси и след туй за държавните ей така щее пълно с "НИНИ"

Какво лошо прави тази красива и интелигентна жена, че се възмущавате? Нищо. Иска нов обществен договор. Вие против такъв договор ли сте?

Ако е интелигентна,колкото е "красива"!

Което не става по нармален начин става с пари. А което не става с пари става с много пари. Тази бяла птица /не казвам патка за да не обидя животното/ просто е от дребните риби, които се купуват с пари. Такива като нея са най-опасни защото за при са готови на всичко. Онези, пенсионерите - комунисти те поне вярват в нещо. Тази за пари ще продаде и майка си. Интересно тази дама няма ли комшии или познати, които да разкажат какъв и е бизнеса, който тя успешно върти от площада. Тази работа с опорните точки за контра-протестиращите трябва да я сварши ЦЦ. За какво бе това подслушване, ако не може да изкара на някой кирливите ризи. Пък ако не намери такива, да му подхвърли и после нека оня доказва, че няма сестра. Ама и герберите има какво още да учат от столетницанта

УПРАВЛЯВАЩИТЕ ПАЗАРЯТ ПРОТЕСТАНТИ...

Причината да мине от единият лагер в другия е ясна:първите не плащат.А тези които сега защитава се отблагодариха щедро.Участие в няколко комисии с материал който не разбира и кеш.Само палтата дето смени през есента и зимата са десетки.

САМО ДА СИ ПРИПОМНИМ КАК БЕШЕ СЪЗДАДЕНО ТОВА МНОЗИНСТВО...ОТ ПАРТИЙТЕ АУТСАЙДЕРИ... МОЖЕ ЛИ ГЕРМАНСКИЯ НАЦИОНАЛЕН ОТБОР ДА Е БЕЗ ИГРАЧИ НА ШАМПИОНА БАЙЕРН, НА ИСПАНИЯ - БЕЗ БАРСА...АБЕ ЛУДА РАБОТА - МЕРАК ЗА ВЛАСТ

А как Франция да смени всичките си национали след скандалите и високомерието на състезателите си, довели до слаби резултати? Този нарцисизъм и арогантност не водят до нищо хубаво и градивно, затова никой не иска да се коалира с Герб ( освен Янето ).

Коя е Нина Гергова и с какво психичното и състояние трябва да ни интересува ??? От тази сутрин се чудя о мая коя е тази персона и с какво е толкова важно дали е про или против Орешарски .... ако някои има малко желание и време да ме светне ... ще спя поне малко по-малко прост довечера ..

скука!