Премиерът уволни шефа на БАБХ заради обвинения в рекет

Премиерът освободи от длъжност изпълнителния директор на Българска агенция по безопасност на храните (БАБХ) проф. д-р Пламен Моллов след скандал за рекет.

Обратно в новината

Коментари - Премиерът уволни шефа на БАБХ заради обвинения в рекет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пичове, този е просто един бушон на процент. Баш келепира да не си мислите, че е отивал при него. Не... Ха сетете се къде се е акумулирал.

Непрекъснато ни тровят. Вижте жълтите следи по цяла София. От какво са? Какво ли ни пръскат отгоре. Къде са еколозите? Мушкатата ми са целите в някакъв белезникав налеп. От какво е това?

На лицето от снимката,само уволнение му е малко,май?!

какво го защитавате арабина , той се изцепи по телевизията " война , като на война'' и призна , че производството му не е перфектно, големи глупаци сте, чакайте сега да ви изтрови та дано ви дойде акъла , овце прости.

За всичко са виновни комунистите, да живеят ДСБ и техните тролове.

Корупция за съжаление, имa навсякъде по света, но в цивилизованите страни за разлика от България, има и система от санкции и наказания на корумпираните. Ако напр. в цивилизована страна някой държавен служител се провини, веднага полицията започва разследване, събира данните и прокурорът повдига обвинение. Освобождаването от длъжност си е отделно, то си е по административен ред, но без освобождаване от отговорност - т.е. ако го осъдят, освен че отива в затвора, трябва и да заплати компенсации за причинените щети.

Подкупи може да се искат само от нередовните. Същото като с колата на пътя.

От Аладин Фудс обявиха, че ще даряват 0.20лв от всеки продаден дюнер до края на годината за воаяжите на Бойко с хеликоптера, като единственото им условие е Премиерът да се снима с тяхна тениска пред магнолията в Банкя.

основателно ли е "спирането на производството" заради неспазване на изискванията? Иначе най-лесното е нередовните предприятия да се разкрякат, че им искат рекет, когато не са спазили нормите и нямат и намерение да ги спазят.

Добре е направил Бойко, така трябва да се действа - с изрязване на туморите! Тоя жълтур как стана професор - къде му е професурата!Че то не остана роялист, който да не е на държавната баница! И няма как да не е така, когато Цонев-Пъпеша, прекара като на парад всички по-първи бивши жълти политици, та да вземе БНТ да кръсти това предаване "Трибуна на жълтите". А да сте забелязали как понякога "изпират" до снежно бяло, някои поокаляни политици???? Та дано да има полза от това уволнение, за да не се повтаря явлението...

Сигурно има нещо! Защо обаче, не му спретнахте едни СРС-та, да има явни доказателства,да бъде съден и вкаран в затвора! А някой бил казал,ама я веднага да го махнем министъра,да не се размиришат повече нещата,че не щеш ли вземе да писне и да разкрие и"наште" игрички. Пак казвам,може да е имало нещо,но защо си мисля че той ей така на своя глава,едва ли би посмял да си иска..и то не от коя и да е фирма...ЦЯЛАТА РАБОТА ПОНАМИРИСВА ...И ТО ЯКО.

Щото се отчитат, така явно ги пенсионират. Бушони!

какъв министър те гони бе ...... чети преди да си чешаш езика?

Е-е,добре де ...шефа на БАБХ... Мии.. че той си е със статут на министър....единствено министър-председателя може да го махне. Преди да се"ежиш"..помисли малко!

А шефката на ИАСАС кога ??

Спецялизирал бил, на дребни животни: Цезарови сечения на родилки- зайкини и кокошки, офци и кози. Истински Калинко? От автомифките, надежден!

Абе, владея и български, може и в български левове!

Храната прави борбата Кажи ми какво ядеш, за да ти кажа какъв си и ти - ако ядеш кремвирши салами и гнусни пилета явно си беден,а не ДЕПУТАТ

НЕКА БОЙКО ПРОДЪЛЖИ В ПЛОВДИВ ТАМ ШЕФ БЕШЕ ТАКА НАРЕЧЕНИЯ Д-Р СВЕТОЗАР ВАСИЛЕВ /СОЛУ ТЪШАКА НА МИРО НАЙДЕНОВ/КОЙТО СЕ ПРОЧУ С АФЕРАТА НА 20 ГОДИШНОТО ИРЛАНДСКО МЕСО КОЕТО ИЗРУЧАХМЕ ПОСЛЕ С АФЕРАТА С РУМЪНСКИТЕ АГНЕТА НА КОИТО ПО НЕГОВО НАРЕЖДАНЕ И ЛИЧНА ДОСТАВКА В ПЛОВДИВСКО СЛОЖИХА УШНИ МАРКИ КАТО НАШИ ОВЦЕ И ТРЯБВАШЕ ДА ОТИДАТ КОНТРАБАНДНО В ТУРЦИЯ И В МОМЕНТА Е СЛЕДСТВЕН СЕГА ИМА ЧАСТЕН БИЗНЕС И ТЪНЕ В РАЗКОШ НО НИКОЙ НЕ ПИТА ОТ КЪДЕ Е ТОЗИ РАЗКОШ ЗАЩОТО Е НАШЕ МОМЧЕ ТА ТО ОСТАВИ СЛЕД СЕБЕСИ НАСЛЕДНИЧКА ПО НЕГОВ ИЗБОР Д-Р ТЕОДОРА СЕВОВА КОЯТО ВСЯКА СЕДМИЦА МУ ДОКЛАДВА !!!И КОГАТО ТАЗИ СЕВОВА СИ ТРЪГВА ЗА РОДНИЯ КРАЙ /НЯКЪДЕ ОКОЛО ХАСКОВО/ НЕ МОЖЕ ДА СИ ЗАТВОРИ КОЛАТА ОТ РУШВЕТИ ВСЕ ЕДНО Е ЗАРЕЖДАЛА КВАРТАЛЕН МАГАЗИН!!!ХУБАВО Е НЯКОЙ ДА ГИ ПОНАБЛЮДАВА ТЕЗИ ЛИЧНОСТИ!!!!!

И да пишем файда никаква .Я вижте има ли месокомбинат, птицекомбинат, или мандра на някой обикновен човек, спечелил честно с труд парите си ??? БЕЗ БОРБА НЯМА ХРАНА /нормална, не от отпадъци и химия/

Другарко Кунева, защо не предупредихте протежето си Моллов да бъде по-внимателен?

От всички искат гадовете...от мен лично тази седмица РИОКОЗ и икономическа полиция отмъкнаха 1000 + 1000 лева! Така поставят нещата че накрая даваш за да те оставят на мира! Пишат си на листче сумата накрая след като са те викали 2 ,3 пъти да им носиш документи ....

Тука не позна. РИОКОЗ със храни отдавна не се занимават.

Крайно време беше тази шушумига П. Моллов да бъде отстранен....., че и професор станал моля ви се??????

ББ уволнява корумпираните,Серж им праска по един катарзис и ги назначава...И после,взима парите и бяга...Чиста работа.

За това НЕ ЯМ салами и пилета

Че то сиренето и млякото на Данчо ментата да не е по различно

За такъв добитък,какъвто е народът ни е най - добре агенцията да се оглави от ветеринарен лекар.

Така е, веднага щом се надуши успешен бизнес трябва да бъде рекетиран и изнудван. Ние нямаме мафия, просто мафията си има държава.

пази Боже сляпо да прогледа!

ТАКЪВ КРАДЕЦ И РЕКЕТЬОР СИ БЕШЕ И КАТО ШЕФ НА НАЦИОНАЛНАТА ВИНАРСКА КАМАРА.ЧУДЯ СЕ ЗАЩО ГО ТЪРПЯХА ДО СЕГА ТОВА ИЗМИСЛЕНО ПРОФЕСОРЧЕ,КОЕТО НЯМА АКЪЛ И ЗА АСИСТЕНТ

Ми то и за асистент не се иска акъл.

Не знам защо се надвикваме като този арабини неговата държанка да съдиме кой крив , кой прав има си компетентни органи , нека си свършат работата , но си спомних един случай преди години , в центъра на София как мойто дете и приятелчетата се бяха изтровили от дюнера на въпросния арабин .

поредното политическо уволнение на управляващите гербери, но когато човек губи не знае какво печели, Неудобният е грамотен и няма да остане на бюрото по труда, срамът остава за безсрамните управляващи

Бедни ми българино, какво всъщност се е случило: . едни хора произвеждат боклуци; . други използват това и ги рекетират; . сменя се рекетосъбирача; . ние продължаваме да ядем боклуците...

долна работа това комунистите бе ейййййййййй ццццц

Арабина да научи български

Създаде пещерската "Мека топлина"? Дойде величеството Цар, и виште го сега : Член, Ташак- професор, и, Куреспондент! И на БАБХИТЕ с торбите, Началник- агент ?! А на по-важните от него , остри саби подарявя, това помиярче царско?

ПОРЕДНАТА ПОСТАНОВКА НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ ГЕРБЕРИ И КРАДЛИВИТЕ РЕФОРМАТОРИ.ПОПЪЛВАТ БРОЙКАТА С ТЕХЕН КАДЪР.

Другарю, запази лозунгите си за партийното ви събрание.

камарад запази последното пиле "Дюк" с червей за теб. То няма глава ,жълто е като лимон ,но говори

Да живеят всичките бсп-та, по всичките земни кълбета. Ура дрОгари...

Ето заради такива, народа се трови с боклуци - салами от отпадъци и гмо соя, гарнирани с много химия, пилета хранени със собствената си карантия и инжектирани с какво ли не,мляко и сиренепроизведено от украйнско сухо мляко гарнирано с химия и картофено нишесте ЕГАТИ ДЪРЖАВАТА

си мислиш,че новият шеф ще е по-различен,просто ще е нашият човек,а ти си мисли,че ще ядеш по-качествена храна,наивник

Мислите ли,че сега ще спре рекет "спокойствие"-не,няма да спре. Млекарите да ме извиняват но това не е мляко(изкл. 2-3 фирми) какво вият на 30 грдуса на балкона една кофичка отцеля 5 месеца без да се развали.

айде сега арапина аладин да си покаже аптеката

В България няма справедливост.

че кой търси справедливост в BG, или все чакаме да падне със следващия дъжд ???извинявайте много , ама няма да стане !!!човек има това , което успее да постигне...

Най-после добрата новина дойде. Скрит зад "за здравето на потребителите и "прилагам законодателството, както го разбирам" успя да изгради система за рекет и тотално разби имиджа на тази институция

ДС, КГБ,ДС,КГБ,ДС,КГБ и така до края на света(пардон на България).

Каква е тая агенция бе , храните ни са направо опасни за каква безопасност работи.

Не виждате ли че се въртим в един кръг и той е комунисти, Москва, комунисти, Москва.Фраж е с рубладжии навсякъде и трудно ще се изчистят.

Въртим , сучем пак опираме до агентите на ДС и КГБ.После защо България е зле ами защото те я ощавиха като заклано животно.Не и оставиха ни въздух , ни кръв.

Навсякъде внедрени агенти на Москва и руската мафия ей, Моллов е един от тях.

добре де уволниха го използваха момента бил е неудобен от доста време ама айде сега виещия арапин да покаже че дюнерджийниците му са като аптеки и и чак тогава ще си взема дюнер от там

Още един агент на ДС и КГБ си отива.Няма изчистване България от тях.Трябват много години още и пак извират.

С един елементарен ход, ЛУСТРАЦИЯ всичките могат да бъдат изчистени за една седмица! Даже и тези които си изгориха досиетата 1990та в партийният дом!

Още ли има царски хора по институциите бе.Моллов беше силно приближен на царя значи все от един кръг ДС-ри И КГБ-ри.

Всичко около царя беше корумпирано ДС и КГБ!

Преди да обвиняваме арабина-мюсюлманин, че заради него са уволнили "белия" българин, ще Ви кажа следните неща: 1. Моллов е човек на ДПС! 2. БАБХ е губерня на ДПС! 3. Те, както и доста други агенции, тормозят бизнеса и по-скоро не налагт контрол, а рекет и бизнеса, като е "спокоен", че с плащане ще му се размине - изобщо не спазва правила! 4. Имам познат инспектор в БАБХ и макар и приятел, няколко пъти щях да го бия, защото седейки по заведения и ресторанти, издразни ли го я сервитьорка, я готвач, вади служебната карта и почва да ръси закани...

Е, добре е ако си плаща сметката. Един свински доктор, подобно на Вашия познат, все казваше, че е уредил сметката, когато се събирахме. По едно време усетих, че тоя нищо не плаща а ходи да изнудва готвача и сервитьорите. Повече не сядам на една маса с него. И вече не го поздравявам със "здравейте докторе" а "здравейте изнудвачо"...