Младите - най-яростни критици на правителството

Най-яростните критици на кабинета са младите - между 18 и 24 г., хората със средно и по-високо образование, както и жителите на София, показва проучване.

Обратно в новината

Коментари - Младите - най-яростни критици на правителството | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този сламен премиер е толкова дебелокож, че дори сам си признава (спомнете си онзи виц за плочките "орешарски"), мислейки, че това е предимство или някаква ценност......Всъщност с това си дебелокожие той става още по-отвратителен за хората!!!!!

Ами нека дойде Бойко, за да им дойде акъла в главата - ако може. Контролирайте всички правителства, които и да са те и не ги оставяйте да мързелуват, но мислете с главите си.

Статистиката от изборите показва, че за БСП и ДПС са гласували хората, които или създават незначителна част от БВП или само изразходват такъв. Затова приказките, че другите избиратели са чели само "Винету" и се опиват от чалгата, са само едни глупави опорни точки.

Те избирателите на орешарски ако нямат номера на бюлетините, не могат да гласуват за тези който са им дали пари или кебапчета. Електората на орешарски в по голямата си част е над 55 или е цветнокож с претенции да се определя , като малцинство.

Ха ха - някак си простите чалгаджии на бойко, които като него нямат нито образование, нито интелект, нито знаят чужди езици, нито са прочели и 1 книга някак си са върхът на интелигенцията ? И от кога простите мутри и милиционери са символ на интелигенцията ?

Е и аз съм застаряваща дама, ама такава муза Винету не ми е забавна Искаме нов шоу мен. Хората искат хляб и зрелища Те не искат скука дето и реформи не прави Тъпо е! Като няма хляб нека има зрелища

ами те другите не знаят български

Ама наистина ли младите и интелигентните харесват остроумията на Винету? Горкият Орешарски нито една фолкпевица ни му посвети песен както за Бойко Борисов. Нито една пенсионерка не написа ода за Орешарски, но за Бойко писаха доста очаровани от чара му жени от третата възраст. Пламен Орешарски е скучен и не може да бъде МУЗА на застаряващи дами и позабравени фолк певици като Бойко Борисов.

Оставете правителството да си върши работата,иначе Боко тиквата ще дойде с гръм и трясък.

аз съм млад и не съм яростен критик..

За да се произнесе фразата"-Аз знам, колко много незнам!", са необходими десетилетия къртовски труд, мои млади сънародници!

Вероятно нещо съм се объркала, защото хората на възраст над 75 не могат да са 31 % от анкетираните. Просто в БГ хората които надживяват над тази възраст са незначителен процент от населението и следователно те трябва също да са такъв процент в представителната извадка от хора, които са анкетирани. Да не си помислите, че сме си измислили данните които ви представяме. Предполагам, че става дума за някаква отвратителна техническа грешка!

Да бе, вярно! Дори парадокса е още по голям, защото ако 31% от хората над 75 години подкрепят Орешарски, техният брой в представителната извадка ще е още по-голям от 31%. Безумно скалъпване, много малко хора в БГ достигат до възраст над 75 г., особено сред необразованите хора, които живеят в нечовешко лоши битови условия и рядко достигат до 65 годишна възраст! Тази анкета е скалъпена - 100%!

Ало , нервните сладури кажете какво му е лошото на правителството? Някакви идеи,предложения....или е много сложно....?

СМ

Ако само със смяна на Правителството щяха да се решат нещата, досега да са решени. Сменя се само върхът на пирамидата. 99.99 % от държавбите служители продължават да си работят по старият начин. Със стари курви нов бардак. Да беше бардак пак добре, а то е кочина.

Тоя гей- Орешарски, ако знае колко шутове са му приготвили младите... Гад предателска.

Народът вече си каза думата, прасето от Банкя отново загуби с 30%, срещу коалицията БСП-ДПС и 36 % за тях!!

Този сламен премиер е толкова дебелокож, че дори сам си признава (спомнете си онзи виц за плочките "орешарски"), мислейки, че това е предимство или някаква ценност......Всъщност с това си дебелокожие той става още по-отвратителен за хората!!!!!

Хората гласуваха ЗА това правителство, с 36% за коалицията БСП-ДПС, а прасето от Банкя ЗАГУБИ с 30% !!

Кои са тея хора, дето са гласували за това правителство? Искаш да кажеш, че те са спечелили на Евроизборите ли? :-) Баси колко сте облъчени..

Когато бесепарите затънат достатъчно, сами ще шкартират партийните си дерибеи.

... та на кое казвате "правителство"?

"Най-голямо доверие в кабинета имат възрастните - на 75 и повече години - 31%." Нищо против възрастните, ама и те само 31%...

Много обидни думи се изрекоха по адрес на младите в медиите.То не бяха наричани - наркомани,лумпени,чалгари и пр.Истината е друга и тя,е че младите мразят лъжите на политиците и масово им напомнят,че един ден и за тях ще има възмездие.Малко по-малко умира овчият,масов избирател на БСП и компания,и сега да го видя Орешарски и за в бъдеще на кого ще разчита.

Колкото повече стоят на влас комунаглите, толкова повече им потъва или изчезва като яко дим уважението на народа ,това е толкова добре за политиците който искат да ги премахнат...бсп се топи и то бързо като черен айсберг в топло море...

комуняги, социалисти..., ще стоят толкова, докато е сигурно, че наглото прасе от Банкя и член на БКП няма да се върне никога на власт !!

По правило, който само вряка и много критикува нищо не може. Така че всичко е точно.

тези пък агенции само сео излагат.-'одобрявате ли" и само това а питахте ли ги зашо,,какво не одобряват,не може,ще забочнат да мислят,а това е вредно.

За по една година в казарма без буркани с мас и пари от село и ще им дойде акъла на прокопиевските пионерчета.

18-24 годишни - най-неграмотните и лесни за промиване мозъци.

Туй лайно пилешарски не заслужава комент, а камъни в главата... Само Майдан ще ни отърве от руско -турския башибузук, който вилнее над бащино огнище !

Само бой ще те оправи тебе...

много си зле,съвсем сте тиквясали,с този речник и начин на мислени вървиш към профанизация.

И колко ти платиха, за да ни кажеш, че гражданска война като в Украйна е светлото ни бъдеще?

дреме му на правителството, че някой е недоволен! има 38 милиарда бюджет за разпределение измежду наще фирми... поне 25% и нагоре от този бюджет ще потъне в тях... ся ще са почешат в знак на съгласие с младите!:-)

+++

Умните хора са против правителството, да.

Защо са против правителството? Заради изцепки, лъжи и глупости на Боко Тиквата ли?

Простите сме против всички правителства след 89-та. Колко пъти да казвам че мама БКП се клони на стотици партии,която и да е на власт все е БКП. 89-та всичко трябваше да е до стената,вариант Чаушеску.

Дааа, само дето тези с "многото" ум не им е останало място в черепната кутия от толкова мозък да прозрат тази ПРОСТА истина и гласуват като зомбирани за една и съща партия (с всичките и замаскирани разновидности) вече 25 години.

Кажете му на Орешарски за кои неща го критикувате.

От нацисти акъл искаш ...

за кви избори се говори тук ...тое време ве4е да се взима оръжието и да се изчисти тази пасмина мафиа която си мисли 4ее ве4на .ако се вгледаме внимателно където е имало оръжие има напредък . САМО в БГ ...НЕ ВЪПРОС -Д О К О Г А ЩЕ ТЪРПИМ БОКЛУЦИ ДА СА МИНИСТРИ И ДЕПУТАТИ

На младите съдбата,в България,се решава от неграмотните цигани,от държаните в робство турскоговорящи,от изкуфяли бабички.С тези хора,БСП,се хвали че ще направи икономически бум.Крайно време е младите и грамотни хора да вземат съдбата си в свои ръце.ГЛАСУВАЙТЕ,не оставяйте чалгата да ви помете.Утре с това правителство,ще ни изгонят от Европа,ще въведат отново визите и пътя ще ви се затвори.Няма Гърция,няма Австрия и т.н.както беше до 2007 г.

ще трябва да живеят в тази държава. На тях ще се трупат неустойките от Белене и глобите за "Южен поток".

"Младите" не могат да напишат едно изречение без поне три правописни грешки. Нормално е да харесват Борисов!

Ама над 2 млн. предимно МЛАДИ емигрираха заради политиката на любимата ти Партия!? А "старите" и "умни" ДС-ри си останаха тук да управляват и да станат олигарси и докарат стандарта ни до последно място в Европа! А такива калъфи, като теб гласуват от много акъл по инерция 15/15 на всички избори и резултата е видим!?

Защо се нервиш бе пич,Автор е прав.Не се научихте да пишете и това е.Познавате всички чалгаджийки но не слушате Джон Ленън,Стиви Уондър.....Джими Хендрикс...познавате Ивана, Мара....и нам кои си. А ние "калъфите" гласуваме за всички но без БСП.

тези, които могат да пишат, не живеят в БГ

abe q si podavai ostavkatabe mrahlio

Това е обнадеждаваща тенденция. Младите, ако попрочетат още някоя и друга полезна книжка, ще се обявят и срещу системата на капитализма.И това ще стане, но след няколко поколения, пардон - мандата.

аз препоръчвам да прочетат малко от капитала на маркс и да се замислят за днешната свободна демокрация и пазарна икономика -маркс не е комунист

Галъп и чифути да престанат да полират мозъците на простотията. Няма млади и стари хора, има глупави и умни хора. Стига сте противопоставяли поколенията, идиоти, щото и без това всички интелигентни хора разбират как лъжете и подстрекавате разделения и омраза ви презират. Младите поколения, идиоти, са деца и внуци на старите. Само изключително тъпите младежи е възможно да не се съобразяват с мнението на родителите си, с родовата и национална памет. Не се опитвайте да вбиете клин в отношенията на деца - родители - деди. Няма да успеете, но гняв със сигурност ще предизвикате. Яростните противници на Орешарски СА ОТ ВСИЧКИ ПОКОЛЕНИЯ БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ.

Хайде пак нагласени изследвания.Младите провокирани от лигавите "кой" на прокопиев,как използваха младежта,корумпираха я,без да им мигне окото,долна паплач,търсеща дивиденти!И като не им стана номера,да идват другите ,че да плюскаме.Прокопиевци,не ги интересува България,нито младите,те си гонят корпоративния капитал(веи-та и разни,пенсионни фондове),така че правителството да си работи,и то както трябва.

Младите другарю могат да мислят за разлика от теб , ама със опорните точки от насрано 20 толко, между другото какво прави шефа ти челю стаШеф

Няма соросоид - еврогей способен да мисли. Ти си нагледен пример. Освен мантрата за опорни точки, има ли нещо друго в кухата ти кратуна, соросоид? Въпросът е реторичен - всички знаем, че няма. В кухите ви кратуни са само клишетата на НПО-централите ви.

Ако това ви е нивото,бъдещето с такива е плачевно за страната.Вижда се колко лимит ви е заложен,колкото за опростачване,без развитие,нещастници!И какво не вярно,не е в изгода на задкулисието,та се засягаш,мижитурка!

Въобще не ги интересува кои ще са евродепутатите - затова пропуснаха съзнателно вота. Това са почти две трети от избирателите. 11% за Герб, 7 % за БСП ... това са резултати и те са без значение за нищо друго. Коалицията БСП-ДПС си е стабилна - правителството още ще работи. Нека стабилизират държавата след безобразията на Герб.

Направиха го НАПЪЛНО СЪЗНАТЕЛНО. Дясното правителство на ДПС и БСП, контролирано от ДПС не може да стабилизира страната. То по нищо не се различава от герберастко-седерастките правителства. Всички сте за боклука.

Намирам учудваща прилика между специфичното оплешивяване на Орешарски и това на един от най-богатите българи.

пак ли по 50 като миналото лято????

младите ще поживеят доста години след дъртия електорат на бсп а тъпия електорат на беп ще бъде привлеченокупен от дпс и подреждането ще бъде : 1. бойко борисов = герб 2 и 3. доган = дпс + цензурата 4. РБ = частите от СДС ..... за съжаление много назад в класирането :( 5. бсп ------- да им е жив и здрав гея и следва 6.-та позиция и извън парламента ... и нелегални партизани нападат мандри ... атентати ... класова борба

Младите трудно можеш да заблудиш! Това не са едновремешните млади хора! Това са информирани и знаещи хора!

"някогашните" младежи, тиквар. Знаеш ли какво представлява днешното време? Представлява забравеното минало. От "някогашните" младежи се отличавате само с това, че сте по-мързеливи, по-глупави и по-неграмотни.

Част от младите хора могат са много интелигентни и да имат страхотни умения и бърз ум, част от тях са напълно неграмотни и без никакви знания за живота. Няма как обаче на 16-24 години да имаш зрялост и житейски опит - това е естествено и не е порок. Съшо така претенциите към правителството са несъразмерни с приноса им до момента. Реално те са се обучавали и още учат в държавни училища/университети, а искат оставка на правителството, защото иначе щели да избягат в чужбина. Не е логично само "искам, сега, веднага" и самочувствието им, че България им е длъжна с нещо, само защото са млади и евентуално образовани.

Защо да нямат претенции към СЕГАШНОТО правителство? И да знаеш, че когато си млад и необременен, но с вече някакъв опит и познания, то тогава си най-откровен.

Жалки млади глупаци-за нищо не ставате, освен да скачате по площадите!

Но явно практически правителството се крепи на цървули без средно образование в зряла възраст.

Цървули са всички, които плюват по правителството!

Няма как да е така,по какви причини може да подкрепяш един простак,който за 3.6г.щеше да ни довърши,чак толкова заблудени и повърхности хора не е възможно,или просто не ги интересува,заключени в своите проблеми!

Обикновено най-глупавите са най-яростни във всичко.

деер

Като един представител на младите да си кажа мнението - 90% от младите са чисти проститутки без собствено мнение- съвременни роби, защото са неспособни да направят нещо свястно с ръцете или знанието си. Тресе ги треската "искам пари без да работя" и въобще не им пука да се дупим като народ на турци, американци или руснаци! Щом им се подхвърлят огризки , те са доволни и са си точно както индианците в Северна Америка преди няколко столетия - огнена вода и стъкълца....Затова е вярна тезата, че няма материал вече в България, а само годно ДНК-а за интелигентни хора. Скоро като ни претопят и започне обрязване по НЗОК - независимо дали чрез ГЕРБ или ДПС - ефектът ще го разберем през 2025 - 2030г.......

Десеслафче баба, До сега доста са срамувах, с моето основно образувание, Но като та прочетох, че имало и "По-ниско", гордо дигнах чело И ша взема да ида до Монтана, да дам кво трябва, и да зема едно "Вишо"?

Дуписе купи изборите. Това единствената партия с нараснал брой на избирателите спрямо изборите миналата година. Дуписе купи гласове на циганите, които са основния електорат на бисипе, нанасяйки удар под пояса на колациония си партньор. Имаме си чисто етнически проблем вече -управляват ни корумпирани престсатвители на неграмотни малцинства ! Само ангажирането на ''берачите на гъби'' със задължителен вот и електронно гласуване за Българите в чужбина може да ни спаси от косово-кримски сценарии.

Не гледаш значи, ти другарю, "Меролюба Бенатова Представя" Нашите берачите са в Ландън, и се завират в храсти за малини,а не за гъби? Не си гледал и "Представянето"на дингила Енимемет, пожелал да види, Как Ахмет Доган цапа гащите, и омерисва Ендекато? Ного си проз бе!

Ами кой да е критик, неграмотните които си продават гласа за 20лв, или тези които гласуват за увеличение на пенсията с 6% на година при инфлация 10%.

купени циганоиди, изнудвани работници превърнати в крепостни селяни, стада от болни малоумници и няколко пенса с памперси които не помнят и името си..