Бизнесмен извади пистолет на работник, поискал заплата

Бизнесмен от Разградско заплашил с пистолет работник и го опрял в гърдите му, защото мъжът си поискал забавени заплати.

Обратно в новината

Коментари - Бизнесмен извади пистолет на работник, поискал заплата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ти наред ли си- или просто се правиш на идиот...

Принципно партията ГЕРБ е против криминализирането на неизплащането на полагащото се възнаграждение в определения срок -от Трудовия договор и Кодекса на Труда... Принципно те са за демокрация и законност- но едното а едните- другото за другите... Демокрацията е за работодателите- и те я разбират така- да си прави който -каквото иска.... Законноста - обаче е за народа...!!! И се възприема така- всички от народа - трябва да съблюдават и спазват законите , и всичките указани там задължения... Нарушат ли ги- стават -ПРЕСТЪПНИЦИ- И НА ГЛАВИТЕ ИМ СКАЧАТ ПО 5 БАРЕТИ- ИЛИ ПОНЕ 20 ПОЛИЦАЯ... ЗАТОВА , НЕЩАТА ЩЕ ПРОДЪЛЖАТ ПО ТОЗИ НАЧИН- АКО НЯКОЙ ОТ НАРОДА СИ ИСКА ПРАВАТА- НЯМА КОЙ ДА ОТКЛИКНЕ... А АКО НА НЯКОЙ ОТ БИЗНЕС-МУТРО-РАБОТОДАТЕЛИТЕ МУ БЪДАТ НАКЪРНЕНИ ДОРИ НА ЙОТА ПРАВАТА...- СТАВА ЛОШО- ЦЯЛАТА ДЪРЖАВНА МАШИНА СЕ ЗАДЕЙСТВА СРЕЩУ ТЕБЕ ... ЕТО А ТОВА МУ ВИКАТ ПО БЕЛИТЕ ДЪРЖАВИ- ПОЛИЦЕЙСКА ДЪРЖАВА....

kgb777kgb

Права си , но припомни им че 45 години се криха под миндерчето , после 18 годни гледаха с едното око изпод миндерчето и сега изведнъж станаха големи борци за справедливост !!! ЗАЩО ТОЧНО СЕГА ????

До вчера ревахме за убития, който не платил заплата, а сега ревем за работника, на когото работодателя опрял пистолет в гърдите. Очевидно е, че проблем има. Как ще го разрешат политиците? Или те вече за Коледа се гласят.

Крайно време е да криминализира неизплащането на заплати. И да се предвиди, като тежко престъпление. В противен случай ще се повтарят случките , като в Сливен. На ход е парламента.

majmuncho

Събуди се ... социализма свърши ... хората трябва да разберат, че ако не им плащат заплатите има си съд и т.н. Освен това няма нужда да чакаш няколко месеца да не ти плащат заплатата. Поне в това отношение съда си върши работата. Ако се държиш като роб, винаги ще си намериш робовладелец.

Обясни ми как съдът ще си свърши работата, когато капиталът на фирмата ООД е по-малък от месечната заплата на един служител, а дължи заплати на дест! Същата фирма няма никакви други активи, освен уставен капитал. Собственикът на фирмата няма нищо освен ипотекиран апартамент и дърт автомобил. Обясни ми в този случай какво може да направи съдът с ТОВА ЗАКОНОДАТЕЛСТВО! Докато няма съд по бързата процедура без право на споразумяване и без намаляване на присъди и докато не почнат да влизат в затвора разни подобни хитреци, ще има саморазправа и подобни новини.

През Социализма майкати и бащати са си взимали заплатите и не си бил гладен. За това който не е виждал Социализъм , просто да мълчи.

Ще си носим спрей срещу работодатели. Пък после ритане до посиняване.

Партия ГЕРБ е ПРОТИВ криминализирането на неплащането на работна заплата !!! А трябва щом някой работодател не плаща заплати - съд по бързата процедура чрез съдия изпълнител или затвор . Случаите на саморазправа ще се увеличават поради корумпираното правосъдие и беднотията в БГ

majmuncho

Съдът реагира бързо в такива случаи на неплащане на заплата или заплати. Фактическата ситуация е ясна. Работодателят ще бъде осъден без проблем. Нищо повече не е необходимо. Просто някой трябва да заведе дело.

и кво, ще го осъдят да плати, като опишат точната сума. А ще плати АКО ИСКА. Човека ти говори за криминилизиране, т.е. затвор, а не пожелание

Солидарна!Бедна ви е фантазията на какво са подложени хората в Разградско.Мълчат и търпят.Търпят и мълчат.Неистов страх ги гони.за съжаление не е само този бизнесмен и не е само в Разградско.И Джак Изкормвачът да дойде,сами ще си разголим тумбака да ни разпори.Народ влюбен в мъчителите си.Пилетата и кокошките имат по-голямо достойнство от нас-гражданите на Ръ Бъ.

и натоя бизнесмен ще му се чуе пешичката някои ден маи ще липсва скоро време от хоризонта в графа беследно изчезнал бизнесмен разбоиник и този работник бил криминално проявен защото си тарси заплатата господа полицаи значи пак някои си получи своята дажба от бизнесмена и затова се треира като дребно хуликанство а не опит за убииство каде е полицията и правосадието защо несе самосезират за тази постапка на бизнесмена и се раследва по обстоино случая на бизнесмена или чакат да го ликвидират и тогава да казват какво стана сега *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не го е срам! Не стига че не плаща за да работи, ами с цялата си наглост и заплата иска. Какви хора........

Към Българинът с Потрошени (и засега - неразстреляни Човешки Права ) - Съд !, буква по буква ( И до дупка !) за тези самозабравили се изпоназначени за бизнесмен(к)и - Широка Обществена Гласност за всякакви подобни Към страннофамилникът гъзовопищолник (и вся ... там-таковата) - гответе се за Съд. Най-Страшния - от Всички-Нас Българ(к)ите. -------------- ...А вие (селектирани за) Мислещи (за) у Нас : - позабързайте се ! ( Става много дебело .)

Добре си ОТпочинал, брадвата НАточена, сече ли,сече... Ма ВИЖ, те с пушкала са отбраняват !! Ти войник ходил ли си, А ? РАДОЙКА.

Радойке, ма кви съ тез оберфелдкуратски въпроси ? :-) ... Не познавам и-един дет н'йе.

Солидарна!Бедна ви е фантазията на какво са подложени хората в Разградско.Мълчат и търпят.Търпят и мълчат.Неистов страх ги гони.за съжаление не е само този бизнесмен и не е само в Разградско.И Джак Изкормвачът да дойде,сами ще си разголим тумбака да ни разпори.Народ влюбен в мъчителите си.Пилетата и кокошките имат по-голямо достойнство от нас-гражданите на Ръ Бъ.

Благодаря Ви ! (Имам рода в района. По работа - също съм честичко.)

"Докога братя,да се губим? Защо да се не съберем? Така ли вечно ще се трудим и в робство всинца да измрем"

Братя! Вчера пристигна в село Аджеб ага-из Пловдив,който поиска да затвори няколко хора заедно с мене.Като бях известен за вашето решение,станало на Оборищкото събрание,повиках няколко души юнаци и след като се въоръжихме,отправихме се към конака,който нападнахме,убихме мюдюрина и няколко заптии...Сега когато ви пиша това писмо,знамето се развява пред конака,пушките гърмят ,придружени от екът на черковните камбани,юнаците се целуват едни други по улиците! Ако вие братя сте били истински патриоти и апостоли на свободата,то последвайте нашият пример и в Панагюрище!

"Докога братя,да се губим? Защо да се не съберем? Така ли вечно ще се трудим и в робство всинца да измрем"

да се остави да го претрепят като колегата му в сливен ли?

Според мен всички, попадащи под ударите на закона за саморазправа с работодателите си, които им дължат законно изработено и неизплатено заплащане, трябва да бъдат третирани като извършили деянието при самозащита! Не е ли умишлен опит за убийство от страна на работодателя /не на един, а на цялото му семейство/ неза плащането на положения труд? Докога съдебната система ще има различен подход за извършване на прнестъпление от този род?

е, прав е човечецът, има си принципи "Няма човек - няма проблем" има си обаче коледни добавки, ега ти държавата... и законите и депутатите...и маагистратите с коледни бонуси и задръстени от лапане гърла...а за друг няма пари и за една кифла...

Едни се наработиха, други от хитреене се охраниха, трети фалираха, ....егати и хаоса и мизерията! Трябва да се криминилизира не само неплащането на заплати, а и ненавременното разплащане на държавата към фирмите!

Абе, важното е да не пушат в заведенията, за да пазят здравето на околните. Иначе, да правят, каквото искат - демокрация е!

Докато не се криманилизира неезплащането на трудовите възнаграждения на хората все ще е така....или работници ще пребиват работодател или работодатели ще размахват пищови на работници....! Трудовото законодателство трябва да се ремонтира, а и тези фъшкии синдикатите наистина трябва да си влязат в роля, а не само да се пъбат из вмирасинет държавни фирми

В България почти никой няма стимул да работи. Да работиш като вол на някой и накрая я взел я не заплата от 400 - 500 лв ,че и по малко,какъв стимул за работа да имаш?!? Работиш за да оцеляваш. Робовладелския строй е в разгара си...

БРАВО НА ПИЧА С ПИЩОВА ! Гърците, нещастниците, ако имаха неколко такива юнаци, сега немаше да са на дъното !!

И кат го съберете тоо съвет,кво обсъждате-колко гладници преебахме днес...?

Не е виновен никой. Нито работодателите, нито работниците. Просто в страната ни се създадоха условия, при които работодатели фалират непрекъснато, повличат със себе си и работниците, а държавата гледа сеир. При фалити, които тук стават всеки ден, трябва да се защитят със закон правата на работниците. А работодателите също трябва да имат някакъв съюз, заемите им двойни гаранции. Около самата мен фалираха сума ти хора. Данъчните им взеха всичко, на едни включително и факса в офиса.

Не мога да ви съжаля.Така сте си го направили,значи си заслужавате съдбата.Държавата ви била виновна!?Като знаете рисковете,въобще да не бяхте се захващали с бизнес в България.

Това са нашите така наречени бизнесмени - робовладелци. Работиш им като вол и накрая и заплата няма да видиш. Постоянно реват,че е криза,оборота на моя работодател се вдигна тази година с 300 % ,заплатите ги намали с 50 %, понеже било криза. Как така печелиш повече и е криза? Такава ни е държавата,такива са ни робовладелците, мизерията ни е пълна...

НОВОИЗЛЮПЕНИ БИЗНЕСМЕНЧЕТА- СЪС ТЪМНИ ОЧИЛА И КОЛИ ЗА ПО 200 БОНА- А ЧОВЕКА НЕ МУ Е ПОИСКАЛ- НЕЩО ПОВЕЧЕ А ЗАПЛАТА ТА СИ..... ДА АМА НЕ -НАРОДА НЯМА ПРАВО...

Че ми крадне заплатата, оти не си е довършил строежо, ГОЛЕМИО БИЗНЕСМЕН - ДО ЕДНА ЗАПЛАТА ОПРЕЛ ДА ГО НАРАНИ.

ФЕРДИНАНТ БЕШЕ КАЗАЛ - ЧЕ БЪЛГАРИНА Е ДОЙНА КРАВА КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ГО ДОИШ ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ЩЕ ЗАБОГАТЕЕШ. ДЪРЖАВАТА ДОКАТО СИ ЗАТВАРЯ ОЧИТЕ СЛУЧАИТЕ ТЕПЪРВА ЩЕ НАРАСТВАТ. КОЙ КРИВ КОЙ ПРАВ СЕ ЗЗНАЕ ПРИ ДНЕШНИЯТ КОРУМПИРАН СЪД.

Ами пребийте го и този мафиот, и следващия неплатил също, докато се научат да плащат , та дори да почнат в началото на месеца да плащат на робите с!!

Връщаме се в зората на комунизма, очаквайте скоро пролетариата да "оперира" капиталистите а всички оцелели бизнесмени ще поработват в Белене - ще чукат камъчета ...

в булгаристан комунизъмът никога не е свършвал баце, похвално е, че има и смели ватенки, които си търсят парите, но стадото е заспало ...

Да въведат закон против робския труд и за нарушаването му да хвърлят по за 10 години в робска каторга.

Внимавай,че както е тръгнало на теб да не ти затегнат гайките на ковчежето! Че много взехте да хитреете и богатеете на чужд гръб!!!

Не е ли твърде меко наказанието за този "бизнесмен" - акт за хулиганска проява? Опит за сплашване с нерегистрирам газов пистолет, опрян в гърдите, нима това може да се кваливицира като хулиганска постъпка? При срелба с такъв пистолет от упор, мисля че може да има трагични последици! Пак ли наблюдаваме признаци на корупция?

Мислиш ама не си го до измислил.....от упор в главата може би но от упор в тялото няма какво толкова да стане.Но и аз съм за много по-сурово наказание за подобни постъпки.

От упор в главата ще му направиш една екземка с газов патрон. Виж ако е халостен, тогава пораженията ще са по-сериозни. Халостният има много по-голям барутен заряд и пърленето е много по-качествено. Друг е момента че като ти извадят пистолет не знаеш газов ли е, боен ли е. По принцип ваденето на газов пистолет е опит за предумишлено самоубийство, защото онзи отсреща може да носи боен и съответно да е по- добре с рефлексите и да те прати при Свети Петър преди още да разбереш какво става.

На газовите пистолети в описанието казват, че под 1.5 метра потенциално са смъртоносни.

опит за предумишлено убийство

Браво на колегата, трябваше да смачка тази нагла хлебарка. Бачкаторската паплач нещо не си знае мястото в последно време, време е за затягане на гайки

Бизнесменчето, а видя ли преди няколко дни, какво стана с колегата ти? Пребили го до смърт, защото най-вероятно е имал твоето мислене. Само да ти каза в случай, че се мислиш за богопомазан - на онзи свят нищо няма да занесеш. Жена ти бързо ще си намери млад тъпкач с, който да ти харчат паричките, които си окрал от "бачкаторите". Ако бяха криминализирали неплащането на заплати знаеш ли, как хубаво ще омъжват такива, като теб в централния софийски ....... колеж? Аз ти пожелавам таз година да си булка, а ......... за люлка опитите да продължат доста дълго време!

Затягане на гайките казваш, а?А две шашки под седалката на джипа ти знаеш ли къде ще те телепортират?

както сере, вилата му да лумне в пламъци, а в нужника да нема хартия!!

Абе, ако не е тази бачкаторска паплач, кой ще ви работи за жълти стотинки!? И да, хлебарката ще оцелее, а робовладелеца ще фалира! Обиждате хората и се големеете, но знаете, че никой не е по-голям от хляба!

Защо ли си мисля, че по-често ще четем за такива случаи?!!!

Това е само началото, кулминацията догодина! И не само у нас , а по целио СВЕТ!