Орешарски: Кабинетът не е обвързан с олигархични кръгове

Премиерът Пламен Орешарски отрече кабинетът да е обвързан с олигархични кръгове. Той видя шанс за АЕЦ "Белене", а като най-важна задача определи да се намали безработицата.

Обратно в новината

Коментари - Орешарски: Кабинетът не е обвързан с олигархични кръгове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЕДИН СЕ ГУШНА С ТУРЦИТЕ И ЗАБРАВИ ЗА: ПЕНСИЙ 500 ЗАПЛАТИ 1000 ЗЛАТО, СРЕБРО, НАЦИОНАЛИЗАЦИЙ, И ВСИЧКО ОСТАНАЛО. ГУШНА МИЛИОНИТЕ И--ДИМ ДА ГО НЯМА. ТОЗИ ПЪК, ШУМ ДО НЕБЕТО ЗА ЗАПЛАТИ, ПЕНСИЙ, РАБОТНИ МЕСТА,А СЕГА :ЩЕ ВИДИМ, И ТОЙ ДИМ ДА ГО НЯМА. АКО РАЯТА СЕ ОХЛАБИ, КАКТО И СТАВА, ТЕЖКО НИ!!!!

А ЧЕРЕПА ,къса ни е паметта народна и нима забравихме , че Орешарски беше кандидат за кмет на София и СДС го изхвърли след като го излови да се среща тайно с Черепа.

а П Л У Г Ч И Е В А

Това няма как да не е лъжа.Кабинета още не е започнал работа.А това,че Олигарски е човек на Черепа и децата интерисуващи се малко от политика го знаят.

Ех тъжно ми е за Pasi такива революционни времена ,такъв невиждан комсомолски плам, а той една ода да не посвети на новото правителство.Може и нещо по-лирично за любовта и нагона между отделните министри.

Последният премиер какъв беше: пожарникар, мутра, художник, лекар, футболист, тенисист... Всичко друго, но не политик и държавник! Ред е на разбиращите.

ТИ ЛИ СИ КРИТЕРИЯ ДА ОПРЕДЕЛЯШ КОЙ Е НАЙ9КОМПЕТЕНТЕН

министър на културата Петър Стоянович е виден лобист за строителство на нови лифтове над Банско. През последните години той присъства на повечето срещи в Банско, в които участваше и банкерът Цеко Минев. От тук насетне ще сме всеки ден ако трябва на този вход на Банско, ако трябва ще пренесем протеста на жълтите павета, сега е времето да се отвори планината за българските туристи. Мисля, че ще го постигнем с помощта на правителството, заявява Стоянович пред камерите на bTV на 14 януари тази година.

Невинен съм, ще го докажа, отсече Цветанов. Това е ясно, но срещу колко ще го докажеш? Шест апартамента може и да спасят шестака. И некой друг спестен лев.

А ПАРИЧКИТЕ НА Р.ОВЧАРОВ С КЪЩИЧКА В БАНКЯ НИЩО -МАЛКА 800 КВ НА ЕТАЖ ДРУГАРЯ СТАНИШЕВ БАЯ МИЛИОНЧЕТА ИМА БРАТ МУ ПЪК КОЛКО Е ПРИБРАЛ БАЩА МУ ДИМИТЪР СТАНИШЕВ РУМЕН ПЕТКОВ 117 МЛН ДОЛАРА ИЗЧЕЗНАХА ПРИ АФЕРАТА АКРАМ И ДРУГАРЯ ОСТАНА ЕДИНСТВЕНИЯ ЖИВ ДА СИ ГИ ХАРЧИ ДРУГАРКАТА МАСЛАРОВА 35 МЛН ОТ ДЪРЖАВНИ ПОРЪЧКИ С РЕМОНТИ ДА ПРОДЪЛЖАВАМ ЛИ ЗА ВИДНИ ДРУГАРИ ОТ БСП ЗА КВИ АПАРТАМЕНТИ МИ ПИШЕШ БЕ ЕЕЕЕЕ

Лъжа, лъжа, и само лъжа...До колкото си спомням Пламен Орешарски беше сниман в яхта с Черепа, Станишев и Милен Велчев!!! Черепа си е олигарх....

Не беше там

БЕШЕ НА ЕДНА ДРУГА СЕДЯНКА

Премиера Олигарски много бързо прибра торбата с лъжите и започна да шикалкави. В крайна сметка 1000лв минимална заплата и 500 000 хил работни места остана мираж,но за сметка на това ще строим АЕЦ Белене,или поне ще налеем още някой милиард на руснаците за "проучване"

Нещо си чул, ама не дочул.Бъркаш го със Сидеров. Орешарски каза, че ще се стреми, до края на мандата, мин.заплата да стане поне 450 лв.

Това е кабинета. По- зле от Боковия няма как. И той си го призна.

Ало много коментатори - и малко гласоподаватели - тези които коментират и не са гласували - те са ГЛАВНИТЕ ВИНОВНИЦИ! МЪРШИ!

СЪС СЕРГЕЙ - БДЖ И НЕК КЪМ КРЕМИКОВЦИ ГЕЙ

Може да отрича, каквото си иска! Реално, един кабинет няма да е обвързан с олигархични кръгове, ако приемат закон, който сваля депутатския имунитет и според който, всеки министър носи персонална съдебна отговорност, ако се отклонява от националната доктрина (приета след референдум). Дотогава не е нужно да се говорят глупости пред обществото!

Да така е, вярно е, прав е другаря ОЛИГАРСКИ, а пардон май друго му беше името, ама вече не си го спомням................

Явно и на теб акъла ти е като на една "калинка"- но каквото сеете, това ще жънете!!!

СЪС СЕРГЕЙ - БДЖ и НЕК към КРЕМЕКОВЦИ ГЕЙ

Чудя се как може да има толкова заблудени хора от ГЕРБ, хванали са се като удавник за сламка за тях! Не стига че ни закопаха а те продължават да им вярват! Живота продължава, а това че комунистите или бесепарите ще ме управляват , та дори и дявола да е - важното е да виждаш че нещата наистина стават по добре за всички хора, а не само за партийните членове на дадена партия - като ГЕРБ!!!

Има някои заблудени ама ... Да си пишем след година за да ми кажете какви неща са станали или какво са се подобрили нещата. Блажени са вярващите. Някои вярват на ГЕРБ , а Вие за какво вярвате на БСП - за Лукановата зима ? Или за Ви деновата инфлация? А навярно за Беротото правителство или за кръга от фирми и хонорара за водното огледало. Хайде сдего да си признаем честно кой повече е лъгал и как започва сегошното им управление.

ТО ЧЕРВЕНИТЕ ВИ ЧУГУНЕНИ КРАТУНИ ЩЕ ИМА ОЩЕ ДА СЕ ЧУДИТЕ ОЩЕ 60 ГОДИНИ

Видяхте ли Резултатите на анкетата ?! Видяхте ли Резултатите на анкетата ?! Видяхте ли Резултатите на анкетата ?! ------- Орешарски - лъжец сте, товарищ. .. Че И неумеятен ! (А Колегата Pasi да вземе да Престане Спи !)

Нали за Аец-а имаше референдум и на него ясно и категорично НАРОДА каза "НЕ!" Какъв е сега тоя шанс за рестартиране? Думата на Народа в тази държава нищо ли не означава вече?

Ти ако си толкова тъп и не помниш резултатите от референдума, другите не са !Резултата от него беше, че въпроса може да се върне за преразглеждане в парламента! ГЕРБ си го обявиха като победа, защото парламента беше техен. А сега..?

От устата на Олигарски това звучи като най-долна лъжа, каквато всъщност е...

Граждани за Европейско Разграбване на България вече лъснаха. Защо им обръщате внимание? Оставете ги да ги облекат раирано и тогава ги чакайте за въпроси пред централния. Пламна пожара, който ще запали Бочко.

"Не сме обвързани с олигарси" - Делян Пеевски, Цветан Василев, интерестите на ресторантьорите и търговците на цигари! "Ще разбием монополите" - а още първия ден са готови да върнат проекта АЕЦ Белене и да възстановят енергийните проекти с Русия - по-голям монопол от това здраве му кажи! "Хората във властта ще са експерти без политическа окраска" - 1.Жената на министъра на културата е министър на здравеопазването. 2.Мъжа на Мая Манолова е министър. 3.Жената на Местан - министър. 4.За министър на проектирането бе предложен топ-аферист, а после бе заменен от другаря му по стая. 5.Министъра на околната среда е жена на осъден за източване на държавния резерв. И ОЩЕ И ОЩЕ....

Ако спечеля, печели БСП, ако загубя, губя само мене си!

Как да вярваме на калитко, като обещаха да няма политически лица, а експерти? Сега виждаме само политически лица. И явно имат връзка с олигарсите - руски и местни. Не ви вярвам господа-другари от БСП и пак няма да гласувам за вас.

Затова янките направиха в четиридесет и първия парламент да се съсипва икономиката на България от разБойко и профДянко, пък после нека се "оправя" този народ, който има да си изпати от собствената си недалновидност, простотия и неука, защото ПАК ще прощава на крадливите бивши властници!????

Как да не е олигархически ? Кабинета е на Моника ,нали загуби 12 милиона в Кипър и сега ще си ги набави от нашия джоб.Тази Зинаида каква и е? Ако продължава да краде и пожелавам нея и децата и да я стигне проклятието на българския народ. Да престане да дава на Станишев съвети ,защото той е започнал да говори също като Бойко и ако продължи в същия дух Европейската коисия ще я гледа през крив макарон. Може някога благодарение на Елена Йончева ,да е станал председател на БСП ,но сега благодарение на крадлата-боклук скойто живее ще се прости с кариерата си.

"Kабинетът не е обвързан с олигархични кръгове ..." Tой е изплетен от олигархични връзки !

Може Пламен Орешарски да отрича , че кабинетът му е "ОЛИГАРСКИ'', но истината лъсна още преди да бъде избран от 42-то НС. Нека да си мисли завалията, че не е слуга на Мамона. С действията си показва какъв е.

Нагъл червен лъжец

Г-н Орешарски, някои Ви наричат Олигарски. Защо засекретихте като министър на финансите договора за изграждане на ИС на НАП? Той е засекретен само за да се скрият кражбите и тяхното неизпълнение.

този говори само глупости, кабинета е ОЛИГАРСКИ

Не му върви на Орешарски - замести мистър "Дюнигейт" с известен архитект. Само дето е известен и с участието си в такива дружества като Тера груп АД и Аса проджект. А те от своя страна с едни офшорки, с едни октоподи... Новото предложение на Пламен Орешарски за странното Министерство на инвестиционното проектиране е арх. Иван Евгени Данов. Според фирмените регистри той е управляващ на "Тера Груп" АД (от август 2012 г. виж решение на ОС от 29 юли 2012 вписано на 15 август 2012). "Тера Груп" е част от холдинг със същото име собственост на Динко Пенев, под чиято шапка има няколко десетки фирми, занимаващи се се с разностранен бизнес - от строителство до медии. Част от "Тера Груп" е и скандално известната фирма "Биндер" на Батко и Братко, заради която на България беше спряно еврофинансирането през 2008 г., показа проверка във фирмените регистри. Още през 2006 г. разкрития за т.нар. "Обръч на Гагаузов" прави в. "Монитор", който тогава още не е собственост на сервилната към всяка власт медийна група на Ирен Кръстева и Делян Пеевски.

ТЕ СА СВЪРЗАНИ С ВАС, ОСОБЕНО ГЕРГОВ

Не е важно да четеш много, а повече да мислиш върху това, което ти се случва. Вие, българи, помислихте ли какво ви се случи последните четири години, че сега плюете по още незапочналото правителство!? Толкова сте елементарни. Трябва да се прочете обвинителна присъда за Цецо. Той е олигарха.

Ти си пълен малоумник.Ходи се гръмни.Ще облекчиш всички вкл. себе си!

Няма присъда!Има обвинение за бездействие!...Болшивишката подлога Цацаров това измисли...И трябва да го досаже в съда.И едва тогава последния може да постанови присъда...Така е в нормалните държави...

Значи Позитано има още пари да плаща на боклуци като теб.

Бай Гюроо, твоя пост го видях в коментарите за още няколко новини касаещи новото правителство. Вземи измисли нещо ново и тогава обяснявай, че сме елементарни. Платен драскач!!!

Знаете ли какво значи "ПДРС" ?

Кабинетът "Орешарски" : "Правителство на Държавността, Развитието и Справедливостта".

Не! Пак Дойде Ред на Станишев

БЪЛГАРИЯ ЩЕ ИМА СВРЪХПРОИЗВОДСТВО НА ТОК ПРЕЗ СЛЕДВАЩИТЕ 15 ГОДИНИ С НАЛИЧНИТЕ МОЩНОСТИ. ЗА КАКЪВ ЧЕП НИ Е БИЛО ТОВА "БЕЛЕНЕ". ЗА КАКЪВ ЧЕП НИ БЕШЕ И РЕФЕРЕНДУМЪТ. АКО ТИЯ ИДИОТИ ИСКАТ ДА ГО ПОДНОВЯТ ОТНОВО, ТРЯБВА ДА ГИ ИЗГОНИМ С КАМЪНИ ОТ ПАРЛАМЕНТА!!!!!

Орешарски: Кабинетът не е обвързан с олигархични кръгове Извинете, това вицът на деня ли е?

Със затаен дъх очакваме обвинението в неизпълнение на служебните задължения и на Станишев, изгубил папки със строго секретно съдържание. Я шареното да издекламира по кой член е подсъдно това.

а черепа, черепа? - то верно сте си потомствени крадци всинца и нямате нищо общо с нормалната олигархия, ама нали окрадохте пари - сега ми се правите и на олигарси.

"Изборът ни не е напълно свободен"-заявява Орешарски.И е прав.Зад завесата,наред с нашите стоят и руските олигарси.Скоро ще се разбере кой кой е и чии интереси защитава.За сега на сцената изскочи по бели гащи само Волен.

Kalin

Човека простичко го обясни но явно такива като теб и това им е прекаленно сложно.Не е до интереси, а до изгода за страната-а и слепеца би предпочел енергетика на ниски цени през зелена далавера в пъти по скъпа!

Всеки,който краде от софрата,се кълне че е в интересите на страната.

че зелената енергия е изцяло в ръцете на бсп. те си гласуваха закона тя да се изкупува задължително всичката и то на брутално завишена цена. ти изобщо къде се намираш знаеш ли?

Не е по бели гащи. Съвсем без гащи е.

Като всички останали в този Парламент, с едно-две изключения.

Вервайте му :) - не познава черепа,не познава и Доган :) Тоя и от Р.ОФЧ ще се отрече до утре ! Честен като селска

Еми той нали беше отсранен преди именно за връзки с В. Божков (Черепа) за какъв цирк си говорим ... Връщането на ютюнопушенето нали е именно в резултат лобиране (културна дума за подкупност) в интерес на големите и се прави макар цената да е дори здравето на хората!

Kalin

Божков строеше и строи магистрали с благословията на Герб;-)Що някак си пропускаш този факт?Айде моля те като плюеш поне се информирай;-)

Не участват в олигархични кръгове, те са олигарсите !

Едната половина.

Що си пъхаш гагата в неща , дето не разбираш? Далаверата с тютюна е в КОНТРАБАНДАТА НА ЦИГАРИ! Познай, от първият път, кой я контролира? А производителите на тютюн печелят жълти стотинки - колкото да не умрат от глад.

Аферата Мария Мургина леко се позабрави. Бившата шефка на НАП използва момента, за да удари враговете си и да се изкара жертва. С нескрита гордост Мургина заявява, че е реформатор в данъчната област. Обвинява Станишев, че я е изоставил под натиска на Алексей Петров. Това е така. Но конфликтът й с Трактора има доста по-дълбоки и скрити причини. Алексей Петров В дъното на враждата между Алексей Петров и Мария Мургина са парите на българските олигарси. Шефката на НАП покровителствала години наред данъчни измами за милиони на едни от най-богатите хора в страната: Христо Ковачки, Ветко Арабаджиев, Георги Гергов. Срещу услугите си получавала тлъсти комисионни. През 2006 Димитрина Захаринова- заместничка на Мургина в НАП, е уволнена от шефката си, заради скандал за рекет на бившия собственик на Кремиковци Валентин Захаринова. Две години по-късно същата дама, подозирана за контакти с Ангелинка Димитрова вдовицата на Самоковеца, е назначена в ДАНС. Там се сближава с Алексей Петров, който също недолюбва Мария Мургина, заради интереса й към доходите му. Захаринова го светва за далаверите на бившата си началничка. Мария Мургина и Пламен Орешарски За да отстрани шефката на НАП и да й вземе клиентелата, Трактора пуска в действие глашатая си Яне Янев. През 2009 лидерът на РЗС разкрива грандиозните престъпления на Мургина- участието й данъчните измами на Христо Ковачки. Янев се е сдобил с доклад на ДАНС за далаверите на енергийния бос- оттам изкочило и името на Мария Мургина. Шефката на НАП трябва да се отстрани, за да не се дълбае по-надълбоко и да се стигне до министри от кабинета на Станишев и Сакскобургготски: Орешарски, Милен Велчев. Пък и ще се замажат очите на ЕС,

абе оправете му името на човека написали сте Ореварски на предпоследния абзац (да не би да е от Оревоарски). Иначе е прав никакви олигархични кръгове не са по скоро са квадрати.

ХАХАХАХА Ореварски ТОВА МНОГО МИ ХАРЕСА ,ка ли са го пропусналиот дир-никовата цензура ?????

Кабинетът Орешарски е обвързан с другаря Сидеров.

Този за луди ли ни има?! В ерата на интернет всичко за всички се знае, да не си въобразява, че с празни приказки може да залъгва повече хората. А това, че е свързан с олигархични кръгове е очевидно от първите действия на кабинета - връщане на тютюнопушенето и рестарт на Белене - и двете вредни за България. НЕ на новата Тройна ламя. Ще се излиза на улиците май съвсем скоро!