Писториус за записаните офицери: Путин се опитва да дестабилизира Германия

Според военния министър целта на руския президент е да посее политическо разделение във вътрешен план

Обратно в новината

Коментари - Писториус за записаните офицери: Путин се опитва да дестабилизира Германия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

костов е виновен

Путин ли говори на записите???

Путин се опитва? Все едно неговия глас се чува в тези записи...немците са в страшни лайна и не знам, дали ще може да се измъкнат скоро.

Българите имаме една поговорка в такива случаи: “Кой ми сра в гащите?”

Както винаги бягат от същността на проблема.Нямат куража да виждат и назавават с истинските имена проблемите.

Борис Писторус осъзнай се стига всява страх у хората.

Като не пращаш ракети когато трябва, ти пращат на теб. Стара украинска поговорка.

ЦРУ им взривиха Северен поток най голямата диверсия в човешката история а него Путин го дестабилизирал

То тва е ясно, но е само за Германия!

Имах предвид НЕ само за Германия

Не гонен бяга !!!!

Ти до вчера не знаеше къде е Украйна днес сорос ти хвърли един комат и цитираш поговорки

Мирише здраво, никой не им вярва вече. В публичното пространство говорят едно, а всъщност правят друго. И си плюят в устите, всичките лицемери с усмивки до уши, а са се насрали, защото знаят какъв е края. И наближава...

Какво общо има Путин?!? Тези записи ги е имало в няколко азиатски сайта и са записани в хотел, в който е бил един от участниците във въпросната среща онлайн. Дори е имало опит да бъдат изтрити, преди да излезнат наяве. Просто са станали достояние на руските медии и те разбира се са ги разгласили.

разказали са ви ваща сглобка продажна

Смърт на Русия, свобода на народите!

да плякат са много сьрбес... а като опре отзад... някой е ин е виновен

Самата истина.

те не останаха народи..... остана само Русия независима

Така е ! Като свикнеш все някой друг да ти е виновен !

Той не дестабилизира никой. Много моля да се изследват фактите около действията на грпировка Зеленски и да се спре да се пряга поименно Президентът на РФ в негативна антируска кампания. Никой от нас или пресата в Европа не си позволява да спряга поименно никой от вас в негативен контекст. Винаги говорим и се пише за политиката на сфетофара или коалицийята и т.н. Той лично е невинна жертва и ние ако наистина искаме правова Европа, трябва да съдействаме за напълното му оневиняване. Неприемливо е да се сипят обвинения от граждани на чужди страни, или Прокурори без квалификация за Европа (Англия не е член на ЕУ.) Дори в Щатите не признават дипломите им по право. Защо в Европа се признават? Ако военните имат нужда от пари, те нямат нужда от общ враг. Щатите нямат общ враг; най-силни са, и си се финансират пак. Балансът се прави така, че да ще съберат Еу и РФ, както бизнесите се оптимизират. Както вие имате профилни индустриални браншове, които не пречат на профилните индустриални браншове на Франция и Испания, например.

хитлеристче целето кересте в задния ти двор!

Вече сипват нафта в ракетите !!!!!! Трепери шваба зелена !!!!

Шило

Те се осраха, друг им виновен!

Зеленият е първи

Харесва ми реакцията на германците, с която само потвърждават истинността на записите. Силно препоръчвам да прочетете за какво става въпрос, между редовете има много информация, която ако беше излязла от руснаците щеше да бъде наречена лъжа и опорка.

Когато Путин пръдне, Писториус се насира.

Всеки ден чувам различни безсмислени простотии и пропагандни повърни, но досега поне се опитваха да им предадат малко смисъл, да фанат декиш. Сега от паника, даже и това заебаха. Само едно: Путин е виновен. За потопа, за динозаврите, за Помпей, за ъумата, за Титаник... Нема кой друг. Той е.

И самодостатъчна!

Кой от двойниците!

Точно така - Путин е заповядал на няколко висши германски офицери да обсъдят доставката на ракети и взривяванено на Кримския мост с едничката цел да дестабилизира Германия. Нихт вар, хер Тагарев?

Кой уговаря тероризъм

Тези са като нащо милиционер, някой трябва да е виновен. Как не ви омръзна да обвинявате политик номер едно в света и да аплодирате зелени надрусани клоуни

Германците хванаха убийци на Путлер в Германия, отделно сума ти и шпиони. Канцлера им беше подкупен и избяга в Рузия, а сега се притеснили и от няколко записа, че ги дестабилизирали, докато Путлер заплашва с ядрени бомби мутренски на ляво и дясно.

ХВАНАТ ЛИ ТЕ ВРАГОВЕТЕ СЪС СВАЛЕНИ ГАЩИ ДОКАТО СЕРЕШ СИ Е ЖИВО НАСИРАНЕ :))

Значи не е важно съдържанието на разговора, а е важен Путин, който се опитва да дестабилизира Германия? Перфектна логика! Пфу, гнусен покемон!

Време е фашистите да целуват ръка на Путин, да подвият колене и да го помолят най-учтиво да ги приеме е Руската Федерация. Така ще си запазят икономиката и държавата. Това се отнася за целият ЕС.

Тия вече ни мислят за слабоумни. Абе лъснаха ви на.раните г.зове барем се засрамете малко! Путин ли е витовен, че ръчкате сахстане 3те световна? Чакай да се сетя кой ли разпали ПСВ и ВСВ?

Баце това в самата истина

е един от най-върлите ястреби в германското правителство,защото е пълен анонимник и е на тази позиция поради липса на каквато и да било алтернатива след оставката на предишния министър(ка)....Партиен деец-бюрократ,за когото този пост е най-голямото постижение,но след него пак ще потъне в посредственост и анонимност....Германският вариант на Бен Ходжис-хора,не виждащи по-далеч от носа си и от партийната повеля...

ще ви дойде акъла ...ама га чеуте свестинето на кинжала ! . ще ги храните 20 години , а ?. . патка № 1 и №2 ще му строите, а ?! . издухвайте прахта от шмайзера , от "черната пантера" ...и давай таурусите на короната ...тя ще се оправи с тях по нататък !

Ако продължате така от Веермахта, самия Путин ще дойде да забие байряка на покрива на Бундестага и да лиши всичките расови арийци Мухамед и Хасан от притесненията им:)

плочки в доминото със санкции

Не знам до кога ще продължава да играе тоя шах и само се опитва да предупреждава а не да дестабилизира

9-ТИ МАЙ НАБЛИЖАВА ПАРАДА ЩЕ Е В БЕРЛИН.

Това ли можахте да измислите? Вие съвсем за луди ни взимате...затова никой вече не вярва и на "официалните медии". Приказват глупости и очакват да им вярваме

Kalin

Фактите са си фактите колкото и да не им изнася на немците.Просто не им изнася истината.

са доставили ракети но не са във войната!

Кучето ми загуби апетит, днес не искаше да яде дори от любимото му агнешко със зеленчуци, отказа и стек от лос. Путин е виновен за това.

вината на Путин е че е прекалено търпелив и това дава погрешна представа за мощта с която Русия разполага!